MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 12 Οκτωβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Τρίτη 12 Οκτωβρίου.

Άγριες Μέλισσες
Άγριες Μέλισσες
Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1
Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο

Επεισόδιο 17 Σεζόν 2: Ο Τζώρτζης θυμώνει με τον Θοδωρή και την Κατερίνα που έχουν μυστικά και τους πιέζει να του αποκαλύψουν όλα όσα του κρύβουν από τα παιδικά τους χρόνια μέχρι σήμερα! Το σχέδιο της Καλλιόπης για να κερδίσει την εύνοια του παπά έχει μπει σε τροχιά και δείχνει να στέφεται με επιτυχία, καθώς σύσσωμοι οι Πλατανιώτες έχουν επιστρέψει στον δρόμο του Θεού φορώντας ανάλογη αμφίεση και εμπλουτίζοντας το λεξιλόγιό τους με «καθωσπρέπει» λέξεις. Ο Κανέλλος αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην Άλικη ελπίζοντας να μη φάει καμιά… μπούφλα, την ώρα που η Φένια πόρτα-πόρτα κάνει γκάλοπ για το νυφικό της, αλλά ο γαμπρός δεν μοιάζει να ενδιαφέρεται και πολύ. Πώς θα αντιδράσει ο Τζώρτζης όταν μάθει την αλήθεια για την απαγωγή της Κατερίνας και τι δουλειά έχει ο παπάς, απρόσκλητος και φορτσάτος, στο σπίτι του Βαγγέλα;

22:00 Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1
Σε Ξένα Χέρια

Σε Ξένα Χέρια

Επεισόδιο 12 Σεζόν 1: Ο Πιπερόπουλος προσποιείται ότι έχει πάθει έμφραγμα προκειμένου να χαλάσει τον γάμο της Μαριτίνας. Ο Φλοριάν ψάχνει να βρει την Ντάντω, για να τον οδηγήσει στο μωρό και ο Φεγκούδης αποφασίζει να επισκεφτεί τον Πιπερόπουλο στο νοσοκομείο με άγριες διαθέσεις. Η Διώνη βάζει τον Πάρη να ψάξει το κινητό του Μάνου για να βρει το τηλέφωνο της Τζέιν και η Πελαγία τα κάνει μαντάρα με τον Χρύσανθο ακολουθώντας τις οδηγίες της Μάρως. Τι θα αποκαλύψει η Σούλα στην Τόνια σε σχέση με τον Φεγκούδη; Με ποια αφορμή θα βρεθεί η Τόνια στο εργοστάσιο της Φεγκούδης Σνακς;

23:00 Τα Καλύτερά Μας Χρόνια στην ΕΡΤ1
Τα Καλύτερά Μας Χρόνια

Τα Καλύτερά Μας Χρόνια

Επεισόδιο 5 Σεζόν 2: Ο νόμος περί μοιχείας φέρνει σε αδιέξοδο τον κυρ Γιάννη και την Τούλα, οι οποίοι αποφασίζουν πως η αγάπη τους είναι πάνω από τους νόμους. Ο Μάκης δεν έχει την ίδια άποψη και μεσολαβεί ο Αντώνης, αλλά και ο Στέλιος με τον Δημήτρη για να κατευνάσουν τα πνεύματα. Η Λάουρα εξομολογείται την αγάπη της για τον Δημήτρη στον παπα-Θόδωρα , ενώ η Τζούλια ξεσπάει στον Αντώνη και του αποκαλύπτει πράγματα για τη ζωή της, που εκείνος αγνοεί. Ο παπα-Θόδωρας μάταια προσπαθεί να επιβάλει την Έκτη Εντολή στο ποίμνιό του, αφού όλοι στη γειτονιά δείχνουν να έχουν παρασυρθεί στην παραζάλη του έρωτα.

20:00 Ήλιος στον ΑΝΤ1
Ήλιος

Ήλιος

Επεισόδιο 22 Σεζόν 2: Η δολοφονία της Τζένης έρχεται να προσθέσει νέα αγωνία στην Λήδα και στον Νικήτα. Όλα τα στοιχεία τον ενοχοποιούν κι ο Νικήτας, που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το άλλοθι του για να μην προδώσει την Δάφνη, κινδυνεύει να κατηγορηθεί. Ο Ιάσωνας αλλάζει κρησφύγετο με τη βοήθεια της Εύας κι ο Δημήτρης χάνει ξανά τα ίχνη του. Η Ελπίδα, όμως, αποφασίζει να «στριμώξει» την Ελένη για να πάρει περισσότερες πληροφορίες.

Ο Δημήτρης ζητάει συνεργασία με τον Στέφανο και προσπαθεί να στριμώξει την Αλεξάνδρα για να μάθει τι την ενώνει με την Έλσα. Η Αλίκη, απελπισμένη, αποφασίζει να μιλήσει στον Δημήτρη. Η Λήδα νιώθει ότι το μέλλον και τα όνειρά τους με τον Νικήτα γκρεμίζονται. Η Έλσα είναι έτοιμη να εμπιστευθεί τον Δημήτρη εναντίον της Αλεξάνδρας. Οι υποψίες της Μαργαρίτας γιγαντώνονται όταν συναντά την Αλίκη και την Αλεξάνδρα μαζί.

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ANT1
Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 10 Σεζόν 3: Η Ελένη ανακρίνεται στην ασφάλεια από το Ντούνια που θέλει να την εκφοβίσει. Οι αδερφές της ζητάνε τη βοήθεια του Ζάχου που υποψιάζεται πως πίσω από τη σύλληψη κρύβεται ο Ακύλας. Η Ασημίνα αναγκάζεται να παραδεχτεί στη Δρόσω πως μπήκε στην ΕΑΚ με τον Πέτρο. Η δίκη συνεχίζεται με την Πηνελόπη να καταθέτει εναντίον του πατέρα της κατηγορώντας τον και για το φόνο του Αλέξη. Ο Δούκας καταρρακωμένος από τις επιθέσεις των παιδιών του, δείχνει παραιτημένος παρά τις προσπάθειες της Μυρσίνης και του Θανόπουλου να συνεχίσει να παλεύει.

Ο Λάμπρος ψάχνει τρόπο να στείλει γράμμα στην Ελένη και ο Αντώνης θα βρει το κατάλληλο άτομο να τους βοηθήσει. Η Ζωή γνωρίζει τις γυναίκες του χωριού που δεν την καλοβλέπουν ειδικά όταν η Αιμιλία ρίχνει συνέχεια λάδι στη φωτιά. Ο Κυριάκος ζητά τη βοήθεια του Ακύλα για τον Μπάμπη… Ο Λευτέρης διαβεβαιώνει τη Δρόσω πως ο πατέρας του δεν έχει σχέση με τη σύλληψη του Λάμπρου. Θα ζητήσει και η Ελένη τη βοήθεια του Ακύλα; Η κατάθεση της Ασπασίας Μπαλοδήμου, ερωμένης του Αχιλλέα, ανατρέπει τα δεδομένα της δίκης..

20:00 Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA
Άσε Μας Ρε Μαμά

Άσε Μας Ρε Μαμά

Επεισόδιο 14 Σεζόν 1: Η Ρωξάνη με τον Δημήτρη καταφέρνουν να ξεφύγουν από τους ληστές και να γλιτώσουν τα χρήματα, γεγονός που τους φέρνει πιο κοντά. Ο Μενέλαος είναι πεπεισμένος ότι κάπου έχει μπλέξει ο Άρης και δεν ξέρει τι να κάνει για τον βοηθήσει. Μαζί με την Τζοβάνα παίρνουν την απόφαση να του μιλήσουν πεπεισμένοι ότι θα ακούσουν τα χειρότερα. Ο Παπαπέτρου βάζει στόχο να φτιάξει κορμί για να εντυπωσιάσει τη Ρωξάνη, την οποία όμως φαίνεται να απασχολεί ο επερχόμενος γάμος του Δημήτρη. Η Έλλη με τη Γεσθημανή στον πυρετό των προετοιμασιών για το γάμο κι ο Δημήτρης σε αναζήτηση γαμπριάτικου κοστουμιού. Φαίνεται πως όλα έχουν μπει σε τελική ευθεία. Είναι όμως έτσι ή όλα θα ανατραπούν την τελευταία στιγμή;

22:00 Σασμός στον ALPHA
Σασμός

Σασμός

Επεισόδιο 23 Σεζόν 1: Η συνάντηση του Μαθιού με τον Πέτρο τελειώνει ειρηνικά. Ο Πέτρος κι η Μαρίνα όμως φοβούνται ακόμα. Η Στέλλα ζητάει εξηγήσεις από την μητέρα της για την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της στον Αστέρη. Η ίδια δεν ξέρει αν θα κρατήσει το παιδί. Η σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη κλονίζεται λόγω της συμπεριφοράς του Αστέρη. Η Αργυρώ πιέζει να μάθει τι έχει συμβεί. Η Καλλιόπη βρίσκει την Βασιλική και την νουθετεί να αραιώσει τις επισκέψεις του Μαθιού στο σπίτι της. Η Βασιλική σκέφτεται ότι η Καλλιόπη έχει δίκιο. Ο Αντώνης με την Ντίνα κανονίζουν να πάνε εκδρομή. Ο Γιώργης δίνει λόγο με τη Θοδώρα και το γιορτάζουν με όλη την οικογένεια σε ένα δείπνο, όμως κάτι απρόβλεπτο χαλάει τη βραδιά.Ο Αστέρης αποκαλύπτει στην Αργυρώ ότι η Στέλλα είναι έγκυος!

18:40 Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA
Το Αύριο Μας Ανήκει

Το Αύριο Μας Ανήκει

Επεισόδιο 22 Σεζόν 1: Η ‘Έλλη χάνει το παιδί και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της. Ο Μάνος και η Λιάνα είναι κι αυτοί απαρηγόρητοι. Ο Μένιος επισκέπτεται την Φανή και την παρακαλάει να τους αποκαλύψει που βρισκόταν την βραδιά της έκρηξης. Κι ενώ κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι κρύβει η Φανή και ποιον προστατεύει, ο Ορέστης θα κάνει μια τυχαία ανακάλυψη μέσα απ’ το φωτογραφικό υλικό που του παρέδωσε η Ματίνα. Μια απροσεξία θα σταθεί η αιτία να ανακαλύψει η Έλλη τη σχέση της Σοφίας με τον Ορέστη.

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA
Η Γη Της Ελιάς

Η Γη Της Ελιάς

Επεισόδια 43 & 44 Σεζόν 1: Ο Ισίδωρος, που ξέρει πια την αλήθεια, απαιτεί από την Ιουλία να του πει την αλήθεια. Εκείνη αναγκάζεται να του πει ένα ακόμη ψέμα, αφού δεν μπορεί με τίποτα να του ομολογήσει την κρυφή της σχέση με τον Στάθη. Λiγο αργότερα, ο Στάθης μιλάει με την Ιουλία στο τηλέφωνο κι εκείνη τη στιγμή μπαίνει η Αρετή στο δωμάτιο και τον ακούει.

Ο Νικόλας παρουσιάζεται σε Εισαγγελέα και Ανακριτή, κρίνεται προφυλακιστέος και οδηγείται στις φυλακές του Ναυπλίου. Η Μυρτάλη στέλνει, κρυφά, μήνυμα στη Μαρίνα λέγοντάς της να πάει στην αστυνομία. Δυστυχώς, όμως, ο άντρας που την κρατάει το βλέπει και απειλεί ότι θα την σκοτώσει.

18:45 Μόλις Χθες στο ΣΚΑΙ
Μόλις Χθες

Μόλις Χθες

Επεισόδιο 12 Σεζόν 1: Ο Σπύρος συναντάει τον Μιχάλη και απαιτεί να τους αφήσει ήσυχους. Ο Μιχάλης όμως έχει σκοπό να αποδείξει ότι η Κατερίνα είναι κόρη του. Ο Σπύρος δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει έτσι. Η Έλενα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, ζητάει βοήθεια από τον Σπύρο και του υπόσχεται ότι θα κάνει ό,τι της πει. Η Λουΐζα ανακαλύπτει ότι η Κατερίνα πήγε στο σπίτι του Μιχάλη και έντρομη προσπαθεί να αποτρέψει μία ακόμα συνάντησή τους. Η Μαρία λέει στον Αντώνη ότι είναι ώρα να μάθουν όλοι την αλήθεια για τον Μιχάλη και εκείνος αντιδρά. Η Δάφνη αναζητά με αγωνία τον Ιάσονα και βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα ακόμη σοκ. Ο Μιχάλης πηγαίνει ξανά έξω από το σχολείο της κόρης του αλλά βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Σπύρο και τη Λουΐζα…

Ταινίες

22:00 Η Μάγκι Έχει Σχέδιο (Maggie’s Plan) στην ΕΡΤ2
Η Μάγκι Έχει Σχέδιο (Maggie's Plan)

Η Μάγκι Έχει Σχέδιο (Maggie’s Plan)

Ρομαντική κομμεντί αμερικανικής παραγωγής (2015) Σκηνοθεσία: Ρεμπέκα Μίλερ

Παίζουν: Γκρέτα Γκέργουιγκ, Ίθαν Χοκ, Τζούλιαν Μουρ, Μάγια Ρούντολφ

Υπόθεση: Η Μάγκι θέλει να αποκτήσει ένα παιδί μόνη της. Όταν, όμως, γνωρίζει τον Τζον, έναν παντρεμένο άνδρα, τα πράγματα μπερδεύονται και το σχέδιό της κινδυνεύει να καταρρεύσει.

23:30 Η Χαρτοπαίχτρα στον ALPHA
Η Χαρτοπαίχτρα

Η Χαρτοπαίχτρα

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1964 Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης

Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Κώστας Βουτσάς, Χλόη Λιάσκου

Υπόθεση: Η Αλέκα είναι μια παθιασμένη χαρτοπαίχτρα. Ο άνδρας της, ο γιος της και η κόρη της αγωνίζονται να βάλουν μυαλό στην άμυαλη μητέρα τους, αλλά μάταια…Η μανία της Αλέκας για το χαρτί, την οδηγεί στις πιο απίθανες επιπολαιότητες. Για να καλύψει τη χασούρα της από τα χαρτιά και να πληρώσει τα χρέη της, πουλάει οτιδήποτε χρήσιμο ή άχρηστο υπάρχει στο σπίτι της και μπορεί να πουληθεί! Όμως οι λογαριασμοί του τηλεφώνου, του νερού και του ηλεκτρικού μένουν απλήρωτοι. Ώσπου ο άνδρας της βρίσκει το φάρμακο που θα γιατρέψει το πάθος της: την κάνει να ζηλέψει, φλερτάροντας την καλύτερή της φίλη και συμπαίχτριά της. Το σχέδιο όμως δεν το γνωρίζουν τα παιδιά του και νομίζουν ότι και ο πατέρας τους πήρε τον κακό δρόμο.

Ντοκιμαντέρ

20:00 Εγώ, ο Καίσαρας: Ιουστινιανός στο COSMOTE HISTORY HD
Εγώ, ο Καίσαρας: Ιουστινιανός

Εγώ, ο Καίσαρας: Ιουστινιανός

Ντοκιμαντέρ βρετανικής παραγωγής (1993) Σκηνοθεσία: Φιλ Γκράμπσκι

Υπόθεση: Με έδρα του την Κωνσταντινούπολη, ο Ιουστινιανός κατάφερε να επαναφέρει τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία στο αρχικό της μεγαλείο για μια τελευταία φορά. Ανακαλύψτε την ιστορία και την κληρονομιά του ‘τελευταίου Αυτοκράτορα των Ρωμαίων’.

22:00 Ιστορικές Επιδρομές: Η Γέφυρα του Γοργοποτάμου
Ιστορικές Επιδρομές: Η Γέφυρα του Γοργοποτάμου

Ιστορικές Επιδρομές: Η Γέφυρα του Γοργοποτάμου

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2001)

Υπόθεση: 25η Νοεμβρίου του 1942. Οι ελληνικές αντιστασιακές δυνάμεις, υπό τον συντονισμό Βρετανών πρακτόρων, ανατινάζουν τη Γέφυρα του Γοργοποτάμου. Το ντοκιμαντέρ μεταφέρει στην οθόνη αυτή την κορυφαία επιχείρηση κατά της γερμανικής κατοχής.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

18:05 Η Θάλασσα Μέσα Μου (Mar Adentro) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Η Θάλασσα Μέσα Μου (Mar Adentro)

Η Θάλασσα Μέσα Μου (Mar Adentro)

Δραματική ταινία ισπανικής, γαλλικής, ιταλικής παραγωγής (2004) Σκηνοθεσία: Αλεχάντρο Αμεναμπάρ

Παίζουν: Χαβιέ Μπαρδέμ, Μπελέν Ρουέδα, Λόλα Ντουένιας

Υπόθεση: Η αληθινή ιστορία του Ισπανού συγγραφέα Ραμόν Σαμπέδρο, ο οποίος ζούσε επί 30 χρόνια κατάκοιτος λόγω ενός ατυχήματος και μαχόταν για το νομικό δικαίωμά του να δώσει ένα αξιοπρεπές τέλος στη ζωή του. Η ταινία τιμήθηκε με Όσκαρ.

22:00 Πόνος και Δόξα (Pain and Glory) στο COSMOTE CINEMA 2HD
Πόνος και Δόξα (Pain and Glory)

Πόνος και Δόξα (Pain and Glory)

Δραματική ταινία ισπανικής παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ

Παίζουν: Αντόνιο Μπαντέρας, Πενέλοπε Κρουζ, Ασιέρ Ετσεαντία

Υπόθεση: Με αφορμή την επετειακή προβολή μιας παλιάς του ταινίας, ένας σκηνοθέτης, που είναι πλέον στην παρακμή του, επαναφέρει στη μνήμη του σημαντικά πρόσωπα και κρίσιμα γεγονότα της ζωής του. Η ταινία κέρδισε υποψηφιότητα για 2 Όσκαρ.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Το Νησί Των Καταραμένων (Shutter Island)
Νησί Των Καταραμένων (Shutter Island)

Νησί Των Καταραμένων (Shutter Island)

Θρίλερ μυστηρίου αμερικανικής παραγωγής (2010) Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορτσεζε

Παίζουν: Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Έμιλι Μόρτιμερ, Μάρκ Ράφαλο, Μπεν Κίνγκσλι

Υπόθεση: Το 1954 ένας υψηλόβαθμος του αμερικανικού στρατού ερευνά την εξαφάνιση μία δολοφόνου που απέδρασε από ένα νοσοκομείο ψυχικής υγείας για εγκληματίες.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b