MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Timothée Chalamet μεταμορφώθηκε σε Willy Wonka και οι πρώτες φωτογραφίες μάς κάνουν να ανυπομονούμε

Ο Timothée Chalamet μοιράστηκε φωτογραφίες από την μεταμόρφωση του σε Willy Wonka για το πολυαναμενόμενο prequel του “Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας”, με τίτλο “Wonka”.

Monopoli Team

Όταν τον Μάιο μάθαμε ότι ο (πλέον περιζήτητος) Timothée Chalamet θα ενσαρκώσει τον Willy Wonka, έναν από τους αγαπημένους χαρακτήρες μικρών και μεγάλων, ο ενθουσιασμός μας ήταν μεγάλος.

Επιτέλους λοιπόν ήρθε η ώρα που όλοι περιμέναμε. Ο Timothée Chalamet μεταμορφώθηκε σε Willy Wonka και μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από την επερχόμενη ταινία του που είναι βασισμένη στο κλασικό πλέον “Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας”.

Ο Chalamet έχει πάνω από 13 εκατομμύρια followers στο Instagram, οπότε όπως είναι λογικό οι φωτογραφίες του έκαναν αμέσως τον γύρο του διαδικτύου.

Η επερχόμενη ταινία με τίτλο “Wonka”, επικεντρώνεται σε έναν νέο Willy Wonka και στις περιπέτειες του, πριν δημιουργήσει το εργοστάσιο σοκολάτας. Αν και το σενάριο είναι ακόμη άγνωστο, ξέρουμε ότι αυτή θα είναι η πρώτη ταινία χωρίς τον Τσάρλι Μπάκετ.

Αναμένεται πως ο Chalamet θα χορέψει αλλά και θα τραγουδήσει για πρώτη φορά στην μεγάλη οθόνη, για χάρη της ταινίας, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Πολ Κινγκ, ο δημιουργός πίσω από το Paddington.

Ο Timothee Chalamet είναι ο τρίτος ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Willy Wonka και σίγουρα οι προσδοκίες του κοινό είναι μεγάλες. Πρώτος ηθοποιός που ανέλαβε τον δύσκολο αυτό ρόλο ήταν ο Τζιν Γουάιλντερ το 1971, ενώ το 2005 είδαμε και τον Τζόνι Ντεπ ως Γουόνκα.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023, μέχρι τότε όμως μπορούμε να απολαύσουμε τον Timothee Chalamet τόσο στο Dune (που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες στη χώρα μας), όσο και στο French Dispatch του Wes Anderson. Παράλληλα, συζητιέται ήδη το όνομά του για τον πρωταγωνιστικό ρόλο μίας επερχόμενης βιογραφικής ταινίας για τον Μπομπ Ντίλαν, ενώ αναμένεται να συνεργαστεί ξανά με τον Λούκα Γκουαντανίνο, με τίτλο Bones & All.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDune: Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε πριν τη μεγάλη «έξοδο» στις ελληνικές αίθουσες12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b