MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τιμοτέ Σαλαμέ: Θα είναι ο Γουίλι Γουόνκα στο πρίκουελ της ταινίας «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας»

Η νέα ταινία με τίτλο «Γουόνκα» θα επικεντρωθεί σε μια νεότερη εκδοχή του εκκεντρικού σοκολατοποιού Γουίλι Γουόνκα, τον οποίο θα υποδυθεί το ανερχόμενο αστέρι του κινηματογράφου Τιμοτέ Σαλαμέ.

Monopoli Team

Η Warner Bros. ετοιμάζεται να φέρει για τρίτη φορά τον Γουίλι Γουόνκα στη μεγάλη οθόνη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, ο ταλαντούχος ηθοποιός, που ξεχώρισε στις μεγάλες επιτυχίες «Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου» (Call Me By Your Name) και «Lady Bird» θα πρωταγωνιστήσει ως Γουίλι Γουόνκα σε νεότερη ηλικία στο επερχόμενο πρίκουελ της ταινίας «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» από τη Warner Bros. Η ταινία πρόκειται να αφηγηθεί τις περιπέτειες του εκκεντρικού σοκολατοποιού πριν από το άνοιγμα του διάσημου εργοστασίου σοκολάτας, που όλοι γνωρίσαμε από τις ταινίες του 1971 και 2005.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή, ωστόσο αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι ότι η ταινία θα βασιστεί σε ήρωες του Ρόαλντ Νταλ και ότι ο μικρός Τσάρλι Μπάκετ δεν θα εμφανιστεί (κάτι που σίγουρα βγάζει νόημα, καθώς δεν έχει γεννηθεί ακόμα). Στην ταινία ο Σαλαμέ θα έχει την ευκαιρία να δείξει επίσης τις ικανότητές του στο τραγούδι και στον χορό, αφού σύμφωνα με το Deadline η ταινία θα περιλαμβάνει αρκετή μουσική.

Η ταινία θα λέγεται «Γουόνκα» και θα τη σκηνοθετήσει ο Πολ Κινγκ του «Paddington», ο οποίος συνέγραψε το σενάριο με τον Σάιμον Φάρναμπι. Η ταινία προγραμματίζεται να ξεκινήσει γυρίσματα στο τέλος του χρόνου, ενώ για την ώρα ελπίζουμε να απολαύσουμε τον Τιμοτέ Σαλαμέ στο «Dune» του Ντενί Βιλνέβ.

Πηγή: dazeddigital.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b