MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
15
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Η Βασίλισσα των Πάντων: Η παράσταση για βρέφη του Λάμπρου Φισφή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ο Λάμπρος Φισφής σκηνοθετεί βρεφικό θέατρο στη Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η Βασίλισσα των Πάντων
Η Βασίλισσα των Πάντων
Monopoli Team

Νέα και πολλά υποσχόμενη άφιξη στην παιδική σκηνή της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής» στο Μέγαρο αποτελεί η μαγική και πολύχρωμη βρεφική θεατρική παράσταση «Η Βασίλισσα των πάντων», την σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Λάμπρος Φισφής.

Το έργο απευθύνεται σε βρέφη από 10 μηνών, παιδιά ως 3 ετών και τους γονείς τους. Με αφετηρία την ευφάνταστη σκηνοθεσία και με όχημα τη φαντασία, ταξιδεύει μωρά, παιδιά και γονείς σε έναν κόσμο όπου όλα είναι πιθανά. Μέσα σε 40 λεπτά ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια των θεατών μέρη μαγικά με εξωτικά πουλιά, πολύχρωμα ψάρια, άγριες ζούγκλες, ορμητικά ποτάμια, θορυβώδεις πόλεις, έναστρους ουρανούς και πλούσια παλάτια!

Καθισμένοι σε μαξιλάρια ή μικρά καρεκλάκια, οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους παρακολουθούν μια ταλαντούχα χορεύτρια-περφόρμερ και έναν χαρισματικό μουσικό κρουστών, που παίζει ποικίλα όργανα από όλο τον κόσμο αλλά και καθημερινά αντικείμενα, και συμμετέχουν ενεργά τραγουδώντας, χτυπώντας καμπάνες, δημιουργώντας τον άνεμο και ό,τι άλλο χρειάζεται ώστε να βοηθήσουν τη Βασίλισσα στο ταξίδι της για την αναζήτηση της πραγματικής ευτυχίας.

Η Βασίλισσα των Πάντων

Η Βασίλισσα των Πάντων

Θα καταφέρει η Βασίλισσα να βρει την ευτυχία;

Μάθετε την απάντηση κάθε Κυριακή στις 12:30 και στις 15:00 στην ευρύχωρη αίθουσα «Πολυχώρος» της Μουσικής Βιβλιοθήκης στο Μέγαρο.

Ο χώρος λειτουργεί ως αμιγής με χωρητικότητα 50%. Ανάμεσα στις οικογένειες τηρούνται επαρκείς αποστάσεις, οι θέσεις απολυμαίνονται και η αίθουσα αερίζεται με νωπό αλλά και με φυσικό αέρα πριν από κάθε παράσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠόσο κοστίζει να ζεις, της Μαρτίνα Μάγιοκ, στο θέατρο Πόρτα12.09.2018

Η «Βασίλισσα των Πάντων» είναι η τρίτη θεατρική συνεργασία του Λάμπρου Φισφή και της Σάρας Τοσκάνο, που τα τελευταία 5 χρόνια ασχολούνται με το βρεφικό θέατρο. Είναι οι co-creators & παραγωγοί της θεατρικής παράστασης «Θα βγω απ’το Αυγό», η οποία γνώρισε και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία καθώς βαδίσει στην έκτης της σεζόν, αποτελώντας τη μακροβιότερη βρεφική παράσταση της Αθήνας, καθώς και της μουσικοχορευτικής παράστασης κλασικής μουσικής για μωρά «Μουσικές Εποχές», που παρουσιάστηκε στο Θέατρο Βέμπο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Λάμπρος Φισφής

Σκηνικά: Χριστίνα Κωστέα
Κοστούμια: Χριστίνα Κωστέα
Μουσική: Στέφανος Τορπόγλου

Παίζουν: Σάρα Τοσκάνο, Σόλης Μπαρκί, Λάμπρος Φισφής

Διάρκεια: 40'
Τιμές Εισιτηρίων: 18 ευρώ (παιδί + 1 συνοδός), 26 ευρώ (παιδί + 2 συνοδοί), 10 ευρώ επιπλέον συνοδός
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 10 Οκτωβρίου έως 30 Δεκεμβρίου 2021
Πληροφορίες: Προπώληση: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Δε-Πα, 9:00 – 17:00, Σα 10:00 – 14:00. Ηλεκτρονικές αγορές: www.ticketservices.gr. Τηλεφωνικές αγορές 210 72 34 567. Πληροφορίες την ημέρα των παραστάσεων στο 210 72 82 554. Τα εκδοτήρια της Μουσικής Βιβλιοθήκης στο Μέγαρο θα παραμείνουν κλειστά και τις μέρες των παραστάσεων.
Παραστάσεις: Κυριακή 10 & 24 Οκτωβρίου και 7 & 21 Νοεμβρίου: 15:00, Κυριακή 17 Οκτωβρίου και 14 & 28 Νοεμβρίου και 12 & 26 Δεκεμβρίου: 12:30, Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις: Σάββατο 11 & 25 Δεκεμβρίου: 12:00 και Δευτέρα 27, Τρίτη 28, Τετάρτη 29 & Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου: 12:30
Link Εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/mmb-vasilissa-ton-panton/?lang=el
Πληροφορίες Χώρου: Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα, www.mmb.org.gr, [email protected]
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
«Μήδεια», με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη σε καλοκαιρινή περιοδεία – Έναρξη προπώλησης
ΘΕΑΤΡΟ
Τρεις Αδερφές (θα έρθουν καλύτερες μέρες): Μια σύγχρονη ελληνική μεταγραφή του Τσεχωφικού έργου στο ΠΛΥΦΑ
ΘΕΑΤΡΟ
Οι Στρατηγικές του Έρωτα, του Τζόρτζ Φάρκιουαρ στο Θέατρο Θησείον
ΘΕΑΤΡΟ
Κουρέλι, του Dennis Kelly στο Θέατρο Χώρος
ΘΕΑΤΡΟ
Το Χελιδόνι, του Γκιλιέμ Κλούα σε σκηνοθεσία Γιάννη Αναστασάκη στο Θέατρο ΕΛΕΡ
ΘΕΑΤΡΟ
Μόλις κοιμηθεί το κύμα, των Θύμιου Διαμάντη και Κώστα Κουτρούλη στο Θέατρο Φούρνος
ΘΕΑΤΡΟ
Χάρηκα!: Η stand-up comedy παράσταση της Κατερίνας Βρανά στο VOX
ΘΕΑΤΡΟ
Το όνομά μου είναι Rachel Corrie: Παράσταση-ντοκουμέντο με τις μαρτυρίες της 23χρονης ακτιβίστριας στο Θέατρο Eliart
ΘΕΑΤΡΟ
Girls & Boys: Ο μονόλογος με τη Νατάσα Εξηνταβελώνη στο Θέατρο Αλάμπρα
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Χριστός ξανασταυρώνεται: Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη στο Θέατρο Σταθμός
ΘΕΑΤΡΟ
Dolls, των Μαρίας Ιωάννου και Κατερίνας-Άρτεμις Πολύδερα στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης
ΘΕΑΤΡΟ
Πανδοχείον η φιλόξενη ερημία, σε σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη στο bijoux de kant HOOD art space