MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ

Οι ταινίες της εβδομάδας: Δύο και να καίνε!

Μόλις δύο είναι οι νέες ταινίες για αυτή τη βδομάδα καθώς η ταινία του Τζέιμς Μποντ «No time to die» σαρώνει στις ελληνικές αίθουσες και όλα δείχνουν ότι θα ξεπεράσει το φετινό ρεκόρ του «Ανθρώπου του θεού».

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Το δεύτερο κοινό που έχουν τα δύο νέα φιλμ, εκτός από την κοινή έξοδο τους στις ελληνικές αίθουσες, είναι η βράβευση τους στο ίδιο φεστιβάλ, στο 71ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

Ατυχές Πήδημα ή Παλαβό Πορνό

Το «Ατυχές Πήδημα ή Παλαβό Πορνό» του Ράντου Ζούντε κέρδισε τη Χρυσή Άρκτο στο 71ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου. Πρόκειται για ένα απολαυστικό φιλμ που μετατρέπεται σε ανελέητη κριτική για τη σημερινή Ρουμανία με αφορμή την περιπέτεια μιας καθηγήτριας που κατηγορείται από τους γονείς του σχολείου της για την κυκλοφορία ενός ερασιτεχνικού πορνό με πρωταγωνίστρια την ίδια στο διαδίκτυο.
Κριτική και αίθουσες προβολής.

Γυναίκα που έφυγε

Η «Γυναίκα που έφυγε» του νοτιοκορεάτη Χονγκ Σανγκ-σου βραβεύτηκε με την Αργυρή Άρκτο Καλύτερης Σκηνοθεσίας στο περσινό 70ο Φεστιβάλ Βερολίνου. Το φιλμ είναι η μινιμαλιστική περιπλάνηση διάρκειας μόλις 24 ωρών μιας μοναχικής γυναίκας στο παρελθόν της και τα προάστια της Σύγχρονης Σεούλ.
Κριτική και αίθουσες προβολής.

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b