MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση σήμερα, Δευτέρα 4 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Ήλιος στον ANT1

Επεισόδιο 16 Σεζόν 2: Η Έλσα, με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της, απειλεί ανοιχτά την Αλεξάνδρα ότι θα καταδώσει τόσο αυτή όσο και την Αλίκη στην Αστυνομία για τον φόνο του Βολίδη. Ο Δημήτρης φοβάται πως ο Ιάσονας θα αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, την ίδια ώρα που και η Εύα είναι εξαφανισμένη. Ο Νικήτας αποκαλύπτει στον Αντώνη ότι ξέρει την αλήθεια για την Δάφνη κι εκείνος τον παρακαλεί να μη μιλήσει στη Λήδα… Ο Μιχάλης μπαίνει κρυφά στο γραφείο του Δημήτρη και φωτογραφίζει κρυφά τον φάκελο με τα στοιχεία της υπόθεσης του Βολίδη. Η Αλίκη έχει χάσει πια την ψυχραιμία της και ο Δημήτρης προσπαθεί να καταλάβει τι την απασχολεί… Η Έλσα πηγαίνει στο Τμήμα, αποφασισμένη να δώσει την Αλίκη και την Αλεξάνδρα.

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 5 Σεζόν 3: Η Ελένη με τη βοήθεια όλων ψάχνει τον Λάμπρο, με τον Προκόπη και τον Μπάμπη που αγνοούνται. Ο Κυριάκος τρελαμένος κατηγορεί τον Παναγιώτη ενώ ο Άγγελος παρά τις αντιρρήσεις του Νέστορα πάει να ερευνήσει την καλύβα. Εκεί όμως θα έχει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Ακύλας είναι ακόμα εξαγριωμένος από το γεγονός που σόκαρε τόσο τη δική του οικογένεια όσο και τους Σεβαστούς το προηγούμενο βράδυ, ζητάει απ’ τον Ντούνια να βρει τους υπεύθυνους.

Ο Μελέτης ζητάει απ’ το Δούκα να φιλοξενήσει την Κορίνα και την οικογένεια της στο Διαφάνι προκαλώντας τον εκνευρισμό της Μυρσίνης που δεν αντέχει άλλο την ηττοπάθεια του Δούκα. Ο Νικηφόρος τους επισκέπτεται και τους κατηγορεί πως κρύβονται πίσω απ’ τους εκβιασμούς του Καλογερά. Είναι αποφασισμένοι με τον Κωνσταντή να καταθέσουν στο δικαστήριο με κίνδυνο να χάσουν το μαγαζί τους. Μια αναπάντεχη πρόταση όμως από τον Νώντα ίσως τους σώσει. Η Δρόσω γνωρίζει τον Λευτέρη Μεγαρίτη που γοητεύεται από την ομορφιά της ενώ μια έκπληξη περιμένει τον Μελέτη στο αρχοντικό των Σεβαστών.

20:00 Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Επεισόδιο 10 Σεζόν 1: Ο Θωμάς με το Δημήτρη στο πλάι του, επιχειρεί να σαμποτάρει το ραντεβού της Ρωξάνης με το Ζαχαρία. Το ίδιο βράδυ, ο Δημήτρης ανακοινώνει αιφνιδιαστικά ότι σε έναν μήνα παντρεύεται με την Έλλη και η Νικόλ αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Ο Άρης βρίσκει έναν ιδιαίτερο τρόπο να βοηθήσει τη Δανάη να μαζέψει τα χρήματα που έχασε, κάτι που τους φέρνει πολύ κοντά. Στην οικία Ταβουλαρέα τα παιδιά ξεμπροστιάζουν τη Ρωξάνη που διατηρεί κρυφά για τον εαυτό της όλες τις ανέσεις. Την παράσταση όμως κλέβει ο Θωμάς, που έχει μπουκάρει, πάντα με το Δημήτρη στο πλάι του, στον κήπο για να κάνει ερωτική εξομολόγηση. Το σκηνικό ολοκληρώνει η είσοδος της Έλλης, η οποία πετυχαίνει το Δημήτρη σε μια ιδιαίτερη στιγμή με τη Ρωξάνη.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 18 Σεζόν 1: Ο Κώστας ομολογεί τις πράξεις του στην αστυνομία και στην Άσπα, ενώ ο Μανόλης βυθίζεται όλο και περισσότερο στο φόβο και την αμφιβολία. Η Τζένη βρίσκεται σε απόγνωση, ο Άγης την εκβιάζει και ο εφιάλτης της μόλις έχει αρχίσει. Η σχέση Θοδώρας-Πέτρου αναθερμαίνεται, ενώ ένας μεγάλος έρωτας από το παρελθόν έρχεται και πάλι στην επιφάνεια, με απρόβλεπτες συνέπειες. Η Αργυρώ ανακαλύπτει ένα άλλο, τρομακτικό πρόσωπο του Αστέρη, που θα την προβληματίσει, την ίδια ώρα που η σχέση τους θα γίνει αντιληπτή από ένα πρόσωπο, που κανένας δεν περιμένει…

21:00 Η γη της ελιάς στο MEGA

Επεισόδια 34-35 Σεζόν 1: Η Μυρτάλη συνέρχεται και, έντρομη, ανακαλύπτει ότι βρίσκεται φυλακισμένη σε ένα δωμάτιο. Η Αθηνά παρακαλάει την Ιουλία να μεσολαβήσει και να μιλήσει στη Μυρτάλη, ώστε να μην την αντιμετωπίζει εχθρικά. Στο μεταξύ, η Αρετή υποδέχεται στο σπίτι τη Βασιλική, με μεγάλο ενθουσιασμό, και προσπαθεί να της κάνει μια κουβέντα για να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά της μέχρι σήμερα. Η Βασιλική, όμως, δείχνει αλλαγμένη κι ότι πατάει πια γερά στα πόδια της. Παράλληλα, κι ενώ κανένας δεν ανησυχεί για τη Μυρτάλη, ο Μάνος προτείνει στη Μαρίνα να παντρευτούν κρυφά κι εκείνη μένει άναυδη.

Η Μυρτάλη περνά τη δεύτερη μέρα της μέσα στη «φυλακή» της κι αυτός που την κρατά εκεί μέσα δεν είναι διατεθειμένος να φανερωθεί. Η Μαρίνα δέχεται να παντρευτεί τον Μάνο με πολιτικό γάμο και συμφωνούν να το κρατήσουν κρυφό απ΄όλους. Η Μαρίνα παίρνει τηλέφωνο τη Μυρτάλη, η οποία βέβαια δεν της απαντά, και, όταν λάβει ένα ψυχρό γραπτό μήνυμα από το κινητό της φίλης της, θα παραξενευτεί. Το ίδιο θα παραξενευτεί και η Ιουλία όταν λάβει μήνυμα από τη… Μυρτάλη. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος έχει υποψιαστεί ότι ο Μάνος μπορεί να βρίσκεται με τη Μαρίνα στην Αθήνα και έχει στείλει την Ιουλία στο ανθοπωλείο για να τσεκάρει. Η Αθηνά περνά από την αστυνομία, προκειμένου να δώσει κατάθεση για τις επιθέσεις που έχουν γίνει εναντίον της Μυρτάλης.

22:00 Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 6 Σεζόν 1: Η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του Φλοριάν και του συνεργού του, ενώ η Τόνια αποφασίζει να φύγει μόνη της για Ρουμανία, προκειμένου να βρει το μωρό της. Η Μαριτίνα, έξαλλη με την αποκάλυψη ότι ο Μάνος έχει παιδί, φεύγει από το σπίτι του Φεγκούδη και ο Πιπερόπουλος βρίσκει την ευκαιρία να κάνει καινούργια πρόταση για εξαγορά της Φεγκούδης Σνακς. Ο Μάνος βλέπει έκπληκτος τον πατέρα του να δένεται συναισθηματικά με το μωρό, ενώ η Μάρω επισκέπτεται το κατάστημα μπαχαρικών του Λουδοβίκου ψάχνοντας να βρει μια λύση προκειμένου να κάνει τον Χρύσανθο να πετάξει τα ράσα από πάνω του.

18:40 Το αύριο μας ανήκει στο MEGA

Επεισόδιο 16, Σεζόν 1: Η Έλλη έρχεται σε δύσκολη θέση και απολογείται στη Σοφία για την στάση που κράτησε σε σχέση με τον Λεωνίδα. Η Σοφία δείχνει κατανόηση και την στηρίζει στην προσπάθειά της να μάθει την αλήθεια για το παιδί που γέννησε.

Ο Ορέστης και η Σοφία θέλουν να πάνε την σχέση τους παρακάτω και ενώ η έρευνα για τον βιασμό της ανήλικης μαθήτριας συνεχίζεται, ο Κωστής κάνει το μεγάλο βήμα και αποκαλύπτει στον Πασχάλη τι συνέβη εκείνο το βράδυ.

Ο Νικηφόρος θα βρεθεί για άλλη μια φορά στο στόχαστρο και με την βοήθεια της Τατιάνας θα πρέπει να αποδείξει ότι έπεσε θέμα σκευωρίας. Τι στάση θα κρατήσει ο Λευτέρης αυτή τη φορά απέναντι στον παλιό του φίλο και συνάδελφο;

Ταινίες

22:20 Πληρωμένος Δολοφόνος (Killerman) στον ALPHA

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής (2019) Σενάριο/Σκηνοθεσία: Μαλίκ Μπάντερ

Ηθοποιοί: Λίαμ Χέμσγουορθ, Έμορι Κοέν, Νταϊάν Γκερέρο, Ζλάτκο Μπούριτς

Υπόθεση: Ο Μόε Ντάιαμοντ ασχολείται με ξέπλυμα χρήματος στη Νέα Υόρκη. Μια μέρα, μετά από ένα ατύχημα, θα ξυπνήσει με αμνησία και με μια τσάντα γεμάτη κλεμμένα μετρητά και ναρκωτικά αξίας εκατομμυρίων δολαρίων. Έτσι, ξεκινάει ένας αγώνας να δώσει απαντήσεις στα ερωτηματικά για την ταυτότητά του, ενώ έρχεται αντιμέτωπος με διεφθαρμένους αστυνομικούς.

21:00 Tomb Raider: Lara Croft στο OPEN

Αμερικανοαγγλική ταινία του Ρόαρ Ούτχαουγκ, με τους Αλίσια Βικάντερ, Ντόμινικ Γουέστ, Ντάνιελ Γου

Η νεαρή Λάρα Κροφτ αναζητά τα ίχνη του μυστηριωδώς εξαφανισμένου πατέρα της και ξεκινάει για τον τελευταίο γνωστό προορισμό του. Περισσότερο περιπέτεια επιβίωσης παρά κυνήγι αρχαίου θησαυρού, η ταινία κινείται στο ασφαλές πλαίσιο ενός μπλοκμπάστερ, με την πρωταγωνίστρια Αλίσια Βικάντερ να αδυνατεί να εκπέμψει το δυναμισμό για τον οποίο είναι διάσημη η ηρωίδα του βιντεοπαιχνιδιού – μάλλον πρόκειται για απλή συνωνυμία.

Ντοκιμαντέρ

20:00 Οι Ρίζες της Βασιλικής Οικογένειας στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γερμανικής παραγωγής (2013) Σκηνοθεσία: Χανς Σούλερ

Υπόθεση: Εξετάζοντας την οικογενειακή καταγωγή της Βασίλισσας Ελισάβετ, το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τις γενεαλογικές συνδέσεις των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης, από τη Βρετανία και τη Νορβηγία ως την Πορτογαλία και την Ελλάδα.

23:00 Ελλάδα – Χτίζοντας μια Αυτοκρατορία στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2006) Σκηνοθεσία: Τεντ Πουλ, Μαρκ Κάνον

Υπόθεση: Οι αρχαίοι Έλληνες έθεσαν τα θεμέλια σχεδόν τριών χιλιετιών ευρωπαϊκής ιστορίας. Από το Ευπαλίνειο όρυγμα στη Σάμο έως τον Τάφο του Αγαμέμνονα και τον Παρθενώνα, το ντοκιμαντέρ υποκλίνεται στο μεγαλείο της αρχιτεκτονικής τους.

01:00 Μοναστήρια της Ευρώπης… Πλάι στο Νερό στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2018) Σκηνοθεσία: Ζακ Ντεμπς, Μαρί Αρνό

Υπόθεση: Τι κοινό έχουν το αβαείο του Μον Σεν Μισέλ στη Γαλλία, το μοναστήρι των Βενεδικτίνων στη Βαυαρία και το Άγιον Όρος στη χερσόνησο του Άθω; Είναι όλα χτισμένα πλάι στο νερό! Ανακαλύψτε την ιστορία και τις μοναστικές τους κοινότητες.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

21:00 Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Εξέγερση στο COSMOTE CINEMA 1HD


Ταινία Επιστ. φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής (2011) Σκηνοθεσία: Ρούπερτ Γουάιατ

Ηθοποιοί: Τζέιμς Φράνκο, Άντι Σέρκις, Φρίντα Πίντο

Στο σημερινό Σαν Φρανσίσκο, τα πειράματα του ανθρώπου πάνω στα ζώα οδηγούν σε ένα νέο είδος πιθήκου με υψηλή νοημοσύνη. Σύντομα, ένας παγκόσμιος πόλεμος ξεσπά για την κυριαρχία στον πλανήτη… Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

23:40 Είμαι το Νούμερο Τέσσερα (I Am Number Four) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ταινία επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής (2011) Σκηνοθεσία: Ντι Τζέι Καρούζο

Ηθοποιοί: Άλεξ Πέτιφερ, Τίμοθι Όλιφαντ, Νταϊάνα Άγκρον

Υπόθεση: Ένας νεαρός με υπερφυσικές ικανότητες κρύβει την ταυτότητά του και μετακινείται συνεχώς για να ξεφύγει από έναν ορκισμένο εχθρό. Οι τρεις πρώτοι σαν αυτόν είναι ήδη νεκροί. Τώρα ήρθε η σειρά του… γιατί είναι το Νούμερο Τέσσερα.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Britney VS Spears
Britney Vs. Spears: Από την αφίσα για το ντοκιμαντέρ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Britney Vs. Spears: Από την αφίσα για το ντοκιμαντέρ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2021) Σκηνοθεσία: Έριν Λι Καρ

Υπόθεση: Η δημοσιογράφος Τζένι Έλισκιου και η σκηνοθέτρια Έριν Λι Καρ ερευνούν τον αγώνα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για την ελευθερία μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις και στοιχεία.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b