MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

House of Gucci: Άψογο στυλ και εξουσία στη νέα αφίσα της ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ

Μια νέα αφίσα της πολυαναμενόμενης ταινίας «House of Gucci», με πρωταγωνιστές τους Άνταμ Ντράιβερ και Lady Gaga, κυκλοφόρησε.

Monopoli Team

Η ταινία, σε σκηνοθεσία του Ρίντλεϊ Σκοτ, εξιστορεί τα γεγονότα γύρω από τη δολοφονία του Μαουρίτσιο Γκούτσι – τον οποίο υποδύεται ο Άνταμ Ντράιβερ – και την πτώση της δυναστείας της οικογένειας Gucci στον χώρο της μόδας. Η Lady Gaga υποδύεται την κοσμική Πατρίτσια Ρετζιάνι, πρώην σύζυγο του Μαουρίτσιο, η οποία κατηγορήθηκε και καταδικάσθηκε για την «ενορχήστρωση» της δολοφονίας του, όταν την παράτησε για μια νεαρότερη της γυναίκα.

Στη νέα αφίσα για το επερχόμενο δράμα, βλέπουμε όλη την οικογένεια Gucci μαζί, επιβλητική και με άψογο στυλ, να αποπνέει ο καθένας ξεχωριστά την απόλυτη εξουσία μόνο με ένα βλέμμα.

Η νέα αφίσα της ταινίας «House of Gucci».

Σε σενάριο της Μπέκι Τζόνστον και του Ρομπέρτο Μπεντιβένια, η ταινία διαθέτει ένα λαμπερό καστ πρωταγωνιστών που μπορεί κανείς να θαυμάσει στη νέα αφίσα. Πρωταγωνιστούν οι Lady Gaga, Άνταμ Ντράιβερ, Τζάρεντ Λέτο, Τζέρεμι Άιρονς, Τζακ Χιούστον, Σάλμα Χάγιεκ και Αλ Πατσίνο σε ένα άγριο ταξίδι στην πολυτάραχη ιστορία μιας εκ των ισχυρότερων οικογενειών στον χώρο της μόδας.

Διατρέχοντας τρεις δεκαετίες έρωτα, προδοσίας, παρακμής, εκδίκησης και φόνου, το δράμα εξερευνά τι πραγματικά σημαίνει ένα όνομα, τι αξίζει, και πόσο μακριά μπορεί να φτάσει μια οικογένεια για την απόλυτη εξουσία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHouse of Gucci: Άνταμ Ντράιβερ και Lady Gaga στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ12.09.2018

Η ταινία «House of Gucci» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 24 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLady Gaga: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες του γάμου με τον Άνταμ Ντράιβερ για το «House of Gucci»12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b