MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Ρόμπερτ Πάτινσον: Όσα αποκάλυψε για τον Batman και τη Ζόι Κράβιτζ ως Catwoman

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον βρέθηκε σε εκδήλωση του Μουσείου της Ακαδημίας των Όσκαρ και μοιράστηκε τις πρώτες εντυπώσεις του για την νέα ταινία Batman, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Monopoli Team

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον παρευρέθηκε στο κόκκινο χαλί του πάρτι έναρξης του Μουσείου της Ακαδημίας των Όσκαρ και αποκάλυψε τι να περιμένουν οι fans από την νέα ταινία του Ματ Ριβς, “The Batman”, στην οποία θα πρωταγωνιστεί.

Ο ηθοποιός υπονόησε ότι σύντομα το κοινό θα δει νέο υλικό που θα μας δώσει μια καλύτερη ιδέα για το πώς θα είναι ο ίδιος ως Bruce Wayne/Batman και η Ζόι Κράβιτζ ως Catwoman.

“Εγώ και η Ζόι κάναμε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα. Φτιάξαμε κάτι διασκεδαστικό. Υπάρχουν πολλές μικρές εκπλήξεις” δήλωσε ο Πάτινσον στο Variety.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι έχει ήδη δει μερικά κομμάτια της ταινίας του: “Έχω δει λίγο από την ταινία και βασικά είναι πολύ καλή” δήλωσε συγκεκριμένα.

Ο Πάτινσον, πρόσφατο μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, μίλησε επίσης για τον ενθουσιασμό του για το νέο μουσείο του θεσμού, το οποίο έκανε λαμπερά εγκαίνια μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα ανοίξει για το κοινό σήμερα Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν θα δωρίσει στο μουσείο κάποιο αναμνηστικό αντικείμενο από τις ταινίες του, απάντησε αστειευόμενος: “Ω Θεέ μου, θέλω να κρατήσω τα περισσότερα, ώστε να τα πουλήσω όταν είμαι απένταρος”.

Όσο για την νέα ταινία του Batman, θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου του 2022. Στην ταινία πρωταγωnιστούν οι Ρόμπερτ Πάτινσον και Ζόι Κράβιτζ, μαζί με τους Πολ Ντάνο, Τζέφρι Ράιτ, Τζον Ταρτούρο, Πίτερ Σαρσγκααρντ, Τζέιμι Λόσον, Άντι Σέρκις και Κόλιν Φάρελ, ο οποίος θα δείχνει αγνώριστος, αν κρίνουμε από τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν. Για την πλοκή της ταινίας δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα τίποτα, όλα δείχνουν όμως ότι θα είναι ο πιο διαφορετικός Μπάτμαν που έχουμε δει εδώ και καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕπιτέλους! Ο νέος Τζέιμς Μποντ είναι εδώ12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b