MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ

Επιτέλους! Ο νέος Τζέιμς Μποντ είναι εδώ

Καλώς τον κι ας άργησε. Η ταινία του Κάρι Φουκουνάγκα «No time to die» που ήταν προγραμματισμένη αρχικά να βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2020 και γνώρισε απανωτές αναβολές ελέω κορονοϊού, ήρθε η ώρα να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

No time to die

Το «No time to die» είναι ένας συγκινητικός αποχαιρετισμός του Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο που δόξασε και δοξάστηκε την τελευταία 15ετία και συγχρόνως ένα γράμμα απολογισμού για διαχρονικότερο κατάσκοπο της μεγάλης οθόνης. Η τελευταία περιπέτεια του συνταξιοδοτημένου πλέον πράκτορα είναι η πιο αυτοαναφορική και εξομολογητική. Η απήχηση της ταινίας στα ταμεία θα ορίσει σε μεγάλο βαθμό και το μέλλον του κινηματογράφου ειδικά σε ότι αφορά τη σχέση των στούντιο με την αίθουσα.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ακρόαση

Αναπόφευκτα ο αριθμός των υπόλοιπων νέων ταινιών περιορίζεται στο μίνιμουμ. Τα άλλα δύο νέα φιλμ είναι η γαλλογερμανική «Ακρόαση» με τη θαυμάσια Νίνα Χος στο ρόλο μιας ιδιόρρυθμής δασκάλας βιολιού.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Εγκλωβισμένος

Το ισραηλινό «Εγκλωβισμένος» που αφορά στο δεύτερο κομμάτι μιας διαφορετικής τριλογίας για τον έρωτα.
Τέλος η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Τάκη Παπαναστασίου «Δεν Ακούµε τα Τραγούδια» κυκλοφορεί αποκλειστικά στο θερινό σινεμά Στέλλα από τις 4 Οκτωβρίου.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b