MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, επαναλήψεις σε σειρές και ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση σήμερα, Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

22:00 Σε Ξένα Χέρια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 1 Σεζόν 1: Ο Χαράλαμπος Φεγκούδης, ιδιοκτήτης της ομώνυμης εταιρείας snacks, καλείται να αντιμετωπίσει την κρισιμότερη στιγμή της επιχειρηματικής και προσωπικής του ζωής. Καλείται ή να αφεθεί να τον καταπιούν τα τεράστια χρέη χάνοντας τα πάντα και δίνοντας απερίγραπτη ικανοποίηση στον μισητό του ανταγωνιστή Πιπερόπουλο ή να πιαστεί από τα μαλλιά όπως ο πνιγμένος.

Συγκεκριμένα, να πιαστεί από τα μαλλιά της κόρης του Πιπερόπουλου, που είναι αρρωστημένα ερωτευμένη με τον γιο του Φεγκούδη, Μάνο, και να τους παντρέψει. Έτσι, με συμπέθερο τον Πιπερόπουλο θα πάρει χάρη για κάποιο διάστημα από τις τράπεζες και θα ανασυνταχθεί προκειμένου να βρει λύση. Ο Μάνος, όμως, ούτε να δει στα μάτια του την κόρη του Πιπερόπουλου. Παράλληλα, σχεδιάζεται η απαγωγή ενός βρέφους εντελώς άσχετη με τα παραπάνω, μόνο που δεν θα αποδειχτεί και τόσο άσχετη τελικά.

20:00 Ήλιος στον ANT1

Επεισόδιο 11 Σεζόν 2: Ο Αντώνης καταστρώνει ένα σχέδιο για να βοηθήσει τη Δάφνη, ενώ μια πληροφορία που λαμβάνει ο Χρήστος αναπτερώνει τις ελπίδες του σχετικά με την εύρεση του μωρού του. Η Αλίκη αποκαλύπτει στην Αλεξάνδρα ότι η Αστυνομία έχει ένα αδιάσειστο στοιχείο για τον φόνο του Βολίδη και ότι αργά ή γρήγορα θα φτάσουν σε αυτές. Επιμένει να πουν στον Δημήτρη την αλήθεια. Η αντίδραση της Αλεξάνδρας είναι αφοπλιστική…

Η Ελπίδα και ο Δημήτρης έχουν υποψίες για το ποια μπορεί να είναι η βιολογική μητέρα του Ιάσωνα. Κι ενώ η υπόθεση Ζερίδη παραμένει ανοιχτή, ο γιατρός της οικογένειας βρίσκεται νεκρός και οι υποψίες πέφτουν πάλι στον Ιάσωνα. Ο Δημήτρης καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει στην Αλίκη… Η Λήδα είναι έξαλλη που ο Νικήτας της είπε ψέματα για άλλη μια φορά, όμως εκείνος την διαβεβαιώνει ότι ξέρει πώς θα αντιμετωπίσει την Τζένη… Η Έλσα καταγγέλλει στην αστυνομία πως έγινε απόπειρα δολοφονίας εναντίον της. Το πρόσωπο που κατονομάζει ως υπεύθυνο ανοίγει νέο κύκλο σύγκρουσης για το Δημήτρη.

22:00 Άγριες Μέλισσες στον ANT1

Επεισόδιο 1 Σεζόν 3: 21 Απριλίου 1967… η νύχτα που άλλαξε την Ελλάδα για τα επόμενα 7 χρόνια. Πέντε μήνες μετά η δικτατορία έχει εγκαθιδρυθεί. Η βία κι ο φόβος έχουνε σκεπάσει όλη τη χώρα. Κάποιοι κρύβονται, άλλοι αντιστέκονται, άλλοι σιωπούν περιμένοντας ένα θαύμα όπως οι περισσότεροι κάτοικοι του Διαφανίου και κάποιοι τάσσονται υπέρ των πραξικοπηματιών όπως ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο μεγάλος αδερφός του Αχιλλέα και ιδρυτής των Αβάντων που βγαίνει απ’ τη φυλακή έχοντας στο μυαλό του μεγαλεπήβολα σχέδια εξουσίας… και εκδίκησης.

Στο πλευρό του ο Μελέτης που έχει αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με την οικογένεια Μεγαρίτη. Απ’ την άλλη οι άνθρωποι της οικογένειας Σταμίρη και Σεβαστού έχουνε καινούριες δουλειές, καινούριες ζωές αλλά όλοι τους προσπαθούν ακόμα να συνηθίσουνε τις πληγές τους αλλά και τη νέα τάξη πραγμάτων. Ο εκδότης Πέτρος Ορφανίδης και ο ταγματάρχης Ζάχος Λυκογιάννης είναι οι άνθρωποι που θα συνδεθούν άρρηκτα με τις ζωές των αδερφών Σταμίρη και θα τους ξυπνήσουν μνήμες απ’ το παρελθόν.

20:00 Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Επεισόδιο 7 Σεζόν 1: Η αποκάλυψη του βίντεο από την Αμερική, στριμώχνει ιδιαίτερα την Ρωξάνη. Θα μπορέσει να ξεφύγει χωρίς να τους αποκαλύψει όλη την αλήθεια; Στο barbeque πάρτι που θα οργανώσει θα προσπαθήσει να τους ηρεμήσει και ταυτόχρονα να επέμβει στις ζωές τους. Ο Άρης, συναντά ένα πρόσωπο που θα αλλάξει τη ζωή του στο μέλλον. Η Έλλη δέχεται την πρόταση γάμου που της κάνει ο Δημήτρης και του προτείνει να τους παντρέψει ο Θωμάς και… η Ρωξάνη. Η Έλλη σχεδιάζει ένα δείπνο για να προξενέψει τον Θωμά στη Ρωξάνη. Θα πετύχει το δείπνο; Ή θα καταλήξει σε φιάσκο;

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 14 Σεζόν 1: H επίθεση στο σπίτι των Βρουλάκηδων ξυπνά παλιές μνήμες, την ίδια ώρα που η έρευνα για τη δολοφονία του Στεφανή από την αστυνομία παίρνει μία απρόσμενη τροπή. Η Αργυρώ αποφασίζει ότι η θέση της είναι δίπλα στους δικούς της που κινδυνεύουν και προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή στο νησί. Την ίδια ώρα η Στέλλα αποφασίζει να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Αστέρη. Ο Αστέρης αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τη θέση του στον Πέτρο, αλλά η Μαρίνα τον συμβουλεύει να μείνει μακριά του. Η Αργυρώ και ο Αστέρης έρχονται όλο και πιο κοντά, την ίδια στιγμή που η Άσπα κάνει μία φρικτή ανακάλυψη, που μπορεί να ανατρέψει τη ζωή της για πάντα…

18:40 Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA

Επεισόδιο 11 Σεζόν 1: Η Σοφία βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα, καθώς είναι φανερό πως ο Ορέστης την πολιορκεί. Ο Κωστής φοβάται να μιλήσει και η Βένια, πάνω στην απελπισία της, θα κλέψει το υπηρεσιακό όπλο του Λευτέρη, κάτι που θα τον φέρει σε πολύ δύσκολη θέση στο Σώμα. Είναι όμως σίγουρη ότι θυμάται ακριβώς τι έγινε εκείνο το βράδυ;

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 28 και 29 Σεζόν 1: Η Αθηνά βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και διώχνει τον Δημήτρη από το σπίτι της. Ο Στάθης λέει στην Ιουλία ότι θα χωρίσει με την Αρετή το συντομότερο δυνατό. Η Μυρτάλη μετακομίζει στο σπίτι της Μαρίνας, με τον Στέφανο να φεύγει κι αυτός από το πατρικό του και να την ακολουθεί. Ο Μάνος μαθαίνει ότι η Μαρίνα βγήκε για φαγητό με τον Δημήτρη και γίνεται έξαλλος μαζί της. Ο Φίλιππος με τη Βασιλική βγαίνουν μια βόλτα με το αμάξι και ο Φίλιππος προσπαθεί να πάει τη σχέση τους στο επόμενο στάδιο. Ο Κωνσταντίνος, μαθαίνει ότι κάποια μαγαζιά στο Γύθειο και στην Καλαμάτα δεν θέλουν την «προστασία» του κι αμέσως περνά στην αντεπίθεση!

Ο Στάθης κάνει μια κουβέντα στην Βασιλική με σκοπό να την πείσει να γυρίσει σπίτι. Η Ιουλία γίνεται όλο και πιο δυναμική στην επιχείρηση, γεγονός που χαροποιεί πολύ τον Ισίδωρο. Παράλληλα, η Αντιγόνη συνεχίζει την έρευνα και έρχεται όλο και πιο κοντά στο να ανακαλύψει ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας. Ο Δημήτρης εκβιάζει την Αθηνά για χρήματα απειλώντας την ότι θα αποκαλύψει σε όλη τη Μάνη πως δεν είναι γιoς της.

Δυο κυνηγοί βρίσκουν το πτώμα της Σωτηρίας, της συνεργάτιδας του Κωνσταντίνου, θαμμένο στο δάσος. Ο Δημήτρης δεν κάνει πίσω στον στυγνό του εκβιασμό και η Αθηνά βρίσκεται σε μεγάλο αδιέξοδο. Στο μεταξύ, ο κακοποιός που έχει προσλάβει ο Ανέστης σχεδιάζει την τελευταία του επίθεση κατά της Μυρτάλης. Η Αρετή ξεκινά μαθήματα οδήγησης και ο Στάθης χαίρεται που αρχίζει να ανεξαρτητοποιείται.

Ο Μάνος πηγαίνει στο σπίτι της Μαρίνας και το ζευγάρι κάνει έρωτα για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολύ καιρό. Ο Ανέστης είναι πάλι μεθυσμένος και χτυπά την Ευτυχία με πολύ βίαιο τρόπο, η Ευτυχία, όμως, φτάνει στα όριά της και, πάνω στην απόγνωσή της, αρπάζει ένα μαχαίρι και τον τραυματίζει. Η Αρετή μαθαίνει ότι η Βασιλική φιλιόταν με κάποιον έξω από το σπίτι του Αποστόλη και γίνεται έξαλλη. Η Μαργαρίτα με την Αθηνά βγαίνουν για φαγητό και δείχνουν ότι σιγά σιγά αποκτούν και πάλι τη σχέση που είχαν κάποτε.

Ταινίες

22:20 Στα Όρια Του Αύριο (Edge Of Tomorrow) στον ALPHA

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής και καναδικής συμπαραγωγής (2014) Σκηνοθεσία: Νταγκ Λίμαν

Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Έμιλυ Μπλαντ, Μπρένταν Γκλίσον, Μπιλ Πάξτον

Υπόθεση: Στο κοντινό μέλλον μία φυλή εξωγήινων έχει καταλάβει τη Γη, ενώ καμία ανθρώπινη δύναμη δε φαίνεται ικανή να ανακτήσει τον έλεγχο του πλανήτη. Όταν ο αξιωματικός του στρατού, Γουίλιαμ Κέιτζ, καλείται να συμμετάσχει σε μια κρίσιμη πολεμική επιχείρηση, η ζωή του θα πάρει μια αναπάντεχη όσο και… τελεσίδικη τροπή. Αφού σκοτώνεται μέσα σε δευτερόλεπτα, ο Κέιτζ βρίσκει τον εαυτό του σε μια ανεξήγητη δίνη στο χρόνο, που τον αναγκάζει να ζει την ίδια βίαιη μάχη, πολεμώντας και πεθαίνοντας ξανά και ξανά. Το περίεργο όμως είναι ότι σε κάθε μια απ’ αυτές τις μάχες ο Κέιτζ είναι ικανός να προσεγγίζει τους εχθρούς του όλο και πιο στενά, όλο και πιο απειλητικά, με τη βοήθεια της πολεμίστριας των Ειδικών Δυνάμεων, Ρίτα Βρατάσκι. Μα είναι πράγματι νεκρός; Ή συμβαίνει κάτι άλλο;…

21:00 Υποψίες (Disturbia) στο OPEN

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής (2007)  Σκηνοθεσία: Ντ. Τζέι. Καρούσο

Ηθοποιοί: Σάια Λα Μπεφ, Ντέιβιντ Μορς, Σάρα Ρόμερ, Κάρι Ανν Μος

Υπόθεση: Ο Κέιλ, ένας νεαρός σε κατ’ οίκον περιορισμό υπό αυστηρή επιτήρηση, προσπαθεί να συνηθίσει την απομόνωση μέσα στο σπίτι. Όταν όμως παρατηρώντας πλέον την καθημερινότητα από το παράθυρο, αρχίσει να πιστεύει ότι ο απέναντι γείτονας είναι κατά συρροή δολοφόνος, τα πράγματα θα πάρουν μια άλλη τροπή… Βασισμένη ελαφρώς στη θρυλική ταινία “Σιωπηλός Μάρτυς” του Άλφρεντ Χίτσκοκ, η ταινία ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, ενώ σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία.

22:00 Η Αγάπη Είναι Παράξενη (Love Is Strange) στην ΕΡΤ2

Ρομαντικό δράμα αμερικανικής, γαλλικής, βραζιλιάνικης και ελληνικής παραγωγής (2014) Σκηνοθεσία: Αϊρα Σακς

Ηθοποιοί: Τζον Λίθγκοου, Αλφρεντ Μολίνα, Μαρίσα Τομέι

Υπόθεση: Ο Αϊρα Σάκς αφηγείται την αληθινή ουσία της αγάπης κι ενός δεσμού που μένει ζωντανός στα χρόνια και στα εμπόδια, με το υπέροχο ζευγάρι του Τζον Λίθγκοου και του Αλφρεντ Μολίνα να κλέβει την καρδιά μας.

Ντοκιμαντέρ

20:00 Θρύλοι των επιστημών: Οι εποχές των εξερευνήσεων στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2000) Σκηνοθεσία: Ρομπέρ Πανσάρ-Μπεσόν

Υπόθεση: Οι εποχές των μεγάλων ανακαλύψεων ζωντανεύουν στην οθόνη, μέσα από τα επιτεύγματα προσωπικοτήτων όπως ο εφευρέτης της γεωμετρίας Θαλής ο Μιλήσιος, ο εξερευνητής Χριστόφορος Κολόμβος και ο ‘πατέρας’ της μικροβιολογίας Λουί Παστέρ.

23:15 Οι 10 πιο Καταστροφικές Πολιορκίες της Αρχαιότητας στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2016)

Υπόθεση: Οι αρχαίες αυτοκρατορίες ήταν αποτέλεσμα πολέμων, στους οποίους συχνά ακολουθούνταν η τακτική της πολιορκίας. Από τις πιο διάσημες πολιορκίες, εκείνες της Τροίας, των Συρακουσών, της Ρώμης. Ποιες όμως ήταν οι 10 πιο καταστροφικές;

00:00 Όταν Ερωτεύονται οι Θεοί στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Cosmolive Productions (2019) Σκηνοθεσία: Αντώνης Γασπαρινάτος

Υπόθεση: Τρία νησιά του Ιονίου πρωταγωνιστούν σε μια περιήγηση φυσικής ομορφιάς, ανθρώπινης επέμβασης και θεϊκών διαπλοκών. Ένα ντοκιμαντέρ για τη μυθολογία και τον έρωτα, με τη συμμετοχή του κορυφαίου μαθηματικού Αθανασίου Φωκά.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

21:00 Μέρα Εξιλέωσης (Redemption Day) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής (2021) Σκηνοθεσία: Χισάμ Χατζί

Ηθοποιοί: Γκάρι Ντούρνταν, Σερίντα Σουάν, Άντι Γκαρσία

Υπόθεση: Λίγο μετά τον επαναπατρισμό του, ένας Αμερικανός πεζοναύτης αναγκάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση προκειμένου να διασώσει τη γυναίκα του, η οποία έχει πέσει θύμα απαγωγής από μια τρομοκρατική ομάδα στη Βόρεια Αφρική.

1:30 Trauma Center στο COSMOTE CINEMA 2HD

Αστυνομικό θρίλερ αμερικανικής παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Ματ Εσκαντάρι

Ηθοποιοί: Μπρους Γουίλις, Νίκι Γουίλαν, Τίτο Ορτίζ

Υπόθεση: Μετά τη δολοφονία του συνεργάτη του, ένας αστυνομικός αναλαμβάνει δράση, αποφασισμένος να εντοπίσει τους ενόχους και να πάρει εκδίκηση. Η μόνη που μπορεί να βοηθήσει είναι μια τραυματισμένη μάρτυρας που βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Διάρρηξη (Intrusion)

Ταινία τρόμου αμερικανικής παραγωγής (2021) Σκηνοθεσία: Άνταμ Σάλκι

Ηθοποιοί: Φρίντα Πίντο, Λόγκαν Μάρσαλ – Γκριν, Ρόμπερτ Τζον Μπερκ

Υπόθεση: Μετά από μια φονική εισβολή στο νέο και ονειρεμένο σπίτι ενός ζευγαριού μια πληγωμένη γυναίκα ζητά απαντήσεις – και μαθαίνει ότι ο αληθινός κίνδυνος μόλις ξεκίνησε.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b