MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τo Σαββατοκύριακο 25-26 Σεπτεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες και ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση, το Σαββατοκύριακο 25-26 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

Ταινίες

Σάββατο 25/9, 01:15 Γάμος Αλά Ελληνικά 2 (My Big Fat Greek Wedding 2) στον ATN1

Κωμωδία, αμερικάνικης παραγωγής (2016) Σκηνοθεσία: Κερκ Τζόουνς

Ηθοποιοί: Νία Βαρντάλος, Τζον Κόρμπετ, Μάικλ Κονσταντάιν.

Υπόθεση: Χρόνια μετά το γάμο τους, η Τούλα και ο Ίαν περνάνε τον περισσότερο χρόνο τους επικεντρωμένοι στα νάζια της νεαρής τους κόρης που ετοιμάζεται να φύγει για σπουδές, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι στον γάμο τους. Ένα μεγάλο μυστικό της οικογένειας Πορτοκάλος αποκαλύπτεται και θα ξεσπάσει μια διαμάχη ανάμεσα στους γονείς της Τούλας, όταν εκείνοι διαπιστώσουν πως ο προ πεντηκονταετίας γάμος τους είναι άκυρος.

Σάββατο 25/9, 22:50 Godzilla στο STAR

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής και ιαπωνικής συμπαραγωγής, (2014)

Σκηνοθεσία: Γκάρεθ Έντουαρντς,

Ηθοποιοί: Ελίζαμπεθ Όλσεν, Μπράιαν Κράνστον, Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, Βίκτορ Ράζουκ, Ζιλιέτ Μπινός, Σάλι Χόκινς, Κεν Βατανάμπε, Ντέιβιντ Στράδερν

Υπόθεση: Μια τεράστια, μεταλλαγμένη με ακτινοβολία σαύρα, ο Godzilla, είναι έγκυος και διαλέγει την πόλη του Μανχάταν σαν φωλιά. Το τέρας σπέρνει τον πανικό με τον ερχομό του στη Νέα Υόρκη, ενώ μια ομάδα επιστημόνων και ο στρατός προσπαθούν απεγνωσμένα να αφανίσουν αυτό και τα νεογνά του. Επιστροφή στις ρίζες του θρύλου του Godzilla, με την επική αναγέννηση του εμβληματικού τέρατος, που δημιούργησαν τρομακτικές δυνάμεις της φύσης. Και αυτή τη φορά τίποτε δεν θα μείνει όρθιο στο πέρασμα του Godzilla, ο οποίος θα έρθει αντιμέτωπος με εξίσου επικίνδυνα πλάσματα, που γεννήθηκαν από την ανθρώπινη υπεροψία και την ανεξέλεγκτη επιστημονική πρόοδο. Και εν μέσω αυτής της μάχης, το ανθρώπινο είδος θα πρέπει να καταφέρει να αντεπιτεθεί και να επιβιώσει…

Σάββατο 25/9, 21:00 Οι Τρείς Σωματοφύλακες (The Three Musketeers) στο OPEN

Ιστορική περιπέτεια γερμανικής, γαλλικής, αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής (2011)

Σκηνοθεσία: Πολ Άντερσον

Πρωταγωνιστούν: Λόγκαν Λέρμαν, Μίλα Γιόβοβιτς, Μάθιου ΜακΦάντυεν, Ρέι Στίβενσον, Λουκ Έβανς, Ορλάντο Μπλουμ, Μαντς Μίκελσεν, Γκαμπριέλα Γουάιλντ, Κρίστοφερ Βαλτζ

Υπόθεση: Ο νεαρός Νταρτανιάν, μαζί με τους τρεις πρώην θρυλικούς, αλλά πλέον… ξεπεσμένους σωματοφύλακες, πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, ώστε να εμποδίσουν μια γοητευτική πράκτορα και τον μοχθηρό εργοδότη της, καρδινάλιο Ρισελιέ, από τα καταστροφικά τους σχέδια να καταλάβουν τον γαλλικό θρόνο και να οδηγήσουν την Ευρώπη σε πόλεμο…

Κυριακή 26/9, 02:00 Prisoners στο STAR

Ταινία μυστηρίου, αμερικανικής παραγωγής (2013) Σκηνοθεσία: Ντενί Βιλνέβ

Ηθοποιοί: Χιου Τζάκμαν, Τζέικ Τζίλενχαλ, Βαιόλα Ντέιβις.

Υπόθεση: Είναι μια κρύα, συννεφιασμένη ημέρα των Ευχαριστιών σε ένα μικρό προάστιο της Πενσυλβάνια, σε μία πόλη, όπου τα παιδιά κάνουν ποδήλατο ξέγνοιαστα και παίζουν στους δρόμους κάθε μέρα. Η οικογένεια Ντόβερ έχει καλέσει μερικούς φίλους και γείτονες για να φάνε όλοι μαζί. Όλα κυλούν όμορφα και ήρεμα μέχρι τη στιγμή, που τα δύο κορίτσια των οικογενειών – μόλις έξι και επτά ετών αντίστοιχα – θα εξαφανιστούν μυστηριωδώς. Ο εφιάλτης των δύο οικογενειών, που τις αναζητούν, μόλις έχει ξεκινήσει.

Κυριακή 26/9, 21:30 Captain Marvel στον ALPHA

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής και αυστραλιανής παραγωγής (2019)

Σκηνοθεσία: Άννα Μπόντεν, Ράιαν Φλεκ

Ηθοποιοί: Μπρι Λάρσον, Σάμιουελ Τζάκσον, Μπεν Μέντελσον, Τζουντ Λο, Ανέτ Μπένινγκ, Τζιμόν Χουνσού, Λι Πέις

Υπόθεση: Η υπερηρωίδα Captain Marvel εν μέσω του διαγαλαξιακού πολέμου δυο εξωγήινων φυλών, καλείται να σώσει τον πλανήτη γη και ολόκληρη την ανθρωπότητα. Με την επιστροφή της στη γη εκτός από την αποστολή που έχει αναλάβει, θα αρχίσει να ανακαλύπτει πολλά για το παρελθόν της και την ιστορία της ζωής της πολύ πριν αποκτήσει τις υπερδυνάμεις της και γίνει αυτό που είναι σήμερα.

Κυριακή 26/9, 23:00 Το Κρυσφήγετο (Safe House) στον ANT1

Περιπέτεια, νοτιοαφρικανικής και αμερικάνικης συμπαραγωγής (2012) Σκηνοθεσία: Ντανιέλ Εσπινόζα

Ηθοποιοί: Ράιαν Ρέινολντς, Ντένζελ Γουάσινγκτον, Βέρα Φαρμίγκα, Μπρένταν Γκλίζον, Σαμ Σέπαρντ, Άγκνες Φίσερ

Υπόθεση: Ο νεαρός ειδικός πράκτορας Mατ Γούιστον υπηρετεί τη CIA ως φύλακας στο κρησφύγετο της στην περιοχή του Cape Town της Ν. Αφρικής. Ενώ υπομένει την ατελείωτη ανία περιμένοντας μία ευκαιρία να δείξει τι αξίζει, του φέρνουν έναν κρατούμενο. Πρόκειται για το Νο.1 καταζητούμενο της Υπηρεσίας, τον διαβόητο Τομπι Φροστ, κορυφαίο πρώην πράκτορα της CIA, ο οποίος διέφευγε για σχεδόν μία δεκαετία τη σύλληψη, από όταν αποφάσισε να αλλάξει στρατόπεδο φτάνοντας να πουλά στρατιωτικά μυστικά μέχρι και στη Βόρεια Κορέα. Όταν όμως το κρησφύγετο δεχθεί σφοδρή επίθεση από άγνωστους μισθοφόρους, ο Mατ με τον Tομπιν θα αναγκαστούν να συνεργαστούν, προκειμένου να βρουν ποιος τους θέλει νεκρούς.

Ντοκιμαντέρ

Σάββατο 25/9, 23:00 Το Τέλος των Οθωμανών: Έθνη εναντίον Αυτοκρατορίας στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής και γερμανικής συμπαραγωγής (2016) Σκηνοθεσία: Ματίλντ Νταμουαζέλ

Υπόθεση: Για έξι αιώνες, η Οθωμανική Αυτοκρατορία απλωνόταν σε τρεις ηπείρους και επτά θάλασσες. Όταν κατέρρευσε, ένας νέος κόσμος γεννήθηκε… Η αρχή έγινε με την απελευθέρωση της Ελλάδας το 1830 και τους Βαλκανικούς Πολέμους το 1912-13.

Σάββατο 25/9, 00:00 Καλημέρα από τη Βυρητό στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ λιβανέζικης παραγωγής (2016) Σκηνοθεσία: Ραγουάντ Γερμανός

Υπόθεση: Επί 16 χρόνια, ο δημοσιογράφος Τζορτζ Εΐντ έψαχνε τις ρίζες της οικογένειας του Έλληνα παππού του, η οποία κατέφυγε στον Λίβανο μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή. Και τελικά τα κατάφερε! Ένα ντοκιμαντέρ για τους Έλληνες του Λιβάνου.

Κυριακή 26/9, 23:00 Άρης: Ο αρχαίος Θεός του Πολέμου στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ βρετανικής παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Νικ Γκίλαμ-Σμιθ

Υπόθεση: Η ιστορικός Μπέτανι Χιουζ ‘ακολουθεί’ τα ίχνη του θεού Άρη, σε μια διαδρομή από την αρχαία Ρώμη ως το σήμερα, και διερευνά τη σχέση πολέμου και λατρείας, καθώς και το πώς ο πόλεμος χρησιμοποιείται ως μέσο κοινωνικής συνοχής.

Κυριακή 26/9, 00:00 Ο Όλυμπος Εν Κινήσει στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2014) Σκηνοθεσία: Μίκαελ Σούμαχερ

Υπόθεση: Ο φακός μάς μεταφέρει στον Όλυμπο, το ψηλότερο βουνό της Ελλάδας, κατοικία των 12 θεών της αρχαιότητας, για να γνωρίσουμε ανθρώπους που παρά την οικονομική κρίση κυνήγησαν το όνειρό τους και μπορούν πια να αφηγηθούν τη δική τους ιστορία προόδου.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

Σάββατο 25/9, 00:50 Η Λίστα του Σίντλερ (Schindler’s List) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Βιογραφική ταινία αμερικανικής παραγωγής (1993) Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ

Ηθοποιοί: Λίαμ Νίσον, Ρέιφ Φάινς, Μπεν Κίνγκσλεϊ

Υπόθεση: Η αληθινή ιστορία του αινιγματικού Όσκαρ Σίντλερ, μέλους του ναζιστικού κόμματος, επιχειρηματία και κερδοσκόπου, που έσωσε περισσότερους από 1.100 Εβραίους κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος, σε μία ταινία που τιμήθηκε με 7 Όσκαρ.

Κυριακή 26/9, 23:40 Όχι Άλλο Καλοκαίρι (I Hate Summer) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Κωμωδία ιταλικής παραγωγής (2020) Σκηνοθεσία: Μάσιμο Βενιέρ

Ηθοποιοί: Άλντο Μπάλιο, Τζιοβάνι Στόρτι, Τζιάκομο Πορέτι

Υπόθεση: Τρεις ιταλικές οικογένειες, άγνωστες μεταξύ τους και από διαφορετικά υπόβαθρα, αναγκάζονται να συγκατοικήσουν στο ίδιο εξοχικό σπίτι κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών τους. Άραγε θα μπορέσουν να συνυπάρξουν αρμονικά;

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Βόρειο Οχυρό (BAC Nord)

Ταινία δράσης γαλλικής παραγωγής (2021)  Σκηνοθεσία: Κέντρικ Χιμενεθ

Ηθοποιοί: Ζιλ Λελούς, Καρίμ Λεκλού, Φρανσουά Σιβίλ

Υπόθεση: Έχοντας βαρεθεί τις μιροϋποθέσεις, τρεις μπάτσοι στην Μασσαλία ελπίζουν να ξεσκεπάσουν ένα κύκλωμα ναρκωτικών. Η απαίτηση ενός πληροφοριοδότη όμως ανατρέπει τα πάντα.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b