MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Ήλιος στον ANT1

Επεισόδιο 8 – Σεζόν 2: Η Αλίκη προσπαθεί να μάθει από τον Δημήτρη πληροφορίες για το πτώμα του άνδρα που βρέθηκε θαμμένο μετά από τόσα χρόνια. Η αστυνομία βρίσκει ένα στοιχείο που ενοχοποιεί την Έλσα για το φόνο του Φίλιππου. Η Αλεξάνδρα, θέλοντας να πάρει εκδίκηση, βάζει στην τσάντα της το όπλο της και ετοιμάζεται να συναντήσει την Έλσα. Ο Νικήτας επιστρέφει στην Καβάλα και αποφασίζει να αντιμετωπίσει ο ίδιος την Τζένη. Εκείνη, όμως, τον απειλεί πως αν δεν της δώσει σύντομα τα χρήματα θα μάθουν όλοι πως είναι ζωντανός. Η Δάφνη παρακαλεί τον Αντώνη να μην την καταδώσει στην αστυνομία. Η Ελένη πηγαίνει σε ένα σπίτι για να το δείξει σε πελάτες. Μπροστά της, όμως, εμφανίζεται ο Ιάσωνας. Η Ελένη τον αναγνωρίζει και εκείνος την απειλεί με ένα μαχαίρι… Η Εύα και ο Άρης μπαίνουν στο σπίτι και σοκάρονται όταν βρίσκουν την Αλίκη αναίσθητη…

21:00 Έρωτας Με Διαφορά στο STAR

Επεισόδιο 15- Σεζόν 2: Ο Φίλιππος έχει γίνει τακτικός θαμώνας στο μπαρ και προτείνει στον Κωστή να τον βοηθήσει ο ίδιος οικονομικά, ώστε να γίνει συνέταιρος στο μπαρ. Η ιδέα μπαίνει σε εφαρμογή και ο Κωστής αναλαμβάνει τις πιο απαιτητικές διαδικασίες, αφήνοντας στον Χρήστο τις πιο εύκολες. Η Ελβίρα δέχεται να φιλοξενήσει τη Φαίη στον ξενώνα της, μέχρι να βρει διαμέρισμα να νοικιάσει. Έτσι, οι δυο τους γίνονται σχεδόν φίλες. Παράλληλα, ξεκινάει να «εκπαιδεύει» τον Χρήστο, προκειμένου να τον εντάξει στον κύκλο της. Ο Κωστής ζητάει από τη Ζέτα να μην αγχώνεται που είναι άνεργη.

Της λέει να ασχοληθεί για λίγο καιρό με το σπίτι, ώστε να είναι και πιο κοντά στα παιδιά της. Θεωρεί ότι ο ίδιος μπορεί να καλύπτει τα έξοδα μόνος του, ειδικά τώρα που έγινε συνιδιοκτήτης στο μπαρ. Η Ζέτα συμφωνεί, αλλά δεν έχει ιδιαίτερο ταλέντο στο νοικοκυριό, με αποτέλεσμα να ακούει συνεχώς τις παρατηρήσεις της Μάρως. Ο Ορέστης, ο γόης του σχολείου, προτείνει στη Μαριάννα να πάνε μαζί στον σχολικό χορό. Εκείνη δεν ενθουσιάζεται με την ιδέα, αλλά όλοι την παροτρύνουν να πάει και τελικά δέχεται.

22:15 Έτερος Εγώ – Κάθαρσις στο STAR

Επεισόδιο 3: Ο Λαίνης συναντάει τη Δανάη. Ο Σωτηράκης προσπαθεί να αποφύγει την εμπλοκή του με το Μασάτο, ζητώντας από το Μελέτη να μπει στη θέση του. Η Αστυνομία τους παρακολουθεί. Στο Πανεπιστήμιο επικρατεί αναστάτωση καθώς η Αστυνομία παίρνει αποτυπώματα και DNA από τους καθηγητές και το προσωπικό. Η γραμματέας του Πανεπιστημίου κυρία Μαριάννα, ενημερώνει τον Παντελή για την διαφορά στον αριθμό των εγγράφων που ανέφερε ο Βελίσσαράτος κατά την ανάκριση του. Ο Βανόρτας και η Μάρθα επισκέπτονται την μητέρα της δολοφονημένης φοιτήτριας Ισαβέλλας Βούρα.

Το Πανεπιστήμιο καλεί τη νομικό του σύμβουλό καθώς η υπόθεση περιπλέκεται. Η Αστυνομία συλλαμβάνει το Μελέτη και τον ανακρίνει. Όλα τα μέλη της οργάνωσης συναντούν τον καινούργιο τους αφεντικό τον Γρύπα, ενώ η Αστυνομία ενημερώνεται για το πτώμα μιας γυναίκας στην παραλία των Λεγραινών.

Επεισόδιο 4: Στην αίθουσα ερευνών ο Βανόρτας ενημερώνει την ομάδα του για τα δυο θύματα και το κοινό τους χαρακτηριστικό. Τατουάζ με το κεφάλι της Μέδουσας, ενώ στην συνέχεια καλούν το Λαϊνη και το Βελισσαρατο στην Αστυνομία προκειμένου να πάρουν την επιστημονική τους εξήγηση για τα μέχρι στιγμής ευρήματα τους. Μετά από επίσκεψη της αστυνομίας στο Πανεπιστήμιο, ο Παντελής βρίσκει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του ένα σημείωμα με το όνομα μιας κοπέλας…

20:00 Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Επεισόδιο 6 -Σεζόν 1: Η Ρωξάνη προσπαθεί να διαχειριστεί την αποκάλυψη της σχέσης της κολλητής της με το μεγάλο της έρωτα. Το σοκ της θα δημιουργήσει μια αλυσίδα αντιδράσεων που θα οδηγήσουν τόσο αυτή όσο και το Δημήτρη σε σημαντικές αποφάσεις. Ο Θωμάς ψάχνει τρόπους να φτάσει κι αυτός στο πάρτι, αλλά όλα δείχνουν να είναι εναντίον του, ενώ δεν ξέρει ότι στο σπίτι του τον περιμένει μια έκπληξη… η επιστροφή της κόρης του από την Αγγλία. Ταυτόχρονα, η Τζοβάνα αποκαλύπτει σε όλους το «βίντεο της ντροπής» της Ρωξάνης από την Αμερική και ψάχνει να βρει τον τρόπο που θα το χρησιμοποιήσει εναντίον της πεθεράς της, φτάνοντας να μιλήσει μέχρι και με το «βαρύ πυροβολικό», την Ελευθερία, την πεθερά της Ρωξάνης στην Μάνη.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 12 – Σεζόν 1: Η Αργυρώ δίνει άλλοθι στον Πέτρο για την ημέρα του φόνου, την ώρα που οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Μανόλης πέφτει σε αντιφάσεις, κινώντας τις υποψίες της αστυνομίας. Η Άσπα ομολογεί στην Αργυρώ τη σχέση που είχε με τον Στεφανή, ενώ η Μαρίνα θα ξεσπάσει στον Αντώνη για τις υποψίες του προς τα παιδιά της. Η ημέρα της κηδείας θα αναζωπυρώσει την έχθρα δεκαετιών μεταξύ των δύο οικογενειών, και η σχέση Αστέρη-Αργυρώς θα κλυδωνιστεί επικίνδυνα. Ο Μανόλης βασανίζεται από εφιάλτες, γνωρίζοντας την φρικτή αλήθεια για το έγκλημα…

18:40 Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA

Επεισόδιο 8 – Σεζόν 1: Η αστυνομία ανακρίνει τον Ορέστη και η Έλλη ξεκαθαρίζει ότι δεν τον εμπιστεύεται πλέον. Την ίδια ώρα, ο Λεωνίδας την θεωρεί υπεύθυνη για το θάνατο του προπονητή του και την κατηγορεί ευθέως. Ο Ορέστης επιμένει πως η Έλλη εξακολουθεί να κινδυνεύει.

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 25 – Σεζόν 1: Η απρόσμενη επίσκεψη του Ισίδωρου στο εξοχικό της Καρδαμύλης, αιφνιδιάζει την Ιουλία και τον Στάθη. Ο Μάνος πιάνει τον Φίλιππο και του ζητά να κρατήσει τη Χάιδω μακριά από τη Μαρίνα. Ο Φίλιππος εξοργίζεται και οι δυο άντρες πιάνονται στα χέρια. Στο μεταξύ, η Αρετή βρίσκεται για πρώτη φορά με τη Βασιλική, μετά τη φυγή της από το σπίτι, και προσπαθεί να την πείσει να γυρίσει πίσω. Η Μαρίνα και η Αντιγόνη έρχονται πιο κοντά και όλα δείχνουν ότι ξεκινάει μια καινούργια φιλία. Ο Ισίδωρος και ο Στέφανος καταθέτουν ένορκα στον συμβολαιογράφο για τη Μυρτάλη.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος πηγαίνει για φαγητό στο σπίτι του Ισίδωρου, ο οποίος τον καλοβλέπει για γαμπρό, χωρίς, όμως, να ξέρει τι συμβαίνει αυτό το διάστημα στη ζωή της Ιουλίας. Μια τυχαία συνάντηση της Βασιλικής και του Φίλιππου μέσα στην καταιγίδα, θα έχει απρόσμενη εξέλιξη… Μεγάλη έκπληξη θα προκαλέσει και μια απρόσμενη επίσκεψη που θα δεχτεί ο συμβολαιογράφος στο γραφείο του.

22:30 Κομάντα Και Δράκοι στο MEGA

Επεισόδιο 1 Σεζόν 1: Ο Γιώργος μετακομίζει με την οικογένειά του στο Καλοχώρι, ένα ήσυχο, παραθαλάσσιο χωριό. Από το πρώτο κιόλας βράδυ, τα όνειρά του Γιώργου στοιχειώνονται από μία αόρατη σκοτεινή δύναμη που τον οδηγούν σε ένα παράξενο αγόρι, τον Ντόντο. Ο Ντόντο διαθέτει ένα σπάνιο χάρισμα το οποίο εκμεταλλεύονται οι συγγενείς του, η συμμορία των Δράκων, για να πραγματοποιούν τα εγκληματικά τους σχέδια.

Η «συνάντηση» των δύο αγοριών έχει αναπάντεχα αποτελέσματα, αφού ενεργοποιεί μια αόρατη δύναμη που κινείται απειλητικά εναντίον τους και ξυπνά παλιές έχθρες στους κατοίκους του μικρού χωριού. Ο Γιώργος αποδέχεται την πρόκληση των «Κομάντων» στην προσπάθειά του να γίνει μέλος της παρέας τους και οδηγείται στο Άσραμ, έξω από το χωριό, όπου έχει ένα ατύχημα. Όσο κείτεται αναίσθητος, μπαίνει σε αστρική προβολή και γίνεται μάρτυρας της αγωνιώδους απόδρασης του Ντόντου από τους Δράκους.

Ταινίες

22:00 Γάμος Αλά Ελληνικά 2 (My Big Fat Greek Wedding 2) στον ANT1

Κωμωδία, αμερικάνικης παραγωγής (2016) Σκηνοθεσία: Κερκ Τζόουνς
Ηθοποιοί: Νία Βαρντάλος, Τζον Κόρμπετ, Μάικλ Κονσταντάιν

Υπόθεση: Χρόνια μετά το γάμο τους, η Τούλα και ο Ίαν περνάνε τον περισσότερο χρόνο τους επικεντρωμένοι στα νάζια της νεαρής τους κόρης που ετοιμάζεται να φύγει για σπουδές, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι στον γάμο τους. Ένα μεγάλο μυστικό της οικογένειας Πορτοκάλος αποκαλύπτεται και θα ξεσπάσει μια διαμάχη ανάμεσα στους γονείς της Τούλας, όταν εκείνοι διαπιστώσουν πως ο προ πεντηκονταετίας γάμος τους είναι άκυρος.

00:30 Intruders στο STAR

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής (2015) Σκηνοθεσία: Άνταμ Σίντλερ
Ηθοποιοί: Μπεθ Ρίσγκραφ, Μάρτιν Σταρ, Ρόρι Κάλκιν, Τίμοθι Μακ Κινεϊ

Υπόθεση: Η Άννα πάσχει από αγοραφοβία, σε σημείο, που ζει απομονωμένη και αρνείται κάθε είδους ανθρώπινη επαφή. Όταν τρεις εγκληματίες εισβάλλουν στο σπίτι της, η Άννα δεν βρίσκει το κουράγιο να το σκάσει για να σωθεί. Αλλά αυτό που δεν γνωρίζουν οι εισβολείς είναι ότι η αγοραφοβία δεν είναι το μόνο πρόβλημα της.

21:00 Ο Άνθρωπος Που Πούλησε Τον Κόσμο (The Fifth Estate) στο OPEN

Βιογραφικό θρίλερ αμερικανικής και ινδικής συμπαραγωγής (2013) Σκηνοθεσία: Μπιλ Κόντον
Ηθοποιοί: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ντάνιελ Μπρελ, Άντονι Μακί, Ντέιβιντ Θιούλις, Αλίσια Βικάντερ, Στάνλεϊ Τούτσι, Λόρα Λίνεϊ

Υπόθεση: Βασισμένο στα γεγονότα που οδήγησαν στην περίφημη πρωτοβουλία του Τζούλιαν Ασάνζ να διαρρεύσει στο διαδίκτυο (WikiLeaks) απόρρητα μυστικά έγγραφα οργανισμών, με στόχο να αποκαλύψει μια άλλη πλευρά της εξουσίας…

Ντοκιμαντέρ

20:00 Οι Ξεχασμένοι Στρατιώτες του Α’ Παγκοσμίου στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2018) Σκηνοθεσία: Ιζαμπέλ Ζαντρ

Υπόθεση: Χιλιάδες άνδρες από χώρες μακρινές ‘έπεσαν’ στις μάχες του Α’ Παγκοσμίου. Μέσα από τις περιπέτειες ενός Ινδού, ενός Σενεγαλέζου κι ενός Κινέζου, το ντοκιμαντέρ ‘θυμάται’ τους στρατιώτες εκείνους που συχνά η Ιστορία λησμονεί.

23:00 Η Σύγκρουση των Θεών: Οδυσσέας – Η Εκδίκηση του Πολεμιστή στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2009) Σκηνοθεσία: Τζέσικα Κόνγουεϊ,Κρίστοφερ Κάσελ

Υπόθεση: Ομήρου Οδύσσεια… το δημοφιλέστερο έπος όλων των εποχών. Το ταξίδι προς την Ιθάκη, μια διαχρονική περιπέτεια διανθισμένη με μυθολογικά τέρατα κι εκδικητικούς θεούς. Έγινε στα αλήθεια; Γεωλογικά κι αστρονομικά στοιχεία ‘φωτίζουν’ το ερώτημα.

00:00 Υπό την Απειλή του Χρόνου στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (1995)

Υπόθεση: Από τις θαλάσσιες σπηλιές της Ελλάδας μέχρι το μεγαλύτερο ενυδρείο του κόσμου στο Σικάγο, το ντοκιμαντέρ καταγράφει τον αγώνα της μεσογειακής φώκιας για επιβίωση και τις προσπάθειες των βιολόγων να τη σώσουν από την εξαφάνιση.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

2:15 American Beauty στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής (1999) Σκηνοθεσία: Σαμ Μέντες
Ηθοποιοί: Κέβιν Σπέισι,Ανέτ Μπένινγκ,Γουές Μπέντλεϊ

Υπόθεση: Πίσω από τη βιτρίνα ενός ευτυχισμένου σπιτικού κρύβεται η δυστυχία μιας οικογένειας, της οποίας τα μέλη αναζητούν, καθένα με τον δικό του τρόπο, μια διέξοδο από τη ρουτίνα και την απόγνωση. Η ταινία βραβεύτηκε με 5 Όσκαρ.

22:00 Σε Είδα (I See You) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Άνταμ Ράνταλ
Ηθοποιοί: Έλεν Χαντ,Τζον Τένεϊ,Όουεν Τιγκ

Υπόθεση: Ένας αστυνομικός αγωνίζεται να ισορροπήσει ανάμεσα στις έρευνες για την εξαφάνιση ενός 12χρονου αγοριού και στην προσωπική του ζωή, όταν μια σειρά από περίεργα περιστατικά αρχίζουν να λαμβάνουν χώρα μέσα στο ίδιο του το σπίτι…

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

The Holiday

Ρομαντική κομεντί αμερικανικής παραγωγής (2006) Σκηνοθεσία: Νάνσι Μέγιερς
Ηθοποιοί: Κάμερον Ντίαζ, Τζουντ Λο, Κέιτ Γουίνσλετ, Τζακ Μπλακ

Υπόθεση: Κολλημένες σε έναν φαύλο κύκλο αδιέξοδων σχέσεων με άπιστους άντρες η Αμάντα από το Λος Άντζελες και η Άιρις από το Λονδίνο αποφασίζουν να αλλάξουν σπίτια.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b