MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, επαναλήψεις σε σειρές και ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση σήμερα, Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Ήλιος στον ANT1

Επεισόδιο 6 Σεζόν 2: Ο Δημήτρης βρίσκεται στα ίχνη της Έλσας Παναγιωτίδη. Το ίδιο και ο Στέφανος, ο οποίος πληροφορείται από την Αλεξάνδρα πως υπήρξε ερωμένη του Μενέλαου και υποψιάζεται πως κρύβεται πίσω από την δολοφονία του Φίλιππου. Ο Χρήστος σε απόγνωση ψάχνει τα ίχνη της Δάφνης και του παιδιού του. Η Αλίκη ανησυχεί για την Εύα και έρχεται σε σύγκρουση με την Αλεξάνδρα.

Η κόντρα Ελπίδας – Δημήτρη συνεχίζεται, καθώς η Ελπίδα τον θεωρεί υπεύθυνο για τον τραυματισμό και την διαφυγή του Ιάσωνα, ο οποίος βρίσκει κρυφά καταφύγιο στο σπίτι της Αργυρώς. Η Λήδα βρίσκεται αντιμέτωπη με την Τζένη, την πρώην γυναίκα του Νικήτα, η οποία πλέον την απειλεί ανοιχτά ότι θα ξεσκεπάσει το μυστικό του Νικήτα. Η Δάφνη προσπαθεί να κρυφτεί, πράγμα που γίνεται ακόμη πιο δύσκολο με ένα μωρό στην αγκαλιά. Ο Αντώνης στο κτήμα βρίσκεται μπροστά σε μια απρόσμενη συνάντηση…

20:00 Άσε Μας Ρε Μαμά στον ALPHA

Επεισόδιο 4 Σεζόν 1: Η Ρωξάνη παίρνει από τα μέλη της οικογένειας χρήματα, αυτοκίνητα και πιστωτικές κάρτες και τους αναγκάζει σε αυστηρή οικονομία. Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη για όλους, καθώς αναγκάζονται να πάνε στη δουλειά με το λεωφορείο. Η Ρωξάνη όμως προσπαθεί παράλληλα να βρει λύση προκειμένου να σώσει την ΑΡΜΕΚΟ. Με τη βοήθεια της Νικόλ σκέφτεται μια πιθανή έκβαση που μπορεί να βοηθήσει την εταιρία να ορθοποδήσει.

Η Γεσθημανή πείθει την Έλλη να ανακοινώσει τον γάμο της με το Δημήτρη στο πάρτι της Νικόλ, παρά τις αντιδράσεις του Δημήτρη. Παράλληλα, η Τζοβάνα μαθαίνει ότι η πεθερά της φουσκώνει τα μυαλά του Άρη για σπουδές animation και εξοργίζεται. Κι ενώ τα πράγματα φαίνεται να μπαίνουν σε μια σειρά, μια αναπάντεχη απόφαση του Λευτέρη και της Νάντιας θα φέρει τη Ρωξάνη προ μεγάλης εκπλήξεως.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 10 Σεζόν 1: Ο Κώστας υποψιάζεται τον παράνομο δεσμό της Άσπας, ενώ η Αργυρώ προσπαθεί να διαχειριστεί αυτά που νιώθει για τον Αστέρη. Ο Άγης παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με την Τζένη και τη Μαίρη, την ίδια ώρα που ο Αστέρης απομακρύνεται από τη Στέλλα. Πέτρος και Στεφανής έρχονται ξανά σε άγρια σύγκρουση, όσο ο Γιώργης απαιτεί από τη Θοδώρα να του εξηγήσει τι συνέβη μεταξύ αυτής και του Πέτρου. Ο Μαθιός ζητά από τον Αστέρη να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στη Στέλλα, την ώρα που η γιαγιά Ειρήνη ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο Αστέρης προσπαθεί να συμπαρασταθεί στην Αργυρώ. Ο Μαθιός αντιμετωπίζει τον Στεφανή, ζητώντας του να είναι καθαρός απέναντι στη Βασιλική. Ο Στεφανής κατευθύνεται με τα αγόρια στο μαντρί, ενώ ο Αστέρης αποφασίζει να μιλήσει ευθέως στη Στέλλα. Ένα όπλο οπλίζεται στα βουνά, και τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ πια τα ίδια…

18:40 Το Αύριο Μας Ανήκει στο MEGA

Επεισόδιο 6 Σεζόν 1: Ο Λεωνίδας αποφυλακίζεται και η Σοφία με τον Νικηφόρο προσπαθούν να επαναφέρουν τις ισορροπίες στην οικογένειά τους. Ο Ορέστης υπόσχεται στην Έλλη ότι θα περιμένει όσο χρειαστεί, ώσπου να βρει τη μνήμη της. Κάποια νέα στοιχεία που προκύπτουν, όμως, από τις έρευνες της αστυνομίας, μαρτυρούν ότι η Έλλη διατρέχει άμεσο κίνδυνο από ένα κοντινό της πρόσωπο, κάτι που η ίδια αγνοεί…

21:00 Η Γη Της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 21 Σεζόν 1: Ο Στάθης τα βάζει με την Αρετή για την εξαφάνιση της Βασιλικής, ενώ φοβάται ότι κάτι κακό μπορεί να έχει συμβεί στην κόρη της. Ο Ισίδωρος δίνει κάποια χειρόγραφα του Ιπποκράτη στη Μυρτάλη κι εκείνη, με τη σειρά της, τα παραδίδει στον Λυκούργο για να τα μελετήσει ο γραφολόγος. Η Μυρτάλη δείχνει στον Ισίδωρο και τον Λυκούργο τις φωτογραφίες που ανακάλυψε η Αναστασία κι αποφασίζουν να ψάξουν για τον ντετέκτιβ που τις τράβηξε.

Η Αντιγόνη δέχεται τις πρώτες επισκέψεις στο ιατρείο. Ανάμεσα στους ασθενείς βρίσκεται κι ο Πότης. Ο Ανέστης ζηλεύει τη σχέση του Αποστόλη με την Ευτυχία κι οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια. Ο Μάνος πιέζει τη Μαρίνα να συναντηθούν κι ενώ αρχικά τον αποφεύγει, τελικά ενδίδει. Μάρτυρας της συνάντησής τους, όμως, γίνεται η Χάιδω…

Επεισόδιο 22 Σεζόν 1: Η Χάιδω είναι σίγουρη πως ο Μάνος κι η Μαρίνα έχουν σχέση εδώ και καιρό, πίσω από την πλάτη της νεκρής κόρης της, κι αυτό της αρκεί για να τους διαβάλει σε όλη τη Μάνη. Ο Μάνος συγκρούεται με τον Ισίδωρο που συντάσσεται με τη Χάιδω και ξεκαθαρίζει πως δεν θα επιτρέψει ποτέ να επισημοποιηθεί αυτή η σχέση. Η Βασιλική βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Αποστόλη, ο οποίος ειδοποιεί αμέσως τον Στάθη.

Ο Στέφανος κι ο Στάθης προσπαθούν να πείσουν την Βασιλική να γυρίσει σπίτι, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ο Ανέστης με τον Δημήτρη συνεχίζουν τις παράνομες πωλήσεις λαδιού, κάτω από τη μύτη των Βρεττάκων. Η Αθηνά ζητά από τη Μαργαρίτα να ξεχάσουν το παρελθόν και να κάνουν ανακωχή. Η Μυρτάλη αποκαρδιώνεται όταν μάθει πως το συμπέρασμα του γραφολόγου δεν την ευνοεί.

Ταινίες

22:00 Ο Πύργος Του Downton (Downton Abbey) στον ANT1

Δραματική ταινία, αγγλικής παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Μάικλ Ένγκλερ

Ηθοποιοί: Μάθιου Γκουντ, Μάγκι Σμιθ, Χιου Μπόνβιλ, Μισέλ Ντόκερι

Υπόθεση: Το τηλεοπτικό φαινόμενο της πολυβραβευμένης σειράς «Ο Πύργος του Downton», μετά από έξι κύκλους , μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη και αποκτά μεγαλειώδεις διαστάσεις. Στον Πύργο του Downton ζουν γαλήνια η οικογένεια του Λόρδου Γκράνθαμ (με τακτικές επισκέψεις από τη μητέρα του, τη Λαίδη Βάιολετ της Μάγκι Σμιθ), μόνο που τώρα τα ηνία έχει πάρει η πρωτότοκη κόρη Μέρι, με σίγουρο χέρι και στιγμές ανασφάλειας.

Στο «κάτω πάτωμα», των υπηρετών, τίποτα δεν έχει αλλάξει: η Πάτμορ μαγειρεύει λιγουρευτά, ο Μπάροου έχει αναλάβει χρέη Μπάτλερ, η Ντέιζι ετοιμάζεται να παντρευτεί. Αυτή την περίοδο αρμονίας θα ταράξει η βασιλική επίσκεψη ( του Βασιλιά Γεωργίου Ε΄ της Μεγάλης Βρετανίας και της Βασίλισσας Μαίρης), και θα φέρει τον κάθε ήρωα αντιμέτωπο με τη θέση που θέλει να έχει στο μέλλον του.

01:45 Μπάτμαν Για Πάντα (Batman Forever) στο STAR

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής (1995) Σκηνοθεσία: Τζόελ Σουμάχερ

Ηθοποιοί: Βαλ Κίλμερ, Κρις Ο’ Ντόνελ, Τόμι Λι Τζόουνς, Τζιμ Κάρεϊ, Νικόλ Κίντμαν

Υπόθεση: Ο πρώην εισαγγελέας Χάρβεϊ Ντεντ θεωρεί τον Μπάτμαν υπεύθυνο για την παραμόρφωση του προσώπου του. Έτσι κάτω από το εγκληματικό προσωπείο του, Του Φέις, ο Ντεντ περνά στην άλλη πλευρά του Νόμου σπέρνοντας τον τρόμο και τον πανικό στους κατοίκους του Γκόθαμ Σίτι.

Παράλληλα, ο Έντουαρντ Νίγκμα, ιδιοφυία στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και πρώην υπάλληλος του Μπρους Γουέιν, κατασκευάζει μια συσκευή, που του δίνει τη δυνατότητα να «στραγγίζει» τη γνώση από τους εγκεφάλους των θυμάτων του. Ως σατανικός Ρίντλερ, ο Νίγκμα σκοπεύει να «εφαρμόσει» αυτή την συσκευή στο κεφάλι του Μπάτμαν! Όμως αυτή τη φορά ο τιμωρός του εγκλήματος έχει έναν βοηθό: το νεαρό ακροβάτη Ρόμπιν, που έχασε τους γονείς του κατά τη διάρκεια μιας εγκληματικής ενέργειας του Του Φέις. Οι δυο τους θα συνεργαστούν για να κατατροπώσουν τους αντιπάλους τους προτού είναι πολύ αργά.

22:20 Η Πολιορκία (The Siege) στον ALPHA

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής (1998) Σκηνοθεσία: Έντουαρντ Ζούικ

Ηθοποιοί: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Ανέτ Μπένινγκ, Μπρους Γουίλις, Τόνυ Σαλούμπ

Υπόθεση: Όταν ένα λεωφορείο εκρήγνυται στο Μπρούκλιν επιβεβαιώνοντας τις τρομοκρατικές απειλές που προηγήθηκαν εναντίον της Νέας Υόρκης, ο Άντονι Χάμπαρντ, ο επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η Ελίζ Κραφτ, μια μυστική πράκτορας της CIA και ο Στρατηγός Γουίλιαμ Ντεβερό, καλούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προστατεύσουν τους ανθρώπους, την πόλη και εν τέλει τη χώρα ολόκληρη από την καταστροφή. Ένας από αυτούς όμως, ίσως δεν σταθεί ικανός να τιμήσει τον όρκο του απέναντι στο σύνταγμα της χώρας…

Ντοκιμαντέρ

20:00 Εξιχνίαση Μυστηρίων: Η Χαμένη Πόλη της Ατλαντίδος στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2009) Σκηνοθεσία: Ράιαν Μίλερ

Υπόθεση: Με πρόσβαση σε εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, μια ομάδα ειδικών επιχειρεί να λύσει το μυστήριο της Ατλαντίδος, της πόλης που λέγεται ότι ‘άνθισε’ 12.000 χρόνια πριν, αλλά που κάθε ίχνος της χάθηκε στα βάθη της θάλασσας.

22:10 Μυστικά της Ιστορίας: Μέγας Αλέξανδρος στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2016) Σκηνοθεσία: Κουεντίν Κανέτ

Υπόθεση: Στέφθηκε βασιλιάς σε ηλικία 20 ετών, εδραίωσε την κυριαρχία του πατέρα του στον ελλαδικό χώρο και, αφού εκσυγχρόνισε τον στρατό του, κατέκτησε σχεδόν το σύνολο του τότε γνωστού κόσμου. Αυτή είναι η ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

00:00 33.333: Η ‘Οδύσσεια’ του Νίκου Καζαντζάκη στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Μένιου Καραγιάννη (2016) Σκηνοθεσία: Μένιος Καραγιάννης

Υπόθεση: Το επικό ποίημα του Νίκου Καζαντζάκη ‘Οδύσσεια’ συγκινεί, θυμώνει, προβληματίζει. Μέσα από διαφορετικές προσεγγίσεις, το ντοκιμαντέρ, γυρισμένο σε Ελλάδα και εξωτερικό, εξερευνά το εν πολλοίς άγνωστο έργο του μεγάλου συγγραφέα.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

21:00 Line of Descent στο COSMOTE HISTORY HD

Αστυνομικό θρίλερ αμερικανικής παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Ρόιτ Καρν Μπάτρα

Ηθοποιοί: Ρόνιτ Ρόι, Πρεμ Τσόπρα, Μπρένταν Φρέιζερ

Υπόθεση: Στο Δελχί, τρία αδέλφια μιας οικογένειας μαφιόζων συγκρούονται για το μέλλον των επιχειρήσεών τους. Κι ενώ ο πόλεμος μαίνεται ανάμεσά τους, ένας μυστικός αστυνομικός προσπαθεί να βάλει τέλος στις παράνομες δραστηριότητές τους.

1:30 Ted 2 στο COSMOTE CINEMA 2HD

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής (2015) Σκηνοθεσία: Σεθ ΜακΦάρλαν

Ηθοποιοί: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Αμάντα Σέιφριντ, Μόργκαν Φρίμαν

Υπόθεση: O πιο αθυρόστομος αρκούδος επιστρέφει για μια ακόμη περιπέτεια… Αυτή τη φορά, θα χρειαστεί τη βοήθεια του αιώνιου έφηβου κολλητού του, όχι μόνο για να παντρευτεί την πανέμορφη αγαπημένη του αλλά και για να γίνει πατέρας!

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Δια Πυρός και Σιδήρου (Man on Fire)

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής (2004) Σκηνοθεσία: Τόνι Σκοτ

Ηθοποιοί: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Ντακότα Φάνινγκ, Ράντα Μίτσελ, Κρίστοφερ Γουόκεν, Μαρκ Άντονι

Υπόθεση: Ένας εξαντλημένος πρώην πράκτορας της CIA δέχεται απρόθυμα μια θέση σωματοφύλακα για ένα 10χρονο κορίτσι στην πόλη του Μεξικού. Τίποτα δεν τον σταματά, όταν την απαγάγουν.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b