MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
04
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Met gala: Τα viral βιντεο στο TikTok που εγείρουν ερωτήματα για την ταυτότητα του θεσμού

Το φθινόπωρο του 2019, οι 19χρονες Stella Wunder και Carol Tchiakpe, συναντήθηκαν στην ομάδα πρωτοετών του NYU στο Facebook. Οι δυο τους είχαν πολλά κοινά, αλλά αυτό που τις έφερε στα αλήθεια κοντά ήταν η εμμονή τους με το Met Gala.

Monopoli Team

Επιλέγοντας και οι δύο την υποκριτική ως πτυχίο, έγιναν γρήγοροι φίλες και τελικά αποφάσισαν να μείνουν μαζί εν μέσω πανδημίας. Όταν ήρθε ο Απρίλιος και το Page Six και η Vogue ανακοίνωσαν ότι το Gala δεν θα πραγματοποιηθεί την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου αλλά θα αναβληθεί ως τον Σεπτέμβριο, οι δυο τους βρήκαν έναν τρόπο να ξεκινήσουν τη δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα πολιτικά μηνύματα, οι εκκεντρικές εμφανίσεις και τα memes: Οι 10 πιο viral στιγμές του φετινού Met Gala12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Ο θρύλος Άννα Γουίντουρ μέσα από την αμφιλεγόμενη θητεία της στη Vogue
ShowBiz
Δίκη Φιλιππίδη: Απαλλαγή και για τη δεύτερη απόπειρα βιασμού ζητά ο εισαγγελέας
ShowBiz
Νίκος Καραθάνος: «Η Επίδαυρος έχει άλλο βάρος και για τον ηθοποιό και για το κοινό. Εκεί συναντάμε την εθνική μας ταυτότητα» (vid)
ShowBiz
Γιώργος Χρυσοστόμου: «Η Επίδαυρος είναι σαν τη θάλασσα – Θέλει προσοχή, αλλιώς θα σε πνίξει» (vid)
ShowBiz
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Δεν υπάρχουν πολιτικές από τη στιγμή που σκοτώνονται παιδιά» (vid)
ShowBiz
Χάρης Δούκας: «Ήταν ατυχές το γεγονός με τον Λάνθιμο – Πρέπει να διαφυλάξουμε την ταυτότητα του πολιτισμού» (vid)
ShowBiz
Γλυκερία: Εγκλωβισμένη στο Τελ Αβίβ – Στο Ισραήλ τρεις ακόμα Έλληνες μουσικοί
ShowBiz
Μαρίνα Σάττι: «Δεν είναι στόχος μου να γίνομαι viral» (vid)
ShowBiz
Μαρινέλλα: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της σήμερα; (vid)
ShowBiz
Χρήστος Νικολόπουλος: «Δεν μου αρέσει να κατευθύνουν έναν καλλιτέχνη όπως θέλουν κάποιοι» (vid)
ShowBiz
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Το πιο αστείο που μπορείς να πεις σε αυτήν τη χώρα είναι “κάνω καριέρα”» (vid)
ShowBiz
Έφη Παπαθεοδώρου: «Είναι δύσκολο να αναβιώσω στιγμές του “Παρά Πέντε” γιατί έχω χάσει τη “Σοφούλα” μου» (vid)