MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

23:00 Ζακέτα να Πάρεις στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 12 Σεζόν 1: Η Αριστέα ετοιμάζει την ανοιξιάτικη γενική της και προμηθεύεται καθαριστικά, για να αστράψει το σπίτι το Σαββατοκύριακο που ο Ευθύμης θα λείπει εκδρομή. Όμως, ένας σπασμένος σωλήνας στο μπάνιο της Θάλειας τής αλλάζει τα σχέδια. Η Θάλεια θα μείνει μαζί τους το Σαββατοκύριακο μέχρι να φτιάξει ο μάστορας το μπάνιο της.

Η Θάλεια, εκτός όμως από φιλοξενούμενη, είναι και οικολόγος και φέρνει τις συνήθειές της στο σπίτι, παρασέρνοντας και τον Ευθύμη, ο οποίος πάντα ήθελε να δοκιμάσει έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής και τώρα μπορεί να κάνει την αρχή. Όταν οι δυο τους πηγαίνουν σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αλόγιστη χρήση των πλαστικών, η Αριστέα αγχώνεται μην πάθει κάτι ο Ευθύμης και, μαζί με τη Φούλη και τη Δέσποινα, ακολουθεί την πορεία, έτοιμη να επέμβει. Και δυστυχώς για όλους, θα επέμβει για τα καλά.

20:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 05 Σεζόν 1: Η ηρεμία μετά την πρώτη καταιγίδα δεν διαρκεί πολύ για το Στεφανή. Το καινούριο αμάξι που παίρνει με τα λεφτά του κτήματος εξοργίζει τη Βασιλική και τους Σταματάκηδες και οδηγεί σε νέα σύγκρουση με τον Πέτρο, ενώ η σχέση του με την Άσπα κάνει τον άντρα της, τον Κώστα, όλο και πιο καχύποπτο απέναντί της. Από την άλλη πλευρά η συνάντηση του Πέτρου με τον Αστέρη, ύστερα από την προτροπή του παπά Μιχάλη, αφήνει ελπίδες πως η αναζωπύρωση της βεντέτας ακόμα αργεί. Το βράδυ, στο μεγάλο πανηγύρι του καλοκαιριού, καθώς όλοι γλεντάνε με τα τραγούδια του Βασίλη Σκουλά, τα πάθη και τα μυστικά του χωριού βρίσκουν ευκαιρία να βγουν και πάλι στην επιφάνεια. Η Καλλιόπη, ο Αστέρης και ο Μαθιός συναντούν για πρώτη φορά επίσημα την οικογένεια της Στέλλας, ενώ λίγο πιο κει Μαρίνα, Πέτρος και Αργυρώ πίνουνε στη γιορτή της. Καθώς ο χορός στην πίστα φουντώνει η Αργυρώ και ο Αστέρης συναντιούνται για πρώτη φορά….

23:00 Narcos στο OPEN

Επεισόδιο 05 Σεζόν 1: Καθώς ο Πάμπλο Εσκομπάρ βλέπει την αυτοκρατορία του να μεγαλώνει παράλληλα με τον πλούτο του, η χλιδή που απολαμβάνει τραβά την προσοχή του Οράτιο Καρίγιο, του επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, αλλά και της Δίωξης Ναρκωτικών. Την ίδια στιγμή, ο Στιβ Μέρφι μαθαίνει τα κατατόπια από το νέο του συνάδελφο, Χαβιέ Πένια, ενώ το καρτέλ του Μεντεγίν αρχίζει να κυριαρχεί στη χώρα…

Ταινίες

22:00 Ο Επίμονος Κηπουρός (The Constant Gardener) στον ANT1

Δραματική ταινία, αγγλικής και αμερικάνικης συμπαραγωγής (2005) Σκηνοθεσία: Φερνάντο Μεϊρέλες

Ηθοποιοί: Ρέιφ Φάινς, Ρέιτσελ Βάις, Ντάνι Χιουστον, Μπιλ Νάι

Υπόθεση: Η Τέσα, οικολόγος ακτιβίστρια και σύζυγος ενός φιλήσυχου Βρετανού διπλωμάτη στο Ναϊρόμπι, βρίσκεται δολοφονημένη μαζί με έναν Αφρικανό γιατρό. Ο σύζυγός της Τζάστιν -προς έκπληξη όλων- ξεκινά μια προσωπική οδύσσεια για να αποκαλύψει την αλήθεια γύρω από το θάνατο της γυναίκας του, κάτι που τον οδηγεί σε επικίνδυνες αποκαλύψεις για τη δραστηριότητα των φαρμακοβιομηχανιών στη Μαύρη Ήπειρο.

23:15 Λόγκαν (Logan) στο STAR

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής (2017) Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μάνγκονλντ

Ηθοποιοί: Χιου Τζάκμαν, Πάτρικ Στιούαρτ, Ντάφνι Κιν, Mπόιντ Χόλμπροκ

Υπόθεση: Στο κοντινό μέλλον, ο κουρασμένος πλέον Λόγκαν, φροντίζει τον αδύναμο καθηγητή Ξαβιέ, σε ένα κρησφύγετο στα σύνορα του Μεξικό. Έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω του το βίαιο παρελθόν του, ενώ και οι δυνάμεις του, που του επέτρεπαν να αυτοθεραπεύεται σε λίγα δευτερόλεπτα, έχουν πια εξασθενήσει. Οι προσπάθειες όμως του Λόγκαν να μείνει μακριά από τα μάτια του κόσμο και την ίδια του την κληρονομιά, θα αναιρεθούν όταν μια νεαρή μεταλλαγμένη καταφτάνει, κυνηγημένη από τις σκοτεινές δυνάμεις…

21:00 Trance στο OPEN

Ψυχολογικό θρίλερ βρετανικής, αμερικανικής και γαλλικής συμπαραγωγής (2013) Σκηνοθεσία: Ντάνι Μπόιλ

Ηθοποιοί: Τζέιμς ΜακΑβόι, Ροζάριο Ντόσον, Βενσάν Κασέλ

Υπόθεση: Ένας έμπορος τέχνης μπλεγμένος με μια εγκληματική οργάνωση, αναγκάζεται να συνεργαστεί με μια υπνοθεραπεύτρια με σκοπό να φέρουν στο φως έναν χαμένο πίνακα τεράστιας αξίας. Καθώς, όμως, τα όρια ανάμεσα στην εμμονή, την πραγματικότητα και την παραίσθηση αρχίζουν να μπερδεύονται, θα έρθουν σύντομα αντιμέτωποι με μια κατάσταση που φαίνεται να τους ξεπερνά… Το κυνήγι ενός χαμένου θησαυρού, ιλιγγιώδεις ανατροπές και ατμόσφαιρα παραίσθησης σε ένα θρίλερ με την υπογραφή του σκηνοθέτη των ταινιών Trainspotting, Slumdog Millionaire και 127 Hours.

Ντοκιμαντέρ

22:00 Μια Επανάσταση Αρχίζει στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Μνήμες (2001) Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Δημητρίου

Υπόθεση: Οι δύο διαφορετικές ερμηνείες του ‘Επιτάφιου’ των Μίκη Θεοδωράκη και Γιάννη Ρίτσου από τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και τη Νάνα Μούσχουρη είχαν διχάσει το πανελλήνιο. Μια σελίδα της νεότερης μουσικής μας παράδοσης έρχεται πάλι στο φως.

22:30 Το Σπίτι Είχε τη Δική του Ιστορία – Μίκης Θεοδωράκης στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης (2016)

Σκηνοθεσία: Κινηματογραφική Ομάδα Νέας Κυδωνίας

Υπόθεση: Το σπίτι που υπήρξε πηγή έμπνευσης και δημιουργίας του Μίκη Θεοδωράκη και του αδελφού του Γιάννη ανακατασκευάζεται, με σκοπό να αποτελέσει έναν χώρο όπου θα στεγαστεί η θύμηση, η μουσική και η ιστορία.

22:50 Portolago: Φαντάσματα στο Αιγαίο στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ συμπαραγωγής COSMOTE TV και Ιωάννας Ασμενιάδου-Φωκά (2017)

Σκηνοθεσία: Ιωάννα Ασμενιάδου-Φωκά

Υπόθεση: Στη μικροσκοπική Λέρο του Μεσοπολέμου, οι Ιταλοί κατακτητές έχτισαν μια πόλη ικανή να στεγάσει 30.000 κατοίκους. Την ονόμασαν Portolago. Σήμερα, εκεί είναι το Λακκί, το λιμάνι του νησιού. Αυτή είναι η ιστορία του.

Προτάσεις ταινιών στην COSMOTE TV

21:00 Η Μάχη της Επικράτησης (The Current War) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία εποχής αμερικανικής παραγωγής (2018) Σκηνοθεσία: Αλφόνσο Γκόμεζ-Ρεχόν

Ηθοποιοί: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Μάικλ Σάνον, Τομ Χόλαντ

Υπόθεση: Στις Η.Π.Α. του 1880, ο εφευρέτης Τόμας Έντισον και ο επιχειρηματίας Τζορτζ Γουέστινχαουζ θα βρεθούν στο επίκεντρο μιας θρυλικής διαμάχης για την ηλεκτροδότηση του κόσμου… που θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας εποχής.

22:00 Brahms: The Boy II στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ταινία τρόμου αμερικανικής παραγωγής (2020) Σκηνοθεσία: Γουίλιαμ Μπρεντ Μπελ

Ηθοποιοί: Κέιτι Χολμς, Όουεν Γέομαν, Κρίστοφερ Κόνβερι

Υπόθεση: Αφού μετακομίζει με την οικογένειά του σε μια εξοχική κατοικία, ένα αγόρι βρίσκει μια πορσελάνινη κούκλα, την οποία αποκαλεί Μπραμς. Κανείς δεν υποψιάζεται, όμως, το μυστικό που κρύβεται πίσω από το νέο αγαπημένο του παιχνίδι.

Προτάσεις ταινιών στην NETFLIX

Sonic η ταινία (Sonic the Hedgehog)

Ταινία φαντασίας αμερικανικής και ιαπωνικής συμπαραγωγής (2020) Σκηνοθεσία: Τζεφ Φόουλερ

Ηθοποιοί: Τζιμ Κάρεϊ, Τζέιμς Μάρντσεν, Νιλ ΜακΝτόνα

Υπόθεση: Ο σερίφης μιας μικρής πόλης βοηθά έναν εξωγήινο σκαντζόχοιρο με υπερηχητική ταχύτητα να πολεμήσει έναν τρελό γιατρό που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b