MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, επαναλήψεις σε σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

23:00 Ζακέτα να Πάρεις στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 7 Σεζόν 1: Η Φούλη, με σύμμαχο τον Λουκά, συνεχίζει να δουλεύει στα μπουζούκια και να προσέχει μην την ανακαλύψει η Ευγενία, η οποία έχει τις δικές της αγωνίες. Ένας ιδιοκτήτης δισκογραφικής εταιρείας ψάχνει σοπράνο για ηχογράφηση κι η Ευγενία θέλει τον ρόλο πάση θυσία. Ο εν λόγω ιδιοκτήτης, εκτός από λάτρης της όπερας είναι και παλαιών αρχών. Μόλις μαθαίνει ότι μαζί τους ζει κι η πεθερά της, ανυπομονεί να γνωρίσει την κλασική Ελληνίδα γιαγιά που τιμάει τις παραδόσεις και μεγαλώνει τα εγγονάκια της. Η Φούλη, που απέχει πολύ απ’ αυτό το στερεότυπο, δέχεται να μεταμορφωθεί για τις ανάγκες του ρόλου και να βοηθήσει την Ευγενία. Η Δέσποινα επιστρατεύεται για να βοηθήσει ενδυματολογικά κι η Αριστέα για να ετοιμάσει «γιαγιαδίστικα» φαγητά. Στο τέλος όμως ο πραγματικός χαρακτήρας της Φούλης είναι που θα χαρίσει τον ρόλο στην Ευγενία.

21:00 Έρωτας Με Διαφορά στο STAR

Επεισόδιο 07 Σεζόν 1: Ο Κωστής αντιμετωπίζει τις αντιρρήσεις της μητέρας του για τη σχέση του με τη Ζέτα και τής ξεκαθαρίζει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της. Η Ζέτα αποφασίζει, ύστερα από την παρότρυνση της Φαίης, να αναζητήσει τον κατάλληλο κηδεμόνα για την επιμέλεια των παιδιών της. Προτείνει στην Ελβίρα και στον Φίλιππο να φιλοξενήσουν τον Μάρκο για μια μέρα. Η Ελβίρα όντως περνάει τη μέρα της με τον Μάρκο. Φαντάζεται τον εαυτό της με ένα παιδί, κάτι που ποτέ δεν ήθελε, αλλά τώρα δεν της φαίνεται τόσο τρομακτικό. Μέχρι που ο Μάρκος τρώει πολλά σοκολατάκια με λικέρ και αρρωσταίνει. Η Μάρω φροντίζει την Ιουλία, η οποία έχει συμπτώματα άνοιας. Ο γιος της, ο Τάκης, είναι μπλεγμένος σε παρανομίες και αδιαφορεί για τη μητέρα του. Η Ναταλία ζητάει από τη Ζέτα να αφήσει τον Κωστή να ζήσει φυσιολογικά για την ηλικία του, να ανοίξει τα φτερά του και να γνωρίσει τον κόσμο, πραγματοποιώντας, μαζί με τον Άρη, το ταξίδι που πάντα ονειρεύονταν να κάνουν…

00:20 Μαύρα Μεσάνυχτα στο MEGA

Επεισόδιο 46 Σεζόν 1: Η Μέμα εξαφανίζεται. Η Σιλβή νιώθει διπλά προδομένη και ξαναβρίσκει τον κακό της εαυτό. Πιο κακό από ποτέ. Ο Γλάρος αποσπά μια ομολογία που μπορεί να καταστρέψει τον Θράσο. Η κρυφή κάμερα καταγράφει, αλλά τους επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Θράσος μέσα σ’ όλα, αντιμετωπίζει και τις απαιτήσεις της Λένας. Με τη συμβουλή της Αγγέλας, ορίζει τη Λένα οικονομική διαχειρίστρια στα ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, κάτι που εξοργίζει κι άλλο τη Σιλβή. Έτσι, σε συνεργασία με τον Ερρίκο, καταστρώνει σχέδιο που θα τους χαρίσει τον απόλυτο έλεγχο.

Ταινίες

22:15 Atomic Blonde στο STAR

Περιπέτεια αμερικανικής, γερμανικής, σουηδικής, ουγγρικής συμπαραγωγής (2017) Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς

Ηθοποιοί: Σαρλίζ Θερόν, Τζέιμς ΜακΑβόι, Σοφία Μπουτέλα, Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Τζον Γκούντμαν

Υπόθεση: Η Λορέιν είναι μία αδίστακτη, τολμηρή και σέξι πράκτορας της MI6, που φθάνει στο Βερολίνο, κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, με μία μυστική αποστολή: να εξιχνιάσει τον φόνο ενός συναδέλφου της, με τον οποίο τη συνδέει ένα ερωτικό παρελθόν, και να εντοπίσει μία χαμένη λίστα διπλών πρακτόρων. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλα τα «ταλέντα» της για να παραμείνει ζωντανή και να φέρει εις πέρας την αποστολή της. Με τη βοήθεια ενός αστυνομικού, θα γίνει μέρος ενός επικίνδυνου παιχνιδιού κατασκόπων… Η ταινία είναι βασισμένη στην comic νουβέλα «The Coldest City» των Άντονι Τζόνστον, Σαμ Χαρτ.

22:00 Spider-Man στον ANT1

Περιπέτεια φαντασίας αμερικάνικης παραγωγής (2002) Σκηνοθεσία: Σαμ Ράιμι

Ηθοποιοί: Τόμπι Μαγκουάιρ, Γουίλεμ Νταφόε, Κίρστεν Ντανστ, Κλιφ Ρόμπερτσον, Ρόζμαρι Χάρις, Τζέιμς Φράνκο

Υπόθεση: Ο Πίτερ Πάρκερ ζει σε μια ήσυχη γειτονιά της Νέας Υόρκης με το θείο και τη θεία του. Είναι κρυφά ερωτευμένος με τη Μέρι Τζέιν Γουάτσον, το όμορφο, καλόκαρδο κορίτσι που μένει στο διπλανό σπίτι, αλλά είναι πολύ ντροπαλός για να την προσεγγίσει. Ο κολλητός του Χάρι Όζμπορν είναι γιος του Δόκτωρ Νόρμαν Όζμπορν, πρόεδρος της κατασκευαστικής εταιρίας Oscorp, η οποία προσπαθεί να υπογράψει ένα συμβόλαιο για την προμήθεια όπλων στο στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών. Σε ένα εργαστήριο γενετικής, μια μεταλλαγμένη αράχνη τσιμπά τον Πίτερ, με αποτέλεσμα να αναπτύξει ειδικές ικανότητες αναρρίχησης κι ευελιξίας, να μεταμορφωθεί σε άνθρωπο-αράχνη και να γίνει κυνηγός του εγκλήματος…

23:15 Εξολοθρευτής: Γένεσις (Terminator Genisys) στο ΣΚΑΙ

Ταινία δράσης και επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής (2015)  Σκηνοθεσία: Άλαν Τέιλορ

Ηθοποιοί: Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Τζέισον Κλαρκ, Εμίλια Κλαρκ, Ματ Σμιθ

Υπόθεση: Ενώ ο πόλεμος των ανθρώπων εναντίον των μηχανών μαίνεται ακόμα, ο ηγέτης της ανθρώπινης αντίστασης, Τζον Κόνορ, στέλνει τον λοχία Κάιλ Ρις πίσω στο 1984 για να προστατεύσει την νεαρή μητέρα του, τη Σάρα Κόνορ. Αυτή τη φορά όμως αναπάντεχα γεγονότα έχουν αλλάξει το παρελθόν και απειλούν το μέλλον όλης της ανθρωπότητας.

Ντοκιμαντέρ

20:00 Αρχιεπίσκοπος Κυπριανός, ο Φύλακας-Άγγελος της Κύπρου στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Μιχάλη Γεωργιάδη, Σκηνοθεσία: Μιχάλης Γεωργιάδης

Υπόθεση: Ένα πορτρέτο του Αρχιεπισκόπου Κυπριανού, ενός από τους σπουδαιότερους της Εκκλησίας της Κύπρου, που έμεινε στην ιστορία για τη συμμετοχή του στη Φιλική Εταιρεία και τον μαρτυρικό του θάνατο από τους Τούρκους στις 9/7/1821.

21:00 Ο ‘Πρώτος’ Κόσμος στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ Βρετανικής παραγωγής (1992) Σκηνοθεσία: Χίλαρι Λόσον, Κάθι Ο’Νιλ

Υπόθεση: Πώς ο Πυθαγόρας και ο Πλάτωνας επηρέασαν τη σύγχρονη σκέψη, την αρχιτεκτονική και την κοινωνική οργάνωση; Ένα βραβευμένο ντοκιμαντέρ, γυρισμένο σε Η.Π.Α., Ευρώπη και Ελλάδα, που μας συστήνει δυο εξέχουσες ιστορικές προσωπικότητες.

23:00 Τροία: Ο Μύθος της Ωραίας Ελένης στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2004) Σκηνοθεσία: Στίβεν Τζακ

Υπόθεση: Με αφηγήτρια την ηθοποιό Σούζαν Σαράντον και ομιλητές τους πρωταγωνιστές της ταινίας ‘Τροία’, το ντοκιμαντέρ διερευνά τον διάσημο μύθο της Ωραίας Ελένης, από τη σύλληψή της μέχρι την άλωση της Τροίας από τους αρχαίους Έλληνες.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

21:00 Στα Ίχνη του Χαμένου Θησαυρού (National Treasure) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής (2004) Σκηνοθεσία: Τζον Τερτελτάουμπ

Ηθοποιοί: Νίκολας Κέιτζ, Νταϊάν Κρούγκερ, Τζάστιν Μπάρθα

Υπόθεση: Αναζητώντας τα ίχνη ενός μυθικού θησαυρού, ένας αρχαιολόγος ανακαλύπτει ότι η λύση βρίσκεται σε έναν κωδικοποιημένο χάρτη, που κρύβεται στη Χάρτα της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ. Τα δύσκολα, όμως, τώρα αρχίζουν…

23:45 Paradise Cove στο COSMOTE CINEMA 2HD

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής (2021)  Σκηνοθεσία: Μάρτιν Γκίγκι

Ηθοποιοί: Τοντ Γκρίνελ, Κρίστιν Μπάουερ βαν Στράτεν, Μίνα Σουβάρι

Υπόθεση: Ένα ζευγάρι μετακομίζει στο Μαλιμπού για να ανακαινίσει και να πουλήσει το παραθαλάσσιο σπίτι που κληρονόμησε. Μα εκεί τους περιμένει μια τρομακτική έκπληξη… μια άστεγη γυναίκα μένει από κάτω και δεν είναι διατεθειμένη να φύγει.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Έβερεστ (Everest)

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής (2015) Σκηνοθεσία: Μπαλτάσαρ Κορμακούρ

Ηθοποιοί: Τζέισον Κλαρκ, Τζέικ Τζίλενχαλ, Τζος Μπρόλιν, Έμιλι Γουάτσον

Υπόθεση: Το 1996, αντίπαλες ορειβατικές αποστολές επιχειρούν να ανέβουν στο Έβερεστ, αλλά στην κορυφή επικρατεί χιονοθύελλα και οι ορειβάτες πρέπει να παλέψουν για την ζωή τους.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b