MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 30 Αυγούστου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, επαναλήψεις σε σειρές και ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου.

Monopoli Team

Σειρές

23:00 Ζακέτα να πάρεις στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 5 Σεζόν 1:Καλησπέρα και καλή βραδιά! Η Φούλη ετοιμάζεται σε λίγες ημέρες να κάνει το μεγάλο της comeback στις πίστες. Και ενώ μέχρι στιγμής καταφέρνει, με διάφορες δικαιολογίες, να ξεφεύγει από το σπίτι και να πηγαίνει στις πρόβες της στο μαγαζί του Κόλλια, μία μεγάλη παρεξήγηση που θα έρθει, ίσως, τελικά την αποκαλύψει! Διότι η Φούλη, αυτή την Κυριακή, που θα λείπουν ο Λουκάς και η Ευγενία, καλεί τον Κόλλια σπίτι για να συζητήσουν. Έλα, όμως, που τελικά ο γιος της και η νύφη της δεν πρόκειται να φύγουν, το κινητό του Κόλλια είναι κλειστό και άκουσε μόλις να χτυπάει και το κουδούνι! Το μεγάλο μπέρδεμα αρχίζει…

21:00 Έρωτας Με Διαφορά στο STAR

Επεισόδιο 05 Σεζόν 1: Η Ζέτα έχει μια παράξενη εμπειρία στο πάρτι γενεθλίων, καθώς την περνούν για τη μητέρα του Κωστή. Ο Άρης βγάζει λόγο για τον αδικοχαμένο φίλο τους τον Χρόνη, τον αδερφό της Βάνας, που γιορτάζει. Έχοντας μεθύσει, προσβάλλει τη Ζέτα, βρίζει τον Κωστή και τελικά τσακώνεται μαζί του. Ο Κωστής φεύγει απ’ το πάρτι μαζί με τη Ζέτα. Ο Άρης, από αντίδραση, προτείνει στη Στέλλα να μείνει στο δωμάτιο τού Κωστή και εκείνη το δέχεται με χαρά. Στη δουλειά, η Μπέτυ φλερτάρει με τον Άρη, αλλά ταυτόχρονα τον πρεσάρει. Η Μάρω ανοίγει το πακέτο με τον διακοσμητικό νάνο, που είχε παραγγείλει και τον βρίσκει σπασμένο. Αγνοώντας ότι ο Κωστής τον έσπασε κατά λάθος, επισκέπτεται την Ιουλία, που της τους προμηθεύει από το διαδίκτυο. Εκείνη ζει με τον τεμπέλη γιο της τον Τάκη και ενώ είναι αποφασισμένη να της τα ψάλλει, καταλήγουν να γίνουν φίλες. Η Ελβίρα πηγαίνει στο μπαρ για να ζητήσει από τον Κωστή να αφήσει ήσυχη την αδερφή της, χωρίς να ξέρει την εμμονή που έχει πάθει ο Χρήστος μαζί της…

Ταινίες

22:00 Εκτός Ελέγχου (Out Of Sight) στον ANT1

Περιπέτεια αμερικάνικης παραγωγής (1998) Σκηνοθεσία: Στίβεν Σόντερμπεργκ

Ηθοποιοί: Τζένιφερ Λόπεζ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Βινγκ Ρέιμς, Στιβ Ζαν, Ντον Τσιντλ, Άλμπερτ Μπρουκς

Υπόθεση: Όταν ο ληστής τραπεζών Τζακ Φόλεϊ καταφέρνει να αποδράσει από τη φυλακή, δεν αντιλαμβάνεται ότι οι μεγαλύτερες περιπέτειές του πρόκειται να ξεκινήσουν από τη στιγμή ακριβώς που θα αρχίσει να απολαμβάνει την ελευθερία του. Με τη σκληροπυρηνική αστυνομικίνα Κάρεν Σίσκο στο κατόπι του, οι προσπάθειές του να ξαναμπεί στο κύκλωμα θα αποδειχτούν πολύ πιο δύσκολες και πολύπλοκες απ’ όσο περίμενε.

23:15 Jack Reacher στο ΣΚΑΙ

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής (2012) Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Μακ Κουάρι

Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Ρόζαμουντ Πάικ, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Βέρνερ Χέρτσογκ

Υπόθεση: Ένας ερευνητής ανθρωποκτονιών, ο Τζακ Ρίτσερ καλείται να ερευνήσει μια υπόθεση που αφορά έναν εκπαιδευμένο στρατιωτικό – ελεύθερο σκοπευτή που πυροβόλησε τυχαία πέντε αθώα θύματα με έξι βολές. Ενώ ο φερόμενος ως δράστης συλλαμβάνεται και η υπόθεση είναι ένα βήμα πριν το κλείσιμο, ο δράστης ζητά να συναντήσει τον Ρίτσερ. Η συνάντηση αυτή θα πυροδοτήσει εκρηκτικές εξελίξεις και το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

03:00 Prisoners στο STAR

Ταινία μυστηρίου, αμερικανικής παραγωγής (2013) Σκηνοθεσία: Ντενί Βιλνέβ

Ηθοποιοί: Χιου Τζάκμαν, Τζέικ Τζίλενχαλ, Βαιόλα Ντέιβις

Υπόθεση: Είναι μια κρύα, συννεφιασμένη ημέρα των Ευχαριστιών σε ένα μικρό προάστιο της Πενσυλβάνια, σε μία πόλη, όπου τα παιδιά κάνουν ποδήλατο ξέγνοιαστα και παίζουν στους δρόμους κάθε μέρα. Η οικογένεια Ντόβερ έχει καλέσει μερικούς φίλους και γείτονες για να φάνε όλοι μαζί. Όλα κυλούν όμορφα και ήρεμα μέχρι τη στιγμή, που τα δύο κορίτσια των οικογενειών – μόλις έξι και επτά ετών αντίστοιχα – θα εξαφανιστούν μυστηριωδώς. Ο εφιάλτης των δύο οικογενειών, που τις αναζητούν, μόλις έχει ξεκινήσει…

Ντοκιμαντέρ

20:00 Μοναστήρια της Ευρώπης… Πλάι στο Νερό στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2018)  Σκηνοθεσία: Ζακ Ντεμπς, Μαρί Αρνό

Υπόθεση: Τι κοινό έχουν το αβαείο του Μον Σεν Μισέλ στη Γαλλία, το μοναστήρι των Βενεδικτίνων στη Βαυαρία και το Άγιον Όρος στη χερσόνησο του Άθω; Είναι όλα χτισμένα πλάι στο νερό! Ανακαλύψτε την ιστορία και τις μοναστικές τους κοινότητες.

22:30 Έλληνες της Κορσικής στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2020)  Σκηνοθεσία: Κριστιάν Λαζουμάρ

Υπόθεση: Το Καργκέζε είναι ένα χωριό της Κορσικής, όπου έως σήμερα ζουν οι απόγονοι μιας κοινότητας Ελλήνων από τη Μάνη, που αναζήτησε καταφύγιο στο νησί τον 16ο αιώνα. Μια ιστορία που, σαν αόρατη κλωστή, ενώνει τα δύο άκρα της Μεσογείου.

23:30 Η Καθοριστική Μάχη των Γαυγαμήλων στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2004)

Υπόθεση: Αφιέρωμα στη μάχη των Γαυγαμήλων, την τελική και πιο αποφασιστική μάχη του Αλέξανδρου Γ’ κατά του Δαρείου Γ’, το 331 π.Χ., που οδήγησε στην πτώση της Περσικής Αυτοκρατορίας και την απαρχή της ελληνικής κυριαρχίας στην Εγγύς Ανατολή

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

21:00 Στόχος Νούμερο Ένα (Target Number One) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Αστυνομικό θρίλερ καναδικής παραγωγής (2020) Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Ρόμπι

Ηθοποιοί: Αντουάν Ολιβιέ Πιλόν, Τζος Χάρτνετ, Στίβεν ΜακΧάτι

Υπόθεση: Το 1989, ένας δημοσιογράφος ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας νεαρός άντρας που ενεπλάκη σε υπόθεση ναρκωτικών καταδικάστηκε να εκτίσει ποινή 100 ετών σε φυλακή της Ταϊλάνδης. Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

22:00 Το Μυστικό του Brokeback Mountain (Brokeback Mountain) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική καναδικής και αμερικανικής συμπαραγωγής (2005) Σκηνοθεσία: Ανγκ Λι

Ηθοποιοί: Χιθ Λέτζερ, Τζέικ Τζίλενχαλ, Μισέλ Γουίλιαμς

Υπόθεση: Το καλοκαίρι του 1963, σε μια απομονωμένη ορεινή περιοχή του Γουαϊόμινγκ, μια ιδιαίτερη σχέση γεννιέται ανάμεσα σε δύο καουμπόηδες, που με το πέρασμα του χρόνου θα εξελιχθεί σε δυνατό έρωτα… Η ταινία βραβεύτηκε με 3 Όσκαρ.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Η Δίκη των 7 του Σικάγου

Δικαστικό δράμα αμερικανικής παραγωγής (2020) Σκηνοθεσία: Άαρον Σόρκιν

Ηθοποιοί: Έντι Ρεντμέιν, Σάσα Μπάρον Κοέν, Μαρκ Ράιλανς, Τζότζεφ Γκόρντον – Λέβιτ

Υπόθεση: Μια ειρηνική διαμαρτυρία κατέληξε σε μια βίαιη σύγκρουση με την αστυνομία. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια από τις πιο περιβόητες δίκες στην ιστορία.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b