MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 23 Αυγούστου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, επαναλήψεις σε σειρές και ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση σήμερα, Δευτέρα 23 Αυγούστου.

Monopoli Team

Σειρές

23:00 Η Τούρτα της Μαμάς στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 32 Σεζόν 1: Η επιστροφή στην οικογενειακή στέγη του χωρισμένου πλέον Κυριάκου θα φέρει σε απόγνωση τους πάντες! Κατάθλιψη-νηστεία-απόγνωση-αλλόκοτη συμπεριφορά και μαύρο κλάμα είναι λίγα απ’ τα χαρακτηριστικά των ημερών. Η Βέτα, ακολουθώντας την βαθιά παράδοση των εν διαστάσει συζύγων, θα προσπαθήσει να πληγώσει τον «νεκρό» Κυριάκο στερώντας του το δικαίωμα σε επαφή με το παιδί. Οι πολεμικές ιαχές που θα ακουστούν κι από τους πιο ψύχραιμους θα σημάνουν το τέλος της ανοχής και αντοχής και το σχέδιο απαγωγής του Μάριου μπαίνει σε εφαρμογή! Με την αμέριστη βοήθεια του πιτσιρικά το σχέδιο θα στεφθεί με επιτυχία και η χαρά θα επιστρέψει στα Πετράλωνα μέχρι την έφοδο της Βέτας στο σπίτι συνοδεία της αστυνομίας που θα εκτροχιάσει ακόμα περισσότερο τα πράγματα οδηγώντας τον Κυριάκο λίγο πιο κοντά στο χείλος του γκρεμού…

21:00 Έρωτας με Διαφορά στο STAR

Επεισόδιο 1 Σεζόν 1: Η Ζέτα είναι μια γυναίκα τριανταεννέα ετών, που μεγαλώνει τα τρία παιδιά μόνη με τη βοήθεια της πεθεράς της, της Μάρως. Η αδελφή της, η Ελβίρα τής κανονίζει ένα ραντεβού για να γνωρίσει κάποιον. Αλλά η βραδιά έχει αναπάντεχη εξέλιξη και καταλήγει να γνωρίσει τον Κωστή, τον γοητευτικό μπάρμαν του μαγαζιού. Ύστερα από ένα μικρό ατύχημα της Ζέτας, οι δυο τους περνούν τη νύχτα στα Επείγοντα, όπου έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα. Ο Κωστής τής λέει ότι συγκατοικεί με τον κολλητό του, τον Άρη και εκείνη τού λέει ότι μαζί με την φίλη της τη Φαίη διατηρούν ένα ινστιτούτο αισθητικής. Απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου και είναι φανερό ότι ανάμεσά τους αναπτύσσεται μια έλξη. Όταν η Ζέτα, με νάρθηκα στο πόδι της, αποχωρεί με ένα ταξί, δεν του δίνει το τηλέφωνό της, αλλά ξεχνάει πίσω της τη γόβα της. Την επόμενη ημέρα, ο Κωστής αναζητά το ινστιτούτο αισθητικής για να της επιστρέψει τη γόβα. Και έτσι, το παραμύθι αρχίζει…

23:30 Private Eyes στο OPEN

Επεισόδιο 17 Σεζόν 2:  Ο Σέιντ και η Άντζι προσλαμβάνονται από δύο αδέλφια που ανησυχούν πως κάποιος προσπαθεί να σαμποτάρει τη νέα τους μπίρα. Αυτό που αρχικά φαίνεται για εταιρική κατασκοπία, καταλήγει να είναι κάτι πολύ πιο επικίνδυνο.

Ταινίες

22:00 Τα Κακά Παιδιά 2 (Bad Boys 2) στον ANT1

Περιπέτεια αμερικάνικης παραγωγής (2003) Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι

Ηθοποιοί: Γουίλ Σμιθ, Μάρτιν Λόρενς, Γκάμπριελ Γιούνιον

Υπόθεση: Ο Μάικ Λόουρι και ο Μάρκους Μπερνέτ, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών του Μαϊάμι, είναι επικεφαλής μιας ομάδας που προσπαθεί να εξιχνιάσει την υπόθεση διακίνησης χαπιών «έκσταση». Η έρευνα τους οδηγεί σε έναν άπληστο «νονό» που, επιδιώκοντας την αποκλειστικότητα του εμπορίου ναρκωτικών σε όλη την πόλη, έχει προκαλέσει εμφύλιο πόλεμο στον υπόκοσμο. Ταυτόχρονα, μια δυνατή ερωτική έλξη αναπτύσσεται ανάμεσα στον Μάικ και την Σιντ, την αδελφή του Μάρκους….

22:15 Criminal στο STAR

Περιπέτεια, βρετανικής και αμερικανικής συμπαραγωγής (2016) Σκηνοθεσία: Άριελ Βρόμεν

Ηθοποιοί: Κέβιν Κόστνερ, Γκάρι Όλντμαν, Ράιαν Ρέινολντς, Τόμι Λι Τζόουνς

Υπόθεση: Ο πράκτορας της CIA Μπιλ Πόουπ σκοτώνεται κατά τη διάρκεια μιας εξαιρετικά σημαντικής αποστολής, προσπαθώντας να ξεσκεπάσει τα ίχνη του περίφημου «Ολλανδού», ενός εγκληματία, που κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στο σύνολο του οπλισμού των ΗΠΑ. Με τον θάνατο του Πόουπ κάθε πληροφορία γύρω από τη δράση του «Ολλανδού» εξαφανίζεται για πάντα, καθώς οι νεκροί δε μπορούν να αποκαλύψουν πληροφορίες. Ή μήπως μπορούν; Ο αμείλικτος επικεφαλής της CIA στο Λονδίνο επιστρατεύει έναν εκκεντρικό νευροχειρουργό για να εμφυτεύσει το DNA και τις αναμνήσεις του Πόουπ στον Τζέρικο Στούαρτ, έναν παντελώς απρόβλεπτο και ιδιαίτερα επικίνδυνο κακοποιό με βαρύ ποινικό μητρώο, ο οποίος αντί μιας παρατεταμένης ποινής φυλάκισης, προτιμά να υποβληθεί στο πρωτοποριακό επιστημονικό πείραμα. Όμως, ο Τζέρικο έχει τα δικά του σχέδια, ενώ η τελευταία ελπίδα της CIA, πριν όλα τιναχτούν στον αέρα, βρίσκεται πλέον στο μυαλό ενός αδίστακτου εγκληματία…

21:00 Ο Χρησμός Της Πεταλούδας (The Mothman Prophecies) στο OPEN

Μεταφυσικό θρίλερ αμερικανικής παραγωγής (2002) Σκηνοθεσία: Μαρκ Πέλινγκτον

Ηθοποιοί: Ρίτσαρντ Γκιρ, Λόρα Λίνεϊ, Γουίλ Πάτον, Άλαν Μπέιτς

Υπόθεση: Μετά το θάνατο της γυναίκας του ο δημοσιογράφος της Ουάσιγκτον Ποστ, Τζον Κλάιν, αναλαμβάνει να ερευνήσει μια σειρά από μυστηριώδεις εμφανίσεις ενός πλάσματος που μοιάζει με πεταλούδα, το οποίο η γυναίκα του ισχυριζόταν ότι είδε λίγο πριν το θάνατο της. Το σενάριο είναι βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του δημοσιογράφου αλλά και ερευνητή συγγραφέα ανεξήγητων φαινομένων Τζον Κιλ, ο οποίος στο συγκεκριμένο βιβλίο του επικαλείται πραγματικές μαρτυρίες κατοίκων της κωμόπολης Πόιντ Πλέζαντ της δυτικής Βιρτζίνια.

Ντοκιμαντέρ

20:10 Παγκράτιο: Η Αρχαιότερη Πολεμική Τέχνη στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2007)

Υπόθεση: Με ιστορία 4.000 ετών, το αρχαιοελληνικό παγκράτιο θεωρείται δικαίως η ‘μητέρα’ των σύγχρονων μεικτών πολεμικών τεχνών. Μέσα από ένα ταξίδι στην Ελλάδα, αναζητούμε πώς ενέπνευσε λογοτεχνία και πολεμικές τέχνες ανά τους αιώνες.

22:30 Το Τζαμί των Γενίτσαρων, Κρήτη στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ ισραηλινής παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Γιανάι Άρφι,

Υπόθεση: Χτισμένο το 1645 στη θέση μιας εκκλησίας, το τζαμί των Γενίτσαρων στο λιμάνι του Ρεθύμνου είναι το παλαιότερο οθωμανικό κτίσμα στην Κρήτη. Στα τουρκικά, ονομάζεται Γιαλί Τζαμισί, δηλαδή τζαμί του γιαλού. Ας δούμε την ιστορία του.

23:00 Από τον Μακεδονικό Αγώνα στην Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Σταμάτη Τσαρουχά (2012) Σκηνοθεσία: Σταμάτης Τσαρουχάς

Υπόθεση: Ο Μακεδονικός Αγώνας άργησε να γίνει γνωστός, όμως η σημασία του για τον ελληνισμό είναι αναμφισβήτητη. Το ντοκιμαντέρ καταγράφει τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν από το 1901 ως το 1912, τα οποία οδήγησαν στην απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

21:00 Νύχτα Επιβίωσης (Survive the Night) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής (2020) Σκηνοθεσία: Ματ Εσκαντάρι

Ηθοποιοί: Μπρους Γουίλις, Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ, Σία Μπάκνερ

Υπόθεση: Έπειτα από μια ληστεία που πήγε στραβά, δυο κακοποιοί εκβιάζουν έναν γιατρό, κρατώντας ως ομήρους τα μέλη της οικογένειάς του. Δεν έχουν υπολογίσει, όμως, ότι εκείνος θα κάνει τα πάντα για να προστατέψει τους ανθρώπους που αγαπά.

23:40 Το Τέλος του Κόσμου (The World’s End) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Κωμωδία βρετανικής, αμερικανικής και ιαπωνικής παραγωγής (2013) Σκηνοθεσία: Έντγκαρ Ράιτ

Ηθοποιοί: Σάιμον Πεγκ, Νικ Φροστ, Μάρτιν Φρίμαν

Υπόθεση: Πέντε φίλοι γυρνούν στη γενέτειρά τους για μια επική μπαρότσαρκα που άφησαν στη μέση 20 χρόνια πριν. Όλα κυλούν ομαλά ώσπου συνειδητοποιούν ότι… το τέλος του κόσμου πλησιάζει και το μέλλον της ανθρωπότητας είναι στα χέρια τους!

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Τζάνγο: Ο Τιμωρός (Django Unchained)

Γουέστερν αμερικανικής παραγωγής (2012) Σκηνοθεσία: Κουέντιν Ταραντίνο

Ηθοποιοί: Τζέιμι Φοξ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Κρίστοφ Βαλτς, Κέρι Γουάσινγκτον, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον

Υπόθεση: Συνοδευόμενος από έναν Γερμανό κυνηγό κεφαλών, ένας πρώην σκλάβος ταξιδεύει ταξιδεύει σε όλη την Αμερική για να σώσει την σύζυγό του από τα χέρια ενός σαδιστή ιδιοκτήτη φυτείας.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b