MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 19 Αυγούστου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, επαναλήψεις σε σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Πέμπτη 19 Αυγούστου.

Monopoli Team

Σειρές

22:00 Τα Καλύτερά μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 34 Σεζόν 1: Ο ερχομός της Αποκριάς μοιάζει ιδανικός, για να μπορέσει ο Άγγελος να αναπληρώσει τις στερήσεις στις οποίες τον υποχρέωσε ο εγκλεισμός της ανεμοβλογιάς. Δυσκολεύεται, όμως, να βρει διαθέσιμους, τόσο τον κολλητό του, τον Λούη, όσο και τη Σοφία. Έτσι, σκαρώνει με τον Χάρη νέες σκανταλιές, ανάμεσα στις οποίες είναι και η προσπάθεια να δημιουργήσει μια γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στη γιαγιά Ερμιόνη, που περνάει «τις κλειστές της», και στον κύριο Λάζαρο, τον μακεδονομάχο. Την ίδια στιγμή, στο σπίτι των Αντωνόπουλων, όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος αδειάζει στα κρυφά τα βάζα με το γλυκό του κουταλιού. Σύντομα, οι μάσκες πέφτουν και τότε ο Άγγελος συνειδητοποιεί πως όλα συνδέονται. Και όχι πάντα με τον τρόπο που θα προτιμούσε…

01:00 Station 19 στο OPEN

Επεισόδιο 6 Σεζόν 2:  Όταν ο Ράιαν είναι επιτέλους έτοιμος να φτιάξει τη σχέση του με τον πατέρα του, ο Γκρεγκ έρχεται στον σταθμό για μια επίσκεψη και τον αφήνει σοκαρισμένο.

Ταινίες

00:40 Καταιγίδα (The Perfect Storm) στο STAR

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής (2000) Σκηνοθεσία: Βόλφγκαγκ Πίτερσεν

Παίζουν: Τζορτζ Κλούνεϊ, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Τζον Σι Ράιλι, Γουίλιαμ Φίχτνερ, Κάρεν Άλεν

Υπόθεση: Ο Μπιλ Τάινι, καπετάνιος ενός ψαράδικου, δεν έχει τύχη τον τελευταίο καιρό. Αντιμετωπίζοντας οικονομικό πρόβλημα, ο Μπιλ μαζί με το πλήρωμά του, τον Μπομπ, τον Ντέιλ και τον Ντέιβιντ, ξανοίγονται για μια ακόμη φορά στη θάλασσα όταν πληροφορούνται πως ένα τεράστιο κοπάδι ψαριών έχει κάνει την εμφάνισή του στα ανοιχτά. Πράγματι, η φήμη βγαίνει αληθινή και σύντομα οι τέσσερις ψαράδες φορτώνουν τις αποθήκες του πλοίου με ψάρια. Όμως εντελώς απροσδόκητα, το ψυγείο του πλοίου παθαίνει βλάβη και ο Μπιλ συνειδητοποιεί ότι πρέπει να βγουν το συντομότερο στη στεριά για να μη χαλάσουν τα ψάρια. Είναι οι στιγμή, που οι τέσσερις άνδρες θα έρθουν αντιμέτωποι με μια από τις χειρότερες καταιγίδες, που έπληξε ποτέ τις Βερμούδες…

23:00 Επιστροφή Στο Cold Mountain (Cold Mountain) στον ΣΚΑΙ

Ιστορική, δραματική περιπέτεια (2003) Σκηνοθεσία: Άντονι Μινγκέλα

Ηθοποιοί: Τζουντ Λο, Νικόλ Κίντμαν, Ρενέ Ζελβέγκερ, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Νάταλι Πόρτμαν

Υπόθεση: Ο Ίνμαν, στρατιώτης των Νοτίων την περίοδο του Αμερικανικού Εμφύλιου, λιποτακτεί από το πεδίο της μάχης για να γυρίσει όσο γίνεται πιο γρήγορα κοντά στην αγαπημένη του Έιντα. Έτσι, ξεκινά τη δική του «Οδύσσεια» μέχρι το μακρινό Cold Mountain, ενώ στο μεταξύ η Έιντα, με τη βοήθεια μιας αγρότισσας, προσπαθεί να επιβιώσει στο κτήμα της.

22:00 The Zookeeper’s Wife στο STAR

Βιογραφική δραματική ταινία βρετανικής, τσέχικης και αμερικανικής συμπαραγωγής (2017) Σκηνοθεσία: Νίκι Κάρο

Παίζουν: Τζέσικα Τσαστέιν, Γιόχαν Χέλντενμπεργκ, Μάικλ ΜακΕλατον, Ντάνιελ Μπρουλ

Υπόθεση: Η αληθινή ιστορία τoυ Ζαν Ζαμπίνσκι και της συζύγου του Αντονίνα, που ως φύλακες του ζωολογικού κήπου της Βαρσοβίας, έσωσαν ανθρώπους και ζώα κατά την επέλαση των Ναζί στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους…

Ντοκιμαντέρ

18:30 Ο Ντα Βίντσι και οι Έλληνες – Η Tαινία στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής COSMOTE TV και White Fox (2019) Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης

Υπόθεση: Μέσα από επισκέψεις σε πόλεις-σταθμούς της ζωής του Λεονάρντο ντα Βίντσι και συνεντεύξεις με ιστορικούς τέχνης και ακαδημαϊκούς, η σειρά αναδεικνύει τη σχέση του μεγάλου ουμανιστή με την ελληνική σκέψη.

21:00 Από την Άλωση της Πόλης στην Επανάσταση του 1821 στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Σταμάτη Τσαρουχά (2011) Σκηνοθεσία: Σταμάτης Τσαρουχάς

Υπόθεση: Μέσα από εμπεριστατωμένα στοιχεία, παρουσιάζονται τα ιστορικά και πολιτισμικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν την περίοδο της Τουρκοκρατίας και υπήρξαν καθοριστικά στη διαμόρφωση της ιδέας που οδήγησε στην Επανάσταση του 1821.

23:00 Εξερευνώντας την Ιστορία: Τα 7 Θαύματα του Κόσμου στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (1997)

Υπόθεση: Από τις πυραμίδες της Γκίζας ως το άγαλμα του Δία στην Ολυμπία, και από τους Κρεμαστούς Κήπους της Βαβυλώνας ως τον Κολοσσό της Ρόδου, γνωρίζουμε τα 7 θαύματα της αρχαιότητας και θυμόμαστε τους πολιτισμούς που τα δημιούργησαν.

Προτάσεις ταινιών στην COSMOTE TV

21:00 Απίστευτη Παρασκευή (Freaky Friday) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής (2003) Σκηνοθεσία: Μαρκ Γουότερς

Ηθοποιοί: Τζέιμι Λι Κέρτις, Λίντσεϊ Λόχαν, Μαρκ Χάρμον

Υπόθεση: Μια πολυάσχολη μητέρα και η έφηβη κόρη της δεν τα ‘βρίσκουν’ σε τίποτα… ειδικά στους άντρες! Όταν, όμως, έπειτα από έναν καυγά, καταλήγει η μία στο σώμα της άλλης, αναγκάζονται να προσαρμοστούν στη νέα απίστευτη πραγματικότητα.

22:00 Περιμένοντας τους Βαρβάρους (Waiting for the Barbarians) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία αμερικανικής και ιταλικής συμπαραγωγής (2020) Σκηνοθεσία: Σίρο Γκέρα

Ηθοποιοί: Μαρκ Ράιλανς, Τζόνι Ντεπ, Ρόμπερτ Πάτινσον

Υπόθεση: Σε ένα απομονωμένο φυλάκιο μιας ανώνυμης αυτοκρατορίας, ο επίτροπος της περιοχής εκτελεί τα καθήκοντά του με σύνεση και πραότητα. Ωστόσο, οι βάρβαρες τακτικές ενός νεοφερμένου συνταγματάρχη τον ωθούν να επανεξετάσει τις αξίες του.

Προτάσεις ταινιών στο NETFLIX

Τρούμαν Σόου (The Truman Show)

Δραματική κομεντί αμερικανικής παραγωγής (1998) Σκηνοθεσία: Πίτερ Γουίαρ

Ηθοποιοί: Τζιμ Κάρεϊ, Εντ Χάρις, Λόρα Λίνεϊ

Υπόθεση: Ο Τρούμαν Μπέρμπανγκ είναι ο πρωταγωνιστής του “Τρούμαν Σόου”, ενός τηλεοπτικού φαινόμενου που αναμεταδίδει κάθε λεπτό της ζωής του εν αγνοία του.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b