MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Χαρούμενα ατυχήματα, προδοσία και… απληστία: Ο Μπομπ Ρος όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί

Το Netflix δημοσίευσε το επίσημο τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για τον θρυλικό ζωγράφο Μπομπ Ρος και σίγουρα δείχνει πολύ ενδιαφέρον.

Monopoli Team

Το Netflix δημοσίευσε το επίσημο τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για τον Μπομπ Ρος, με τίτλο “Χαρούμενα ατυχήματα, προδοσία και ατυχήματα” και  όλα δείχνουν ότι για πρώτη φορά θα δούμε την άλλη πλευρά του θρυλικού ζωγράφου.

Σε σκηνοθεσία του Joshua Rofé, το ντοκιμαντέρ για τον Μπομπ Ρος υπόσχεται να δείξει στο κοινό “την σοκαριστική ιστορία” του καλλιτέχνη και παρουσιαστή της εμβληματικής εκπομπής “The Joy of Painting”, θίγοντας όμως λεπτομέρειες που πολλοί δεν ξέρουν, όπως για παράδειγμα τις νομικές μάχες και την προδοσία που βίωσε από τους ανθρώπους που εμπιστεύτηκε.

Παράλληλα, η προσέγγιση του Netflix για το τρέιλερ είναι σίγουρα πολύ… διαφορετική. Αντί να δείξουν πλάνα από την ταινία -όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα τρέιλερ-, επέλεξαν να αφήσουν ένα μυστήριο να πλανάται. Το μόνο που λένε; Ότι δεν μπορούν να αποκαλύψουν τίποτα! Και αν θέλετε να μάθετε γιατί, τότε πρέπει να συντονιστείτε στην streaming πλατφόρμα στις 25 Αυγούστου και να και παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ!

“Με έντονη εκτίμηση για την φύση, και μία ήρεμη και ευγενική φυσιογνωμία, ο Μπομπ Ρος ενθάρρυνε όλους όσους γνώρισε να αγκαλιάσουν τη δημιουργικότητά τους και να πιστέψουν στον εαυτό τους -κάτι που στην πορεία τον κατέστησε φαινόμενο και είδωλο για πολλούς”, διαβάζουμε στην επίσημη σύνοψη της ταινίας. «Ο άνθρωπος που είπε το περίφημο “δεν υπάρχουν λάθη – μόνο χαρούμενα ατυχήματα” έχει προσφέρει τόση χαρά στον κόσμο εδώ και δεκαετίες με το έργο του. Πέρα από τα εμβληματικά μαλλιά, τη χαλαρωτική φωνή και τους νοσταλγικούς πίνακες, κρύβεται ένα μυστήριο που πολλοί δεν έχουν ακόμη ανακαλύψει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜπορούν τα ελληνικά τοπία και ο Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον να “σώσουν” το Beckett;12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b