MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 18 Αυγούστου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, επαναλήψεις σε σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Τετάρτη 18 Αυγούστου.

Monopoli Team

Σειρές

23:00 Η Τούρτα της Μαμάς στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 29 Σεζόν 1: Τα σχέδια του Τάσου για ευτυχές και αίσιο τέλος στο προξενιό της Μαριλού με τον «εκατομμυριούχο» Πάκη για γιγάντωση της επιχείρησής του δείχνουν να αποτυγχάνουν, αφού ο γαμπρός δείχνει μια αναποφάσιστη τάση και έλξη και για τις τρεις γηραιές κυρίες του τραπεζιού αλλά και μια πολύ ύποπτη συμπεριφορά, που επιστρατεύει όλη τη φαμίλια -πλην του Τάσου- στην αποκάλυψη της αληθινής ταυτότητάς του. Η έλευση της ειδοποιημένης αστυνομίας από τον Πάρη θα ξεκαθαρίσει άμεσα το θολό τοπίο προς απογοήτευση του Τάσου και λύτρωση της Μαριλού…

23:15 Private Eyes στο OPEN

Επεισόδιο 17 Σεζόν 2: Ο Σέιντ και η Άντζι προσλαμβάνονται από δύο αδέλφια που ανησυχούν πως κάποιος προσπαθεί να σαμποτάρει τη νέα τους μπίρα. Αυτό που αρχικά φαίνεται για εταιρική κατασκοπία, καταλήγει να είναι κάτι πολύ πιο επικίνδυνο.

21:00 Two And A Half Men στο ΣΚΑΙ

Επεισόδια 5-6 Σεζόν 5: Ο Άλαν προσπαθεί να βρει τρόπο να κάνουν οικονομία και να κερδίσουν κάποιο έξτρα εισόδημα. Ο Τσάρλι προσπαθεί να τα πάει καλά με τον 4χρονο γιο της Λίντα και αποφασίζει να περάσει μαζί του μια ολόκληρη μέρα… Ο Τσάρλι μπερδεύει τα φάρμακα που πρέπει να πάρει με αποτέλεσμα να γελοιοποιήσει τη Λίντα σε ένα επίσημο δείπνο. Η υπερβολική της αντίδραση ενοχλεί τον Τσάρλι και αποφασίζουν να χωρίσουν. Ο Τζέικ το σκάει για να πάει σε μια συναυλία αγνοώντας την απαγόρευση του πατέρα του.

Ταινίες

22:00 Ο Δρόμος (The Road) στο STAR

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής (2009) Σκηνοθεσία: Τζον Χίλκοτ

Ηθοποιοί: Βίγκο Μόρτενσεν, Σαρλίζ Θερόν, Γκάι Πιρς, Ρόμπερτ Ντιβάλ

Υπόθεση: Ένας πατέρας διασχίζει με τον γιο του την κατεστραμμένη πια Αμερική. Τίποτα δεν υπάρχει στο ερημωμένο τοπίο, εκτός από στάχτη και ερείπια. Το κρύο είναι τρομερό ενώ ο πάντα σκοτεινός ουρανός όταν χιονίζει τα καλύπτει όλα με ένα γκρίζο πέπλο. Πατέρας και γιος θέλουν να φτάσουν στην ακτή, χωρίς να γνωρίζουν τι θα συναντήσουν όταν και αν τα καταφέρουν. Μαζί τους έχουν ένα όπλο, για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους από τις συμμορίες, που παραμονεύουν παντού, τα ρούχα που φοράνε, ένα καροτσάκι με τροφή και ο ένας τον άλλον…

23:00 Μαθήματα Ενηλικίωσης (The Sessions) στο ΣΚΑΙ

Κοινωνική ταινία αμερικανικής παραγωγής (2012) Σκηνοθεσία: Μπεν Λέβιν

Ηθοποιοί: Τζον Χοκς, Έλεν Χαντ, Γουίλιαμ Μέισι

Υπόθεση: Στην ηλικία των 38 ετών, ο Μάρκ Ο΄Mπράιαν, ένας ποιητής που έχει μείνει τετραπληγικός λόγω πολιομυελίτιδας και έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, αποφασίζει πως έχει έρθει η στιγμή να έχει ερωτική επαφή με μια γυναίκα. Με τη βοήθεια της ψυχοθεραπεύτριάς του και την καθοδήγηση του ιερέα του έρχεται σε επαφή με μια ειδική θεραπεύτρια και πρακτικό του σεξ, που είναι ταυτόχρονα και σύζυγος και μητέρα.

21:00 Πάση Θυσία (Hell Or High Water) στο OPEN

Δραματική περιπέτεια, νεο-γουέστερν αμερικανικής παραγωγής (2016) Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ ΜακΚένζι

Ηθοποιοί: Κρις Πάιν, Τζεφ Μπρίτζες, Μπεν Φόστερ, Τζιλ Μπέρμινχαμ, Ντέιλ Ντίκεϊ

Υπόθεση: Δύο αδέλφια σε οικονομικό αδιέξοδο, αποφασίζουν να ξεκινήσουνε ένα μπαράζ ληστειών σε τράπεζες που πρόσφατα έκαναν κατάσχεση σε ό,τι τους είχε απομείνει. Όταν η κατάσταση αρχίσει να ξεφεύγει, τη σύλληψή τους θα αναλάβει ο αμείλικτος εκπρόσωπος του Νόμου, Μάρκους Χάμιλτον ως μια τελευταία υπόθεση απόδοσης δικαιοσύνης, λίγο πριν βγει στη σύνταξη. Τα πράγματα όμως θα εξελιχθούν λίγο διαφορετικά.

Ντοκιμαντέρ

21:00 Οι Υφάντρες στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Β. Γεροβασιλείου (2020) Σκηνοθεσία: Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος

Υπόθεση: Επί 25 χρόνια, το κέντρο υφαντικής που ίδρυσε το 1963 μια σουηδική φιλανθρωπική οργάνωση στη Βλαστή Κοζάνης στήριζε τις γυναίκες ενός τόπου δοκιμασμένου από πολέμους και φτώχεια. Μια γλυκόπικρη ματιά στην ελληνική ύπαιθρο.

22:00 Αστέρια της μεγάλης οθόνης: Τέλι Σαβάλας στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ βρετανικής παραγωγής (2017) Σκηνοθεσία: Λίντι Σάβιλ

Υπόθεση: Γεννημένος στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς, ο Τέλι Σαβάλας ξεκίνησε την καριέρα του στο Χόλιγουντ τη δεκαετία του ’60 και έγινε διάσημος ως πρωταγωνιστής της σειράς ‘Κότζακ’. Μια ματιά στη ζωή του και τη σχέση του με την Ελλάδα.

23:00 Η Αποκάλυψη και το Τέλος του κόσμου στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής και γερμανικής συμπαραγωγής (2006) Σκηνοθεσία: Τσέμα Σαρμιέντο

Υπόθεση: Η ιδέα της Αποκάλυψης, ότι δηλαδή μια μέρα ο κόσμος μας θα πάψει να υπάρχει, έβρισκε πάντα ακροατήριο στη Δύση. Πότε, όμως, πρωτοεμφανίστηκε αυτός ο φόβος; Πώς έχει ‘μεταλλαχθεί’ μέσα στους αιώνες και πώς εκφράζεται σήμερα;

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

21:00 Οι Συμμορίες της Νέας Υόρκης (Gangs of New York) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Περιπέτεια αμερικανικής και ιταλικής συμπαραγωγής (2002) Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορτσέζε

Ηθοποιοί: Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Ντάνιελ Ντέι Λιούις, Κάμερον Ντίαζ

Υπόθεση: Νέα Υόρκη, 1863. Ο νεαρός Άμστερνταμ επιστρέφει στη συνοικία Φάιβ Πόιντς, αποφασισμένος να διεισδύσει στον υπόκοσμο των τοπικών συμμοριών και να εκδικηθεί τον δολοφόνο του πατέρα του. Η ταινία κέρδισε δέκα υποψηφιότητες για Όσκαρ.

23:40 Το Μεγάλο Φαβορί (Seabiscuit) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Κοινωνική ταινία αμερικανικής παραγωγής (2003) Σκηνοθεσία: Γκάρι Ρος

Ηθοποιοί: Τόμπι Μαγκουάιρ, Τζεφ Μπρίτζες, Ελίζαμπεθ Μπανκς

Υπόθεση: Ένα ‘ξοφλημένο’ άλογο κούρσας γίνεται θρύλος στα χέρια τριών ανδρών -του ιδιοκτήτη, του εκπαιδευτή και του αναβάτη του- και χαρίζει την ελπίδα στον αμερικανικό λαό, που πλήττεται από το Μεγάλο Κραχ. Η ταινία προτάθηκε για 7 Όσκαρ.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Κόκκινος Δράκος

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής (2002) Σκηνοθεσία: Μπρετ Ράτνερ

Ηθοποιοί: Άντονι Χόπκινς, Έντουαρντ Νόρτον, Ρέιφ Φάινς, Έμιλι Γουάτσον, Χάρβει Κάιτελ

Υπόθεση: Ο πρώην πράκτορας του FBI Γουίλ Γκρέιαμ αντιμετωπίζει έναν παλιό εχθρό, τον Χάνιμπαλ Λέκτερ, προσπαθώντας να εξοντώσει έναν κατά συρροή δολοφόνο, τη Νεράιδα των Δοντιών

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b