MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε την Τρίτη 17 Αυγούστου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, επαναλήψεις σε σειρές και ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση σήμερα, Τρίτη 17 Αυγούστου.

Monopoli Team

Σειρές

22:00 Τα Καλύτερά μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 33 Σεζόν 1: Το 1972 μπαίνει με παλιόκαιρο και η οικογένεια των Αντωνόπουλων προσπαθεί με κόπο να αναθερμάνει τις σχέσεις μεταξύ των μελών της. Κάτι όχι ιδιαίτερα εύκολο, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν και οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη, με δυο ξανθιές τρίχες στο κοστούμι του Στέλιου να βάζουν στη Μαίρη υποψίες για τρίτο πρόσωπο μέσα στον γάμο τους. Την ίδια στιγμή, μια συνταρακτική αποκάλυψη για τον Αποστόλη φέρνει τα πάνω κάτω στη σχέση του με τη Νανά, ενώ η γυναικεία αλληλεγγύη σπρώχνει τη Ρούλα να δώσει στην Ελπίδα πολύτιμες πληροφορίες για το πού γυρνάει ο «Μάι Ντάρλινγκ» τα βράδια. Μέσα σε όλη αυτήν την μπόρα, ο Άγγελος ξυπνάει μια μέρα, με το πρόσωπο γεμάτο σπυριά!

21:00 Two And A Half Men στο STAR

Επεισόδια 3-4 Σεζόν 5: Ο Τσάρλι κάνει το χατίρι του Άλαν και βγαίνει ραντεβού με μια γυναίκα της ηλικίας του, τη Λίντα και όχι με κάποια νεαρή κοπέλα. Όταν μετά το ραντεβού τους εκείνη τον απορρίπτει, ο Τσάρλι τρελαίνεται και του γίνεται έμμονη ιδέα να την ξαναδεί… Η σχέση του Τσάρλι και της Λίντα εξελίσσεται και αισθάνονται και οι δύο πως έχει έρθει η στιγμή για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο. Αλλά ο Τσάρλι δυσκολεύεται να δεθεί μαζί της μιας και βλέπει παντού το πρόσωπο της πρώην αγαπημένης του, Ρόουζ…

20:00 Το Σόι Σου στον ALPHA

Επεισόδιο 40 Σεζόν 4: Πώς θα ήταν το Σόι σου, αν ήταν σαπουνόπερα; Η Αντωνία έχει εθιστεί σε μια σαπουνόπερα και παρά τις προσπάθειες του Κωνσταντίνου και της Λυδίας να την ξεκολλήσουν, εκείνη παθιάζεται και την παρακολουθεί με τέτοια εμμονή που φτάνει στο σημείο να βλέπει στον ύπνο της την οικογένεια Τριανταφύλλου σε ρυθμούς καθημερινής δραματικής σειράς. Περιπέτειες με κλινικές-κολοσσούς, πάμπλουτους επιχειρηματίες, σατανικές παρανομίες, απαγωγές, μυστικά και παράνομες σχέσεις.

Επεισόδιο 41 Σεζόν 4:  Ποιος θα μπορούσε να σταματήσει την σατανική Αλεξάνδρα; Τη σχέση έχει η δολοπλόκα Λυδία με τον γαμπρό της Μιχαήλ; Ποιος κρύβεται πίσω από τη νεοσύστατη «Χαμπέξ Α.Ε.» και θα καταφέρει άραγε να πάρει τα ηνία της «Μεγάλης Κλινικής των Ρόδων και των Τριαντάφυλλων»; Είναι ο εγκέφαλος της Αντωνίας ό,τι πολυτιμότερο έχει αυτή η οικογένεια; Τα διαμάντια Κουμούτσοφ σε ποιον ανήκουν και με ποιο σχέδιο θα βγουν εκτός χώρας; Είναι το κλειδί για όλα αυτά ο άνθρωπος που κρύβεται στο σπιτάκι του κήπου;

Ταινίες

22:00 Superbad στον ANT1

Κωμωδία αμερικάνικης παραγωγής (2007) Σκηνοθεσία: Γκρεγκ Μότολα

Ηθοποιοί: Τζόνα Χιλ, Μάικλ Σέρα, Σεθ Ρότζεν, Μπιλ Χέιντερ, Κρίστοφερ Μιντζ-Πλας

Υπόθεση: Ο Σεθ και ο Έβαν είναι «κολλητοί» φίλοι. Περνούν την τελευταία τους χρονιά στο highschool και είναι ακόμα παρθένοι. Ο Σεθ είναι χοντρούλης. Ξέρει ότι δεν μπορεί να κατακτήσει τις κοπέλες με την εμφάνισή του. Διαθέτει, όμως, χιούμορ και είναι πρόσχαρος. Ο Έβαν από την άλλη είναι συνεσταλμένος και ντροπαλός. Στους δύο φίλους δίνεται η ευκαιρία να πλησιάσουν τις κοπέλες που γουστάρουν σε ένα πάρτι! Ο Σεθ γουστάρει την Τζουλς που κάνει το πάρτι και ο Έβαν την Μπέκα, η οποία ολοφάνερα τον γουστάρει επίσης. Το μόνο πρόβλημα: θα πρέπει να βρουν τρόπο για να εφοδιάσουν το πάρτι με ποτά..

22:00 Mad Max: Ο Δρόμος Της Οργής (Mad Max: Fury Road) στο STAR

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής και αυστραλιανής συμπαραγωγής (2015)

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Μίλερ

Ηθοποιοί: Τομ Χάρντι, Σαρλίς Θερόν, Νίκολας Χούλτ, Νέιθαν Τζόουνς, Ζόι Κράβιτς

Υπόθεση: Σε έναν μετά-αποκαλυπτικό κόσμο, συμμορίες μάχονται για τον έλεγχο των περιορισμένων υδάτινων πόρων και των καυσίμων. Ο κόσμος έχει υποστεί μια τεράστια καταστροφή και οι άνθρωποι, που έχουν επιβιώσει, παλεύουν αναζητώντας τα βασικά υλικά. Κάπου σε μια έρημο, δύο επαναστάτες συναντιούνται προσπαθώντας να αποκαταστήσουν την τάξη. Είναι ο Μαξ, ένας άντρας της δράσης και όχι της κουβέντας, που πιστεύει πως ο καλύτερος τρόπος για να επιβιώσεις είναι να περιπλανιέσαι μόνος σου. Η άλλη είναι η Φουριόζα, μια γυναίκα που πιστεύει ότι ο δρόμος για την επιβίωση βρίσκεται πέρα από την έρημο, στα μέρη όπου γεννήθηκε. Ο τύραννος Immortan Joe όμως θα συγκεντρώσει όλη τη συμμορία του και θα κυνηγήσει τους δύο αντάρτες στον Πόλεμο του Δρόμου, που θα ακολουθήσει…

21:00 The Runner στο OPEN

Πολιτικό δράμα αμερικανικής παραγωγής (2015) Σκηνοθεσία: Όστιν Σταρκ

Ηθοποιοί: Νίκολας Κέιτζ, Κόνι Νίλσεν, Πίτερ Φόντα, Σάρα Πόλσον, Γουέντελ Πιρς

Υπόθεση: Ο Κόλιν Πράις, ένας ιδεαλιστής πολιτικός, αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπος με τα λάθη του παρελθόντος του, όταν ένα ερωτικό σκάνδαλο αρχίζει να απειλεί την πολιτική του καριέρα, στον απόηχο ενός πολιτικού σκανδάλου, με αφορμή τη διαρροή πετρελαίου στον κόλπο του Μεξικού το 2010.

Ντοκιμαντέρ

20:00 Το Έπος των Ελλήνων στην Αλβανία στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ  συμπαραγωγής COSMOTE TV και Λ Χαρωνίτη (2017) Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρωνίτης

Υπόθεση: Έπειτα από ενδελεχή ιστορική έρευνα και μέσα από προσωπικές μαρτυρίες κι αρχειακό υλικό, το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την ηρωική αντίσταση και τη μεγαλειώδη νίκη των Ελλήνων στα βουνά της Αλβανίας κατά τον Β’ Παγκόσμιο.

21:40 33.333: Η ‘Οδύσσεια’ του Νίκου Καζαντζάκη στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Μένιου Καραγιάννη (2016) Σκηνοθεσία: Μένιος Καραγιάννης

Υπόθεση: Το επικό ποίημα του Νίκου Καζαντζάκη ‘Οδύσσεια’ συγκινεί, θυμώνει, προβληματίζει. Μέσα από διαφορετικές προσεγγίσεις, το ντοκιμαντέρ, γυρισμένο σε Ελλάδα και εξωτερικό, εξερευνά το εν πολλοίς άγνωστο έργο του μεγάλου συγγραφέα.

23:15 Τα 10 πιο Φονικά Όπλα της Αρχαιότητας στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικανικής παραγωγής (2016)

Υπόθεση: Σε κάθε ιστορική περίοδο, η ανθρωπότητα προσπαθούσε διαρκώς να εφευρίσκει νέα και πιο αποτελεσματικά όπλα. Από το βυζαντινό ‘υγρόν πυρ’ έως το τόξο των Μογγόλων πολεμιστών, μια παρουσίαση των 10 φονικότερων όπλων της αρχαιότητας.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

21:00 Η Χώρα του Αύριο (Tomorrowland) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής και ισπανικής συμπαραγωγής (2015) Σκηνοθεσία: Μπραντ Μπερντ

Ηθοποιοί: Τζορτζ Κλούνεϊ, Χιου Λόρι, Μπριτ Ρόμπερτσον

Υπόθεση: Μια ιδιοφυής έφηβη, με έντονες επιστημονικές αναζητήσεις, κι ένας γκριζομάλλης εφευρέτης, πρώην παιδί-θαύμα, αναλαμβάνουν μια επικίνδυνη αποστολή: Να ρίξουν φως στα μυστικά ενός αινιγματικού μέρους… κάπου στο χώρο και στο χρόνο.

23:45 Το Δικό μας Βαλς (Take this Waltz) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική κομεντί καναδικής ισπανικής και ιαπωνικής συμπαραγωγής (2011) Σκηνοθεσία: Σάρα Πόλεϊ

Ηθοποιοί: Μισέλ Γουίλιαμς, Σεθ Ρόγκεν, Σάρα Σίλβερμαν

Υπόθεση: Η τυχαία της συνάντηση με έναν γοητευτικό καλλιτέχνη, που όπως αποδεικνύεται είναι και γείτονάς της, θα αναστατώσει την ήρεμη καθημερινότητα μιας παντρεμένης γυναίκας και θα ξυπνήσει έντονα αλλά απαγορευμένα συναισθήματα.

Προτάσεις από NETFLIX

Το Μεγάλο Σορτάρισμα (The Big Short)

Κωμικό-Δραματική και βιογραφική ταινία αμερικανικής παραγωγής (2015) Σκηνοθεσία: Άνταμ ΜακΚέι

Ηθοποιοί: Κρίστιαν Μπέιλ, Στιβ Καρέλ, Μπραντ Πιτ, Ράιαν Γκόσλιγκ

Υπόθεση: Μια ομάδα πανούργων καιροσκόπων κάνει μια περιουσία από την οικονομική πτώση των Η.Π.Α, προβλέποντας την κατάσταση και στοιχηματίζοντας εναντίον των τραπεζών.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b