MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 11 Αυγούστου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, επαναλήψεις σε σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Τετάρτη 11 Αυγούστου.

Monopoli Team

Σειρές

22:00 Τα Καλύτερά μας Χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 29 Σεζόν 1: Ο Στέλιος έχει άγχος, επειδή περνάει ο καιρός και η επαγγελματική του αποκατάσταση αργεί. Όταν ο ξάδελφος της Πελαγίας, ο Μανούσος, εμφανίζεται στη γειτονιά, εκείνη συλλαμβάνει ένα σατανικό σχέδιο, που έχει στόχο την καρδιά του Αποστόλη. Η Αντιγόνη αποκαλύπτει στη Μαίρη τα καμώματα του Άγγελου. Τα παιδιά της γειτονιάς αποφασίζουν να εκδώσουν την «Φωνή της Γειτονιάς», όπου θα ξεμπροστιάζουν όλες τις αδικίες. Η συγκατοίκηση με τον Ίαν αποκαλύπτει μια κρυφή πτυχή του παπα-Θόδωρα, που κανείς δεν φανταζόταν.

23:30 Private Eyes στο OPEN

Επεισόδιο 12 Σεζόν 2: Ο Σέιντ και η Άντζι προσλαμβάνονται από τον ιδιοκτήτη ενός πολυτελούς ξενοδοχείου για να ερευνήσουν μια υπόθεση απιστίας. Βλέποντάς το ως μίνι διακοπές, προσκαλούν μαζί τους τον Κεν και την Μελ. Αλλά όταν ο πελάτης τους βρίσκεται νεκρός, τα πράγματα περιπλέκονται…

21:00 Two And A Half Men στο STAR

Επεισόδια 19-20 Σεζόν 4: Ο Άλαν είναι χαρούμενος γιατί η πρώην του γυναίκα, η Τζούντιθ, παντρεύεται τον Χερμπ και έτσι εκείνος δεν θα χρειάζεται πια κάθε μήνα να της δίνει διατροφή. Ο Τσάρλι γνωρίζει την αδελφή του Χερμπ, τη Μάιρα και ενθουσιάζονται όταν ανακαλύπτουν ένα κοινό τους σημείο: την αντιπάθεια τους για την Τζούντιθ… Ο Άλαν περιμένει πως και πως να γίνει ο γάμος της Τζούντιθ και του Χερμπ αλλά όταν πληροφορείται τη σχέση του Τσάρλι με την αδελφή του Χερμπ, διαισθάνεται πως μεγάλα προβλήματα θα προκύψουν…

Ταινίες

22:00 Επιχείρηση: Μαύρη Θάλασσα (Black Sea) στο STAR

Περιπέτεια βρετανικής, αμερικανικής, ρωσικής συμπαραγωγής (2014) Σκηνοθεσία: Κέβιν Μακ Ντόναλντ

Ηθοποιοί: Τζουντ Λο, Σκουτ ΜακΝέρι, Τζόντι Γουΐτακερ, Μπεν Μέντελσον, Καρλ Ντέιβις

Υπόθεση: Ο Ρόμπινσον, ένας αδίστακτος, άνεργος κυβερνήτης υποβρύχιων, αναλαμβάνει μία σκοτεινή επιχείρηση: να βρει το θησαυρό, που κρύβει ένα βυθισμένο, γερμανικό πολεμικό υποβρύχιο, που βρίσκεται στον πάτο της Μαύρης Θάλασσας. Για να πετύχει το στόχο του επιλέγει το παράξενο και ανομοιογενές πλήρωμα του, έτοιμο να κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να φέρει σε πέρας την ριψοκίνδυνη αποστολή του. Καθώς η απληστία και η απελπισία παίρνουν τον έλεγχο στο κλειστοφοβικό πλοίο, η αυξανόμενη αβεβαιότητα της αποστολής αναγκάζει τους άνδρες να στραφούν ο ένας εναντίον του άλλου και να πολεμήσουν για την επιβίωσή τους…

23:00 Το Σώμα (The Body) στο ΣΚΑΙ

Κοινωνική ταινία αμερικάνικης παραγωγής (2001) Σκηνοθεσία: Τζόνας ΜακΚορντ

Ηθοποιοί: Αντόνιο Μπαντέρας, Ολίβια Γουίλιαμς, Ντέρεκ Τζακόμπι, Τζον Γουντ, Τζέισον Φλέμινγκ

Υπόθεση: Ένας Ιησουίτης ιερέας έρχεται στην Ιερουσαλήμ, απεσταλμένος από το Βατικανό, για να αποφανθεί κατά πόσο ο σκελετός ενός εσταυρωμένου, που βρέθηκε σε τάφο της εποχής του Πόντιου Πιλάτου, ανήκει στον Ιησού.

21:00 Ειδική Ομάδα Sweeney (The Sweeney) στο OPEN

Αστυνομική περιπέτεια βρετανικής παραγωγής (2012) Σκηνοθεσία: Νικ Λαβ

Ηθοποιοί: Ρέι Ουίνστον, Μπεν Ντρου, Χέιλι Άτγουελ, Στίβεν Μάκιντος, Ντέμιαν Λιούις

Υπόθεση: O Ρίγκαν, ο πιο σκληρός αστυνομικός του Λονδίνου, είναι επικεφαλής της ειδικής ομάδας Sweeney, παρακλάδι της μητροπολιτικής αστυνομίας, η οποία καταπολεμά το έγκλημα. Όταν ένας πανίσχυρος εγκληματίας μετατρέψει το κέντρο του Λονδίνου σε πεδίο μάχης, η Sweeney ενοχοποιείται για διαφθορά κaι ο Ρίγκαν απομακρύνεται από την υπηρεσία. Χωρίς το σήμα του και με μοναδικό σύμμαχο τον νεαρό συνεργάτη του Κάρτερ, ο Ρίγκαν αποφασίζει να τα βάλει με τον υπόκοσμο με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει…

Ντοκιμαντέρ

22:oo Ο Επιζών του ‘Περσέα’ στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (2018) Σκηνοθεσία: Εβγκένι Τομάσοβ

Υπόθεση: Στις 6 Δεκεμβρίου 1941, το βρετανικό υποβρύχιο ‘Περσέας’ βυθίζεται μεταξύ Κεφαλονιάς και Ζακύνθου. Μοναδικός επιζών, ο θερμαστής Τζον Κέιπς. Η απίστευτη ιστορία του, όπως επιβεβαιώθηκε από τα ευρήματα υποβρύχιων ερευνών.

23:00 Η Κατίνα Παξινού και το Αρχαίο Ελληνικό Θέατρο στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής Βασίλη Μάρου (1960) Σκηνοθεσία: Βασίλης Μάρος

Υπόθεση: Η Κατίνα Παξινού μιλά για τη δουλειά της στο θέατρο, για τη συναρπαστική ‘αναμέτρησή’ της με το κοινό και για τους μεγάλους ρόλους, που την ‘κυνηγούν’ ακόμα και μετά την παράσταση. Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζεται κι ο Αλέξης Μινωτής.

18:30 Η Μάχη του Σαρανταπόρου στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ παραγωγής του Πολεμικού Μουσείου (2012) Σκηνοθεσία: Γιάννης Κοροδήμος

Υπόθεση: Οκτώβριος 1912: Κήρυξη του Α’ Βαλκανικού Πολέμου. Ένα αφιέρωμα στη μάχη του Σαρανταπόρου, την πρώτη σημαντική νίκη του Ελληνικού Στρατού, η οποία άνοιξε το δρόμο για την απελευθέρωση της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.

Προτάσεις ταινιών στην COSMOTE TV

21:00 Εκδίκηση (Blackway) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής (2015) Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Άλφρεντσον

Ηθοποιοί: Άντονι Χόπκινς, Τζούλια Στάιλς, Ρέι Λιότα, Αλεξάντερ Λούντβιγκ

Υπόθεση: Λίγο μετά την επιστροφή στη γενέτειρά της, μια νεαρή γυναίκα παρενοχλείται από έναν πρώην αστυνομικό, νυν αρχηγό του οργανωμένου εγκλήματος. Χωρίς δισταγμό, αποφασίζει να αναλάβει δράση με τη βοήθεια δύο εξίσου τολμηρών ντόπιων.

20:00 Ο Τυχοδιώκτης του Παρισιού (The Emperor of Paris) στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ιστορική ταινία γαλλικής παραγωγής (2018) Σκηνοθεσία: Ζαν-Φρανσουά Ρισέ

Ηθοποιοί: Βενσάν Κασέλ, Όλγκα Κουριλένκο, Φρέγια Μέιβορ

Υπόθεση: Κατά τη βασιλεία του Ναπολέοντα, ένας άντρας-θρύλος, που είχε αποδράσει με επιτυχία από τη φυλακή, κατηγορείται αδίκως για μια δολοφονία. Ωστόσο, θα κάνει μια ιδιότυπη συμφωνία με την αστυνομία για να κερδίσει την ελευθερία του.

Προτάσεις ταινιών στο NETFLIX

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου

Δραματικό θρίλερ αμερικανικής παραγωγής (1997) Σκηνοθεσία: Τέιλορ Χάκφορντ

Ηθοποιοί: Κιάνου Ριβς, Αλ Πατσίνο, Σαρλιζ Θερόν

Υπόθεση: Ένας νεαρός δικηγόρος δουλεύει στην εταιρεία ενός χαρισματικού αφεντικού, του οποίου η παράξενη συμπεριφορά αποκαλύπτει ύπουλες προθέσεις.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b