MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 5 Αυγούστου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, επαναλήψεις σε σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Πέμπτη 5 Αυγούστου.

Monopoli Team

Σειρές

22:00 Τα καλύτερά μας χρόνια στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 28, σεζόν 1: Ο Στέλιος απολύεται από το υπουργείο, η Πελαγία είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει την καρδιά του Αποστόλη κι η Ερμιόνη υποδέχεται έναν ξενόγλωσσο επισκέπτη, που φέρνει τα πάνω κάτω στην οικογένεια. Ο Παπαδόπουλος τάζει στον Στέλιο δουλειές με φούντες. Η Ελπίδα κάνει την επανάστασή της και ο παπα-Θόδωρας αναλαμβάνει να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση, την ώρα που ο Άγγελος δηλώνει αντιστασιακός.

21:00 Κάτω Παρτάλι στο MEGA

Επεισόδιο 3, σεζόν 1: Έρχεται και τρίτος Αθηναίος μουσαφίρης στο Κάτω Παρτάλι. Ο Μανόλης, ο κολλητός της Βίβιαν, έρχεται να την προειδοποιήσει για τα όσα συμβαίνουν στην Αθήνα. Η Βίβιαν όμως έχει ξεχάσει όλα της τα προβλήματα και ζει τον έρωτά της με τον Θανάση. Ο Κωνσταντίνος εξακολουθεί να κακοπερνά. Από την μία ο Διαμαντής μαζί με τον πρώην της Μυρτώς, Βλάση, ψάχνουν να βρουν τα πάντα για το παρελθόν του κι από την άλλη η Μοσχούλα έχει βαλθεί να σιγουρευτεί για τον… «ανδρισμό» του!

21:45 Το Σόι Σου στον ALPHA

Επεισόδιο 15, σεζόν 4: Η νύχτα πέφτει, τα φώτα σβήνουν, ο Σάββας με τη Λυδία έρχονται πιο κοντά…και ξαφνικά η μικρή τους κόρη, η Χαρά, μπαίνει απ’ την πόρτα και η ρομαντική ατμόσφαιρα βγαίνει απ’ το παράθυρο. Κι επειδή η γη δεν ανοίγει να τους καταπιεί, πρέπει να εξηγήσουν στη Χαρά τι ήταν αυτό που έκαναν. Ο Σάββας δεν μπορεί με τίποτα να ανοίξει τέτοια συζήτηση, οπότε η οικογένεια Χαμπέα αναλαμβάνει να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση. Ποιος είναι ο πιο κατάλληλος να πει στις μικρές ότι τα μωρά δεν τα φέρνει ο πελαργός; Και μήπως δεν είναι αυτή η πρώτη ξεκλείδωτη πόρτα στην ιστορία των Χαμπέων;

Ταινίες

00:00 Split στο STAR

Θρίλερ αμερικανικής παραγωγής (2016) Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Ηθοποιοί: Τζέιμς Μακ Αβόι, Άνια Τέιλορ Τζόι, Χέιλι Λου Ρίτσαρντσον, Μπραντ Γουΐλιαμ Χένκε

Υπόθεση: Ο Κέβιν είναι ένας νεαρός, που πάσχει από διασχιστική διαταραχή προσωπικότητας με αποτέλεσμα να έχει 23 διαφορετικές και τελείως διακριτές μεταξύ τους προσωπικότητες. Όταν μια από τις 23 προσωπικότητές του κυριαρχεί, απάγει και φυλακίζει σε ένα σκοτεινό, υπόγειο δωμάτιο, τρία νεαρά κορίτσια. Αν και ο Κέβιν έχει εξωτερικεύσει τις 23 διαφορετικές προσωπικότητες στην έμπιστη ψυχίατρο του, δρ. Φλέτσερ, υπάρχει ακόμα μία, η 24η, κρυμμένη προσωπικότητα, το «τέρας», που είναι έτοιμη να ξεπροβάλλει και να κυριαρχήσει πάνω σε όλες τις άλλες…

23:00 Karate Kid 2 στον ANT1

Νεανική περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής (1986). Σκηνοθεσία: Τζον ‘Αβιλντσεν

Ηθοποιοί: Νοριγιούκι “Πατ” Μορίτα, Ραλφ Μάτσιο, Πατ Τζόνσον, Μπρους Μάλμουθ.

Υπόθεση: Ο Αμερικανο-ιάπωνας Μιγιάκι και ο νεαρός μαθητής του Ντάνιελ πηγαίνουν στην πατρίδα του πρώτου. Εκεί, ο Μιγιάκι θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Σάτο, τον προ 25ετίας αντίζηλό του για την καρδιά της ίδια γυναίκας, και ο Ντάνιελ τον Τσόζεν, ανιψιό και μαθητή του Σάτο. Παράλληλα, ο νεαρός Αμερικανός θα νιώσει την καρδιά του να χτυπά για την Γιούκι. Η διπλή αναμέτρηση θα αποφευχθεί, για να μην προδωθούν οι αρχές του Μιγιάκι, αλλά ο Ντάνιελ θα αντιμετωπίσει τον Τσόζεν και θα αναδειχτεί νικητής, χρησιμοποιώντας και πάλι μια καινούρια τεχνική.

21:00 Η Συγκάλυψη (The Drop) στο OPEN

Αστυνομικό θρίλερ αμερικανικής παραγωγής (2014) Σκηνοθεσία: Μάικλ Ρ. Ρόσκαμ

Ηθοποιοί: Τομ Χάρντι, Νούμι Ραπάς, Τζέιμς Γκαντολφίνι, Ματίας Σένερτς

Υπόθεση: Ο Μπομπ, ένας μοναχικός άντρας, εργάζεται ως μπάρμαν στο μπαρ του εξαδέλφου του, Μαρβ – ένα μικρό μαγαζί το οποίο ελέγχεται από μια μαφιόζικη ομάδα διακινώντας μέσα απ’ αυτό μεγάλα χρηματικά ποσά. Όταν το μπαρ βρεθεί στο στόχαστρο της αστυνομίας, ο Μπομπ θα βρεθεί και ο ίδιος στο επίκεντρο των ερευνών, που αρχίζουν να φτάνουν πλέον στην ευρύτερη γειτονιά, την οικογένειά του, αλλά και πιο πίσω στο παρελθόν, με απρόσμενα ευρήματα…

23:00 Παραδεισένια Οστά (The Lovely Bones) στο ΣΚΑΙ

Δραματική, κοινωνική ταινία αμερικάνικης παραγωγής (2009) Σκηνοθεσία: Πίτερ Τζάκσον

Ηθοποιοί: Σέρσεϊ Ρόναν, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Ρέιτσελ Βάις, Στάνλεϊ Τούτσι

Υπόθεση: Μια δεκατετράχρονη που ζει ευτυχισμένη σε ένα προάστιο της Φιλαδέλφεια στις αρχές της δεκαετίας του ’70 βρίσκει τραγικό τέλος, πέφτοντας θύμα δολοφονίας. Η ίδια, μας αφηγείται την ιστορία της από τον παράδεισο, όπου η ψυχή της αδυνατεί να βρει γαλήνη, καθώς κάτω στη γη ακόμα δεν έχει εντοπιστεί το πτώμα της ή ο δολοφόνος της. Τώρα θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην επιθυμία της να τιμωρηθεί ο δολοφόνος και στο να δει την οικογένειά της να προχωρά επουλώνοντας τις πληγές της.

Ντοκιμαντέρ

20:00 Οι Τυμβωρύχοι των Θεών στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ ιταλικής και ελληνικής συμπαραγωγής (2010) Σκηνοθεσία: Αντόλφο Κόντι

Υπόθεση: Η αρχαιοκαπηλία είναι μια παράνομη δραστηριότητα την οποία μόνο η διακίνηση ναρκωτικών ξεπερνά σε οικονομική αξία. Ένας Έλληνας δημοσιογράφος αποκαλύπτει τον ρόλο που έπαιξαν μεγάλα μουσεία στη λεηλασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

22:10 Τροία: Θεοί και πολεμιστές στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικάνικης παραγωγής (2006)

Υπόθεση: Η Ιλιάδα του Ομήρου είναι ένα από τα πιο γνωστά έργα της δυτικής λογοτεχνίας. Συνέβη, όμως, στ’ αλήθεια ο Τρωικός Πόλεμος ή μήπως είναι ένας ακόμα μύθος της αρχαιότητας; Ένα ταξίδι σε Ελλάδα και Τουρκία σε αναζήτηση της αλήθειας.

23:00 Δούρειος Ίππος: Νέες αποκαλύψεις στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ βρετανικής παραγωγής (2014) Σκηνοθεσία: Τομ Φάουλι

Υπόθεση: Για αιώνες, ο Τρωικός Πόλεμος θεωρούνταν μύθος. Σήμερα, όμως, ευρήματα καταδεικνύουν ότι η διάσημη ιστορία ήταν βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Μπορεί να ισχύει το ίδιο και για το ιδιοφυές τέχνασμα των Ελλήνων, τον Δούρειο Ίππο;

Προτάσεις ταινιών στην COSMOTE TV

22:40 Επικίνδυνη Αποστολή 3 (Mission: Impossible III) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινίας κατασκοπείας αμερικάνικης παραγωγής (2006) Σκηνοθεσία: Τζέι Τζέι Έιμπραμς

Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Φίλιπ Σέιμορ Χόφμαν, Βινγκ Ρέιμς

Υπόθεση: Ο μυστικός πράκτορας Ίθαν Χαντ επιστρέφει στην ενεργό δράση… Αυτή τη φορά, καλείται να αντιμετωπίσει έναν επικίνδυνο, σαδιστή έμπορο όπλων, ο οποίος απειλεί τη ζωή του ίδιου και της αγαπημένης του.

22:00 Το Νησί της Αποπλάνησης στο COSMOTE CINEMA 2HD

Θρίλερ αμερικάνικης και βρετανικής συμπαραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Στίβεν Νάιτ

Ηθοποιοί: Μάθιου Μακόναχι, Αν Χάθαγουεϊ, Νταϊάν Λέιν

Υπόθεση: Σε ένα νησί της Καραϊβικής, ο καπετάνιος ενός αλιευτικού βλέπει την ήρεμη ζωή του να διαταράσσεται, όταν εμφανίζεται μια γυναίκα από το παρελθόν του για να του ζητήσει να δολοφονήσει τον βίαιο σύζυγό της έναντι χρηματικής αμοιβής.

Προτάσεις ταινιών στο NETFLIX

Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι (The Hobbit: An Unexpected Journey)

Ταινία δράσης και περιπέτειας αμερικανικής παραγωγής (2012) Σκηνοθεσία: Πίτερ Τζάκσον

Ηθοποιοί: Ίαν ΜακΚέλεν, Μάρτιν Φρίμαν, Ρίτσαρντ Άρμιταζ

Υπόθεση: Σε αυτό το πρίκουελ της τριλογίας του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών”, ο Μπίλμπο Μπάγκινς ενώνει τις δυνάμεις του με μια παρέα νάνων, για να ανακτήσουν το χαμένο βασίλειο.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b