MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 30 Ιουλίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, επαναλήψεις σε σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Παρασκευή 30 Ιουλίου.

Monopoli Team

Σειρές

16:45 Η φαμίλια στον ANT1

Επεισόδιο 21: Ο Γιάννης έχει φάει χοντρό κόλλημα με τα ζαχαρωτά του Γιώργου, με τη Μαίρη να αναγκάζεται να τα απαγορεύσει από το σπίτι! Ή έστω να φτιάξει σπιτικά, κάτι που, όμως, δεν αποδεικνύεται καλή ιδέα.

17:50 Δύο ξένοι στο Mega

Eπεισόδιο 07: Στην μπουάτ, ο Τόλης και η Ντένη αγωνιούν για τη σωματική ακεραιότητα της Μαρίνας, που έχει εισβάλλει με τη γνωστή της αυθάδεια στο σπίτι του Κωνσταντίνου.

17:45 Πέτα τη φριτέζα στον ANT1

Επεισόδιο 37: Ο Αντρέας βρίσκει την κούτα που έχουν αρπάξει απ’ τη Λούνα και αναρωτιέται για ποιο λόγο να κάνουν κάτι τέτοιο. Η παρέα της Λαγουδέρας τα μπαλώνει δύσκολα, αλλά τα καταφέρνει. Η Λούνα καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και κάνει αυτοψία στο μαγαζί του Σουρμπούτη, όπου και φύλαγε το «εμπόρευμα» της.

Ταινίες

22:00 Killing Gunter στο STAR

Περιπέτεια δράσης αμερικανικής παραγωγής (2017) Σκηνοθεσία: Ταράν Κιλάμ

Ηθοποιοί: Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Ταράν Κιλάμ, Κόμπι Σμόλντερς, Χάνα Σιμόν

Υπόθεση:  Μια ομάδα εκκεντρικών δολοφόνων έχει ένα κοινό στοιχείο: έχουν κουραστεί πια από την παρουσία του Γκάνθερ, του πιο επιτυχημένου εκτελεστή του πλανήτη. Έτσι, αποφασίζουν να τον σκοτώσουν, αλλά το σχέδιο τους καταλήγει σε μια σειρά από ατυχείς προσπάθειες μιας και ο Γκάνθερ είναι συνεχώς ένα βήμα πιο μπροστά

23:00 Αλλάζουμε; (The change up) στον ΑΝΤ1

Kωμωδία αμερικάνικης παραγωγής (2011) Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Ντόμπκιν

Ηθοποιοί: Ράιαν Ρέινολντς, Τζέισον Μπέιτμαν, Λέσλι Μαν

Yπόθεση: Ένας μεγαλοδικηγόρος με γυναίκα και παιδιά και ένας εργένης, ανεύθυνος και γυναικάς αλλάζουν σώμα και καλούνται να ζήσουν ο ένας τη ζωή του άλλου.

21:00 Μια καλή χρονιά (A Good Year) στο OPEN

Κομεντί αμερικανικής παραγωγής (2006) Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ

Ηθοποιοί: Ράσελ Κρόου, Μαριόν Κοτιγιάρ, Άλμπερτ Φίνεϊ

Υπόθεση: Ένας Βρετανός χρηματιστής αποξενωμένος από ό,τι αποτελεί την πραγματική χαρά της ζωής, κληρονομεί το κάστρο και τους αμπελώνες του θείου του στην γαλλική Προβιγκία, όπου κάποτε πέρασε μεγάλο μέρος της παιδικής του ηλικίας. Κι ενώ αποφασίζει να το πουλήσει, η απροσδόκητη γνωριμία του με τη Φάνι κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης του κτιρίου αρχίζει να του βάζει άλλες ιδέες στο μυαλό.

23:45 Πες Τα Χρυσόστομε στον ALPHA

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής (1983) Σκηνοθεσία: Ερρίκος Θαλασσινός

Ηθοποιοί: Στάθης Ψάλτης, Καίτη Φίνου, Νίκος Ρίζος, Δέσποινα Στυλιανοπούλου

Υπόθεση: Ο Στάθης, ένας τίμιος και εργατικός νέος, δεν ανέχεται τα στραβά και τα ανάποδα που συναντάει καθημερινά. Το χειρότερο όμως είναι ότι τα λέει, και τα λέει άσχημα. Βρίζει και τσακώνεται με όλους, την οικογένεια, τους φίλους του, ακόμα και με την αγαπημένη του.

Ντοκιμαντέρ

21:00 Γέννηση: Το Ελληνικό Θαύμα στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής (1997)  Σκηνοθεσία: Ρομπέρ Πανσάρ-Μπεσόν

Υπόθεση: Αρχαία Ελλάδα… η κοιτίδα της φιλοσοφίας και των θετικών επιστημών. Ένα συναρπαστικό αφιέρωμα στη γέννηση της αστρονομίας, των μαθηματικών, της γεωμετρίας και της φυσικής, στη χώρα του Δημόκριτου, του Πυθαγόρα και του Αρχιμήδη.

22:00 Η Ελλάδα του Ελευθέριου Βενιζέλου στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ ελληνικής παραγωγής (1991) Σκηνοθεσία: Βασίλης Μάρος

Υπόθεση:  Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Βασίλη Μάρου καταγράφει την πορεία του μεγάλου πολιτικού Ελευθερίου Βενιζέλου, από το 1909, όταν τα σύνορα της Ελλάδας έφταναν ως τη Λάρισα, μέχρι το θάνατό του, το 1936 στο Παρίσι.

Προτάσεις ταινιών COSMOTE TV

18:00 Star Wars: Skywalker η Άνοδος (Star Wars: The Rise of Skywalker) στο COSMOTE CINEMA 1 HD

Ταινία επιστημονικής φαντασίας αμερικάνικης παραγωγής (2019) Σκηνοθεσία: Τζέι Τζέι Έιμπραμς

Ηθοποιοί: Μαρκ Χάμιλ, Άνταμ Ντράιβερ, Ντέιζι Ρίντλεϊ

 Υπόθεση: Στην τελευταία πράξη του έπους των Σκαϊγουόκερ, τα εναπομείναντα μέλη της Αντίστασης έρχονται αντιμέτωπα με το παρελθόν τους, ενώ ετοιμάζονται για μια ακόμα μάχη με τις δυνάμεις του Πρώτου Τάγματος. Η ταινία προτάθηκε για 3 Όσκαρ.

20:15 Mercury Plains στο COSMOTE CINEMA 2HD

Περιπέτεια αμερικάνικης παραγωγής (2016) Σκηνοθεσία: Τσαρλς Μπερμάιστερ

Hθοποιοί: Σκοτ Ίστγουντ, Νικ Τσίνλαντ, Άντι Γκαρσία

Υπόθεση: Προσπαθώντας να ξεφύγει από το αδιέξοδο της ζωής του, ένας Αμερικανός μπαίνει σε μια παραστρατιωτική ομάδα εφήβων, που αγωνίζεται κατά των καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό. Σύντομα, όμως, αρχίζει να αμφιβάλλει για τα κίνητρά της.

Προτάσεις ταινιών NETFLIX

Ματωμένος ουρανός (Blood Red Sky)

Ταινία τρόμου αμερικάνικης παραγωγής (2021) Σκηνοθεσία: Peter Thorwarth

Ηθοποιοί: Roland Møller, Peri Baumeister, Chidi Ajufo και Alexander Scheer

Υπόθεση:  Μια γυναίκα που πάσχει από μια μυστηριώδη ασθένεια αναγκάζεται να αναλάβει δράση, όταν μια ομάδα τρομοκρατών επιχειρεί να καταλάβει το αεροπλάνο κατά τη διάρκεια μιας υπερατλαντικής νυχτερινής πτήσης. Για να προστατέψει τον γιο της, θα πρέπει να αποκαλύψει ένα σκοτεινό μυστικό και να εξαπολύσει το βαμπίρ που αγωνιζόταν να κρύψει.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b