MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Χορός με τη σκιά μου: Ακύρωση της πρώτης ημερομηνίας για την παράσταση του Κωνσταντίνου Ρήγου

Ο «Χορός με τη σκιά μου», σε χορογραφία Κωνσταντίνου Ρήγου, με το μπαλέτο της ΕΛΣ, θα ανέβει μόνο για δύο βραδιές στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, μετά από ακύρωση της παράστασης της 25ης Ιουλίου.

Χορός με τη σκιά μου
Monopoli Team

Για δύο μόνο βραδιές στο Ηρώδειο, 27 και 29 Ιουλίου, πρόκειται να ανέβει η παράσταση «Χορός με τη σκιά μου», τέσσερα μοναδικά έργα του Μάνου Χατζηδάκι σε χορογραφία Κωνσταντίνου Ρήγου, λόγω κρουσμάτων covid19 στο μπαλέτο της ΕΛΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, οι κάτοχοι εισιτηρίων της παράστασης της 25ης Ιουλίου θα ενημερωθούν από τα ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής είτε για να μεταφέρουν τα εισιτήρια τους σε μια από τις δύο επόμενες προγραμματισμένες παραστάσεις είτε για να προχωρήσουν σε ακύρωση και επιστροφή των χρημάτων τους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου:

«Ανακοινώνεται ότι, λόγω κρουσμάτων Covid-19 στο Μπαλέτο της ΕΛΣ, η παραγωγή «Χορός με τη σκιά μου» θα παρουσιαστεί για δύο μόνο παραστάσεις στο Ηρώδειο, στις 27 και 29 Ιουλίου 2021.

Όσοι θεατές είχαν αγοράσει εισιτήρια για την παράσταση της 25ης Ιουλίου, η οποία ματαιώνεται, θα λάβουν ενημέρωση από τα ταμεία της ΕΛΣ είτε για να μεταφέρουν τα εισιτήριά τους σε μια από τις δύο επόμενες παραστάσεις της παραγωγής είτε για να τα ακυρώσουν και να λάβουν τα χρήματά τους πίσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Αθηνών: Ματαίωση της παράστασης της Κατερίνας Γιαννοπούλου «Η χρονιά με τα 13 φεγγάρια»12.09.2018

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b