MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 12 Ιουλίου

Όλα όσα θα δούμε από ταινίες, επαναλήψεις σε σειρές και εκπομπές στην τηλεόραση σήμερα, Δευτέρα 12 Ιουλίου.

Monopoli Team

Σειρές

22:00 Παρουσιάστε στον ΑNT1

Σκληρά εκπαιδευμένοι κομάντος VS του Σκορδά το χάνι! Κάπου στην παραμεθόριο βρίσκονται δύο γειτονικά αλλά τελείως διαφορετικά στρατόπεδα με δύο διοικητές σε μεγάλη κόντρα και με άλυτους λογαριασμούς από το παρελθόν!

Επεισόδιο 01: To στρατόπεδο των καταδρομέων που λειτουργεί υπό τις διαταγές του συνταγματάρχη Γούλα, περιμένει ένα πολύ σημαντικό μηχάνημα του ΝΑΤΟ. Το μηχάνημα όμως, από λάθος στη μεταφορά, καταλήγει στο γειτονικό στρατόπεδο του μισητού εχθρού, συνταγματάρχη Θανάση Σκορδά.

22:00 Ευτυχισμένοι Μαζί στο MEGA

Επεισόδιο 24: Ο Διονύσης με τον Μάκη κοροϊδεύουν τον Σπύρο ότι δεν είχε ποτέ στη ζωή του μια μόνιμη σχέση. Εκείνος τσαντίζεται και για να τους αποδείξει το αντίθετο τούς λέει ότι έχει σχέση κρυφά με κάποια επί έξι μήνες. Προκειμένου να τους την γνωρίσει, πληρώνει μια κοπέλα για να παραστήσει τον δεσμό του. Η Ραλλού φεύγει οριστικά από την πόλη και τηλεφωνεί στον Μάρκο για να τον αποχαιρετήσει.

00:30 Luther στο STAR

Επεισόδιο 01: Ο Τζον Λούθερ επιστρέφει στην ενεργό δράση, αρκετούς μήνες ύστερα από τον νευρικό κλονισμό που έχει υποστεί, εξαιτίας της σύλληψης του κατά συρροή δολοφόνου, Χένρι Μάντσεν. Ο Μάντσεν έπεσε από μεγάλο ύψος κατά τη διάρκεια της σύλληψης και πλέον βρίσκεται σε κώμα. Την ημέρα της επιστροφής του, ο Λούθερ καλείται να διαλευκάνει μία υπόθεση διπλής ανθρωποκτονίας και το καταφέρνει, αξιολογώντας σωστά την περίεργη συμπεριφορά της Άλις, της κόρης του δολοφονημένου ζευγαριού.

Εκπομπές

20:40 Ο δρόμος για το Τόκιο Team Hellas στην ERT1

Επεισόδιο 41: Με επίκεντρο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021, η εκπομπή «Ο δρόμος για το Τόκιο -Team Hellas», με τον Γιώργο Καπουτζίδη, παρουσιάζει όλα τα μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας. Η πιο γρήγορη Ελληνίδα αυτή τη στιγμή, η Ραφαέλα Σπανουδάκη Χατζηρήγα, ξεκινά με σπριντ από τον Άγιο Κοσμά προς το Τόκιο.

20:00 Εικόνες στο OPEN

Υπόθεση: Ταξιδιωτική εκπομπή που μας δείχνει την Ελλάδα και το εξωτερικό χαρίζοντας μας τις πιο όμορφες Εικόνες, με τον Τάσο Δούση. Σήμερα μας ταξιδεύει στο πανέμορφο Ρέθυμνο.

Ταινίες

22:00 Ο Χιονάνθρωπος (THE SNOWMAN) στο STAR

Αστυνομική περιπέτεια βρετανικής-σουηδικής-αμερικανικής παραγωγής (2017)

Σκηνοθεσία:Τόμας Άλφρεντσον   Ηθοποιοί: Μάικλ Φασμπέντερ, Τζέι Κ. Σίμμονς, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Σάρλοτ Γκένσμπουργκ

Υπόθεση: Ένα κορίτσι ξυπνά κι αναζητά τη μητέρα του. Το σπίτι άδειο. Στον κήπο ένας χιονάνθρωπος με το φουλάρι της μητέρας του τυλιγμένο στο λαιμό του. Ο συναισθηματικά ασταθής αστυνόμος Χάρι Χόλε και η ομάδα του ξεκινούν την έρευνα για μια απλή, φαινομενικά, δολοφονία κι ανακαλύπτουν έναν ανησυχητικό αριθμό γυναικών που έχουν χαθεί στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων.

21:00 Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία (Four weddings and a funeral) στο OPEN

Αισθηματική κομεντί αγγλικής παραγωγής (1994) Σκηνοθεσία: Μάικ Νιούελ

Ηθοποιοί: Χιου Γκραντ, Άντυ ΜακΝτάουελ, Κριστίν Σκοτ Τόμας, Σάιμον Κάλοου, Ρόουαν Άτκινσον

Υπόθεση: Ο Τσαρλς τα έχει όλα – γοητευτικός, έξυπνος, επιτυχημένος, με μεγάλη επιτυχία στο γυναικείο φύλο! Και αυτό είναι ίσως ο λόγος που δεν έχει πειστεί ακόμα να παντρευτεί. Ίσως όμως και οι προβληματικοί γάμοι των φίλων του. Όλα όμως αλλάζουν, όταν σε ένα γάμο συναντήσει την Κάρι, μια όμορφη Αμερικανίδα. Το ειδύλλιο μεταξύ τους δεν αργεί να φουντώσει.

23:00 Άλιεν Εναντίον Κυνηγού 2 (Aliens vs Predator: Requiem) στο ΣΚΑΙ

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας αμερικάνικης παραγωγής(2007) Σκηνοθεσία:Κόλιν Στράους

Ηθοποιοί: Στίβεν Πάσκουαλ, Ρέικο Έιλσγουορθ, Τζον Ορτίζ

Υπόθεση: Ένα διαστημόπλοιο συντρίβεται λίγο έξω από μια πόλη του Κολοράντο, απελευθερώνοντας Άλιενς τα οποία αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται και να επιτίθενται στους ανθρώπους. Σύντομα, ένας εξωγήινος Κυνηγός καταφθάνει για να τα εξοντώσει.

Ντοκιμαντέρ

18:00 Η Πολιορκία της Τροίας στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ αμερικάνικης παραγωγής(2007) Σκηνοθεσία:  Μπεν Μoλ

Υπόθεση: Με τη βοήθεια κορυφαίων μηχανικών, ιστορικών και αρχαιολόγων, το ντοκιμαντέρ επιχειρεί να λύσει τα μυστήρια της Τροίας. Συνέβη στα αλήθεια η πολιορκία; Τι όπλα και πλοία χρησιμοποιήθηκαν; Πώς έζησαν και πέθαναν οι στρατιώτες;

23:00 1453: Η Άλωση της Πόλης στο COSMOTE HISTORY HD

Ντοκιμαντέρ Ελληνικής παραγωγής (2007)  Σκηνοθεσία: Γιώργος Λουίζος

Υπόθεση: Η Άλωση της Πόλης και η οριστική πτώση του Βυζαντίου. Με σπάνιο κινηματογραφικό υλικό από τους τόπους όπου εξελίχθηκαν τα γεγονότα, ιστορικές μαρτυρίες, κείμενα εποχής και γκραβούρες, το ντοκιμαντέρ αναπλάθει την ιστορική αλήθεια της εποχής.

Προτάσεις ταινιών από την COSMOTE TV

18:40 Η Απαγωγή του κου Heineken (Kidnapping Freddy Heineken) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Αστυνομική ταινία αμερικάνικης παραγωγής (2015) , Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Άλφρεντσον

Ηθοποιοί: Τζιμ Στέρτζες,Σαμ Γουόρθινγκτον,Άντονι Χόπκινς

Υπόθεση: Στο Άμστερνταμ του 1983, μια ομάδα οικονομικά στριμωγμένων φίλων απήγαγε για λύτρα έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, κληρονόμο της αυτοκρατορίας της ζυθοποιίας Heineken. Ήταν το τέλειο έγκλημα. Μέχρι που τους έπιασαν.

21:00 Επικίνδυνη Αποστολή 2 (Mission: Impossible II) στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία δράσης αμερικάνικης παραγωγής (2000) Σκηνοθεσία: Τζον Γου

Ηθοποιοί:  Τομ Κρουζ,Ντάγκρεϊ Σκοτ,Θάντι Νιούτον

Υπόθεση: Ο πράκτορας Ίθαν Χαντ αναλαμβάνει μια ακόμη αποστολή στα όρια του αδύνατου. Στόχος του, να αποκτήσει το αντίδοτο του θανατηφόρου ιού Χιμέρα, πριν τον προλάβει ένα κύκλωμα τρομοκρατών που πρόκειται να μολύνει όλο τον πλανήτη.

Προτάσεις από το NETFLIX

New Amsterdam

Δραματική σειρά αμερικάνικης παραγωγής(2018) Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Σούλνερ

Ηθοποιοί: Ράιαν Έγκολντ,Φρίμα Άτζεμαν,Janet Montgomery

Υπόθεση: Το παλαιότερο νοσοκομείο της Αμερικής υποδέχεται έναν νέο, αντικομφορμιστή διευθυντή, τον Δρα Μαξ Γκούντγουιν, που θέλει να αλλάξει το κατεστημένο και να σώσει ζωές. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b