MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση και το Νetflix την Πέμπτη 8 Ιουλίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα 8 Ιουλίου

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Έλα στη θέση μου στον ALPHA

Επεισόδιο: 207. Ο Λεωνίδας και ο Βλάσης κάνουν τα πάντα για να μη φύγουν η Ρενάτα και η Ισμήνη για Γερμανία, την ώρα που ο Αχιλλέας κάνει πρόταση στην Κέντρα να του πουλήσει τη Σόφο. Ο Φώτης χωρίζει με την Κέντρα οριστικά, ενώ ο Ζαχαρίας κάνει πρόταση γάμου στη Νικολέτα. Ο Μάρκος ετοιμάζεται να πάει στη Φαίη παίρνοντας μαζί του τα λεφτά του Βλάση.

18:00 Πέτα τη φριτέζα στον ANT1

Επεισόδιο 18: Ντοκουμέντα με σως Gorgonzola. Μια τεράστια προσφορά φτάνει στη Ζαμπέλα και στον Αλέκο για το οικόπεδο της Λαγουδέρας και η υπομονή τους για τη φυγή του Κίμωνα εξαντλείται ακαριαία. Ο Αντρέας με τον Κίμωνα κάνουν μια κουβέντα σε βάθος και ο Αντρέας για πρώτη φορά βλέπει τον Κίμωνα όπως δεν τον έχει δει ποτέ κανείς.

Εκπομπές

23:30 Δε Γκραν Μαδερ στο OPEN

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σε ένα ιδιαίτερο talk show με ξεχωριστούς καλεσμένους. Στην σημερινή εκπομπή καλεσμένοι οι καταξιωμένοι stand up comedians  Λάμπρος Φισφής και ο Γιώργος Χατζηπαύλου σε μία απολαυστική κουβέντα γεμάτη χιούμορ και ουσιαστική κουβέντα πάνω στην κωμωδία.

21:00 Mad Video Music Awards 2021 στο MEGA

Τα φετινά Mad Video Music Awards είναι γεγονός! Με λάμψη, ξεχωριστά act και ιδιαίτερα βραβεύσεις πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση των φετινών βραβείων MAD Video Music Awards για 18η χρονιά, από την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Τη βραδιά παρουσίασε για ακόμη μια χρονιά ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ τον παλμό του backstage μετέφερε η Κόνι Μεταξά.

Ταινίες

22:00 Οργισμένος Εκδικητής (Acts Of Vengeance) στο STAR

Περιπέτεια αμερικανικής και Βουλγάρικης παραγωγής (2014) Σκηνοθεσία: Άιζακ Φλορεντίν
Ηθοποιοί: Αντόνιο Μπαντέρας, Καρλ Ούρμπαν, Παζ Βέγκα, Κριστίνα Σεραφίνι

Υπόθεση: Ο Φρανκ Βαλέρα είναι ένας επιτυχημένος δικηγόρος, αφοσιωμένος περισσότερο στην καριέρα παρά στην οικογένειά του. Όλα ανατρέπονται όταν η γυναίκα και το παιδί του δολοφονούνται με φρικτό τρόπο. Ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας του νόμου, συντετριμμένος από τον χαμό των αγαπημένων του, μεταμορφώνεται στον πιο σκληρό εκδικητή και παίρνει όρκο σιωπής μέχρι να ανακαλύψει ποιος και γιατί αφαίρεσε τη ζωή τους και να πάρει εκδίκηση.

21:00 Τόμας Κράουν (The Thomas Crown Affair) στο OPEN

Ερωτικό θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 1999  Σκηνοθεσία: Τζον ΜακΤίρναν
Ηθοποιοί: Πιρς Μπρόσναν, Ρενέ Ρούσο, Ντένις Λίρι

Υπόθεση: Ο Τόμας Κράουν, ένας αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος, αποφασίζει να διασκεδάσει την τακτοποιημένη και χωρίς προβλήματα ζωή του μέσα από την επικίνδυνη πρόκληση να… κλέβει σπάνια έργα τέχνης. Όταν όμως στο δρόμο του βρεθεί η γοητευτική, όσο και δυναμική  ασφαλιστική ερευνήτρια, Κάθριν Μπάνινγκ, το παιχνίδι του κλέφτη και του αστυνόμου θα πάρει μια απροσδόκητη τροπή.

23:00 Η Ζωή Σε Δύο Πράξεις (Stepmom) στον ANT1

Δραματική ταινία, αμερικάνικης παραγωγής 1998. Σκηνοθεσία: Κρις Κολόμπους

Ηθοποιοί: Τζούλια Ρόμπερτς, Σούζαν Σάραντον, Εντ Χάρις, Τζίνα Μαλόουν, Λίαμ Έικεν

Υπόθεση: Μια διαζευγμένη μητέρα, που πάσχει από καρκίνο, προετοιμάζει τη νεαρή ερωμένη του πρώην συζύγου της στα καθήκοντα της ανατροφής των δύο παιδιών της. Η Τζάκι και η Ιζαμπέλ δεν έχουν τίποτα κοινό. Η μία είναι ιδανική μητέρα, ενώ η άλλη αγωνίζεται να παίξει τον ρόλο της μητέρας.

Ντοκιμαντέρ

21:00 1968 στον ANT1 

Ιστορικό αθλητικό ντοκιμαντέρ(2018) – ελληνική ταινία παραγωγής AEK BC & Mάκη Αγγελόπουλου

Υπόθεση: 4 Απριλίου 1968. Το φωταγωγημένο Καλλιμάρμαρο βουίζει με χιλιάδες κόσμο και η περιγραφή του Βασίλη Γεωργίου αναμεταδίδεται μέσα από εκατομμύρια τρανζιστοράκια. Ο αγώνας ΑΕΚ-Σλάβια Πράγας αρχίζει. Μία ερωτευμένη κοπέλα κάνει πρόβα νυφικού μπροστά στον καθρέφτη της, ενώ ο μελλοντικός γαμπρός βρίσκεται σε απόγνωση κάθε φορά που η ελληνική ομάδα σκοράρει.

21:00 Μυστικά της Ιστορίας: Κλεοπάτρα στο COSMOTE HISORY

 Σκηνοθεσία: Κουεντίν Κανέτ

Υπόθεση: Η Κλεοπάτρα είναι γνωστή κυρίως επειδή γοήτευσε δύο από τους πιο ισχυρούς άνδρες της εποχής της, τον Ιούλιο Καίσαρα και τον Μάρκο Αντώνιο. Όμως, η τελευταία Ελληνίδα βασίλισσα της Αιγύπτου ήταν μια ικανή και δαιμόνια ηγέτης.

21:00 Σεισμός στο COSMOTE HISTORY

Ντοκιμαντέρ Ελληνικής Παραγωγής(2003) Σκηνοθεσία: Γιούρι Αβέρωφ

Υπόθεση:  Βασισμένο σε σπάνιο έγχρωμο κινηματογραφικό υλικό, το ντοκιμαντέρ αφηγείται την ιστορία των κατοίκων της Κεφαλονιάς, οι οποίοι, το καλοκαίρι του 1953, είδαν τον τόπο τους να αφανίζεται κι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το νησί τους.

Προτάσεις από το Netflix

Hobbit ένα αναπάντεχο ταξίδι

Περιπέτεια Αμερικάνικης παραγωγής (2012) Σκηνοθεσία: Πίτερ Τζάκσον
Ηθοποιοί: Μάρτιν Φρίμαν Ρίτσαρντ Άρμιταζ, Τζέιμς Νέσμπιτ και Κεν Στοτ

Υπόθεση: Το prequel της παγκόσμιας επιτυχίας του lord of the rings έρχεται στο Netflix. Στην πρώτη ταινία της τριλογίας  ο Μπίλμπο Μπάγκινσ  ακολουθεί μία ομάδα νάνων με την παρότρυνση του μάγου Γκάνταλφ. Αποστολή τους είναι να ανακτήσουν το χαμένο βασίλειο των νάνων. Εκεί μένει ο δράκος (Νοσφιστής) που τους έδιωξε πριν πολλά χρόνια.  Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.netflix.com/title/70226288

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b