MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση και το Νetflix την Τετάρτη 7 Ιουλίου

Όλα όσα μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 7 Ιουλίου, στην μικρή οθόνη.

Monopoli Team

21:00 «Λατρεμένοι μου γείτονες» στο MEGA

Επεισόδιο 3: Η Πελαγία αποφασίζει να προσλάβει για οικιακή βοηθό την, αυστηρή, τυπική και με προϋπηρεσία στα καλύτερα σπίτια των βορείων προαστίων, Ιουλία, πιστεύοντας ότι μία τέτοια υπηρέτρια θα της δώσει κύρος. Η Ιουλία κάνει δύσκολή τη ζωή της οικογένειας Μουστοξύδη και φέρνει τα πάνω κάτω στα δεδομένα και στις συνήθειες των μελών της.

21:00 «Ο Γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 42:  Οι συνέπειες της απόφασης που πήρε ο Αλί, αψηφώντας τις εντολές των ανωτέρων του, αρχίζουν να τον καταδιώκουν. Όχι μόνο θα τιμωρηθεί εξαιτίας του ο Φέρμαν, αλλά ολόκληρη η κοινή γνώμη θα στραφεί εναντίον του με μια σκληρότητα την οποία θα δυσκολευτεί πολύ να αντέξει. Η πρώτη, ενστικτώδης αντίδρασή του είναι να ζητήσει επιείκεια, λόγω της ιδιαιτερότητάς του.   

21:00 «Two and a half men» στο STAR

Επεισόδιο 45: Η Έβελιν ανακαλύπτει τυχαία πως ο δεύτερος σύζυγος της, ο Χάρι, πέθανε. Αν και χαίρεται που ο Άλαν συμφωνεί να τη συνοδεύσει στην κηδεία του Χάρι, η Έβελιν γίνεται έξαλλη όταν ανακαλύπτει πως ο γιος της διατηρούσε επαφή με τον πρώην σύζυγο της. Η Έβελιν αποκαλύπτει στον Τσάρλι και τον Άλαν την αλήθεια για τον χωρισμό της από τον Χάρι.

Επεισόδιο 46: Η Έβελιν δίνει στον Άλαν δανεικά για να αγοράσει καινούριο αυτοκίνητο και ο Τσάρλι του λέει πως έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του. Πράγματι ο Τσάρλι βγαίνει αληθινός όταν η Έβελιν απαιτεί από τον Άλαν να βγει με την Τρούντι για να μπορέσει εκείνη να βγει με τον πατέρα της. Κανονίζουν ένα διπλό ραντεβού στο οποίο όμως η Έβελιν και ο πατέρας της Τρούντι δεν εμφανίζονται ποτέ.

Ταινίες

23:00 Σήμα Κινδύνου (The Ring) στο ΣKAI

Ταινία τρόμου αμερικάνικης παραγωγής (2002)  Σκηνοθεσία: Γκορ Βερμπίνσκι
Ηθοποιοί: Ναόμι Γουότς, Μάρτιν Χέντερσον, Μπράιαν Κοξ

Υπόθεση: Μία νεαρή δημοσιογράφος ανακαλύπτει μετά τον ύποπτο θάνατο της ανιψιάς της μια περίεργη βιντεοκασέτα, που υποτίθεται πως σκοτώνει όποιον τη βλέπει έπειτα από επτά ημέρες. Αρχικά πιστεύει ότι πρόκειται για φάρσα, όμως η περιέργειά της την ωθεί να αναζητήσει τη λύση του μυστηρίου. Σύντομα θα βρεθεί μέσα σε έναν αλλόκοτο εφιαλτικό κόσμο, με ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή της για να αποτρέψει το αναπόφευκτο.

22:00 Ο Κύκλος (The Circle) στο STAR

Ταινία επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής, γαλλικής συμπαραγωγής (2017) Σκηνοθεσία: Τζέιμς Πόνσολντ
Ηθοποιοί: Έμα Γουάτσον, Τομ Χανκς, Τζο Μποτέγκα, Μπιλ Πάξτον

Υπόθεση: Όταν η Μέι προσλαμβάνεται στη μεγαλύτερη και πιο ισχυρή εταιρία Τεχνολογίας και Social Media στον κόσμο, θεωρεί ότι αυτή είναι η επαγγελματική ευκαιρία της ζωής της. Καθώς ανέρχεται στην ιεραρχία, ενθαρρύνεται από τον ιδρυτή της εταιρίας Ίμον να συμμετέχει σε ένα επαναστατικό πείραμα, που ξεπερνάει τα όρια της ιδιωτικότητας, της ηθικής και τελικά κάθε προσωπικής ελευθερίας.

23:00 Ο Άνθρωπος Του Νοέμβρη (November Man) στο OPEN

Αστυνομική περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής (2014)  Σκηνοθεσία: Ρότζερ Ντόναλντσον
Ηθοποιοί: Πιρς Μπρόσναν, Λιουκ Μπρέισι, Όλγκα Κιριλένκo, Ελίζα Τέιλορ. Σκηνοθεσία: Ρότζερ Ντόναλντσον

Υπόθεση: Ο Πίτερ Ντέβερο, πρώην πράκτορας της CIA, καλείται να επιστρέψει στο παιχνίδι της διεθνούς κατασκοπίας, όταν μια προσωπική εκκρεμότητα από το παρελθόν επιστρέφει στο σήμερα. Η νέα αποστολή του με το κωδικό όνομα “The November Man” είναι να προστατεύσει την Άλις Φουρνιέ, μάρτυρα-κλειδί πίσω από μια συνωμοσία που τα ίχνη της φτάνουν πολλά χρόνια πίσω.

23:45 Μάντεψε Τι Κάνω Τα Βράδια στον Alpha

Κωμωδία, ελληνικής παραγωγής (1984). Σκηνοθεσία: Γιάννης Χαρτοματζίδης
Ηθοποιοί: Στάθης Ψάλτης, Καίτη Φίνου, Ρένα Παγκράτη, Νίκος Ρίζος, Ευαγγελία Σαμιωτάκη

Υπόθεση: Ένας ορφανός νέος, μεγαλωμένος από τσιγγάνους, ανοίγει μια σχολή για επίδοξους ζητιάνους. Τα βράδια όμως ζει μέσα στην πολυτέλεια, μέχρις ότου ένα ζευγάρι απατεώνων προσπαθεί να τον ξεγελάσει. Τελικά θα ερωτευθεί τη γυναίκα-απατεώνα και θα ζήσει μαζί της ευτυχισμένος, μακριά από τις παρανομίες.

Ντοκιμαντέρ

21:00 Το Ταξίδι μου στην Ελλάδα στο COSMOTE HISTORY

Ντοκιμαντέρ Αυστραλιανής παραγωγής Σκηνοθεσία: Άλεξ Μπεγέτης
Υπόθεση: Αστυπάλαια. Το ταξίδι του Ελληνοαυστραλού παρουσιαστή Πίτερ Μανέα στην Ελλάδα ξεκινά από την Αστυπάλαια, ένα νησί στο δυτικό άκρο των Δωδεκανήσων. Έχει το σχήμα και τη χάρη μιας πεταλούδας, καθώς και από τη μικροσκοπική γειτονική Ψέριμο.

23:00 Μεγάλοι Έλληνες Μουσικοί στο COSMOTE HISTORY

Ντοκιμαντέρ Παραγωγής: COSMOTE TV Σκηνοθεσία: Σταμάτης Τσαρουχάς (2018)

Yπόθεση: Οι συνθέσεις και η προσωπικότητα του Μανώλη Καλομοίρη ‘σφράγισαν’ την ελληνική μουσική σκηνή των αρχών του 20ού αιώνα. Από τα νεανικά χρόνια ως τον θάνατό του, ανακαλύψτε τη ζωή και την προσφορά του μεγάλου μουσικού.

Προτάσεις από το Netflix

Rick and morty

Σειρά κινουμένων σχεδίων για ενηλίκους Αμερικάνικης Παραγωγής (2013). Δημιουργοί: Τζάστιν Ρόιλαντ, Νταν Χάρμον. Πρωταγωνιστές: Τζάστιν Ρόιλαντ, Κρις Πάρνελ,  Σπένσερ Γράμμερ, Σάρα Τσοκ

Υπόθεση: Ο λαμπρός, αλλά μεθυσμένος επιστήμονας Ρικ αρπάζει τον ευέξαπτο έφηβο εγγονό του, Μόρτι, και τον οδηγεί σε άγριες περιπέτειες σε άλλους κόσμους  και παράλληλες διαστάσεις. Μία σειρά με ιδιαίτερο χιούμορ που έχει κάνει παγκόσμια αίσθηση. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι από τις 20 του Ιουνίου που κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο της 5ης σεζόν (στις 11 κυκλοφορεί και το 4ο) παραμένει πρώτο στην προτίμηση του ελληνικού κοινού στο netflix. Για περισσότερες πληροφορίες : https://www.netflix.com/title/80014749

Elite

Δραματική τηλεοπτική σειρά Ισπανικής παραγωγής (2018). Δημιουργοί:  Κάρλος Μοντέρο και Νταρίο Μαδρόνα
Ηθοποιοί: Μαρία Πεδράθα, Ίτζαν Εσκαμίγια, Μιγκέλ Μπερνάδο, Μιγκέλ Εράν, Χάιμε Λορέντε

Υπόθεση: Όταν τρεις έφηβοι της εργατικής τάξης γράφονται σ’ ένα ιδιωτικό σχολείο της Ισπανίας, η σύγκρουση ανάμεσα σ’ αυτούς και τους πλούσιους συμμαθητές τους καταλήγει σε φόνο. Μία καθηλωτική σειρά με έντονο σασπένς, ιδιαίτερη πλοκή και πολύ όμορφο και ομαλό χτίσιμο χαρακτήρων. Συμμετέχουν επίσης οι Μιγκέλ Μπεράν και  Χάιμε Λορέντε που ως Ρίο και Ντένβερ αντίστοιχα πρωταγωνίστησαν στην περίφημη σειρά La casa de papel.  To ελληνικό κοινό την κατατάσσει ως  4η καλύτερη σειρά στο netflix την εβδομάδα που διανύουμε.  Για  περισσότερες πληροφορίες: https://www.netflix.com/title/80200942

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b