MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 30 Ιουνίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 30 Ιουνίου.

Monopoli Team

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 243: Ο Οδυσσέας αφοπλίζει την Ηλιάνα και την πετάει έξω από το σπίτι του. Ο Αιμίλιος κάνει επίσημη πρόταση στον Σίμο να αναλάβει το δελτίο από εδώ και πέρα και το τελευταίος διαπραγματεύεται σκληρά για την αμοιβή του. Παράλληλα, ο Βήχος και ο Φρίξος τα βρίσκουν κάπου στη μέση και αποφασίζουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Η Ναυσικά λέει στον Άκη πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να αναλάβει αυτός την παραγωγή του καινούριου φαρμάκου που έβγαλε. Σε μία προσπάθεια να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία για την Ηλιάνα, ο Οδυσσέας παίρνει τηλέφωνο τον Αλέκο. Η Μάγδα ανακοινώνει στον Αιμίλιο ότι είναι έγκυος κι αυτός δείχνει ότι είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

Ο Οδυσσέας φεύγει για Αθήνα, ενώ ο Φρίξος με τον Σπύρο κάνουν ό,τι μπορούν για να προστατέψουν την Έρση από την Ηλιάνα, χωρίς όμως να της πούνε τι συμβαίνει. Η Έρση καταλαβαίνει ότι κάτι περίεργο παίζει, γίνεται παρεξήγηση, παίρνει τον Οδυσσέα τηλέφωνο και τσακώνονται ξανά.

Τρομερή συγκίνηση νιώθει η Ναυσικά όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα από την Ένωση Γενετιστών και μαθαίνει ότι θέλουν να την βραβεύσουν για το φάρμακο της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και για το συνολικό της έργο. Ο Οδυσσέας πάει στον αστυνόμο Βρανά με αποδείξεις και καταγγέλλει την Ηλιάνα για δύο φόνους.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA αγγελική επεισόδιο 153

Επεισόδιο 153: Ο Δημήτρης στην προσπάθεια του να σταματήσει την Κατερίνα απ’ το να φύγει, την ναρκώνει. Όταν η Αγγελική αποκαλύπτει στον Δημήτρη τι έχουν βρει, ο Δημήτρης καταλαβαίνει ότι δεν του μένει άλλη επιλογή παρά να πάρει την Αθηνά και να το σκάσουν. Ο Παύλος, αφού καταλαβαίνει ότι μετά από αυτό που έκανε η Τζένη όλα έχουν τελειώσει, προσεγγίζει την Σοφία θέλοντας να της μιλήσει για μια τελευταία φορά.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA έξαψη επεισόδιο 72

Επεισόδιο 72: Η επόμενη μέρα, μοιάζει με την έναρξη μιας νέας ζωής. Η αίτηση του Γιάννου για άρση της προφυλάκισης, γίνεται δεκτή. Η Μαρίνα καλείται να πάρει μια μεγάλη απόφαση, για το μέλλον της. Ο Κωστής, αποφασίζει, πως είναι καιρός να δεχτεί την ευτυχία, που έρχεται στο δρόμο του. Ο Μηνάς παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο, που αλλάζει τη ζωή του ριζικά. Η Βίκυ κοιτάει μπροστά, πιο δυνατή από ποτέ. Η τύχη του Ορφέα, μοιάζει να τον τραβάει στο Ναύπλιο. Η Εβίτα, νιώθει ξανά ευτυχισμένη, μετά από πολύ καιρό Η Κλαίρη ετοιμάζεται να πάρει πίσω την Αγάπη κι ο Αλέξανδρος επιστρέφει, σε εκείνη. Νέες οικογένειες δημιουργούνται. Νέες ευκαιρίες ξημερώνουν.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Σε Αντίθετο Ρεύμα (Changing Lanes)» στο OPEN BEYOND Σε αντίθετο ρεύμα

Ταινία δράσης,  αμερικανικής παραγωγής (2002). Σκηνοθεσία Ρότζερ Μίτσελ. Ηθοποιοί: Μπεν Άφλεκ, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Τόνι Κολέτ, Σίντνεϊ Πόλακ, Γουίλιαμ Χαρτ

Υπόθεση: Ο Γκάβιν, δικηγόρος της Γουόλ Στριτ, και ο Ντόιλ, ασφαλιστής και πρώην αλκοολικός, μπλέκουν σε οδικό ατύχημα, που έχει ως συνέπεια ο Ντόιλ να χάσει την κηδεμονία των παιδιών του, λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης στο δικαστήριο. Θεωρώντας ως υπαίτιο τον Γκάβιν κάνει κόλαση την επαγγελματική του ζωή, αλλά και ο δικηγόρος τού αντεπιτίθεται εξίσου ύπουλα.

21:15 «The Amazing Spiderman 2» στον ΑΝΤ1 The amazing spiderman 2

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής (2014). Σκηνοθεσία Μαρκ Γουέμπ. Ηθοποιοί: Άντριου Γκάρφιλντ, Έμα Στόουν, Τζέιμι Φοξ, Ντέιν ΝτεΧάαν

Υπόθεση: Ενώ η σχέση του με την Γκουέν περνάει κρίση και ο παιδικός φίλος του Χάρι Όσμπορν αναλαμβάνει τη διεύθυνση της Oscorp, ο Πίτερ Πάρκερ καλείται να αντιμετωπίσει ως Σπάιντερμαν τον Ιλέκτρο, έναν καινούργιο εχθρό που απειλεί να βυθίσει τη Νέα Υόρκη στο σκοτάδι.

21:00 «Η Συμμορία Του Τυφώνα (The Hurricane Heist)» στο STAR Η συμμορία του τυφώνα

Περιπέτεια, αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής (2018). Σκηνοθεσία Ρομπ Κοέν. Ηθοποιοί: Τόμπι Κέμπελ, Μάγκι Γκρέις, Ράιαν Κουάντεν, Ραλφ Ίσον

Υπόθεση: Καθώς ένας γιγάντιος τυφώνας πρόκειται να σαρώσει την Αλαμπάμα, μια συμμορία ετοιμάζει μια πολύ καλά σχεδιασμένη ληστεία σε ένα ομοσπονδιακό θησαυροφυλάκιο.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:15 «Στα Ίχνη του Βασιλιά Όθωνα της Ελλάδας» στο COSMOTE HISTORY HD Τα 10 πιο Προηγμένα Πλοία της Αρχαιότητας

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Βασίλη Μάρου (1964). Σκηνοθεσία Βασίλης Μάρος

Υπόθεση: Με πρόσβαση σε ανέκδοτο ως τώρα υλικό από το αρχείο του Βασίλη Μάρου, το ντοκιμαντέρ μάς μεταφέρει στην Ελλάδα του 1830 κι ακολουθεί τα ίχνη των Βαυαρών στο μικρό νεοσύστατο κράτος, αμέσως μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους.

23:20 «Τα 10 πιο Προηγμένα Πλοία της Αρχαιότητας» στο COSMOTE HISTORY HD Τα 10 πιο Προηγμένα Πλοία της Αρχαιότητας

Ντοκιμαντέρ, αμερικανικής παραγωγής (2016)

Υπόθεση: Ο αρχαίος κόσμος δημιούργησε μερικά από τα πιο τεχνολογικά προηγμένα πλοία που έχει δει ποτέ η ανθρωπότητα. Από τις αρχαιοελληνικές τριήρεις έως τα πλοία των Ρωμαίων και των Βίκινγκ, γνωρίστε τα 10 καλύτερα πλοία της αρχαιότητας.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b