MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 29 Ιουνίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 29 Ιουνίου.

Monopoli Team

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 242: Ο Μάρκος κι η Ναυσικά ανακοινώνουν στα παιδιά τους ότι είναι και πάλι μαζί και τα πειράγματα πέφτουν βροχή. Από την άλλη, η Τζουλιάνα είναι περιχαρής που ο Μάρκος θα μετακομίσει στο σπίτι τους. Ο Φρίξος επιμένει να αρνείται οποιασδήποτε μορφής δημοσιότητα, αναγκάζοντας τον εκδότη του να λάβει άλλα μέτρα.

Η Αποστολία ενημερώνει τον Άκη ότι η Ηλιάνα έπαθε υστερία μπροστά στα μάτια της κι ότι πρέπει να τη δει άμεσα ψυχίατρος. Την ίδια ώρα, η Ηλιάνα το σκάει από το σπίτι, προμηθεύεται ένα όπλο και κατευθύνεται στην Κέρκυρα. Ο Φρίξος την εντοπίζει να καιροφυλακτεί έξω από το ατελιέ του Οδυσσέα και τον προειδοποιεί, ενώ παράλληλα, ο Άκης συνειδητοποιεί ότι η Ηλιάνα λείπει κι αρχίζει να την ψάχνει. Ο Οδυσσέας αποφασίζει να φέρει την Ηλιάνα στα όριά της προκειμένου να μάθει όλη την αλήθεια. Αγνοεί όμως ότι η Ηλιάνα οπλοφορεί.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA αγγελική επ. 152

Επεισόδιο 152: Η Κατερίνα βρίσκει το γράμμα που είχε γράψει ο Νικόλας στη Μαργαρίτα και συνειδητοποιεί για πρώτη φορά την αλήθεια για το Δημήτρη και τους Αργυρούς. Η δεξίωση του γάμου διαλύεται και η Κατερίνα τρέπεται σε φυγή. Η Αθηνά προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες αλλά ο Στέφανος επιμένει να ζητάει απαντήσεις. Την ίδια στιγμή η Σοφία αποφασίζει να λύσει μια για πάντα το θέμα με τον Ανδρέα ανοίγοντας του όλα τα χαρτιά της.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 71: Η μεγάλη νύχτα των εκλογών φτάνει και ο Τζώρτζης αναμένει τα αποτελέσματα, παρέα με τη Ζωή. Στα εγκαίνια του The New Men’s bar, όλοι, μοιάζουν ήρεμοι και χαρούμενοι. Είναι σαν, πρώτη φορά, μετά από καιρό, να απολαμβάνουν, όλοι, τη ζωή. Μέχρι τη στιγμή, που η Βίκυ εξαφανίζεται. Την ίδια ώρα, που ο Ορφέας ανακαλύπτει την απόδραση του Θάνου, από το τμήμα. Κανείς δε μπορεί να φανταστεί τι έχει, πραγματικά, συμβεί. Η Βίκυ έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια. Με το λόγο για τον οποίο έγιναν όλα αυτά. Μαρίνα, Μηνάς και Ορφέας, ξεκινούν για την Οικία Δανέζη. Το τέλος πλησιάζει.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Η Κόρη Του Αφεντικού (My Boss’s Daughter)» στο OPEN BEYOND Η κόρη του αφεντικού

Ρομαντική κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής (2003). Σκηνοθεσία Ντέιβιντ Ζούκερ. Ηθοποιοί: Άστον Κούτσερ, Τάρα Ριντ, Μάικλ Μάντσεν, Κάρμεν Ηλέκτρα, Τέρενς Σταμπ

Υπόθεση: O νεαρός Τομ Στάνσφιλντ, προκειμένου να κερδίσει την εύνοια του τυραννικού και τελειομανούς αφεντικού του και επειδή είναι παράφορα ερωτευμένος με την κόρη του, αναλαμβάνει την επιτήρηση της βίλας του όσο αυτός λείπει, αλλά σε ένα εικοσιτετράωρο όλα θα πάνε στραβά.

21:00 «Central Intelligence» στο STAR Central Intelligence

Κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής (2016). Σκηνοθεσία Ρόσον Μάρσαλ Θάμπερ. Ηθοποιοί: Ντουέιν Τζόνσον, Έιμι Ράιαν, Άαρον Πολ, Κέβιν Χαρτ

Υπόθεση: Ο Κάλβιν, πρώην δημοφιλέστερος μαθητής του σχολείου, δουλεύει τώρα ως λογιστής. Συναντά τον παλιό συμμαθητή του Μπομπ, ο οποίος από φοβισμένος υπέρβαρος έχει μεταμορφωθεί σε ένα δυναμικό άντρα, έτοιμο να μπλέξει τον φιλήσυχο Κάλβιν στην περιπέτεια της ζωής του.

23:00 «Ο Πρώτος Εκδικητής: Captain America (Captain America: The First Avenger)» στον ALPHA Captain America

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής (2011). Σκηνοθεσία Τζο Τζόνσον. Ηθοποιοί: Κρις Έβανς, Χιούγκο Γουίβινγκ, Τόμι Λι Τζόουνς, Χέιλι Άτγουελ

Υπόθεση: Κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ο ασθενικός, αλλά γενναίος στρατιώτης Στιβ Ρότζερς συμμετέχει σε ένα μυστικό πείραμα και καλείται, ως Κάπτεν Αμέρικα πλέον, να αντιμετωπίσει τους ναζί και τον διαβολικό Ρεντ Σκαλ.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

18:10 «Όρος Σινά» στο COSMOTE HISTORY HD Όρος Σινά

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Βασίλη Μάρου (1968). Σκηνοθεσία Βασίλης Μάρος

Υπόθεση: Ένα βραβευμένο ντοκιμαντέρ για το όρος Σινά, έναν τόπο ιερό και για τις τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες. Η αναδρομή στην ιστορία εμπλουτίζεται από την επίσκεψη στο ορθόδοξο μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης και την έρημο του Σινά.

20:00 «Βασίλης Μάρος» στο COSMOTE HISTORY HD Βασίλης Μάρος

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Παναγιώτη Κακαβιά (2018). Σκηνοθεσία Προκόπης Δάφνος

Υπόθεση: Ο βραβευμένος σκηνοθέτης, διευθυντής φωτογραφίας και πρωτεργάτης του ντοκιμαντέρ στην Ελλάδα Βασίλης Μάρος μιλά για τα παιδικά του χρόνια, την πρώτη του επαφή με τη φωτογραφία, καθώς και για τις σημαντικές συνεργασίες του.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b