MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Λέμε «αντίο» στη μάσκα και παίρνουμε έμπνευση για το καλοκαιρινό μας μακιγιάζ

Μετά από την ατελείωτη περιποίηση που παρείχαμε στο δέρμα μας κατά τη διάρκεια της καραντίνας και το σχεδόν καθόλου μακιγιάζ, είμαστε έτοιμοι αυτό το καλοκαίρι για μια δυναμική επιστροφή σε ένα πιο τολμηρό και χρωματιστό μακιγιάζ.

Monopoli Team

Και ποιος δεν περίμενε φέτος – με περισσότερη ανυπομονησία από κάθε άλλη φορά – το καλοκαίρι, μετά από τόσους μήνες lockdown και παραμονής μας στο σπίτι. Το καλοκαίρι λοιπόν είναι εδώ, επιστρέφουμε σιγά σιγά στις συνήθειές μας, μπορούμε να βγούμε με τους φίλους μας για ένα ποτό, να περιποιηθούμε τους εαυτούς μας, να δημιουργήσουμε ένα ιδιαίτερο μακιγιάζ.

Τα καλά νέα είναι ότι πλέον μπορούμε να αποχωριστούμε τη μάσκα, τουλάχιστον στους εξωτερικούς χώρους χωρίς συνωστισμό και αυτό τι άλλο μπορεί να σημαίνει αυτό από το ότι μπορούμε να βγάλουμε ξανά τα κραγιόν από το συρτάρι, βρίσκοντας πια τον λόγο (αλλά και τη διάθεση) να δημιουργήσουμε λαμπερά, καλοκαιρινά looks!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαλοκαίρι στην Αθήνα: 5 αγαπημένα bar για καφέ και ποτό… πάνω στη θάλασσα12.09.2018

Παρακάτω θα δείτε 8 κορυφαίες τάσεις που κυριαρχούν στο μακιγιάζ φέτος, σύμφωνα με τους ειδικούς και υπόσχονται να μάς χαρίσουν το απόλυτο καλοκαιρινό glam με παστέλ αποχρώσεις στα μάτια, έντονα, πυκνά φρύδια και χρώμα στα χείλη – κάτι που μάς έλειψε να βλέπουμε στα πρόσωπά μας.

1. Φρέσκο, ενυδατωμένο δέρμα
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amy Sall (@amy_sall)

Το λεγόμενο no-makeup-makeup look δεν φεύγει ποτέ από την μόδα, καθώς ένα λαμπερό, υγιές και φρέσκο δέρμα που έχει δεχτεί την κατάλληλη περιποίηση δείχνει πάντα όμορφο και αψεγάδιαστο και δεν πρέπει να «κρύβεται». Έτσι ένα ελαφρύ μακιγιάζ σε γήινους τόνους μπορεί να αναδείξει τα δυνατά μάς σημεία τόσο όμορφα και την ίδια στιγμή είναι η ιδανική επιλογή για τις ζεστές ημέρες που δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε την επιδερμίδα μας.

2. Χρώμα στα μάτια

Αφότου η μάσκα μπήκε στη ζωή μας, δόθηκε περισσότερη έμφαση στο μακιγιάζ των ματιών, όπως είναι λογικό. Και από ό,τι φαίνεται η τάση αυτή ήρθε για να μείνει, αλλά για το καλοκαίρι επιλέγουμε πιο φωτεινές αποχρώσεις και τολμάμε να πειραματιστούμε με τα σχέδια και τις υφές.

3. Παιχνιδιάρικα χείλη

Το φετινό καλοκαίρι τα χρώματα θα πρωταγωνιστήσουν στα χείλη που θα είναι πιο λαμπερά και «παιχνιδιάρικα» από ποτέ. Οι πιο γήινες και απαλές αποχρώσεις παραμένουν στο συρτάρι και βγαίνουν τα κόκκινα, τα φούξια και τα κοραλί σε λαμπερές υφές και μεγαλύτερης διάρκειας φόρμουλες.

4. Έντονα φρύδια

Εάν ψάχνατε μία αφορμή να αφήσετε τα φρύδια σας να γίνουν λίγο πιο πυκνά, τότε τώρα είναι η ευκαιρία σας! Τα έντονα φρύδια δεν είναι κάτι νέο στις τάσεις για τα μακιγιάζ, αλλά φέτος σε συνδυασμό με τα έντονα χρώματα που κυριαρχούν, μπορούν να δημιουργήσουν ένα υπέροχο καδράρισμα, να μάς κάνουν να ξεχωρίσουμε και κυρίως να έχουμε μια πιο φρέσκια και νεανική εμφάνιση.

5. Τεχνητές βλεφαρίδες σε ένα φυσικό look
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Schae B (@schaebreezy_)

Σε μια φυσική βάση με γήινα χρώματα, η επιλογή τεχνητών βλεφαρίδων μπορεί να δώσει όλη την ένταση που χρειαζόμαστε στα μάτια. Αρκεί να έχετε φροντίσει το υπόλοιπο πρόσωπο να διατηρεί τη φυσικότητά του, να δείχνει φρέσκο και λαμπερό.

6. Tie-Dye εφέ και παστέλ σκιές στα μάτια

Ένα look που μπορεί να δείχνει ιδιαίτερα περίπλοκο αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Χρειάζεστε σκιές σε παστέλ αποχρώσεις – μία για να την τοποθετήσετε στο καπάκι της σκιάς ως βάση, μία για την κόγχη για να δοθεί βάθος, μία για την εξωτερική γωνία και μια πιο λαμπερή σκιά για την εσωτερική γωνία. Και είστε έτοιμη!

7. Όχι άλλο μαύρο eyeliner
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lesley (@freshlengths)

Ήρθε η ώρα για ένα διάλειμμα στο κλασικό μαύρο eyeliner, το οποίο έρχονται να αντικαταστήσουν πιο φωτεινά, ποπ χρώματα, όπως το μπλε που από ό,τι φαίνεται θα κυριαρχήσει σε πολλές από τις αποχρώσεις του!

8. Λαμπερή, μπρονζέ επιδερμίδα

Κανένα καλοκαιρινό look δεν θα ήταν ολοκληρωμένο χωρίς μπρόνζερ και λάμψεις. Σύμφωνα με τους ειδικούς όμως αυτή δεν είναι η εποχή για smokey μάτια και έντονα «κοψίματα». Το κλειδί για υπέροχη λάμψη – χωρίς να δείχνει έντονη και «βαριά» – είναι ένα καλό μπρόνζερ και highliter σε υγρές φόρμουλες για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα στα ζυγωματικά, στον λαιμό και στα κόκκαλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠέντε παραλίες για απολαυστικές βουτιές κοντά στην Αττική12.09.2018

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b