MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 25 Ιουνίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 25 Ιουνίου.

Ο σωματοφύλακας του εκτελεστή
Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 Χαιρέτα μου τον πλάτανο επ.169

Επεισόδιο 169: Το πλήρωμα του χρόνου για την είσπραξη της κληρονομιάς έχει έρθει και ο Τζώρτζης επιμένει να πάνε με την Κατερίνα και τον Θοδωρή να ψάξουν για τα εκατομμύρια, όσο η Αγγέλα ψάχνει κι αυτή τρόπο να τα βρει. Η Κική, για μια ακόμα φορά, την πατάει με τα λόγια που της βάζει η Αγγέλα και η σχέση της με τον παπά κλονίζεται συθέμελα. Την ίδια ώρα έρχονται από το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς, για να ελέγξουν αν υπάρχουν νάρκες. Η φάρσα του Μένιου με την ψεύτικη νάρκη κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί. Θα καταφέρουν να παραπλανήσουν τον ταγματάρχη;

Τι θα γίνει όταν αυτός θα συναντήσει τον Τζώρτζη στο δάσος, και θα του αποκαλύψει ότι δεν υπήρχαν ποτέ νάρκες; Θα πιστέψει τον Τζώρτζη ή τα εγγόνια, που του λένε ότι ο ξάδερφός τους είναι ο τρελός του χωριού; Ο Μένιος ψήνει τον Παναγή να πάει να μιλήσει στην Κατερίνα και να τη διεκδικήσει ξανά κι όσο ο Παναγής το σκέφτεται, ο Νικόλας έχει την Κατερίνα από κοντά να της προσφέρει αγάπη και συμπαράσταση. Τι θα γίνει με τον έλεγχο για τις νάρκες; Τι ετοιμάζει η Αγγέλα με τον Τζίμη; Τι έκπληξη περιμένει τον Μένιο;

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 240: Ο Αιμίλιος υποχωρεί και δέχεται την ήττα από τη Δάφνη, αφήνοντάς την να ζήσει τον έρωτά της με τον Έκτορα. Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας υποδέχεται στο αεροδρόμιο την Έρση με τις μικρές, αλλά η στάση του παραμένει ψυχρή απέναντί της. Ο Φρίξος, μετά από την εμφάνισή του στην εκπομπή του Σίμου, ανακοινώνει στον εκδότη του πως δεν πρόκειται να ξαναβγεί ποτέ στην τηλεόραση γιατί ανακάλυψε πως έχει μεγάλη φοβία με τη δημοσιότητα. Παράλληλα, ο Μάρκος στέλνει στη Ναυσικά μια τούρτα για την επέτειο γάμου τους, προκαλώντας της, μ’ αυτόν τον τρόπο, έντονα συναισθήματα.

Η Κατερίνα με τον Άλκη βγαίνουν για φαγητό χωρίς τον Μιλτιάδη, δείχνοντας έτσι ότι η σχέση τους φτιάχνει όλο και περισσότερο. Εκεί, ο Άλκης της ανοίγεται και της μιλάει για το παρελθόν του, ενώ η Κατερίνα του δίνει κλειδιά για το σπίτι τους, κάνοντάς τον να αισθανθεί πραγματικό μέλος της οικογένειας. Η Ελισάβετ, θέλοντας να απαγκιστρωθεί από τον Αιμίλιο, φεύγει για την Αργεντινή, αφήνοντας πίσω της μια καλή καριέρα. Η Ολυμπία κάνει μια ακόμα κίνηση καλής θέλησης και ο Νικηφόρος με την Εύα εντυπωσιάζονται θετικά από την τεράστια μεταστροφή του χαρακτήρα της. Ο Άκης αποκρυπτογραφεί τον αναγραμματισμό του Φρίξου και ανακαλύπτει κάτι που τον φοβίζει.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

20:00: «Η Αυλή των Χρωμάτων» στην ΕΡΤ2 Η αυλή των χρωμάτων-25-6

Θέμα εκπομπής: Ένα μοναδικό αφιέρωμα στο συγκρότημα Καφέ Αμάν και στον σκηνοθέτη Κώστα Φέρρη, παρουσιάζει «Η Αυλή των Χρωμάτων», με την Αθηνά Καμπάκογλου, την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021. Το συγκρότημα ιδρύθηκε το 2001, από τον σκηνοθέτη της ταινίας «Ρεμπέτικο» και τη μουσικό Θέσια Παναγιώτου. Έχει δώσει δεκάδες συναυλίες και μουσικές παραστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Η τηλεοπτική τους παρουσία είναι αξιοσημείωτη, καθώς η τηλεοπτική παραγωγή με τίτλο «Ονείρου Ελλάς», η οποία μεταδόθηκε στην ΕΡΤ3, ζητήθηκε και μελετάται στα περισσότερα Μουσικά Σχολεία της Χώρας. Η συζήτηση με τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη είναι πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς μας αφηγείται ωραίες ιστορίες για τη φιλία του με τον Μάρκο Βαμβακάρη και τη Σωτηρία Μπέλλου. Μας μιλά για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Ζαμπέτα και τον Σταύρο Ξαρχάκο, που άφησε σπουδαία τραγούδια, καθώς ο πολυσχιδής Κώστας Φέρρης έχει διακριθεί και για τους υπέροχους στίχους του.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Μια Γενναία Καρδιά (A Mighty Heart)» στο OPEN BEYOND

Δραματική ταινία, αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής (2007). Σκηνοθεσία Μάικλ Γουιντερμπότομ. Ηθοποιοί: Αντζελίνα Τζολί, Νταν Φούτερμαν, Μοχάμεντ Αφζάλ, Άρτσι Παντζάμπι

Υπόθεση: Η απαγωγή και η εκτέλεση του Ντάνι Περλ, ανταποκριτή της Wall Street Journal στο Πακιστάν, από εξτρεμιστές μουσουλμάνους.

22:10 «Ο Κατεργάρης» στο MEGA Ο κατεργάρης

Υπόθεση: Μετά από πολλές προσπάθειες, η Εύα πείθει τον μεγαλύτερο αδελφό της τον Χρόνη να της επιτρέψει να οργανώσει ένα πάρτι σπίτι τους, και καλεί σ’ αυτό τον Αιμίλιο, γιο του συντηρητικού προέδρου της εταιρείας όπου εργάζεται ο Χρόνης, ο οποίος είναι ερωτευμένος μαζί της. Αλλά κι ο στενόμυαλος θείος του Χρόνη, ο Πλούταρχος, που είναι καθηγητής της θεολογίας, πείθεται επίσης να επιτρέψει στη δική του κόρη να διοργανώσει κι αυτή ένα πάρτι.

Την επομένη, η συμπεριφορά του πατέρα του Αιμίλιου δίνει στον Χρόνη την εντύπωση πως επίκειται η απόλυσή του από την εταιρεία, αλλά εκείνος θέλει να του ανακοινώσει την προαγωγή του σε διευθυντή. Επίσης του ανακοινώνει πως επιτρέπει στον Αιμίλιο να παντρευτεί την Εύα. Από τη νέα του θέση, ο μυαλωμένος Χρόνης αυξάνει τα κέρδη της εταιρείας, εδραιώνει τη θέση του συμπέθερου και πείθει τον θείο του, που δεν επιτρέπει στην κόρη του να παντρευτεί τον δικηγόρο που αγαπά, να δώσει τη συγκατάθεσή του.

22:30 «The Bachelor 2» στον ALPHA The Bachelor 2

Κωμωδία, ελληνικής παραγωγής (2007). Σκηνοθεσία Γιάννης Παπαδάκος. Ηθοποιοί: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Βασιλική Τρουφάκου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης

Υπόθεση: Οι Αντώνης, Ρένος και Τζίμης εκδράμουν στην Κρήτη για να «συμπαρασταθούν» στον φίλο τους Κώστα, ο οποίος ετοιμάζεται να παντρευτεί την κόρη ενός κρητίκαρου παλαιάς κοπής.

21:15 «Yesterday» στον ΑΝΤ1 Yesterday

Ρομαντική κομεντί, αγγλικής παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία Ντάνι Μπόιλ. Ηθοποιοί: Λίλι Τζέιμς, Κέιτ ΜακΚίνον, Χιμές Πατέλ, Εντ Σίραν

Υπόθεση: Ο Τζακ είναι ένας νεαρός μουσικός χωρίς την παραμικρή αναγνώριση. Ύστερα από ένα παράξενο παγκόσμιο μπλακ άουτ κι ένα ατύχημα με το ποδήλατό του όμως ξυπνά σε έναν κόσμο όπου μόνον αυτός γνωρίζει την ύπαρξη και τα τραγούδια των Beatles.

21:00 «Ο Σωματοφύλακας Του Εκτελεστή (Hitman’s Bodygard)» στο STAR Ο σωματοφύλακας του εκτελεστή

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής (2017). Σκηνοθεσία Πάτρικ Χιούζ. Ηθοποιοί: Ράιαν Ρέινολντς, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Σάλμα Χάγιεκ

Υπόθεση: Ένας σωματοφύλακας αναλαμβάνει την προστασία του μισητού εχθρού του για ένα εικοσιτετράωρο.

22:00 «Gemini Man» στο ΣΚΑΙ Gemini Man

Περιπέτεια- επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής και κινεζικής συμπαραγωγής (2019). Σκηνοθεσία Ανγκ Λι. Ηθοποιοί: Γουίλ Σμιθ, Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ, Κλάιβ Όουεν

Υπόθεση: Ένας επαγγελματίας δολοφόνος θέλει να αποσυρθεί, αλλά η υπηρεσία του αποφασίζει να τον βγάλει από τη μέση, στέλνοντας στο κατόπι του τον νεαρό κλώνο του.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 «Τραγωδία του Αιγαίου» στο COSMOTE HISTORY HD Τραγωδία του Αιγαίου

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Βασίλη Μάρου (1961). Σκηνοθεσία Βασίλης Μάρος

Υπόθεση: Ένα πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ με αυθεντικές εικόνες από την περίοδο 1912-1945, που απαθανάτισαν γνωστοί κι άγνωστοι οπερατέρ στις πρώτες γραμμές του πολέμου, στους δρόμους της Αθήνας, εκεί όπου γράφτηκε η ιστορία της Ελλάδας.

22:30 «Η Καθοριστική Μάχη των Θερμοπυλών» στο COSMOTE HISTORY HD Η καθοριστική μάχη των θερμοπυλών

Ντοκιμαντέρ, αμερικανικής παραγωγής (2004)

Υπόθεση: Ένα ‘ταξίδι’ στην καρδιά μίας από τις πιο καθοριστικές μάχες του αρχαίου κόσμου, αυτής των Θερμοπυλών το 480 π.Χ., όταν 300 Σπαρτιάτες, με επικεφαλής τον Λεωνίδα, πολέμησαν θαρραλέα ενάντια στον πανίσχυρο περσικό στρατό.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b