MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 18 Ιουνίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 18 Ιουνίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 Χαιρέτα μου τον πλάτανο επ. 164

Επεισόδιο 164: Τη στιγμή που ο Νικόλας κατηγορεί τον Παναγή για τη φωτιά στις κατασκηνώσεις, έχουν αρχίσει να τον υποπτεύονται και ο Σίμος με την Κατερίνα. Η Αγγέλα το έχει βάλει στόχο, να καταστρέψει τη σχέση του παπά και της Κικής, αλλά και να κάνει άνω κάτω όλο το χωριό. Η Τούλα πάει να βρει τον Σίμο και να του ζητήσει εξηγήσεις για όσα την κατηγορεί, ενώ ο Χαραλάμπης με τον Μένιο κανονίζουν μπάτσελορ και κάνουν την Καλλιόπη έξαλλη. Ο παπάς προσπαθεί να βρει μια λύση και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με την Αγγέλα, ενώ ο Παναγής προσπαθεί ν’ αποδείξει την αθωότητά του, αλλά δεν τα καταφέρνει. Τι θέλουν οι Ιταλοί από τη Μάρμω και τον Βαγγέλα; Τι θα γίνει με τον παπά και την Κική; Ποιος έβαλε, τελικά, τη φωτιά στις κατασκηνώσεις;

22:00 «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1 Τα καλύτερά μας χρόνια επ. 58

Επεισόδιο 58: Νοέμβριος του 1973. Μια ομάδα φοιτητών κλείνεται στο Πολυτεχνείο και αμφισβητεί, για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά και έμπρακτα, τη Δικτατορία. Η κατάληψη γίνεται σύντομα μαζική. Κατά το πρότυπο του ραδιοφωνικού σταθμού που λειτουργούν οι εξεγερμένοι φοιτητές, ο Άγγελος, με τα δικά του αθώα μάτια, αποφασίζει να στήσει και αυτός ραδιοφωνικό σταθμό και να εκπέμψει το δικό του μήνυμα σε όλη την Αθήνα. Αρωγός και τεχνικός συμπαραστάτης του, ο κυρ Νίκος, παλιός ραδιοερασιτέχνης, που φυσικά αγνοεί τις προθέσεις του Άγγελου.

Την ίδια στιγμή, η Ελπίδα, που κάνει πρόβα σε ένα μικρό υπόγειο θεατράκι στο κέντρο, παίρνει από τους συναδέλφους της ηθοποιούς το μήνυμα για την κατάληψη. Ενώ ο Αντώνης, φαντάρος στο Γουδή και άθελά του αυτή τη φορά από την άλλη μεριά της Ιστορίας, έχει να αντιμετωπίσει την αιφνίδια διαταγή που έρχεται στο στρατόπεδο: να κατέβουν τα τανκς στο Πολυτεχνείο. Απέναντι στον γενικό ξεσηκωμό, ο Στέλιος και η Μαίρη, καλεσμένοι το βράδυ της 16ης προς 17η Νοεμβρίου σε επίσημο δείπνο με τον Μανιά στο σπίτι του κουμπάρου τους Παπαδόπουλου, καλούνται να πάρουν θέση, στη μεγαλύτερη στιγμή της αντίστασης του ελληνικού λαού απέναντι στη χούντα.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

20:00: «Η Αυλή των Χρωμάτων» στην ΕΡΤ2 Η αυλή των χρωμάτων 2021

Θέμα εκπομπής: Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στη διαδρομή και στο έργο της Μελίνας Μερκούρη παρουσιάζει “Η Αυλή των Χρωμάτων” με την Αθηνά Καμπάκογλου. Αφορμή για αυτήν την ωραία σύναξη στάθηκε το βιβλίο της Εύας Νικολαΐδου: «Άγνωστα αποτυπώματα της Μελίνας Μερκούρη», το οποίο εκδόθηκε για τα 100 χρόνια από τη γέννησή της, καθώς και για το έτος 2020, το οποίο είχε ανακηρυχθεί έτος Μερκούρη.

Καλεσμένοι της εκπομπής είναι οι δημοσιογράφοι Γιώργος Λιάνης και Θανάσης Λάλας, οι οποίοι συνάντησαν και συνομίλησαν αρκετές φορές μ’ αυτή τη μεγάλη μορφή της νεότερης ιστορίας μας, η οποία ταύτισε την αξιόλογη διεθνή της πορεία με την Ελλάδα και τον πολιτισμό της. Στιγμές άγνωστες, μαρτυρίες συναρπαστικές, γεγονότα που σφράγισαν την πορεία της, καθώς και την καλλιτεχνική διαδρομή της, ακούγονται σ’ αυτό το αφιέρωμα. Κάποια από αυτά για πρώτη φορά.

Η αισθαντική Ρίτα Αντωνοπούλου ερμηνεύει τα τραγούδια της Μελίνας, που άφησαν εποχή, ενώ ο Κώστας Τριανταφυλλίδης μάς ταξιδεύει και μάς σαγηνεύει με την ερμηνευτική του δεινότητα.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Minority Report» στο OPEN BEYOND Minority report

Ταινία δράσης, αμερικανικής παραγωγής (2002). Σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ. Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Σαμάνθα Μόρτον, Κόλιν Φάρελ, Μαξ Φον Σίντοφ, Πίτερ Στορμάρε

Υπόθεση: Στην Ουάσινγκτον του 2054, τρία μεταλλαγμένα ανθρώπινα όντα προβλέπουν τα εγκλήματα και οι δράστες συλλαμβάνονται πριν τα διαπράξουν. Όταν ο κορυφαίος αστυνομικός Τζον Άντερτον κατηγορείται για φόνο, αμφισβητεί τις προβλέψεις και ως φυγάς επιχειρεί να ξεδιαλύνει την πλάνη.

21:00 «Jason Bourne» στο STAR Jason Bourne

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής (2016). Σκηνοθεσία Πολ Γκρίνγκρας. Ηθοποιοί: Ματ Ντέιμον, Τόμι Λι Τζόουνς, Αλίσια Βικάντερ, Τζούλια Στάιλς

Υπόθεση: Η Νίκι Πάρσονς εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή του Τζέισον Μπορν, έχοντας στα χέρια της ένα στικάκι με πληροφορίες σχετικά με σκοτεινές επιχειρήσεις της CIA. Η συνάντησή τους στη φλεγόμενη από αντιμνημονιακές κινητοποιήσεις Αθήνα θα πάρει απροσδόκητη τροπή, με τον πρώην πράκτορα να ταξιδεύει σε Βερολίνο, Λονδίνο και, τέλος, στην πατρίδα του για να αναμετρηθεί με το παρελθόν αλλά και να σταματήσει το μυστικό πρόγραμμα της CIA που θέλει να ελέγξει τον κυβερνοχώρο.

22:10 «Μακρυκωσταίοι Και Κοντογιώργηδες» στο MEGA Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες

Υπόθεση: Δύο φιλήσυχοι τύποι (Ντίνος Ηλιόπουλος και Κώστας Χατζηχρήστος) ενημερώνονται από συγχωριανούς τους ότι η παλιά αιματηρή βεντέτα των οικογενειών τους αναζωπυρώθηκε και πρέπει να τη συνεχίσουν οι ίδιοι. Προσπαθώντας να αποφύγουν τη βία, θα συναντηθούν τυχαία και θα φιλιώσουν αρνούμενοι να συνεχίσουν την προγονική διαμάχη.

22:30 «Νήσος 2» στον ALPHA Νήσος 2

Κωμωδία, ελληνικής παραγωγής (2011). Σκηνοθεσία Αντώνης Αγγελόπουλος. Ηθοποιοί: Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Μιχάλης Μαρίνος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ελένη Καστάνη, Δημήτρης Τζουμάκης

Υπόθεση: Ο χάρτης ενός χαμένου θησαυρού ενώνει ξανά τις τέσσερις εξουσίες του μικρού νησιού και βάζει τους κατοίκους του σε καινούργιες περιπέτειες.

22:00 «Lara Croft Tomb Raider: Το Λίκνο Της Ζωής (Lara Croft Tomb Raider: The Cradle Οf Life)» στο ΣΚΑΙ Lara Croft Tomb Raider

Περιπέτεια δράσης, αμερικανικής παραγωγής (2003). Σκηνοθεσία Ίαν ντε Μποντ. Ηθοποιοί: Αντζελίνα Τζολί, Τζέραρντ Μπάτλερ, Κιάραν Χιντς, Τζίμον Χούνσου, Νόα Τέιλορ

Υπόθεση: Ένας σεισμός στη Σαντορίνη αποκαλύπτει την ύπαρξη ενός αρχαίου ναού, όπου ο Μέγας Αλέξανδρος έκρυψε ένα ολόγραμμα – μυστικό χάρτη, για το πού βρίσκεται κρυμμένο το κουτί της Πανδώρας. Η Λάρα Κροφτ θα το αναζητήσει σε διάφορα σημεία της υφηλίου, έχοντας να αντιμετωπίσει ένα σατανικό επιστήμονα, εξπέρ στο μικροβιολογικό πόλεμο.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

17:10 «Όπλα Μαζικής Καταστροφής στην Αρχαία Ελλάδα» στο COSMOTE HISTORY HD Όπλα Μαζικής Καταστροφής στην Αρχαία Ελλάδα

Ντοκιμαντέρ, αμερικανικής παραγωγής (2006)

Υπόθεση:  Τα όπλα μαζικής καταστροφής φαντάζουν πρόσφατη εφεύρεση. Κι όμως, πρώτοι τα εμπνεύστηκαν οι αρχαίοι Έλληνες! Από τη βαλλίστρα και τα δηλητηριώδη τόξα ως το ‘υγρόν πυρ’, γνωρίστε ορισμένα από τα φονικότερα όπλα της αρχαιότητας.

22:40 «Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος- Ελλάδα» στο COSMOTE HISTORY HD Α' Παγκόσμιος Πόλεμος- Ελλάδα

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Πολεμικού Μουσείου (2012). Σκηνοθεσία Γιάννης Κοροδήμος

Υπόθεση:  Μέσα από σπάνια ντοκουμέντα, το Πολεμικό Μουσείο ρίχνει φως στη συμμετοχή της Ελλάδας στον Α’ Παγκόσμιο, που προσέφερε στη χώρα μια τελευταία ευκαιρία εδαφικής επέκτασης κι ενσωμάτωσης των αλύτρωτων ακόμη ελληνικών πληθυσμών.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b