MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τo Σαββατοκύριακο 12-13 Ιουνίου

Όλες οι επιλογές από σειρές, εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιουνίου.

Monopoli Team

Σάββατο 12/06, 20:00 «Ζακέτα να Πάρεις» στην ΕΡΤ1 ζακέτα να πάρεις επ.19

Επεισόδιο 19: Μια ξαδέρφη της Αριστέας και της Δέσποινας, η Κική, έρχεται από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και ρωτάει την Αριστέα για ένα καλό ξενοδοχείο. Η Αριστέα δεν σηκώνει κουβέντα, σόι της και θα κοιμηθεί σε ξενοδοχείο; Αποκλείεται! Και επειδή η ίδια δεν έχει χώρο, ο κλήρος τής φιλοξενίας πέφτει στη Δέσποινα, που δεν θέλει ούτε να το ακούσει. Η Κική, από μικρά παιδιά ακόμα, της έκανε τη ζωή δύσκολη και δεν σταμάτησε ούτε κι όταν μεγάλωσαν.

Η Αριστέα κι η Φούλη την πείθουν πως αυτά είναι περασμένα ξεχασμένα και η Δέσποινα ανοίγει το σπίτι της για την Κική και η Κική… κάνει ό,τι μπορεί για να της το κλείσει. Μέσα σε λίγες ημέρες, με τα λόγια που βάζει όπου μπορεί, στρέφει εναντίον της Δέσποινας την Αριστέα με τη Φούλη και τους γιους τους, αλλά και τον Παντελή. Η Δέσποινα, μόνη εναντίον όλων, πρέπει να αποδείξει τον ένοχο. Αλλά ποιος θα την πιστέψει;
Ως guest εμφανίζεται η Μαρία Κανελλοπούλου στο ρόλο της Κικής.

Κυριακή 13/06, 21:00 «Σιωπηλός δρόμος» στο MEGA Σιωπηλός δρόμος επ.10

Επεισόδιο 10: Ο Μιχάλης καταφέρνει να αποφύγει την σύλληψη και επιστρέφει μαζί με τον «ενορχηστρωτή» στο κρησφύγετο. Εκεί αποφασίζουν πως η απαγωγή πρέπει να λήξει άμεσα και επικοινωνούν με την αστυνομία απαιτώντας τα λύτρα και δίνοντας μια τελευταία διορία. Η Θάλεια μαθαίνει για πρώτη φορά πως ο Μιχάλης είναι ένας από τους απαγωγείς, ενώ η αστυνομία καθυστερεί τις διαπραγματεύσεις καθώς φτάνει όλο και πιο κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών.

Η Αθηνά αποκαλύπτει στην Θάλεια τους πραγματικούς λόγους που την οδήγησαν στην απομάκρυνσή της από το Βασίλη και η οικογένεια Καρούζου κλονίζεται από τις αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση διαφθοράς στην κοινότητα του Βαθιού. Η ξαφνική αρρώστια ενός παιδιού θα περιπλέξει τα πράγματα μέσα στο κρησφύγετο και οι δράστες θα διχαστούν ως προς την παράδοσή του. Την ίδια στιγμή η αστυνομία φτάνει για πρώτη φορά στον εντοπισμό του στίγματος τηλεφώνου του «ενορχηστρωτή».

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Σάββατο 12/06, 20:00 «ArtWeek (2020-2021)» στην ΕΡΤ2 ARTWEEK - Ελευθερία Αρβανιτάκη

Θέμα εκπομπής: Σε μία εκπληκτική συγκυρία που θα μείνει ανεξίτηλη στα πολιτιστικά δρώμενα αυτού του καλοκαιριού, η Λένα Αρώνη συναντά τη σπουδαία ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη και φιλοξενείται στο μοναδικής ομορφιάς και ιστορικότητας Ηρώδειο.

Σε αποκλειστική συνέντευξη, η Ελευθερία Αρβανιτάκη μιλάει για τη συναυλία που θα γίνει για μία μόνο βραδιά στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, όπου μαζί με την “Καμεράτα Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής”, θα παρουσιάσει δύο εμβληματικής σημασίας δίσκους της καριέρας της με μελοποιημένη ποίηση και σύνθεση των αγαπημένων Δημήτρη Παπαδημητρίου και Νίκου Ξυδάκη (“Τραγούδια για τους μήνες” και “Γρήγορα η ώρα πέρασε”, αντίστοιχα).

Σάββατο 12/06, 21:00 «Συν Γυναιξί» στην ΕΡΤ2 Συν γυναιξί- Μαριαλένα Τσίρλη

Θέμα εκπομπής: Η Μαριαλένα Τσίρλη, η πρώτη γυναίκα και μάλιστα η πρώτη Ελληνίδα που ανέλαβε τον ρόλο της Γενικής Γραμματέως του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) μιλά στο Συν Γυναιξί για την πορεία της, αλλά και για τη σημασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος τη συναντά στο Στρασβούργο, ξεναγείται στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και συνομιλεί μαζί της, τόσο για τη ζωή της, όσο και για τις σημαντικές αποφάσεις που παίρνονται εκεί. Παράλληλα, η Μαριαλένα Τσίρλη εξομολογείται τις βαθιές σκέψεις της στη Νικόλ Αλεξανδροπούλου, η οποία βρίσκεται πίσω από τον φακό.

Σάββατο 12/06, 18:40 «My Greece» στο MEGA My Greece- Ασλανίδου

Θέμα εκπομπής: H Δέσποινα Βανδή μας ξεναγεί στον τόπο που μεγάλωσε, την πόλη που διατηρεί την αυθεντική ομορφιά της. Καλεσμένη σ’ αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι η Μελίνα Ασλανίδου, που εκτός από τη φιλία τους μοιράζονται και μια κοινή ρίζα: τον Πόντο.

Η βόλτα ξεκινά το Σάββατο 12 Ιουνίου από το κέντρο της Καβάλας για να ανέβουν ως την Παλιά Πόλη, την Παναγιά και το Κάστρο. Σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό, στο παλιό καρνάγιο της πόλης η Δέσποινα και η Μελίνα μαγειρεύουν σαρδέλες πλακί. Αμέσως μετά φτάνουν στις Καμάρες που, εκτός από χαρακτηριστικό μνημείο της πόλης, κρύβουν για τη Δέσποινα πολλές αναμνήσεις.

Η στάση στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού με τα κειμήλια δεκάδων προσφύγων από τη Μικρά Ασία, τον Πόντο και τη Θράκη επιφυλάσσει στιγμές συγκίνησης για όλους. Η Δέσποινα και η Μελίνα μαθαίνουν τα μυστικά των περίφημων κουραμπιέδων Νέας Καρβάλης, τη συνταγή που έχει φτάσει ως εδώ μαζί με τους πρόσφυγες από την Καππαδοκία.

Κυριακή 13/06, 18:40 «My Greece» στο MEGA My Greece- Ασλανίδου

Θέμα εκπομπής: Η βουτιά στο χθες και το σήμερα της Καβάλας συνεχίζεται και την Κυριακή 13 Ιουνίου με βόλτες στο γραφικό λιμάνι και την παραλία της πόλης. Η Δέσποινα και η Μελίνα φτάνουν ως την Κεραμωτή δίπλα στο δέλτα του Νέστου. Αδιαφορούν για τα μποφόρ. Και μπαίνουν σ’ ένα καΐκι για να βρεθούν εκεί που καλλιεργούνται και μεγαλώνουν τα περίφημα μύδια της περιοχής. Κι αφού μαθαίνουν τα πάντα γι’ αυτά, δοκιμάζουν μια πρωτότυπη συνταγή μυδοντολμάδες με σέσκουλα και πολύχρωμα παντζάρια.

Η βόλτα στην πόλη ολοκληρώνεται άκρως απολαυστικά και ποντιακά. Η Δέσποινα και η Μελίνα μυούνται στα μυστικά του γαύρου και του χαψοτήγανου.

ΤΑΙΝΙΕΣ

Σάββατο 12/06, 21:00 «Μια πάπια μα ποια πάπια» στο OPEN BEYOND Μια πάπια μα ποια πάπια

Ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής, κινεζικής και βρετανικής συμπαραγωγής (2018). Σκηνοθεσία Κρίστοφερ Τζένκινς

Υπόθεση: Μια αρσενική χήνα που πετά ριψοκίνδυνα χωρίζει κατά λάθος από το σμήνος δύο ορφανά παπάκια, τα οποία υποχρεώνεται να προστατεύσει και να τα επιστρέψει σε αυτό.

Σάββατο 12/06, 21:00 «Minions» στο STAR Minions

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής (2015). Σκηνοθεσία Κάιλ Μπάλντα και Πιέρ Κοφέν

Υπόθεση: Οι Κέβιν, Στιούαρτ και Μπομπ είναι τα τρία Μίνιονς που φεύγουν από την παγωμένη σπηλιά όπου έχει καταφύγει η «φυλή» τους, αναζητώντας τον απόλυτο κακό, τον οποίο θέλουν να υπηρετήσουν τυφλά. Καταλήγουν στο Λονδίνο των ’60s βοηθοί της αδίστακτης Σκάρλετ Όβερκιλ, η οποία σκοπεύει να στεφθεί νέα βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας.

Σάββατο 12/06, 23:45 «Star Wars: Επεισόδιο 3 – Η Εκδίκηση Των Σιθ (Star Wars: Episode 3 – Revenge Of The Sith)» στον ALPHA Star Wars

Περιπέτεια, επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής (2015). Σκηνοθεσία Τζορτζ Λούκας. Ηθοποιοί: Χέιντεν Κρίστενσεν, Ναταλί Πόρτμαν, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Κρίστοφερ Λι

Υπόθεση: Πέφτοντας θύμα πολιτικής δολοπλοκίας του καγκελάριου Παλπάτιν, υποκύπτοντας όμως κυρίως στις δικές του φιλοδοξίες, ο Άνακιν στρέφεται εναντίον των τζεντάι, συντελεί ώστε η διαγαλαξιακή Δημοκρατία να γίνει Αυτοκρατορία και εκείνος να ανακηρυχτεί στον άρχοντα του κακού Νταρθ Βέιντερ.

Σάββατο 12/06, 22:50 «Οι Μπάτσοι Της Συμφοράς (Cop Out)» στο STAR Οι μπάτσοι της συμφοράς

Κωμωδία δράσης, αμερικανικής παραγωγής (2010). Σκηνοθεσία Κέβιν Σμιθ. Ηθοποιοί: Μπρους Γουίλις, Τρέισι Μόργκαν, Χουάν Κάρλος Χενάντεζ

Υπόθεση: Τα προβλήματα δύο αστυνομικών δεν φαίνεται να έχουν σταματημό. Μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα να συλλάβουν ένα μεγαλέμπορο ναρκωτικών βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Το γεγονός αυτό έρχεται να “συμβάλλει” στην οικονομική στενότητα του ενός, ο οποίος μάλιστα έχει να αντιμετωπίσει και τα τρέχοντα έξοδα του γάμου της κόρης του.

Απελπισμένος, που δεν θα μπορέσει να προσφέρει στην κόρη του τον γάμο, που εκείνη πάντα ονειρευόταν, αποφασίζει να πουλήσει μία συλλεκτική κάρτα, ενός παίχτη του μπέιζμπολ, που έχει χρόνια στην κατοχή του. Τα πράγματα όμως θα στραβώσουν όταν ένας μαφιόζος, με εμμονή στα αναμνηστικά αντικείμενα παλιότερων εποχών, ληστεύει το ενεχυροδανειστήριο στο οποίο είχε φυλάξει την κάρτα.

Κυριακή 13/06, 21:00 «Ο Σπαγγοραμένος» στο STAR Ο Σπαγγοραμένος

Υπόθεση: Ένας τσιγκούνης οικογενειάρχης (Λάμπρος Κωνσταντάρας) παρασύρεται ένα βράδυ από τον συνεργάτη του (Ανδρέας Μπάρκουλης) και γλεντούν στα μπουζούκια, με συντροφιά δύο φίλες του δεύτερου (Μαρία Μπονέλλου και Τζένη Ρουσέα). Όμως, η μια από αυτές θα αποδειχθεί πως είναι εξαδέρφη της γυναίκας του σπαγκοραμμένου. Όταν θα αποκαλύψει στη γυναίκα του τη σπατάλη που έκανε ο άντρας της, η δεύτερη θα αλλάξει τη συμπεριφορά της απέναντί του, απαιτώντας χρήματα και πολυτελή ζωή. Η ταινία αποτελεί διασκευή της θεατρικής κωμωδίας ” Ένα Βότσαλο στη Λίμνη ” των Α. Σακελλάριου & Χρ Γιαννακόπουλου και ριμέικ της ομώνυμης ταινίας του 1952.

Κυριακή 13/06, 21:10 «Pearl Harbor» στον ALPHA Pearl Harbor

Πολεμικό δράμα, αμερικανικής παραγωγής (2001). Σκηνοθεσία Μάικλ Μπέι. Ηθοποιοί: Μπεν Άφλεκ, Τζος Χάρτνετ, Κέιτ Μπεκινσέιλ, Γιον Βόιτ, Κούμπα Γκούντινγκ, Τομ Σάιζμορ

Υπόθεση: Δύο παιδικοί φίλοι, που υπηρετούν στην πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ κι είναι ερωτευμένοι με την ίδια νοσοκόμα, βρίσκονται στο Περλ Χάρμπορ τη μοιραία μέρα της επίθεσης των Γιαπωνέζων. Η φιλία τους, ωστόσο, θα σφυρηλατηθεί ξανά, όταν πάρουν μέρος στην επίθεση κατά του Τόκιο.

Κυριακή 13/06, «Κριντ: Η γέννηση ενός θρύλου» στο OPEN BEYOND Η γέννηση ενός θρύλου

Δραματική ταινία, αμερικανικής παραγωγής (2015). Σκηνοθεσία Ράιαν Κούγκλερ. Ηθοποιοί: Μάικλ Τζόρνταν, Σιλβέστερ Σταλόνε, Τέσα Τόμσον

Υπόθεση: Γιος του θρυλικού μποξέρ Απόλο Κριντ, ο οποίος γεννήθηκε μετά το θάνατο του πατέρα του, ο νεαρός Άντονις εγκαταλείπει την καλοπληρωμένη δουλειά του και αποφασίζει να κυνηγήσει καριέρα πυγμάχου. Μετακομίζει από το Λος Άντζελες στη Φιλαδέλφεια και με τα πολλά πείθει τον Ρόκι Μπαλμπόα να γίνει προπονητής του.

Κυριακή 13/06, 22:50 «Οι Τελευταίοι Ιππότες (Last Knights)» στο STAR Οι Τελευταίοι Ιππότες

Περιπέτεια, βρετανικής και νοτιοκορεάτικης παραγωγής (2015). Σκηνοθεσία Καζουάκι Κιρίγια. Ηθοποιοί: Μόργκαν Φρίμαν, Κλάιβ Όουεν, Κλιφ Κέρτις, Άξελ Χένι, Τσουγιόσι Ιχάρα

Υπόθεση: Ένας άρχοντας ορθώνει το ανάστημά του απέναντι σε ένα διεφθαρμένο βασιλιά. Ο άρχοντας τελικά θα καταδικασθεί άδικα σε θάνατο και μάλιστα από το χέρι του Ρέιντεν, του πιστού διοικητή των ιπποτών του.

Ο Ρέιντεν και οι άντρες του γνωρίζουν την ταπείνωση καθώς τους αφαιρούνται όλα τα προνόμια και τα αξιώματα ενώ εξορίζονται από τη γη τους. Το τάγμα των ιπποτών δεν έχει άλλη επιλογή από το να αναζητήσει την εκδίκηση και καταστρώνει ένα παράτολμο σχέδιο.

Κυριακή 13/06, 22:10 «The impossible» στο MEGA The impossible

Δραματική ταινία, αμερικανικής, ισπανικής και ταϋλανδέζικης συμπαραγωγής (2012). Σκηνοθεσία Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα. Ηθοποιοί: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Ναόμι Γουότς, Τζέραλντιν Τσάπλιν, Τομ Χόλαντ

Υπόθεση: Η αληθινή ιστορία της οικογένειας Μπέλον παίρνει σάρκα και οστά σε μια δραματική ταινία απόλυτης καταστροφής και επιβίωσης. Τον Δεκέμβριο του 2004 η Μαρία Μπένετ (Ναόμι Γουότς), μαζί με τον σύζυγο της Χένρι (Γιούαν ΜακΓκρέγκορ) και τους τρεις γιους τους, ταξιδεύουν στην Ταϊλάνδη για να περάσουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους.  Το σύμπαν, όμως, έχει άλλα σχέδια και μετά από έναν ισχυρότατο σεισμό στον Ινδικό Ωκεανό, βρίσκονται στο έλεος του τσουνάμι, που πλήττει την περιοχή που βρίσκονται.

Η Μαρία και ο Λούκας παρασύρονται μακριά από τους άλλους και η Μαρία τραυματίζεται σοβαρά… Με τη βοήθεια των ντόπιων μεταφέρονται στο νοσοκομείο και εκεί ο Λούκας ενημερώνεται ότι η σύζυγος του έχει χάσει τη μάχη για τη ζωή της ή μήπως όχι; Σε ένα άλλο μέρος του νησιού, τα 3 παιδιά τους έχουν καταφέρει να μείνουν ενωμένα. Θα καταφέρουν μέσα στο χάος που επικρατεί να βρουν τον πατέρα τους; Η συγκλονιστική ερμηνεία της Ναόμι Γουότς επιβραβεύτηκε με τις υποψηφιότητες της για το Οσκαρ και τη Χρυσή Σφαίρα Α γυναικείου ρόλου.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Σάββατο 12/06, 22:00 «Πριγκίπισσα Αλίκη της Ελλάδας» στο COSMOTE HISTORY HD πριγίπισσα αλίκη της Ελλάδας

Ντοκιμαντέρ, βρετανικής παραγωγής (2014). Σκηνοθεσία Ρομπ Κόλντστριμ

Υπόθεση: Ένα ντοκιμαντέρ που ρίχνει φως στη ζωή της πριγκίπισσας Αλίκης, μητέρας του πρίγκιπα Φίλιππου της Αγγλίας και συζύγου του πρίγκιπα Ανδρέα της Ελλάδος, οι οποίοι αποπέμφθηκαν επ’ άπειρον από την Ελλάδα στη διάρκεια της Επανάστασης του 1922.

Σάββατο 12/06, 23:00 «Η Αποκάλυψη και το Τέλος του κόσμου» στο COSMOTE HISTORY HD Η Αποκάλυψη και το Τέλος του κόσμου

Ντοκιμαντέρ, γαλλικής και γερμανικής παραγωγής (2006). Σκηνοθεσία Τσέμα Σαρμιέντο

Υπόθεση: Η ιδέα της Αποκάλυψης, ότι δηλαδή μια μέρα ο κόσμος μας θα πάψει να υπάρχει, έβρισκε πάντα ακροατήριο στη Δύση. Πότε, όμως, πρωτοεμφανίστηκε αυτός ο φόβος; Πώς έχει ‘μεταλλαχθεί’ μέσα στους αιώνες και πώς εκφράζεται σήμερα;

Κυριακή 13/06, 21:40 «Ο Εντοπισμός της Ατλαντίδας» στο COSMOTE HISTORY HD Ο εντοπισμός της Ατλαντίδας

Ντοκιμαντέρ, βρετανικής παραγωγής (2015). Σκηνοθεσία Ντέιβιντ Λι

Υπόθεση:  Υπήρξε η Ατλαντίδα; Σύμφωνα με τον γεωλόγο Δρ Μάρτιν Πέπερ, ναι, και μάλιστα στη Σαντορίνη. Με σύμμαχο την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και την ιστορική γνώση, θα ταξιδέψει από την Ελλάδα ως τα Κανάρια Νησιά για να το αποδείξει!

Κυριακή 13/06, 23:10 «Θρύλοι της Όπερας: Μαρία Κάλλας» στο COSMOTE HISTORY HD Θρύλοι της Όπερας: Μαρία Κάλλας

Ντοκιμαντέρ, βρετανικής παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία Λίντι Σάβιλ

Υπόθεση: Η φωνή της μάγεψε το κοινό, ενώ οι όλο ένταση και λυρισμό ερμηνείες της ανανέωσαν το παγκόσμιο ενδιαφέρον για τις ιταλικές όπερες του 19ου αιώνα. Μια αναδρομή στη ζωή και το έργο της κορυφαίας σοπράνο του 20ού αιώνα Μαρίας Κάλλας.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b