MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 11 Ιουνίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Η χαμένη πολη του Ζ
Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 Χαιρέτα μου τον πλάτανο επ. 160

Επεισόδιο 160: Ο Νικόλας φιλάει την Κατερίνα και προχωράει γλυκά, αλλά επιθετικά. Ο Παναγής το αντιλαμβάνεται και ζητάει από την Κατερίνα να μη τον ξαναδεί. Ο Τζώρτζης, επιτέλους, επιβεβαιώνει αυτό, που τόσο καιρό υποστήριζε και κανείς δεν τον πίστευε. Ο παππούς του είναι ολοζώντανος και είναι ό,τι καλύτερο τού έχει συμβεί. Δυσάρεστα τα νέα για τη Μυρτώ, καθώς μαθαίνει ότι ο πατέρας της το έσκασε, αλλά και ότι ο Μένιος γνώριζε τα πάντα. Η Καλλιόπη καπελώνει τον Χαραλάμπη στις ετοιμασίες του γάμου τους και ο Χαραλάμπης θυμώνει άσχημα. Τέλος, Κατερίνα και Θοδωρής βρίσκονται έντρομοι μπροστά στον «αναστημένο» παππού τους!

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 ήλιος επ. 179

Επεισόδιο 179: Η Αλίκη καταφέρνει και δίνει ένα μέρος των χρημάτων στους εκβιαστές, προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο. Η Ελένη, τρομοκρατημένη πια, θέλει να φύγει από την πόλη, κρύβοντας τον πραγματικό λόγο από τον Δημήτρη, ο οποίος της ζητάει να περιμένει. Η μέρα του πάρτι για τον γάμο του Δημήτρη και της Αλίκης έχει φτάσει και όλοι είναι πανευτυχείς. Η Αλίκη και ο Δημήτρης πάνε να διασκεδάσουν επιτέλους με τις οικογένειες και τους φίλους τους, όμως κάποιος λείπει από κοντά τους. Όταν συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί θα είναι αργά και αυτό που θα ακολουθήσει είναι κάτι που δεν το περιμένει κανείς.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

20:00: «Η Αυλή των Χρωμάτων» στην ΕΡΤ2 Αυλή των χρωμάτων

Θέμα εκπομπής: Ένα μουσικό οδοιπορικό, αφιερωμένο στον «αιώνιο έφηβο», με τραγούδια-σταθμούς, που «σημάδεψαν» αυτήν την ανεπανάληπτη πορεία. Ποιος μπορούσε να φανταστεί, το έτος 1966, ότι ο μπασίστας και τραγουδιστής του νεανικού συγκροτήματος Olympians, που θα έγραφε το τραγούδι με τίτλο «Ο Τρόπος» (μουσική και στίχους), θα έφερνε επανάσταση στο ελληνικό τραγούδι, δημιουργώντας ένα νέο είδος: την ελληνική ποπ μουσική!

Τα χρόνια πέρασαν και ο Πασχάλης κατόρθωσε με το συνθετικό του ταλέντο, τους υπέροχους στίχους του, τη σημαντική δισκογραφία του, αλλά κυρίως με όπλο τη μελωδική του φωνή και την έντονη σκηνική του παρουσία, να βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Κομφούκιος (Confucius)» στο OPEN BEYOND Confucius

Ιστορικό έπος-βιογραφία, κινεζικής παραγωγής (2010). Σκηνοθεσία Μέι Χου. Ηθοποιοί: Τσόου Σουν, Τσόου Γιούν-Φατ, Τσεν Τζιανμπίν, Λου Γι

Υπόθεση: 6ος αιώνας Π.Χ. Η αρχαία δυναστεία Zhou παρέπαιε. Στο ανάκτορο, οι φεουδάρχες συνωμοτούσαν και φιλονικούσαν πάνω από τα ερείπια της αυτοκρατορίας, ο καθένας τους λαχταρώντας να κυριαρχήσει σε γη και ουρανό. Ήταν η εποχή της δύναμης, του μεγαλείου και της δόξας για την Κίνα. Ήταν εποχή πολέμου, εποχή ηρώων και νέων ιδεών ήταν η περίοδος της Άνθησης της Κίνας.

O Κομφούκιος, ή Κονγκ Φούτζι ή Κουνγκ-φου-τζου, διάσημος κινέζος διανοητής και κοινωνικός φιλόσοφος, με τις διδασκαλίες του και την φιλοσοφία του, προσπαθούσε να αλλάξει την καταστροφική πορεία της ιστορικής αυτής περιόδου με μια φιλοσοφία ανώτερη της εποχής της.

21:00 «Η Χαμένη Πόλη Του Ζ (Lost City Of Z)» στο STAR Η χαμένη πολη του Ζ

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής (2016). Σκηνοθεσία Τζέιμς Γκρέι. Ηθοποιοί: Τσάρλι Χάναμ, Ρόμπερτ Πάτινσον, Σιένα Μίλερ

Υπόθεση: Όταν, στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, ο Βρετανός χαρτογράφος Πέρσι Φόσετ επιστρέφει στη χώρα του έπειτα από διετή αποστολή στη ζούγκλα του Αμαζονίου, είναι ένας εθνικός ήρωας. Θα διακινδυνεύσει όμως τα πάντα, από τη φήμη μέχρι την οικογενειακή ευτυχία του, για να επιστρέψει στα δάση της Βραζιλίας αναζητώντας τη μυθική, χαμένη πόλη των ιθαγενών Ζ.

22:10 «Ο Τζαναμπέτης» στο MEGA Ο τζαναμπέτης

Υπόθεση: Ο Νεόφυτος (Λάμπρος Κωνσταντάρας), ο Σάββας (Δημήτρης Νικολαΐδης) και ο Λάμπης (Ορφέας Ζάχος) είναι τρεις μεσόκοποι εργένηδες που απαγορεύουν στον ανιψιό τους Ντίνο (Παύλο Λιάρο) να παντρευτεί την αγαπημένη του Καίτη (Καίτη Τριανταφύλλου). Και οι τρεις θείοι θα πιαστούν στα δίχτυα της γοητευτικής θείας της Καίτης, της Βέρας (Μάρω Κοντού), και τελικά θα δώσουν τη συγκατάθεσή τους για το γάμο. Ο δε Νεόφυτος θα κάνει ένα βήμα παραπάνω και θα παντρευτεί τη Βέρα.

22:00 « Τζαμάικα (Jamaika)» στον ALPHA Τζαμάικα

Δραματική κομεντί, ελληνικής παραγωγής (2017). Σκηνοθεσία Ανδρέας Μορφωνιός. Ηθοποιοί: Φάνης Μουρατίδης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Σπύρος Παπαδόπουλος, Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Υπόθεση: Ο Άκης, οικογενειάρχης ταξιτζής με πολλά χρέη, και ο Τίμος, μποέμ και γνωστός τηλεπαρουσιαστής, ήταν δύο δεμένα μεταξύ τους αδέρφια, τα οποία απομάκρυνε πριν από χρόνια μια παρεξήγηση. Ο θάνατος της μητέρας τους δεν στέκεται αφορμή για να τα ξαναβρούν, όμως η ζωή είναι γεμάτη ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις.

00:20 «Σέρλοκ Χολμς & Δρ. Γουάτσον (Holmes & Watson)» στο MEGA Σέρλοκ Χολμς και Δρ. Γουάτσον

Κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής (2018). Σκηνοθεσία Ίταν Κοέν. Ηθοποιοί: Γουίλ Φέρελ, Τζον Σ. Ράιλι, Ρεμπέκα Χολ, Ρέιφ Φάινς

Υπόθεση: Όταν ένα σημείωμα που απειλεί τη βασίλισσα της Αγγλίας φτάνει στα χέρια του Σέρλοκ Χολμς, αυτός και ο βοηθός του δόκτωρ Γουάτσον είναι οι μόνοι που μπορούν να τη σώσουν και να συλλάβουν τον υπεύθυνο και διαβόητο εγκληματία Τζέιμς Μοριάρτι.

22:00 «Lara Croft: Tomb Raider» στο ΣΚΑΙ Lara Croft

Περιπέτεια-δράσης, αμερικανικής, γερμανικής και βρετανικής παραγωγής (2001). Σκηνοθεσία Σάιμον Γουέστ. Ηθοποιοί: Αντζελίνα Τζολί, Ίεν Γκλεν, Γιον  Βόιτ, Ντάνιελ Κρέγκ, Νόα Τέιλορ

Υπόθεση: Πριν ολοκληρωθεί η ευθυγράμμιση των εννέα πλανητών, μια πανίσχυρη μυστική οργάνωση αναζητά δύο κομμάτια του Τριγώνου του Φωτός, ενός κειμηλίου που θα τους επιτρέψει να χαλιναγωγήσουν την έκλυση ενέργειας και να σφετεριστούν την επίγεια εξουσία. Αποστολή της Λάρα Κροφτ είναι να λύσει πρώτη το γρίφο του Τριγώνου και να εξουδετερώσει την απειλή.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 «1922: Ο Μεγάλος Ξεριζωμός» στο COSMOTE HISTORY HD 1922 Ο Μεγάλος Ξεριζωμός

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής WCA Productions (2007). Σκηνοθεσία Ηλέκτρα Βενάκη

Υπόθεση: Τέλη Αυγούστου του 1922 ξεκίνησε η πυρπόληση της Σμύρνης. Μέσω αυθεντικού κινηματογραφικού υλικού της εποχής, φωτογραφιών, πινάκων, κειμένων και μαρτυριών, το ντοκιμαντέρ ξεδιπλώνει τα συνταρακτικά γεγονότα του Μεγάλου Ξεριζωμού.

22:10 «Ελλάς Χωρίς Κολώνες» στο COSMOTE HISTORY HD Ελλάς χωρίς κολώνες

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Βασίλη Μάρου (1964). Σκηνοθεσία Βασίλης Μάρος

Υπόθεση: Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Βασίλης Μάρος, πρωτεργάτης του κινηματογραφικού ντοκιμαντέρ στη χώρα μας, μας μεταφέρει στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’60. Γίνετε μάρτυρες των γεγονότων και των αλλαγών που σημάδεψαν τη σύγχρονη ιστορία μας.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b