MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 10 Ιουνίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 10 Ιουνίου.

Τα καλύτερά μας χρόνια επ. 56
Monopoli Team

20:00: «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 Χαιρέτα μου τον πλάτανο επ. 159

Επεισόδιο 159: Η Κατερίνα δίνει πίσω στον Παναγή το δαχτυλίδι των αρραβώνων και μένουν πικραμένοι και οι δύο, ενώ ο Θοδωρής με τον Τζώρτζη κάνουν προσπάθειες να τους τα ξαναφτιάξουν. Ο Νικόλας, από την άλλη, έχει πλευρίσει τη Μάρμω και ζητάει να μάθει γιατί εναντιώνεται στη δομή ο Ηλίας. Η Φιλιώ έχει θυμώσει με τον Ηλία, ενώ η Κική έχει μεγάλη αγωνία για το τι θα γίνει με τον παπά και τη σύνοδο της εκκλησίας. Η Τούλα ετοιμάζεται να βγει ραντεβού με τον Τζίμη, ενώ ο Σίμος, αποφασίζει να πάει να τη βρει. Η Φωτεινή κι ο Στάθης ψάχνουν τον Βαγγέλα. Τι θα κάνει ο Ηλίας για να γοητεύσει και να ρίξει τη Φιλιώ; Τι συμβαίνει με τον Νικόλα και τον Τζίμη; Πού είναι ο Βαγγέλας; Τι έκπληξη τους ετοιμάζει πάλι;

20:00: «Ήλιος» στον ANT1 ήλιος επ. 178

Επεισόδιο 178: Ενώ ο Δημήτρης ψάχνει να βρει άκρη με τους εκβιαστές, ο Δήμος παίρνει μια μεγάλη απόφαση για τη ζωή του, η οποία θα επηρεάσει τόσο τη Λήδα όσο και τη Σοφία. Τόσο η Αλίκη, όσο και η Ελένη βρίσκονται ξαφνικά σε κίνδυνο, καθώς η σπείρα εξακολουθεί να ψάχνει τα χρήματα που τους έκλεψε ο Μανώλης. Η Αλίκη αποφασίζει να ψάξει τα χρήματα κρυφά απ’ τον Δημήτρη, ώστε να γλυτώσουν απ’ τους εκβιαστές και ζητά την στήριξη του Φίλιππου και της Διώνης. Κι όλα αυτά, τη στιγμή που ο Δημήτρης, στην προσπάθειά του να φτάσει στους εκβιαστές, πέφτει ανυποψίαστος στην παγίδα που του έχουν στήσει.

21:00: «8 λέξεις» στον ΣΚΑΙ 8 λέξεις επ. 229

Επεισόδιο 229: Η Ολυμπία, σε κατάσταση σοκ, ζητάει χίλιες φορές συγνώμη από τον Νικηφόρο για όλη τους την κόντρα και τον ευχαριστεί που την έσωσε. Καταγγέλλουν το περιστατικό στον αστυνόμο Βρανά, αλλά η Ολυμπία παρακαλεί τον Νικηφόρο να μην το μάθουν οι γονείς της. Η Βικτώρια δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Μιχαήλ, έστω κι άθελά του, έχει διαπράξει φόνο και γίνεται ψυχρή απέναντί του. Ο Μιλτιάδης κι η Κατερίνα γνωστοποιούν στην Ιφιγένεια ότι χωρίζουν κι εκείνη αποφασίζει να πάει στην Αθήνα μπας και σώσει την κατάσταση.

Παράλληλα, ο Άλκης ανακοινώνει στον Μιλτιάδη πως θα φύγει στην Αμερική για την υποτροφία. Ο Έκτορας αρχίζει να φλερτάρει με τη Δάφνη και την καλεί να βγουν για φαγητό. Η Ηλιάνα μαθαίνει για το διαζύγιο του Οδυσσέα και το μυαλό της αρχίζει πάλι να της παίζει παιχνίδια. Ο Άκης την συμβουλεύει να δει ψυχίατρο, αλλά εκείνη είναι αρνητική. Η Μάγδα δείχνει σημάδια κατάθλιψης ενώ ο Αιμίλιος μάταια προσπαθεί να την συνεφέρει. Ο Οδυσσέας αποφασίζει να δωρίσει δύο πίνακές του για φιλανθρωπικό σκοπό. Η μεγάλη μέρα, η μέρα του γάμου του Άκη και της Αποστολίας, φτάνει.

22:00: «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1 Τα καλύτερά μας χρόνια επ. 56

Επεισόδιο 56: Τέλος καλοκαιριού του 1973 και ο Μιχάλης επιστρέφει από την Κύπρο, προκειμένου να είναι παρών στο άνοιγμα της διαθήκης της γιαγιάς Παναγιώτας. Στο μεταξύ, ο θάνατος του Αργύρη έχει βαρύνει το κλίμα στη γειτονιά. Και καθώς ο Άγγελος πρέπει επειγόντως να κάνει εγχείρηση αφαίρεσης των αμυγδαλών, η αγωνία του δεν μπορεί να αντισταθμιστεί από καμιά υπόσχεση για κατανάλωση παγωτών: για πρώτη φορά, ο βενιαμίν της οικογένειας φοβάται ότι μετά τη γιαγιά του μπορεί να είναι ο επόμενος Αντωνόπουλος που θα πεθάνει. Έτσι, διά παν ενδεχόμενο, αποφασίζει να κάνει κι αυτός τη διαθήκη του. Για την ακρίβεια, όχι μία, αλλά πολλές!

22:00: «Αγγελική» στον ALPHA Αγγελική επ. 143

Επεισόδιο 143: Ο Δημήτρης έχοντας μάθει ότι η Δανάη είναι κόρη της Αγγελικής εξοργίζεται ακόμα περισσότερο μαζί της και λέει στην Αθηνά ότι πρέπει να τακτοποιήσει το θέμα με τον τρόπο που εκείνος ξέρει. Η Αθηνά είναι κάθετα αρνητική αλλά δεν ακούει τίποτα. Καταφέρνει να τον πείσει μόνο κάνοντας μια συμφωνία μαζί του αρκετά δελεαστική και έτσι συναντάει τον Αντώνη και του ζητάει να χωρίσουν. Η Σοφία καταφεύγει στον Νικόλα ζητώντας του να της πει αν είναι αλήθεια όσα της είπε η Τζένη για τον βιασμό.

Ο Δημήτρης ξεσπάει ακόμα μια φορά στην Κατερίνα όταν τη βλέπει να μιλάει με το Μιχάλης και η Κατερίνα για άλλη μια φορά ξαφνιάζεται με την απότομη συμπεριφορά του απέναντί της. Η Αγγελική συναντάει τον Μάκη, ο οποίος της αποκαλύπτει ότι υπάρχει ένα στοιχείο κλειδί που μπορεί να καταδικάσει τον Δημήτρη, ενώ ο Στέφανος τους παρακολουθεί από μακριά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαρτ Ποστάλ: Στον αέρα το πρώτο teaser της νέας σειράς της ΕΡΤ12.09.2018

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Ο Κατάσκοπος Που Με Παράτησε (The Spy Who Dumped Me)» στο STAR Ο κατάσκοπος που με παράτησε

Κωμική περιπέτεια, αμερικανικής, καναδικής και ουγγρικής συμπαραγωγής (2018). Σκηνοθεσία Σουζάνα Φόγκελ. Ηθοποιοί: Μίλα Κούνις, Κέιτ ΜακΚίνον, Τζάστιν Θερού

Υπόθεση: Δύο κολλητές ανακαλύπτουν πως ο σύντροφος της μιας είναι μυστικός πράκτορας και, χωρίς να το καταλάβουν, βρίσκονται μπλεγμένες σε μια κατασκοπική αποστολή.

22:00 «Το Νησί Των Καταραμένων (Shutter Island)» στο ΣΚΑΙ

Θρίλερ-ταινία μυστηρίου, αμερικανικής παραγωγής (2010). Σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορτσέζε. Ηθοποιοί: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μαρκ Ράφαλο, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Μισέλ Γουίλιαμς

Υπόθεση: Το 1954, δυο αστυνομικοί καταφθάνουν σε ένα απομονωμένο νησί της ανατολικής ακτής για να ερευνήσουν την εξαφάνιση μιας ασθενούς από μια ψυχιατρική κλινική υψίστης ασφαλείας. Αρχίζουν να υποψιάζονται ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει στο ίδρυμα, όταν μια σφοδρή καταιγίδα διακόπτει κάθε επικοινωνία του νησιού με τον έξω κόσμο.

21:00 «Επικίνδυνη οικογένεια (The Family)» στο OPEN BEYOND Επικίνδυνη οικογένεια

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής (2013). Σκηνοθεσία Λικ Μπεσόν. Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μισέρ Φάιφερ, Τόμι Λι Τζόουνς, Νταϊάνα Άγκρον

Υπόθεση: Ο μαφιόζος Φρεντ Μανζόνι και η οικογένειά του μπαίνουν σε πρόγραμμα προστασίας του FBI και μετακομίζουν σε μια ήσυχη κωμόπολη της Βόρειας Γαλλίας. Ενώ προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους ζωή, οι πρώην «συνάδελφοι» του Φρεντ τον αναζητούν παντού για να τον βγάλουν από τη μέση.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

20:00 «Ένα τραγούδι για τον Αργύρη» στο COSMOTE HISTORY HD Ένα τραγούδι για τον Αργύρη

Ντοκιμαντέρ, ελβετικής παραγωγής (2006). Σκηνοθεσία Στέφαν Χάουπτ

Υπόθεση: Με φόντο τα γεγονότα που στιγμάτισαν την Ελλάδα από τη γερμανική Κατοχή μέχρι τη Μεταπολίτευση, το ντοκιμαντέρ αφηγείται την ιστορία του επιστήμονα Αργύρη Σφουντούρη, ο οποίος σε ηλικία 4 ετών έχασε τους γονείς του στη σφαγή του Διστόμου.

23:30 «Η Εκστρατεία της Μικράς Ασίας» στο OPEN BEYOND Μικρασιατική εκστρατεία

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Πολεμικού Μουσείου (2012). Σκηνοθεσία Γιάννης Κοροδήμος

Υπόθεση:  Μέσα από σπάνιο αρχειακό υλικό, το Πολεμικό Μουσείο παρουσιάζει την εκστρατεία των Ελλήνων στη Μικρά Ασία, μια εκστρατεία που πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και οδήγησε στη Μικρασιατική Καταστροφή.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b