MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 8 Ιουνίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 8 Ιουνίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 Χαιρέτα μου τον πλάτανο επ. 157

Επεισόδιο 157: Ο Μένιος δέχεται την πρόταση γάμου της Μυρτώς, μια απόφαση που βρίσκει αντίθετη τόσο τη Φιλιώ όσο και τον Τζώρτζη. Η Κατερίνα, με προτροπή του Θοδωρή, προσπαθεί να υπερτονίσει τη θηλυκότητά της, για να καλμάρει τον Παναγή, αλλά το σχέδιο θα στραβώσει εξαιτίας του Νικόλα. Ο παπα-Ανδρέας ετοιμάζεται για την κρίση του ιερατικού συμβουλίου. Ο Στάθης και η Φωτεινή βρίσκονται μαζί με τον Βαγγέλα στο σπίτι της Μυρτώς πιστεύοντας, ότι έχουν αποτρέψει το χειρότερο, αλλά στο τέλος ο Βαγγέλας καταφέρνει να το σκάσει.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 Ο ήλιος επεισόδιο 176

Επεισόδιο 176: Ο Μανώλης βρίσκεται δολοφονημένος. Αυτοί που τον σκότωσαν, πιστεύοντας πως τα χρήματα βρίσκονται στην κατοχή του Δημήτρη, απειλούν ότι ο κύκλος του αίματος θα συνεχιστεί, αν δεν τους τα παραδώσει άμεσα. Ο Δημήτρης σε αδιέξοδο. Ένας αστυνομικός από την αστυνομική περιφέρεια Κρήτης, ο Νεκτάριος, έρχεται να βοηθήσει στην υπόθεση της σπείρας που σκότωσε τον Μανώλη. Την ίδια στιγμή πυκνώνει το μυστήριο γύρω από τους άγνωστους διώκτες του Φίλιππου και της Διώνης, ενώ δύο αινιγματικά μηνύματα τους σοκάρουν. Ο Φίλιππος και η Διώνη σκέφτονται να φύγουν στο εξωτερικό, αφού εδώ κινδυνεύει η ζωή τους. Ο Νικήτας ετοιμάζεται να φύγει από την Καβάλα και να κάνει μια νέα αρχή, μακριά από το παρελθόν του, αλλά και τη Λήδα.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ8 λέξεις επεισόδιο 227

Επεισόδιο 227: Η Ιφιγένεια με μια κίνηση βγάζει εκτός μάχης τον Νίκο και είναι σίγουρη ότι με την επιμονή της, θα πετύχει αυτό που θέλει. Στο μεταξύ, η Ηλιάνα, τρελή από θυμό για την κοροϊδία του Παύλου, απειλεί θεούς και δαίμονες. Βάζει σε μεγάλη ανησυχία τον Άκη που τη βλέπει να είναι εκτός εαυτού και προβληματίζει την Ελισάβετ με αυτά που λέει για εκδίκηση στο παρελθόν και στο παρόν. Η Αποστολία, όπως πάντα, προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα και να καθησυχάσει τον Άκη.

Ο Μάρκος ζητάει από τη Βικτώρια να πάρει για λίγες ώρες τον Άγγελο, προκειμένου να παίξει με την Τζουλιάνα, εκείνη αρνείται και η ατμόσφαιρα φορτίζεται επικίνδυνα ανάμεσά τους. Η Ελισάβετ κάνει μια τελευταία και απελπισμένη προσπάθεια να προσεγγίσει ερωτικά τον Αιμίλιο, αλλά πέφτει σε τοίχο. Η Βικτώρια πηγαίνει στο πάρκο με τον Άγγελο, αλλά μια στιγμή απροσεξίας της θα οδηγήσει σε δυσάρεστες και επικίνδυνες επιπτώσεις για το παιδί.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA Αγγελική επεισόδιο 141

Επεισόδιο 141: Η Κατερίνα φοβάται ότι ο Νικόλας θα μιλήσει στον Δημήτρη για το φιλί της με τον Μιχάλη και έτσι ο Μιχάλης αναλαμβάνει να τον αποτρέψει, ενώ ο Δημήτρης κάνει μια έκπληξη στην Κατερίνα που θα γιγαντώσει τις ενοχές της. Η Τζένη υποψιάζεται τον Παύλο για τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι της και έρχεται σε σύγκρουση μαζί του. Η Ιωάννα βλέποντας πόσο έχει στεναχωρηθεί η Σοφία από την αποκάλυψη ότι ο Ανδρέας είχε βρεθεί με την πρώην και της το είχε αποκρύψει, αποφασίζει να συναντηθεί μαζί του κρυφά από την αδερφή της.

Η Αγγελική αποκαλύπτει στον Μάκη όλη την αλήθεια για τους Αργυρούς και ζητάει τη βοήθειά του για να τους ξεσκεπάσει με τη σύμπραξη της Τζένης, η οποία του κάνει μια προσφορά που θα δυσκολευτεί να αρνηθεί. Ο Στέφανος κάνει μια πρόταση στον Μιχάλη που τον αιφνιδιάζει και περιμένει την απάντησή του. Η Αγγελική μαθαίνει από την Αθηνά το αποτέλεσμα από το test dna που δείχνει ποιος είναι ο πατέρας της Δανάης

21:00 «Έξαψη» στο MEGA έξαψη επ. 62

Επεισόδιο 62: Η ζωή της Κλαίρης, γίνεται, ξανά, άνω κάτω. Ο Αλέξανδρος, προσπαθεί, μάταια, να απολογηθεί. Την ίδια στιγμή, ο Τίμος δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τη Τζόυ. Ο Γιάννος συνεχίζει την απεργία πείνας, στη φυλακή, ενώ, ταυτόχρονα, δέχεται απειλές, από τα τσιράκια του Μπαρδάκα. Όλες οι εικασίες του Ορφέα, για την υπόθεση της Βίκυς, πέφτουν στο κενό. Την απόφαση του Μηνά να παραδοθεί, ακολουθεί μια, ακόμα, συνταρακτική αποκάλυψη. Τα κομμάτια του παζλ, αρχίζουν να ενώνονται. Η Βίκυ, μπαίνει στο σπίτι της, με τον άνθρωπο, που προσπάθησε να τη σκοτώσει.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Transit» στο OPEN BEYOND transit

Ταινία δράσης, αμερικανικής παραγωγής (2012). Σκηνοθεσία Αντόνιο Νέγκρετ. Ηθοποιοί: Τζιμ Καβίζελ, Τζέιμς Φρέιν, Ντιόρα Μπερντ

Υπόθεση: Για να περάσουν τα αστυνομικά μπλόκα, οι ληστές μιας χρηματαποστολής κρύβουν τη λεία στο τζιπ μιας τετραμελούς οικογένειας. Η επανάκτησή της όμως δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

22:00 «Μικρά Αγγλία» στην ΕΡΤ1 Μικρά Αγγλία

Δραματική ταινία, ελληνικής παραγωγής (2013). Σκηνοθεσία Παντελής Βούλγαρης. Ηθοποιοί: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Πηνελόπη Τσιλίκα, Σοφία Κόκκαλη, Αννέζα Παπαδοπούλου, Μάξιμος Μουμούρης

Υπόθεση: Στην Άνδρο της δεκαετίας του ’30, η Μίνα, σύζυγος ναυτικού που λείπει διαρκώς σε ταξίδια, παντρεύει την κόρη της Όρσα με τον νεαρό καπετάνιο και πλοιοκτήτη Νίκο Βατοκούζη και όχι με τον ορφανό υποπλοίαρχο Σπύρο Μαλταμπέ με τον οποίο είναι ερωτευμένη. Όταν όμως ο τελευταίος γίνει περιζήτητος καπετάνιος, θα παντρευτεί τη μικρότερη κόρη της Μίνας, τη Μόσχα, αναστατώνοντας έτσι επικίνδυνα την οικογενειακή καθημερινότητα.

23:00 «Σε 60 Δευτερόλεπτα (Gone In Sixty Seconds)» στον ALPHA Σε 60 δευτερόλεπτα

Περιπέτεια δράσης, αμερικανικής παραγωγής (2000). Σκηνοθεσία Ντομινίκ Σένα. Ηθοποιοί: Νίκολας Κέιτζ, Αντζελίνα Τζολί, Τζοβάνι Ρίμπιζι, Βίνι Τζόουνς, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Κρίστοφερ Ίκλεστον

Υπόθεση: Ένας διάσημος κλέφτης αυτοκινήτων πρέπει μέσα σ’ ένα βράδυ να κλέψει 50 αυτοκίνητα, για να ξεπληρώσει ένα χρέος του αδελφού του.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 «33.333: Η ‘Οδύσσεια’ του Νίκου Καζαντζάκη» στο COSMOTE HISTORY HD Η Οδύσσεια του Νίκου Καζαντζάκη

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Μένιου Καραγιάννη (2016). Σκηνοθεσία Μένιος Καραγιάννης

Υπόθεση:  Το επικό ποίημα του Νίκου Καζαντζάκη ‘Οδύσσεια’ συγκινεί, θυμώνει, προβληματίζει. Μέσα από διαφορετικές προσεγγίσεις, το ντοκιμαντέρ, γυρισμένο σε Ελλάδα και εξωτερικό, εξερευνά το εν πολλοίς άγνωστο έργο του μεγάλου συγγραφέα.

23:40 «Η Ηρωική Ελλάδα του Σατομπριάν» στο COSMOTE HISTORY HD Η Ηρωική Ελλάδα του Σατομπριάν

Ντοκιμαντέρ, γαλλικής παραγωγής (2019). Σκηνοθεσία Εντί Βικέν

Υπόθεση: Τον 19ο αιώνα, η Ελλάδα ασκεί ιδιαίτερη γοητεία στους ρομαντικούς ποιητές της Ευρώπης, που ταξιδεύουν στη χώρα για να επισκεφτούν τις αρχαιότητές της. Ανάμεσά τους, ο Γάλλος συγγραφέας και φιλέλληνας Φρανσουά-Ρενέ ντε Σατομπριάν.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b