MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 7 Ιουνίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 7 Ιουνίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 Χαιρέτα μου τον πλάτανο επ. 156

Επεισόδιο 156: Η Μυρτώ βάζει τα δυνατά της, για να πείσει τον Μένιο, να πει το πολυπόθητο «ναι» στην πρόταση γάμου, που του έκανε! Ο Μένιος, ενώ αρχίζει να καλοβλέπει την ιδέα, φτάνει στα αυτιά του η πληροφορία ότι η Μυρτώ έχει φυγαδεύσει τον Βαγγέλα, στο σπίτι της στην Αθήνα. Ο Παναγής, τυφλωμένος από τη ζήλια του για την Κατερίνα, προσπαθεί με κάθε τρόπο να βάλει εμπόδια στα σχέδια του Νικόλα για τη δομή φιλοξενίας και σαμποτάρει το έργο.

Ποια παράνομη δραστηριότητα του Νικόλα θα ανακαλύψει, και μάλιστα με συνεργό τον καρδιακό του φίλο, Σίμο; Η Μάρμω λιποθυμάει στα χέρια του Τζώρτζη, εκείνος έντρομος ζητάει ιατρική βοήθεια αλλά αργεί. Θα καταφέρει να τη σώσει με το φιλί της ζωής; Ο Στάθης δέχεται ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα από τον άλλο… κόσμο. Στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ο μακαρίτης ο πατέρας του! Ποιος μπορεί να του κάνει ένα τόσο μακάβριο αστείο; Ήρθε η ώρα της αλήθειας. Μαζί με τη Φωτεινή θα κάνουν μια απροειδοποίητη επίσκεψη στο σπίτι της Μυρτώς.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 ο ήλιος επ. 176

Επεισόδιο 175: Ο γάμος της Αλίκης και του Δημήτρη πλησιάζει, ενώ το κλίμα της ανασφάλειας και του κινδύνου κορυφώνεται. Ο Φίλιππος και η Διώνη ακολουθούν το σχέδιο του Δημήτρη και μεταφέρονται σε ξενοδοχείο, ενώ αυτός που τους απειλεί συνεχίζει να τους παρακολουθεί. Τα πράγματα φτάνουν στα άκρα και η Διώνη αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει το όπλο του Φίλιππου. Η Ελένη κι ο Μανώλης αποφασίζουν να φύγουν κρυφά, παίρνοντας μαζί τους και τη δυσαρεστημένη Μαριάνθη. Η Αλεξάνδρα δέχεται μια νέα απειλή. Ο Ντίνος ζητά τη βοήθεια της Αθηνάς για τον Αχιλλέα, που συνεχίζει να ενοχλεί την Λένα. Τα αποτελέσματα των αποτυπωμάτων στο γραφείο της Αλεξάνδρας οδηγούν σε μια απροσδόκητη αποκάλυψη για το ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από τις απειλές.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 226: Η Ηλιάνα παθαίνει κρίση υστερίας μετά από αυτό που της λέει ο Άκης και δηλώνει με μίσος ότι θέλει να εκδικηθεί τον Παύλο. Ο εκβιασμός της Ιφιγένειας προς τον Νίκο, τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και όλα δείχνουν ότι ο Σπύρος θα αναγκαστεί να βρει άλλο χώρο για το βιβλιοπωλείο του. Στο μεταξύ, η Ολυμπία μαθαίνει από τις ειδήσεις ότι ο Σίμος είναι στο νοσοκομείο και έχει μια μεγάλη έκρηξη προς τον Νικηφόρο και Εύα επειδή της το κράτησαν κρυφό. Ο Μιλτιάδης τρίζει τα δόντια στην Κατερίνα. Σε ένα ξέσπασμά της, η Ελισάβετ λέει στον Αιμίλιο ότι τον αγαπάει ακόμα, ο Αιμίλιος όμως δεν δείχνει να συγκινείται.

Η Αποστολία επισκέπτεται το ατελιέ της Σμαράγδας, προκειμένου να αγοράσει κάτι όμορφο για τοn γάμο. Η Αλίκη λέει αντίο στον Φρίξο και την Έλλη και φεύγει από την Κέρκυρα, ξεκινώντας έτσι το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή της. Παράλληλα, η Τζουλιάνα πάει να μείνει στο σπίτι του Μάρκου μετά την υποχώρηση της Ναυσικάς. Η Εύα με τον Νικηφόρο μαθαίνουν το φύλο του μωρού. Η Ιφιγένεια δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί πάλι να εκβιάσει τον Νίκο, αυτή τη φορά όμως η αντίδρασή του την τρομάζει πάρα πολύ.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA αγγελική επ. 140

Επεισόδιο 140: Η Κατερίνα παρασύρεται σε μια στιγμή πάθους με τον Μιχάλη, ενώ παράλληλα ο Δημήτρης την αναζητά. Αυτός όμως που τους πιάνει την ώρα που φιλιούνται είναι ο Νικόλας και η αντίδρασή του θα τους ξαφνιάσει πολύ. Ο Παύλος αιφνιδιάζει την Τζένη στο ραντεβού της με τον γυναικολόγο, όπου τον διώχνει με πολύ άσχημο τρόπο επιβεβαιώνοντας τις υποψίες του ότι η Αγγελική της έχει μιλήσει για το τι της έχουν κάνει. Ο Ανδρέας αποκαλύπτει στη Σοφία ότι επέστρεψε η πρώην του κάνοντάς την να αμφισβητήσει τη σχέση τους.

Ο Αντώνης επισκέπτεται την Αθηνά με πρόφαση την περιπέτεια της Αγγελικής αλλά η ψυχρή στάση της τον απογοητεύει. Η Αγγελική στρέφεται εκ νέου στον Μάκη για βοήθεια και ζητάει από τη Τζένη ό,τι αποδεικτικά στοιχεία έχει που μπορεί να κατηγορήσουν τον Παύλο. Όταν όμως η Τζένη επιστρέφει σπίτι της, διαπιστώνει ότι έχει παραβιαστεί. Τέλος, η Αθηνά μαθαίνει τα αποτελέσματα της εξέτασης για την πατρότητα της Δανάης.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA έξαψη επ. 61

Επεισόδιο 61: Το παρελθόν, στοιχειώνει τόσο τον Αλέξανδρο όσο και την Κλαίρη. Η ρωγμή στη σχέση τους, μοιάζει ανεπανόρθωτη. Η Βίκυ αρχίζει να φοβάται, όταν πολλές φωτογραφίες της, βρίσκονται σε ένα αναπάντεχο μέρος. Η Μαρίνα προσπαθεί να συνδέσει τη συνέντευξη της Δανέζη με την υπόθεσή της. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας της Ίριδας, περιπλέκουν κι άλλο τα πράγματα. Ο Ορφέας μπαίνει στο στόχαστρο του Αξιώτη. Τον θεωρεί υπεύθυνο για την τροπή που πήραν τα πράγματα. Ο Μηνάς φτάνει στην απελπισία. Αποφασίζει να παραδοθεί στις αρχές.

ΤΑΙΝΙΕΣ

23:15 «Parker» στον ALPHA Parker

Περιπέτεια δράσης, αμερικανικής παραγωγής (2013). Σκηνοθεσία Τέιλορ Χάκφορντ. Ηθοποιοί: Τζέισον Στέιθαμ, Τζένιφερ Λόπεζ, Νικ Νόλτε, Μάικλ Τσίκλις

Υπόθεση: Ο Πάρκερ συμμετέχει στη μεγάλη ληστεία της Ετήσιας Έκθεσης του Οχάιο. Και ενώ το σχέδιο πετυχαίνει, ο ικανότατος κακοποιός βρίσκεται, ύστερα από μια διαφωνία με τους συνεργάτες του για τη μοιρασιά της λείας, ετοιμοθάνατος στην άκρη ενός δρόμου. Αναρρώνοντας σε χρόνο-ρεκόρ, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι εκδίκησης που θα έχει ως τελικό σταθμό το Παλμ Μπιτς.

21:00 «Vanilla Sky» στο OPEN BEYOND vanilla sky

Αισθηματική ταινία φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής (2001). Σκηνοθεσία Κάμερον Κρόου. Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Πενέλοπε Κρουζ, Κάμερον Ντίαζ, Κερτ Ράσελ, Τζέισον Λι

Υπόθεση: Ο Ντέιβιντ, ένας νεαρός πλεϊμπόι, ερωτεύεται τη Σοφία, προκαλώντας τη ζήλια της Τζούλι, μιας περιστασιακής ερωμένης του, η οποία και αποπειράται να αυτοκτονήσει μαζί του. Σώζεται από αυτοκινητικό ατύχημα, αλλά με παραμορφωμένο πρόσωπο. Και ξαφνικά κατηγορείται για έγκλημα, ενώ περίεργα συμβάντα τον κάνουν να αμφιβάλλει αν αυτό που ζει είναι όνειρο ή πραγματικότητα.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

20:00 «Βαλκανικοί Πόλεμοι- Κινηματογραφώντας την Ιστορία» στο COSMOTE HISTORY HD ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής πολεμικού μουσείου (2012). Σκηνοθεσία Γιάννης Κοροδήμος

Υπόθεση: Οι Βαλκανικοί Πόλεμοι μέσα από πλάνα που διασώθηκαν από την ταραχώδη εκείνη περίοδο. Ένα ταξίδι στο χρόνο με το φακό του Γιόζεφ Χεπ και των αδελφών Μανάκια, που ‘αιχμαλώτισαν’ εικόνες από το μέτωπο και την κοινωνική ζωή της χώρας.

22:00 «Διονύσιος Σολωμός- Κλείσε στην Ψυχή σου την Ελλάδα» στο COSMOTE HISTORY HD Διονύσιος Σολωμός

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής COSMOTE TV και Σταμάτη Τσαρουχά (2021). Σκηνοθεσία Σταμάτης Τσαρουχάς

Υπόθεση: Ποιητής της ελευθερίας, της πίστης και της πατρίδας, ο Διονύσιος Σολωμός δημιούργησε ένα έργο σύμφωνο με τις απαιτήσεις της εποχής του, υψηλό και πάντα επίκαιρο. Μια κατάδυση στη ζωή και το έργο του εθνικού μας ποιητή.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b