MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Outlander: Αρχές του 2022 η πρεμιέρα της 6ης σεζόν – Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες

Με μόλις 8 επεισόδια η πολυαναμενόμενη 6η σεζόν της σειράς – φαινόμενο, Outlander, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο ξεκίνημα του 2022.

Πηγή: STARZ
Monopoli Team

Για όλους τους fans εκεί έξω η αναμονή για την επιστροφή της σειράς Outlander με έναν νέο κύκλο, επιτέλους έφτασε στο τέλος της. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση στην σελίδα στα social media της σειράς του STARZ αλλά και του Netflix, τα γυρίσματα της έκτης σεζόν ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα και πλέον δεν έχουμε να περιμένουμε κάτι άλλο από την πρεμιέρα της στις αρχές του 2022.

Η τηλεοπτική υπερπαραγωγή Outlander, η οποία βασίζεται σε μια σειρά ιστορικών μυθιστορημάτων φαντασίας από την Αμερικανίδα συγγραφέα Diana Gabaldon, είχε καθυστερήσει τα γυρίσματά της εξαιτίας της πανδημίας. Πλέον όμως έχει σχεδόν έτοιμη την έκτη σεζόν, ενώ έχει ήδη κλείσει και για μία επόμενη, έβδομη σεζόν, η οποία μάλιστα θα είναι και εκτεταμένης διάρκειας, με 16 επεισόδια!

Τα δυσάρεστα νέα είναι ότι όσον αφορά στην 6η σεζόν, θα είναι σύντομης διάρκειας καθώς θα αποτελείται από μόλις 8 επεισόδια, με την πρεμιέρα να είναι διάρκειας 90 λεπτών. Και η έκτη αλλά και η έβδομη σεζόν ήταν προγραμματισμένο αρχικά να αποτελούνται από 12 επεισόδια η καθεμία, όπως ακριβώς και οι πέντε προηγούμενες σεζόν, ωστόσο αυτό άλλαξε.

Σε δήλωση του, ο showrunner Matthew B. Roberts ανέφερε: «Τα γυρίσματα το 2021 παρουσίασαν μια σειρά από πρωτόγνωρες προκλήσεις, που μάς οδήγησαν στην απόφαση να κόψουμε τη σεζόν προκειμένου να προσφέρουμε στους fans μια πολύ έντονη και δυναμική σεζόν όσο το δυνατόν συντομότερα. Μην αγχώνεστε όμως, την επόμενη χρονιά θα γυρίσουμε την εκτεταμένη 7η σεζόν με 16 επεισόδια, καθώς η ζωή επιστρέφει στην κανονικότητα».

Η έκτη σεζόν του Outlander βασίζεται στο έκτο βιβλίο της σειράς Outlander, A Breath of Snow and Ashes (Σε Ξένες Ακτές), το οποίο ακολουθεί τον Τζέιμι και την Κλερ σε νέες περιπέτειες για την προστασία όλων εκείνων που αγαπούν στην αποικιακή Αμερική.

Μαζί με την επίσημη ανακοίνωση στο φως ήρθαν και κάποιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα με τους πρωταγωνιστές της σειράς να είναι ξανά μαζί – γεγονός που εντείνει ακόμα περισσότερο την αγωνία μας.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες:

Με πληροφορίες από deadline.com.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b