MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 31 Μαΐου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 31 Μαΐου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 151: Η Κατερίνα συναντά τυχαία έναν παλιό της έρωτα, τον Νικόλα, που της ξυπνά μνήμες, όνειρα και φιλοδοξίες, που είχε μικρή και δεν έχουν καμιά σχέση με τον Πλάτανο. Η Φωτεινή από κακή συνεννόηση καταλήγει στο σπίτι της Μυρτώς, όπου αντιλαμβάνεται πως κάτι ύποπτο συμβαίνει. Ο Ηλίας έχει τις αντιρρήσεις του για τον Νικόλα, τον νέο φιλοξενούμενο στο σπίτι τους, ενώ η Καλλιόπη είναι ξετρελαμένη μαζί του, κάτι που δυσαρεστεί τον Χαραλάμπη. Το διαζύγιο του παπά, η κόντρα με την Αγγέλα και οι ασφάλειες της Κικής φορτίζουν την ατμόσφαιρα.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 Ο ήλιος επ.170

Επεισόδιο 170: Ο Δημήτρης κινητοποιεί τους πάντες για να βρεθεί η κόρη του που εξαφανίστηκε ξαφνικά. Την ίδια στιγμή η Αλίκη ανακαλύπτει ότι ο Μανώλης κρύβεται στην Καβάλα. Ο Φίλιππος παραδίδει ένα στοιχείο κλειδί στην Αθηνά που θα τους φανεί εξαιρετικά χρήσιμο για να λύσουν την υπόθεση. Ο Νικήτας ζητά μια ευκαιρία απ’ την Λήδα για να είναι μαζί και την ίδια στιγμή ο Δήμος την πιέζει να διαλέξει με ποιον θέλει να είναι. Η καλοσύνη της Λένας σ’ έναν ασθενή απ’ τον κέντρο ψυχικής υγείας θα της γυρίσει μπούμερανγκ και ο Ντίνος θα προσπαθήσει να το διευθετήσει για να αποφύγουν τα χειρότερα. Η Μαριάνθη συνεχίζει να αγνοείται και ο Δημήτρης είναι σε δίλλημα για το αν πρέπει ή όχι να παραδώσει τα λίτρα. Κανείς, όμως, δεν φαντάζεται ποιος πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτή την απαγωγή.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 221: Ο περίγυρος προσπαθεί να επηρεάσει την Έρση και τον Οδυσσέα, προκειμένου να βάλουν νερό στο κρασί τους και να μην διαλύσουν τον γάμο τους, αλλά και οι δύο εμμένουν στις θέσεις τους και δεν βλέπουν άλλη λύση πέρα από τον χωρισμό. Ο Άλκης προθυμοποιείται να βγει από τη ζωή του Μιλτιάδη, προκειμένου να τα ξαναβρεί με την Κατερίνα, αλλά εκείνος αρνείται. Ο Αιμίλιος επιστρέφει στο κανάλι αλλά βλέπει πως είναι δύσκολο να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη κα τον σεβασμό των συναδέλφων του. Άκης και Μανούσος τσακώνονται με αφορμή έναν μικρό τραυματισμό της Αποστολίας.

Η Σύνθια ζητά ένα υπέρογκο ποσό από τον Οδυσσέα για την ακύρωση της έκθεσης. Η σχέση της Ηλιάνας και του Παύλου όλο και σοβαρεύει κι ο Άκης ανησυχεί. Η Βικτώρια αποφασίζει να δώσει τον μικρό Άγγελο στον Οδυσσέα για λίγες μέρες στη Κέρκυρα, ο Μιχαήλ όμως αντιδρά, φοβούμενος πως αν το μάθει η Εύα θα παρεξηγηθεί. Η Ναυσικά μαθαίνει πως η Μαίρη τα έχει μπλέξει με τον Μάρκο και θορυβείται. Η Έλλη με τον Φρίξο πάνε στον γυναικολόγο για έναν τυπικό υπέρηχο κι εκεί τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 136: Η Αγγελική προτρέπει τη Ζωή να γυρίσει πίσω στη Φινλανδία για το δικό της το καλό γιατί κινδυνεύει όσο έχει στην κατοχή της το βίντεο, στο οποίο έχουν καταγράψει τη μαρτυρία της Αγγελικής για το τι της έχει συμβεί. Ο Παύλος επιμένει να ζητάει μια απάντηση από την Αθηνά σχετικά με τον πατέρα της Αγγελικής και το πώς πραγματικά πέθανε αλλά αυτή επιμένει να αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη με το θάνατό του. Ο Νικόλας λέει στο Μιχάλη για την κατάσταση με τον Δημήτρη που τον απειλεί και αυτός τον προτρέπει να μιλήσει στον Στέφανο αφού θέλει. Ο Δημήτρης ανακοινώνει στην Αθηνά τον εσπευσμένο του γάμο με την Κατερίνα ενώ η Σοφία με την Ιωάννα και τα παιδιά περνάνε το πρώτο βράδυ τους στο καινούριο τους σπίτι.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA έξαψη επ. 58

Επεισόδιο 58: Η Εβίτα είναι απολύτως συντετριμμένη. Μετανιώνει για τα τελευταία λόγια της. Ο Ορφέας συνεχίζει να πιστεύει στη συνενοχή Μηνά- Ίριδας, πράγμα που η Μαρίνα, συνεχώς, αμφισβητεί. Ο Γιάννος, στη φυλακή, αρνείται, πεισματικά, να φάει. Η Κλαίρη έρχεται αντιμέτωπη με τους δαίμονες, που τη στοιχειώνουν από παιδί. Ο Τίμος στέκεται δίπλα της και τη φροντίζει. Ο Αλέξανδρος και η Εβίτα μιλάνε από καρδιάς. Στα δύσκολα, ήταν πάντα ενωμένοι. Οι υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια, αρχίζουν να επιβεβαιώνονται.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 άγριες μέλισσες επ. 148

Επεισόδιο 148: Τα θανάσιμα μυστικά του Διαφανίου βγαίνουν πια στο φως, φέρνοντας όλους τους εμπλεκόμενους στα όρια τους. Η Μυρσίνη μετά από όσα έμαθε καταρρέει. Θα ξεσπάσει απροκάλυπτα την οργή της ή θα κινηθεί στα σκοτάδια καταστρώνοντας νέο σχέδιο για να πάρει την εκδίκηση της; Ο Δούκας, μετά την περιπέτεια της υγείας του, επιστρέφει στο σπίτι του αν και με περιοριστικούς όρους μέχρι να δικαστεί για τον φόνο του Θέμελη. Η Μυρσίνη μπροστά στο δίλημμα αν θα του αποκαλύψει τα όσα έμαθε, συγκρούεται με τον Μελέτη. Θα προλάβουν οι τρεις αδερφές να προετοιμαστούν για την καταιγίδα που έρχεται ή το μίσος της Μυρσίνης θα παρασύρει τα πάντα στο διάβα του;

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Η Χώρα Του Αύριο (Tomorrowland)» στο OPEN BEYOND tomorrowland

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής και βρετανικής παραγωγής (2015). Σκηνοθεσία Μπραντ Μπερντ. Ηθοποιοί: Τζορτζ Κλούνεϊ, Χιου Λόρι, Μπριτ Ρόμπερτσον

Υπόθεση: Στα χέρια της νεαρής Κέισι πέφτει μια θαυματουργή καρφίτσα, η οποία την ταξιδεύει σε ένα φουτουριστικό παράλληλο σύμπαν που μόνη αυτή μπορεί να δει. Όταν η απόδρασή της από την πραγματικότητα σταματά απότομα, η ιδιοφυής νεαρή προσπαθεί να βρει τον τρόπο για να επιστρέψει σε εκείνο τον ονειρικό κόσμο. Την ίδια στιγμή, η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του πλανήτη έχει ξεκινήσει.

23:00 «Daylight» στον ALPHA Daylight

Περιπέτεια, αμερικανικής και ελληνικής συμπαραγωγής (1996). Σκηνοθεσία Ρομπ Κοέν. Ηθοποιοί: Σιλβέστερ Σταλόνε, Εμι Μπρέγμαν, Βίγκο Μόρτεσεν, Κλερ Μπλουμ

Υπόθεση: Ένα πρώην μέλος μιας ειδικής ιατρικής ομάδας για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, προσπαθεί να σώσει μια ομάδα που έχει παγιδευτεί σε πλημμυρισμένο τούνελ.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 «Τροία: Θεοί και πολεμιστές» στο COSMOTE HISTORY HD Τροια- Θεοί και Πολεμιστές

Ντοκιμαντέρ, αμερικανικής παραγωγής (2006)

Υπόθεση: Η Ιλιάδα του Ομήρου είναι ένα από τα πιο γνωστά έργα της δυτικής λογοτεχνίας. Συνέβη, όμως, στ’ αλήθεια ο Τρωικός Πόλεμος ή μήπως είναι ένας ακόμα μύθος της αρχαιότητας; Ένα ταξίδι σε Ελλάδα και Τουρκία σε αναζήτηση της αλήθειας.

23:30 «Μαρτυρίες και Εικόνες της Εποποιίας του 1940» στο COSMOTE HISTORY HD Μαρτυρίες και Εικόνες της Εποποιίας του 1940

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Πολεμικού Μουσείου (2006). Σκηνοθεσία Γιάννης Κοροδήμος

Υπόθεση: Η περίοδος της Κατοχής αποδεικνύει περίτρανα ότι η βία δεν αρκεί για να καταπνίξει τον ανθρώπινο πόθο για την ελευθερία. Ένα αφιέρωμα στον πόλεμο του ’40, που διατρανώνει ότι η ανδρεία κι η ικανότητα υπερισχύουν των υλικών μέσων.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b