MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 25 Μαΐου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 25 Μαΐου.

«Πεθερικά Της Συμφοράς στο OPEN BEYOND
Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 χαιρέτα μου τον πλάτανο επ. 147

Επεισόδιο 147: Ο Θοδωρής κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί στην Αγγέλα, λόγω του Τζώρτζη, αλλά πέφτει σύρμα κι έρχονται ο Ηλίας με τον παπά, για να σώσουν την κατάσταση. Ο Παναγής με την Κατερίνα παρακολουθούν τον Μένιο, γιατί υποπτεύονται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση «νάρκη», ενώ η Αγγέλα συνεχίζει να είναι προκλητική και με τον παπά και με την Κική. Ο Χαραλάμπης και η Καλλιόπη υποφέρουν μακριά ο ένας από τον άλλο, ενώ ο Παναγής με την Κατερίνα, είναι έτοιμοι να συγκατοικήσουν στο σπίτι της. Η Αγγέλα αποφασίζει να πουλήσει το σπίτι της στον Θοδωρή, αλλά κανείς δεν έχει υπολογίσει τον ξενοδόχο.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 ο ήλιος επ.166

Επεισόδιο 166: Ο Δημήτρης ψάχνει απεγνωσμένα την Ελένη με το παιδί που αγνοούνται, κινητοποιώντας όλες τις αρχές. Η απρόσμενη συνάντηση της Λήδας με τον Νικήτα θα ανατρέψει όλα της τα σχέδια με τον Δήμο, βάζοντάς τον ξανά στο περιθώριο. Ο Φίλιππος οδηγείται στη φυλακή μετά το νέο και αιφνιδιαστικό στοιχείο που αφήνει άφωνους τους πάντες. Μετά από αυτό η Αλεξάνδρα και η Διώνη πλησιάζουν τον Κρις με την ελπίδα ότι μπορεί να αθωώσει τον Φίλιππο, ενώ ο ίδιος κρατά κρυμμένα πολλά μυστικά. Εντωμεταξύ, η Αθηνά παρακολουθεί στενά όλες τις κινήσεις του Νικήτα μέχρι να καταφέρει να εισχωρήσει στο κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας. Ο Δημήτρης επιστρέφει ανακουφισμένος στο σπίτι μαζί με την Ελένη και το παιδί. Η Μαριάνθη, μετά από αυτή την σύντομη περιπέτεια, είναι έτοιμη να αποκαλύψει στον πατέρα της ό,τι κρύβει τόσο καιρό.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 218: Ο Άκης ρωτά επίμονα τη Βικτώρια και προσπαθεί να καταλάβει τι ήξερε εκείνη για τις κρυφές δραστηριότητες του Δημήτρη. Εκείνη του μιλάει ειλικρινά και του αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που την έκανε να ματαιώσει τον γάμο τους. Στο μεταξύ, η κατάσταση ανάμεσα στον Μιλτιάδη και την Κατερίνα εξακολουθεί να είναι τεταμένη και η Ιφιγένεια το αντιλαμβάνεται. Πιέζει τον πατέρα της κι αυτός της εξομολογείται το πρόβλημα και η Ιφιγένεια αναλαμβάνει δράση, φτάνοντας για μια ακόμα φορά την Κατερίνα στα όριά της.

Ο Φρίξος υπογράφει με τον εκδότη τα συμβόλαια για την έκδοση του βιβλίου και παίρνει και προκαταβολή, γεγονός που ενθουσιάζει και τον ίδιο και την Έλλη. Αντίθετα, ο Οδυσσέας αποφεύγει να υπογράψει τα συμβόλαια με τη Σύνθια, παρότι η έκθεση είναι έτοιμη για τα εγκαίνια. Ο Χορέν κι ο Τζίμι έχουν έρθει Αθήνα για το μεγάλο γεγονός και η Ναυσικά τους καλεί στο σπίτι της για δείπνο. Αυτό θα αποδειχθεί πολύ κακή ιδέα, αφού ο Χορέν θα πει κάτι που θα εκθέσει την Έρση, θα αλλάξει τα πάντα στη σχέση της με τον Οδυσσέα και αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA αγγελική επ. 133

Επεισόδιο 133: Ο Δημήτρης ομολογεί στην Αθηνά ότι εκείνος έχει απαγάγει την Αγγελική πράγμα που τους φέρνει σε μεγάλη ρήξη. Η Αθηνά του λέει ότι θα το αναλάβει η ίδια από ‘δω και πέρα κι αυτός καλά θα κάνει να μείνει απ’ έξω. Η Ζωή αποκαλύπτει στο Μιχάλη το βίντεο που τράβηξαν μαζί με την Αγγελική, στο οποίο αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον βιασμό της αλλά και για όλα τα εγκλήματα των Αργυρών. Την ίδια στιγμή η Αγγελική στην αποθήκη προσπαθεί να πείσει τον Γιάννη να τη λύσει και του εγγυάται πως δεν θα τον μπλέξει στην υπόθεση. Τέλος η Άννα βρίσκει την Ιωάννα και της λέει ότι την άκουσε το μεσημέρι που μιλούσε με τον Αποστόλη και ότι στη συνέχεια πήγε και του ζήτησε να χωρίσουν.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA έξαψη επ. 56

Επεισόδιο 56: Η επιχείρηση του Ορφέα, να πιάσει το Μηνά αποτυγχάνει παταγωδώς, πράγμα που τον στέφει εναντίον όλων. Ο Κωστής αποφασίζει να πάρει το μέρος του αδερφού του και να τον φυγαδεύσει. Η Εβίτα έρχεται σε σφοδρή σύγκρουση με την Ίριδα. Δε μπορεί να πιστέψει όλα αυτά που έμαθε για τη μητέρα της. Ο Γιάννος βοηθά το Παντοπωλείο της Κλαίρης, ακόμη και χωρίς να είναι εκεί. Η Μαρίνα ακροβατεί ανάμεσα στα πρέπει και τα θέλω της, κινώντας τις υποψίες του Ορφέα. Η Ίριδα καλείται ξανά στο τμήμα, μιας και τα άλλοθι της δεν ήταν έγκυρα.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 145: Η Ελένη συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις του Βόσκαρη αποφασίζει να μην μιλήσει σε κανέναν και να δράσει μόνη της. Η Ανέτ μετά την οριστική ρήξη της με τον Μελέτη, μετακομίζει στον Μιλτιάδη μέχρι να δει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Η Μυρσίνη φοβάται την αντίδραση της Ανέτ ενώ συνεχίζει να λέει ψέματα στα παιδιά της και να προστατεύει τον Δούκα. Ο Σπανός στριμώχνει τον Μεγαρίτη καθώς τον συνδέει με την Ασπασία. Ο Μελέτης προσπαθεί να πείσει την Πηνελόπη για την αθωότητά τη δική του και του Δούκα αλλά τη βλέπει ν’ απομακρύνεται από κοντά του. Όλο το χωριό πάει στη σχολική γιορτή ν’ ακούσουν την παιδική χορωδία ενώ ο Άγγελος κάνει πρόταση γάμου στη Σοφούλα μπροστά σε όλο το καφενείο. Η ώρα όμως της αναμέτρησης έχει έρθει…Και η Ελένη για πρώτη φορά θα αντικρίσει τον Δούκα αποφασισμένη για όλα.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Πεθερικά Της Συμφοράς (Meet The Fockers)» στο OPEN BEYOND Τα πεθερικά της συμφοράς

Κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής (2004). Σκηνοθεσία Τζέι Ρόουτς. Ηθοποιοί: Μπεν Στίλερ, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Ντάστιν Χόφμαν, Μπάρμπαρα Στρέιζαντ

Υπόθεση: O ημι-παρανοϊκός Τζακ Μπερνς και η σύζυγός του Ντίνα επισκέπτονται στη Φλόριντα τους γονείς του μέλλοντα γαμπρού τους Γκρεγκ Φόκερ, ένα ανέμελο ζευγάρι που ζει ακόμα στη χίπικη εποχή. Η συνύπαρξη των Μπερνς με τους Φόκερ αποδεικνύεται σύντομα προβληματική, ενώ ο Τζακ υποψιάζεται ότι ο 15χρονος γιος μιας Κουβανής υπηρέτριας είναι εξώγαμο του Γκρεγκ. Συνέχεια του “Γαμπρού της συμφοράς”.

23:00 «Ο Σύμβουλος (A Family Man)» στον ALPHA Ο σύμβουλος

Δραματική ταινία, αμερικανικής παραγωγής (2016). Σκηνοθεσία Μαρκ Γούλιαμς. Ηθοποιοί: Τζέραρντ Μπάτλερ, Άλισον Μπρι, Γουίλεμ Νταφόε, Άλφρεντ Μολίνα

Υπόθεση: Ένας επιτυχημένος υπάλληλος σε γραφείο εύρεσης εργασίας αναγκάζεται να αναθεωρήσει τις προτεραιότητές του όταν ένα απρόσμενο συμβάν κλονίζει την οικογένειά του.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 «Ξεχασμένη Αλεξάνδρεια» στο COSMOTE HISTORY HD Ξεχασμένη Αλεξάνδρεια

Ντοκιμαντέρ, γαλλικής παραγωγής (2004). Σκηνοθεσία Πατρίκ Καμπουά και Ατσούτσι Μουραγιάμα

Υπόθεση: 1961. Στο Τακχάρ του μακρινού Αφγανιστάν, ένα κορινθιακό κιονόκρανο έρχεται στο φως. Είναι το πρώτο εύρημα της ως τότε άγνωστης ελληνιστικής πόλης Άι Χανούμ – και πιθανώς μιας από τις ‘χαμένες’ Αλεξάνδρειες του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

22:00 «Η ‘Σκοτεινή’ Επιστήμη του Μυστικισμού» στο COSMOTE HISTORY HD Η σκοτεινή επιστήμη του μυστικισμού

Ντοκιμαντέρ, αμερικανικής παραγωγής (2009). Σκηνοθεσία Μπεν Μολ

Υπόθεση: Τι απαντήσεις μπορεί να δώσει η επιστήμη για τα ‘παράδοξα’ και τα ‘ανεξήγητα’ αρχαίων πολιτισμών; Από το Μεξικό έως τη Βρετανία και την Ελλάδα, ερευνητές και αρχαιολόγοι επιχειρούν να εξηγήσουν σκοτεινά μεταφυσικά μυστήρια.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b