MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 17 Μαΐου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 17 Μαΐου.

άγριες μέλισσες επ 140
Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 χαιρέτα μου τον πλάτανο επ 141

Επεισόδιο 141: Όσο τα παιδιά στο δάσος ψάχνουν να βρουν τι ήταν αυτός ο πυροβολισμός, ο Στάθης λέει στον Ηλία, στη Φιλιώ και στον παπά ότι έχει βρει τη λύση για την επιδότηση. Η Βαρβάρα, στον κόσμο της, ζει τον έρωτά της, ενώ όλοι οι υπόλοιποι, προσπαθούν να βρουν τρόπο να της το πουν. Ο Μένιος ανακαλύπτει ότι η Μυρτώ και ο Στάθης συνωμοτούσαν πίσω από την πλάτη του και γίνεται έξαλλος. Ο Κανέλλος, από την άλλη, έχει σχέδιο για να τιμωρήσει τους Φωτεινιώτες, μόνο που πρέπει να συμπεριλάβει την Τούλα και δεν σκέφτεται καθόλου τις αντιδράσεις του Σίμου. Θα καταφέρουν ο Τζώρτζης και ο Θοδωρής να διώξουν τον Στάθη και τη Μυρτώ από το χωριό; Θα καταφέρει ο Χαραλάμπης να πει στη Βαρβάρα ότι όλα ήταν μια παρεξήγηση; Θ’ αποκαλυφθεί ο Βαγγέλας και σε άλλο εγγόνι;

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 ήλιος επ.160

Επεισόδιο 160: Ο Μηνάς πεθαίνει χωρίς να δώσει πληροφορίες για το πού βρίσκεται η Σαλκέμ και όλοι αγωνιούν. Η Μπέτυ κρατά ομήρους την Αλίκη και την Εύα, οι οποίες έντρομες μαθαίνουν τι έχει οδηγήσει την Μπέτυ να θέλει να εκδικηθεί την Αλίκη. Όλοι έχουν μαζευτεί έξω απ’ το σπίτι κι αγωνιούν για την τύχη τους. Η Μπέτυ θυμάται τα παιδικά τους χρόνια στο ίδρυμα και ξεδιπλώνει πια τα αληθινά της αισθήματα, εκφράζοντας όλο το μίσος και το φθόνο που ένοιωθε όλα αυτά τα χρόνια για την Αλίκη. Ο Δημήτρης, για ακόμη μια φορά, θα γίνει ο σωτήρας της γυναίκας που αγαπάει.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 213: Ο Άκης, σοκαρισμένος από την αποκάλυψη για την κομπίνα του Δημήτρη, παίρνει τους δρόμους για να βάλει τις σκέψεις του σε μια σειρά. Την ίδια ώρα, Δημήτρης και Μαίρη συνεχίζουν ανυποψίαστοι να οργανώνουν την επόμενη παράδοση των παράνομων φαρμάκων. Ο Σίμος κι η Εύα προσπαθούν να βάλουν την Ολυμπία σε μια σειρά ενώ ο Νικηφόρος κάνει μια γκάφα και ρισκάρει να τινάξει το μυστικό της εγκυμοσύνης της Εύας στον αέρα.

Οι κόντρες ανάμεσα σε Ναυσικά και Μάρκο συνεχίζονται, ενώ ο Οδυσσέας κι η Έρση ετοιμάζονται να έρθουν στην Αθήνα για την έκθεση. Ο Σίμος αποφασίζει να συνεχίσει την έρευνα στην παράνομη λέσχη κι η Σμαράγδα ανησυχεί μήπως και τον ανακαλύψουν. Η Ιφιγένεια κι ο Άλκης έρχονται πιο κοντά, όμως η Κατερίνα εξακολουθεί να αντιδρά σε αυτή τη σχέση. Όταν ο Μιλτιάδης της ανακοινώνει πως σκέφτεται να δώσει το επίθετό του στον Άλκη, το ρήγμα ανάμεσά τους θα βαθύνει σε σημείο χωρισμού. Ο εκδότης του Φρίξου καταφθάνει στο νησί για την υπογραφή των συμβολαίων, αλλά η Έλλη προβάλει αντιρρήσεις. Ο Άκης αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη κατά πρόσωπο.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 128: Η Ζωή φιλοξενείται στο τραπέζι τον Αργυρών όπου ο Δημήτρης και η Κατερίνα ανακοινώνουν τον γάμο τους. Μετά τα συγχαρητήρια στο σαλόνι των Αργυρών ακολουθεί η αποδοκιμασία στην κουζίνα του ίδιου σπιτιού. Η Όλγα προσπαθεί να μεταπείσει την Κατερίνα για τον γάμο αποκαλύπτοντάς της ότι ο Δημήτρης έχει απειλήσει ότι θα την σκοτώσει κι εκείνη τελικά στρέφεται στον ίδιο για απαντήσεις. Θα την ικανοποιήσουν άραγε οι δικαιολογίες που θα της δώσει;

Η Λένα καταρρακώνεται από τη στάση του Θωμά ψυχολογικά και σωματικά και οδηγείται στο νοσοκομείο. Όταν συμβαίνει αυτό ο Θωμάς συνειδητοποιεί πόσο πολύτιμη είναι η Λένα και σπεύδει στο πλευρό της. Η Τζένη ζητάει από τον πατέρα της να αναβάλλουν τα σχέδιά τους σχετικά με το ιπποφορβείο των Αργυρών, αλλά εκείνος την εκβιάζει με τον θάνατο του Σταυριανού, προτρέποντάς την να καταδώσει τον Παύλο, ο οποίος όμως τους παρακολουθεί και μαθαίνει τι κόλπο έπαιζε η Τζένη τόσο καιρό πίσω από την πλάτη του. Όταν συναντιούνται στο σπίτι ο Παύλος αντί να την αντιμετωπίσει, την βάζει να δει το δελτίο ειδήσεων που ανακοινώνει τη σύλληψη του Χανδρινού.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 52: Η Ίριδα φτάνει στο αστυνομικό τμήμα του Ναυπλίου, για να καταθέσει. Η Ζωή μένει άναυδη, ακούγοντας, από τη Μαρίνα, τα γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όλη η οικογένεια προετοιμάζει την υποδοχή της Εβίτας, μετά το εξιτήριό της. Ο Ορφέας βρίσκεται ξανά σε αδιέξοδο, με την υπόθεση. Ο Γιάννος δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη στη φυλακή. Ο Αλέξανδρος θυμώνει, όταν μαθαίνει ότι η Κλαίρη έφυγε για Ναύπλιο, χωρίς να του το πει. Στο Ναύπλιο επιστρέφει και η Μαρίνα με τον Κωστή, για να έρθουν αντιμέτωποι με αναπάντεχες εξελίξεις.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 άγριες μέλισσες επ 140

Επεισόδιο 140: Οι τρεις αδερφές είναι αναστατωμένες με το βιβλίο που έγραψε ο Νικηφόρος και προσπαθούν ν’ αποφασίσουν πώς θ’ αντιδράσουν. Ο Σαραντόπουλος οδηγεί σιγά σιγά την Ουρανία σε μια ζωή που δεν τολμούσε καν να ονειρευτεί ενώ διακρίνει το χάσμα που υπάρχει στη σχέση της με τον Κυριάκο. Η Πηνελόπη εκμυστηρεύεται στον Αλέξη το ένοχο παρελθόν της Ανέτ και του Θέμελη ενώ προσπαθεί να αποσπάσει απ’ την οικογένεια της, περισσότερες πληροφορίες. Ο Αλέξης βρίσκει έναν μάρτυρα που μπορεί να συνδέσει τον Δούκα με τον φόνο του Θέμελη, ενώ ο Δούκας ετοιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη για τον συνεταιρισμό. Θα καταφέρει η Ελένη και οι υπόλοιποι αγρότες να του χαλάσουνε τα σχέδια ή θα καταστραφούν ολοσχερώς;

ΤΑΙΝΙΕΣ

23:00 «Captain America 2: Ο Στρατιώτης Του Χειμώνα (Captain America 2: Winter Soldier)» στον ALPHA Captain America 2

Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής (2014). Σκηνοθεσία  Άντονι Ρούσο, Τζο Ρούσο. Ηθοποιοί: Κρις Έβανς, Σκάρλετ Γιόχανσον, Σεμπάστιαν Σταν, Άντονι ΜακΚι, Κόμπι Σμάλντερς, Φρανκ Γκρίλο, Έμιλυ Βαν Καμπ, Χέιλι Άτγουελ, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Σάμιουελ Τζάκσον

Υπόθεση: Δύο χρόνια μετά τη Μάχη της Νέας Υόρκης, που άλλαξε τη ζωή του ριζικά, ο Στιβ Ρότζερς προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα. Η συνεργασία του με την ομάδα Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α. του δίνει νέες προοπτικές, υπό την καθοδήγηση του Νικ Φιούρι. Σύντομα θα κληθεί να αναλάβει μια νέα αποστολή, σε συνεργασία με τη Νατάσα Ρομανώφ, γνωστή ως Black Widow, προκειμένου να αντιμετωπίσουν έναν πανίσχυρο αλλά και απρόβλεπτο εχθρό
Τα πράγματα, ωστόσο, περιπλέκονται, τη στιγμή που διαπιστώνει ότι η Νατάσα Ρομανώφ ακολουθεί δική της ατζέντα στη διάρκεια της αποστολής. Όταν, όμως, στο προσκήνιο εμφανιστεί ο Winter Soldier, μια σκοτεινή μορφή από το παρελθόν του Στιβ Ρότζερς, τα πατριωτικά αντανακλαστικά του Captain America δεν θα αργήσουν να χτυπήσουν, προκαλώντας ένα επικό χάος που θα κλονίσει όλες τις ισορροπίες.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:45 «Άσε Κάτω το Κουτί» στο COSMOTE HISTORY HD Άσε κάτω το κουτί

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής της Πολιτιστικής Εταιρείας Κρήτης και του Φεστιβάλ Χανίων (2020)

Υπόθεση: Έως τις αρχές του 20ού αιώνα, στις παρυφές της πόλης των Χανίων ζούσαν οι Χαλικούτηδες, οι Αφρικανοί της Κρήτης. Σήμερα, μία μουσική μπάντα εμπνέεται από το ‘άγνωστο’ αυτό παρελθόν και δημιουργεί.

23:30 «Βαλκανικοί Πόλεμοι- Ο Ναυτικός Αγώνας» στο COSMOTE HISTORY HD Βαλκανικοί Πόλεμοι

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Πολεμικού Μουσείου (2012). Σκηνοθεσία Γιάννης Κοροδήμος

Υπόθεση: Αφιέρωμα στη δράση του ελληνικού στόλου κατά τους Βαλκανικούς Πολέμους. Το Πολεμικό Ναυτικό υπήρξε ισχυρός στρατηγικός καταλύτης στο εξαιρετικό μείγμα στρατιωτικής ισχύος και διπλωματικής δεξιοτεχνίας που κατέδειξε η Ελλάδα.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b