MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 10 Μαΐου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 10 Μαΐου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 χαιρέτα μου τον πλάτανο επ 136

Επεισόδιο 136: Ο Θοδωρής έχει έρθει στα όριά του, ξεσπά και ξεσκεπάζει την Ελένη. Ο Τζίμης έκανε το λάθος να τα βάλει με τη Μάρμω και το πληρώνει. Η Βαρβάρα πιστεύει ότι ο κρυφός της θαυμαστής είναι ο Χαραλάμπης, κάτι που μαθαίνει η Καλλιόπη και πέφτει από τα σύννεφα. Οι Πλατανιώτες προσπαθούν να θέσουν εκτός συμβουλίου τον Στάθη, που βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά ο Στάθης επιστρέφει. Ο Τζώρτζης και η Χρύσα βρίσκουν ευκαιρία να μείνουν μόνοι στο Δασαρχείο, αλλά τελικά θα μαζευτούν πολλοί.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 Ο ήλιος επ. 155

Επεισόδιο 155: Η Μπέτυ, γνωρίζοντας πια το σχέδιο του Δημήτρη και της Αλίκης, στήνει τη δική της παγίδα. Προσποιείται την ανίδεη και ξεγελώντας τους πάντες ετοιμάζεται να χτυπήσει εκεί που κανείς δεν το περιμένει. Η Λήδα σε απόγνωση, καθώς μετά το χτύπημα του Μάνου, η ζωή του Νικήτα κρέμεται από μία κλωστή. Ο Μάνος επιστρέφει στη φυλακή. Ο Μηνάς καταφέρνει να εξασφαλίσει τη σιωπή της Σαλκέμ και της Νέλλη. Ο Δημήτρης καταστρώνει σχέδιο προκειμένου να τον ξεσκεπάσει. Ο Μηνάς απαιτεί από τον Φίλιππο να του παραδώσει την Ορόρα. Ο Δημήτρης αρχίζει να υποψιάζεται πως για κάποιο λόγο που κανείς δεν γνωρίζει ο πραγματικός στόχος της Μπέτυ είναι η Αλίκη.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ 8 λέξεις επεισόδιο 209

Επεισόδιο 209: Ο Φρίξος βρίσκει λύση στο πρόβλημα της ανθοδέσμης και μαζί με την Έλλη πάνε στην εκκλησία. Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης με την Ιφιγένεια πείθουν την έξαλλη Κατερίνα ότι πρέπει να έρθει κι αυτή στον γάμο. Η Ολυμπία αναρρώνει από την απεργία πείνας ενώ ο Σίμος βρίσκεται στο πλευρό της. Μετά την αποκάλυψη του Έκτορα, ο Άκης μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Αιμίλιο και γίνεται έξαλλος μαζί του. Η Ελισάβετ ρίχνει «άκυρο» στον Παύλο και του λέει ότι δεν μπορούνε να συνεχίσουν να βγαίνουν. Η Ηλιάνα κλέβει ένα μπλίστερ με χάπια από το λευκό βανάκι που μεταφέρει τα αναβολικά.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA Αγγελική επ.124

Επεισόδιο 124: Ο Στέφανος μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Μιχάλη και τον βιασμό της Λένας και εξοργισμένος οδηγείται στην Αθηνά όπου έρχονται σε ρήξη. Η Αγγελική φοβάται ότι οι Αργυροί την έχουν καταλάβει και το συζητάει με το Μιχάλη ο οποίος της αποκαλύπτει ότι και η Ελένη ξέρει για τον βιασμό της κι έτσι η Αγγελική αποφασίζει να τη συναντήσει. Όταν συμβαίνει αυτό, η Ελένη της λέει όλα όσα γνωρίζει επιβεβαιώνοντας τους χειρότερους φόβους της Αγγελικής, ακόμα και αυτούς που αφορούν στην αυτοκτονία του πατέρα της. Ο Παύλος αφήνεται ελεύθερος από το τμήμα αλλά όταν γυρίζει σπίτι αντιμετωπίζει τη Σοφία που έχει μάθει για την επίθεση εναντίον της Κατερίνας. Την ίδια στιγμή, η Αθηνά στήνει μια παγίδα στην Ελένη που θα την κάνει να αποκαλυφτεί.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA έξαψη επ.49

Επεισόδιο 49: Οι νέες πληροφορίες για τους πιθανούς ενόχους, στην υπόθεση της Βίκυς, αφήνουν άφωνο το Τζώρτζη. Η Ίριδα, τηλεφωνεί στο Μηνά, σε πανικό. Αυτό που δεν έχει προβλέψει, είναι πως κάποιος ακούει αυτό το τηλεφώνημα. Η Βίκυ γυρίζει σπίτι της, τρομοκρατημένη, για να έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια. Ο Ορφέας βγάζει ένταλμα σύλληψης για το Μηνά. Η Εβίτα εκτιμά κάθε στιγμή που περνά με την οικογένειά της. Ο Γιάννος απολογείται στον Τίμο, για όλο το κακό που του έκανε. Ο Αλέξανδρος αρχίζει να απομακρύνεται απ’ την Κλαίρη.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 136: Ο Μιλτιάδης μετά τη σύγκρουση με τον Μελέτη, δείχνει να έχει χάσει τον έλεγχο. Πώς θα αντιδράσει; Ο Λάμπρος και η Βιολέτα φοβούνται μην επαναληφθούν τα παλιά και προσπαθούν να τον προστατεύσουν. Ο Βόσκαρης δεν μπορεί να δεχτεί την αποκάλυψη της Ευσεβίας. Η απόφαση του δικαστηρίου αλλάζει τα πάντα και οι ζωές των αδερφών Σταμίρη αλλά και του Νικηφόρου δεν θα είναι πια ίδιες. Όσο ο Μιλτιάδης κινδυνεύει να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα το ρήγμα ανάμεσα στον Κωνσταντή και τον Δούκα όλο και μεγαλώνει καθώς διαφωνεί με όσα κάνουν. Ο Αλέξης με τον Ανδρεάδη και τον Σπανό προσπαθούν να στριμώξουν τον Δούκα αλλά ο Μεγαρίτης τους παρακολουθεί στενά και μαθαίνει τα σχέδια τους έγκαιρα.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Υποψίες» στο OPEN BEYOND Υποψίες

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής (2007). Σκηνοθεσία Ντ. Τζει. Καρούσο. Ηθοποιοί: Σάια ΛαΜπεφ, Ντέιβιντ Μορς, Κάρι Αν Μος, Σάρα Ρέμερ

Υπόθεση: Μετά το θάνατο του πατέρα του, ο Κέιλ κλείνεται στον εαυτό του και τσακώνεται με όλους, καταλήγοντας σε κατ’ οίκον περιορισμό. Παρακολουθώντας τους γείτονες, είναι σίγουρος ότι ένας από αυτούς είναι serial killer.

23:00 «Ηλίθιος Και Πανηλίθιος 2 (Dumb And Dumber To)» στον ALPHA ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος 2

Κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής (2014). Σκηνοθεσία Μπόμπι Φάρελι & Πίτερ Φάρελι. Ηθοποιοί: Τζιμ Κάρεϊ, Τζεφ Ντάνιελς, Ρομπ Ρίγκλ, Λόρι Χόλντεν, Ρέιτσελ Μέλβιν, Στιβ Τομ

Υπόθεση:  Ο Λόιντ και ο Χάρι μπαίνουν σε νέες περιπέτειες, καθώς ανακαλύπτουν ότι ο τελευταίος έχει μια κόρη που δεν γνώριζε και ξεκινούν μαζί ένα τρελό ταξίδι για να τη βρουν και να την πείσουν να του σώσει τη ζωή δωρίζοντάς του… το νεφρό της!

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 «Ατλαντίδα: Ο Χαμένος Πολιτισμός» στο COSMOTE HISTORY HD Ατλαντίδα- ο χαμένος πολιτισμός

Ντοκιμαντέρ, αμερικανικής παραγωγής (1995).

Υπόθεση: Το μυστήριο της Ατλαντίδας εξακολουθεί να ασκεί γοητεία σε κοινό και ειδικούς… Υπήρξε άραγε στ’ αλήθεια; Και αν ναι, πώς μπορεί να ήταν οι άνθρωποι που δημιούργησαν αυτόν τον τόσο θαυμαστό και τεχνολογικά προηγμένο πολιτισμό;

23:00 «Οι Ξεχασμένοι Στρατιώτες του Α’ Παγκοσμίου» στο COSMOTE HISTORY HD Οι ξεχασμένοι στρατιώτες του Α' Παγκοσμίου

Ντοκιμαντέρ, γαλλικής παραγωγής (2018). Σκηνοθεσία Ιζαμπέλ Ζαντρ

Υπόθεση: Χιλιάδες άνδρες από χώρες μακρινές ‘έπεσαν’ στις μάχες του Α’ Παγκοσμίου. Μέσα από τις περιπέτειες ενός Ινδού, ενός Σενεγαλέζου κι ενός Κινέζου, το ντοκιμαντέρ ‘θυμάται’ τους στρατιώτες εκείνους που συχνά η Ιστορία λησμονεί. (

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ42°C: Γνωρίστε τους 13 ήρωες της επερχόμενης ατμοσφαιρικής σειράς της COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b