MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΡΑΣΗ

Παγκόσμια Ημέρα Υγιεινής Χεριών: Το Lifebuoy προσφέρει 200.000 προϊόντα για τα χέρια που χρειάζονται τη στήριξή μας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγιεινής των Χεριών, το Lifebuoy προσέφερε μεγάλες ποσότητες προϊόντων για να τιμήσει τα χέρια των ανθρώπων που μάς φροντίζουν, καθώς και εκείνων που έχουν ανάγκη από τη δική μας φροντίδα.

Monopoli Team | 05.05.2021

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγιεινής των Χεριών, στις 5 Μαΐου, το Lifebuoy, η Νο 1 μάρκα σαπουνιού υγιεινής στον κόσμο1, προσέφερε μεγάλες ποσότητες προϊόντων για να τιμήσει τα χέρια των ανθρώπων που μάς φροντίζουν, καθώς και εκείνων που έχουν ανάγκη από τη δική μας φροντίδα.

Ανάμεσά τους τα χέρια των νοσηλευτών και νοσηλευτριών, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με την πανδημία, των άστεγων συνανθρώπων μας – και βέβαια, τα χέρια παιδιών που φιλοξενούνται σε ιδρύματα και ξενώνες. Είναι ο τρόπος του Lifebuoy για να τους πει ότι είναι δίπλα τους.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η κα Ευαγγελία Βόσσου, Υπεύθυνη Marketing Προϊόντων Προσωπικής Υγιεινής Unilever: «Το Lifebuoy πρωτοκυκλοφόρησε το1894, με εξειδίκευση στην υγιεινή των χεριών  και αποκλειστικό του όραμα να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγιεινής των Χεριών, το Lifebuoy προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ανθρώπους που τα χέρια τους έχουν ειδικές ευαισθησίες. Είναι ο τρόπος μας για να τους πούμε ότι είμαστε δίπλα τους.».

Στο πλαίσιο της κοινωνικής αποστολής του, το Lifebuoy προσέφερε 200.000 τεμάχια αντισηπτικά gel χεριών και υγρά καθαριστικά μαντηλάκια χεριών, στον Εθνικό Σύνδεσμο Νοσηλευτών Ελλάδος, στο Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος, στην Ένωση Μαζί για το Παιδί, στο HOME Project για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, στις δομές αστέγων και το πρόγραμμα Street Work του Δήμου Αθηναίων, στην ανθρωπιστική οργάνωση PRAKSIS, στην οργάνωση A21 Greece, στη ΜΚΟ ΔΕΣΜΟΣ, στην Κιβωτό του Κόσμου και στο Κέντρο Αυτισμού SOS.

Ευχαριστώντας για την προσφορά αυτή ο κ. Γρηγόρης Λέων, Πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, αναφέρει: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά την εταιρία Unilever που βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Η υγιεινή των χεριών είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο για όλους μας, πόσο μάλλον για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και που δυστυχώς πολλές φορές δεν έχουν αυτά τα μέσα.»

Χαρακτηριστική είναι και η δήλωση της Δρ. Ελένης Κυρίτση, Προέδρου του ΔΣ Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία Unilever και το ΔΕΣΜΟ, για αυτή την προσφορά του αντισηπτικού που έκανε για τα χέρια των νοσηλευτών που είναι απαραίτητη όχι μόνο για τους νοσηλευτές, αλλά και για όλους τους ανθρώπους λόγω αυτής της πανδημίας που σήμερα ζούμε.»

Λίγα λόγια για την εταιρεία Lifebuoy

Το Lifebuoy γεννήθηκε στη Βρετανία το 1894, σε μια εποχή που τη χώρα ταλαιπωρούσε επιδημία χολέρας, με πρωτοβουλία του Ουίλιαμ Χέσκεθ Λέβερ, ο οποίος σκέφτηκε να παρασκευάσει ένα προϊόν με αντιβακτηριδιακή δράση. Το «σωσίβιο» (Lifebuoy), όπως το ονόμασε, συνέβαλε σημαντικά στο να συνειδητοποιήσει ο κόσμος τη σημασία της υγιεινής των χεριών και κατέληξε στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών, ως η Νο1 μάρκα σαπουνιού υγιεινής1. Διακρίνεται τόσο για τις μοναδικές συνθέσεις του, όσο και για τη διαχρονική αποστολή κοινωνικής ευαισθησίας που πραγματοποιεί. Συγκεκριμένα, μέχρι σήμερα, το Lifebuoy έχει εκπαιδεύσει 1 δις ανθρώπους, κυρίως παιδιά, σχετικά με το πλύσιμο των χεριών, σε μια εκστρατεία που έχει ήδη συμβάλει στην αλλαγή συμπεριφοράς μικρών και μεγάλων σε πάνω από 30 χώρες.

Η σειρά προϊόντων Lifebuoy που κυκλοφορεί στην Ελλάδα περιλαμβάνει Υγρά κρεμοσάπουνα, αντισηπτικά gel χεριών, μπάρα σαπουνιού και υγρά μαντηλάκια καθαρισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝΕΟΝ: Ολοκληρώθηκε η αναμόρφωση του πρώην Δημόσιου Καπνεργοστασίου12.09.2018

1Σε πωλήσεις ανά μονάδα προϊόντος στο σύνολο των αγορών βάσει στοιχείων Nielsen. Διαθέσιμα στοιχεία τελευταίων 12 μηνών. Λεπτομέρειες διαθέσιμες στο https://www.lifebuoy.co.uk/No1.html ή κατόπιν επικοινωνίας. Εξαιρούνται τα αντισηπτικά χεριών και τα μαντηλάκια.

Η χρήση από παιδιά πρέπει να γίνεται πάντα με την επίβλεψη ή βοήθεια ενήλικα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μάθετε περισσότερα για την εταιρεία Lifebuoy εδώ και εδώ.

 

 

 

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b