MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Όλα όσα θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 4 Μαΐου

Όλα όσα μπορείτε να απολαύσετε στην τηλεόραση σήμερα, Τρίτη 4 Μαΐου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 Η Μάρμω εμφανίζεται στο μαγαζί της Κικής, πανέτοιμη για πόλεμο με τους Φωτεινιώτες, αλλά καταρρέει και η Φιλιώ την πηγαίνει σπίτι με τη βοήθεια του Ηλία. Ο Τζίμης ειρωνεύεται Παναγή, Κανέλλο και Σίμο και τους ανακοινώνει ότι θα βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος του Φωτεινού, ενώ η Κατερίνα με τον Θοδωρή υποψιάζονται πως κάποιο σχέδιο της Μυρτώς κρύβεται πίσω από την ξαφνική επίσκεψη της Ελένης. Έτσι, ο Τζώρτζης σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να μάθουν την αλήθεια. Ο παπάς προσπαθεί να συνετίσει Μένιο και Χαραλάμπη, που είναι έτοιμοι για σύρραξη με το Φωτεινό, ενώ η τυχαία αποκάλυψη από το παρελθόν της Κατερίνας δημιουργεί ένταση στη σχέση της με τον Παναγή και οδηγεί, τελικά, σε μια απρόσμενη πρόταση…

Επεισόδιο 132: Η Μάρμω εμφανίζεται στο μαγαζί της Κικής, πανέτοιμη για πόλεμο με τους Φωτεινιώτες, αλλά καταρρέει και η Φιλιώ την πηγαίνει σπίτι με τη βοήθεια του Ηλία. Ο Τζίμης ειρωνεύεται Παναγή, Κανέλλο και Σίμο και τους ανακοινώνει ότι θα βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος του Φωτεινού, ενώ η Κατερίνα με τον Θοδωρή υποψιάζονται πως κάποιο σχέδιο της Μυρτώς κρύβεται πίσω από την ξαφνική επίσκεψη της Ελένης. Έτσι, ο Τζώρτζης σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να μάθουν την αλήθεια. Ο παπάς προσπαθεί να συνετίσει Μένιο και Χαραλάμπη, που είναι έτοιμοι για σύρραξη με το Φωτεινό, ενώ η τυχαία αποκάλυψη από το παρελθόν της Κατερίνας δημιουργεί ένταση στη σχέση της με τον Παναγή και οδηγεί, τελικά, σε μια απρόσμενη πρόταση.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 151: Ο Δημήτρης σχεδιάζει να ξεσκεπάσει την Μπέτυ, έχοντας την Αλίκη στο πλευρό του. Μαζί οργανώνουν ένα σχέδιο για να καταφέρουν να την κάνουν να του μιλήσει. Η Ορόρα δεν έχει αποκαλύψει ακόμα στην Διώνη ότι ο Μήνας είναι μέρος του κυκλώματος της εκμετάλλευσης των κοριτσιών. Ο Δημήτρης, αναζητώντας την άκρη του νήματος σε αυτή την υπόθεση, ζητά ξανά την βοήθεια του Μιχάλη. Ο Νικήτας με την Λήδα περνάνε το πρώτος τους βράδυ μαζί, όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως το φαντάζονταν. Την ίδια ώρα, ο Μάνος τους παρακολουθεί κρυφά, ενώ ο Δήμος αγωνιά μαζί με τον Αντώνη για την επιλογή της Λήδας τρέμοντας μη φύγει μαζί του. Ο Μηνάς συνεχίζει τα ύπουλα σχέδια του, χωρίς να έχει κινήσει τις υποψίες, μέχρι που η Διώνη τον πιάνει στα πράσα.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 206: Η Κατερίνα αρνείται να δεχτεί την παρουσία του Άλκη στη ζωή της και δεν χάνει ευκαιρία να κοντραριστεί με τον Μιλτιάδη για το θέμα. Ο Αιμίλιος παρακαλάει τη Μάγδα για μια δεύτερη ευκαιρία αλλά εκείνη επιμένει στο διαζύγιο. Ο Άκης παρατηρεί το αυξημένο ενδιαφέρον της Ηλιάνας για τον Παύλο, εκείνος όμως δείχνει να γοητεύεται από την Ελισάβετ. Ο Φρίξος κι η Έλλη είναι στην τελική ευθεία για τον γάμο, όμως τα εξεζητημένα γούστα της Έλλης αρχίζουν να ενοχλούν τον Φρίξο, που ονειρευόταν τα πράγματα πιο απλά. Οι σχέσεις ανάμεσα στον Οδυσσέα και την Έρση παραμένουν τεταμένες, παρόλο που το ζευγάρι μετακομίζει στο νέο του σπίτι. Η Ναυσικά είναι λυπημένη καθώς συνειδητοποιεί πως η σχέση από απόσταση με τον Δημοσθένη, δεν πρόκειται να λειτουργήσει.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 133

Επεισόδιο 133: Ο κόσμος του Μελέτη καταρρέει μαθαίνοντας το αποτρόπαιο έγκλημα του Δούκα… όμως μια ακόμα αποκάλυψη θα τον συγκλονίσει. Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του; H Ανέτ καταρρακώνεται μόλις πληροφορείται τα άσχημα νέα. Στο μοδιστράδικο οι γυναίκες βρίσκονται σε πυρετό εργασίας ενώ η Ασημίνα αναλαμβάνει να βοηθήσει κι εκείνη στο νέο εγχείρημα της Ουρανίας. O Νικηφόρος παίρνει τον γιο του και φεύγει για τη Λάρισα όμως το εγχείρημά του δεν πάει όπως το υπολόγιζε. Ο Μιλτιάδης προχωράει το σχέδιο εξαπάτησης του Δούκα, προκαλώντας την οργή του Λάμπρου. Ο Αλέξης έρχεται αντιμέτωπος με την Πηνελόπη. Θα καταφέρει ν’ αποσπάσει απ’ το στόμα της το ένοχο μυστικό; Μια άγρια συμπλοκή στη μέση του χωριού, θα φέρει καινούρια αναστάτωση στο σπίτι των Σεβαστών.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Μυστική Πράκτορας (Barely Lethal) στο OPEN BEYOND Barely Lethal

Κωμική περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής (2015). Σκηνοθεσία: Κάιλ Νιούμαν. Ηθοποιοί: Χέιλι Στάνφιλντ, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Τζέιμι Κινγκ, Σόφι Τέρνερ, Τζέσικα Άλμπα.

Υπόθεση: Μια έφηβη η οποία έχει εκπαιδευτεί ως πράκτορας ειδικών αποστολών, προσποιείται τον θάνατό της προκειμένου να ζήσει μια φυσιολογική ζωή ως μαθήτρια σε ένα συνηθισμένο Λύκειο. Σύντομα όμως θα καταλάβει ότι η καθημερινότητα ενός σχολείου είναι πιο δύσκολη από την διεθνή κατασκοπία.

21:00 «Η Χαμένη Πόλη Του Ζ (Lost City Of Z)» στο STAR Η χαμένη πόλη του Ζ

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής (2016). Σκηνοθεσία: Τζειμς Γκρέι. Ηθοποιοί: Τσάρλι Χάναμ, Ρόμπερτ Πάτινσον, Σιένα Μίλερ.

Υπόθεση: Όταν, στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, ο Βρετανός χαρτογράφος Πέρσι Φόσετ επιστρέφει στη χώρα του έπειτα από διετή αποστολή στη ζούγκλα του Αμαζονίου, είναι ένας εθνικός ήρωας. Θα διακινδυνεύσει όμως τα πάντα, από τη φήμη μέχρι την οικογενειακή ευτυχία του, για να επιστρέψει στα δάση της Βραζιλίας αναζητώντας τη μυθική, χαμένη πόλη των ιθαγενών Ζ.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:10 «Ο Μεγάλος Περίπατος της Άλκης» στο COSMOTE HISTORY HD Ο μεγάλος περίπατος της Άλκης

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής COSMOTE TV (2017). Σκηνοθεσία: Μαργαρίτα Μαντά.

Υπόθεση: Η ζωή της Άλκης Ζέη ‘κουβαλά’ μέσα της όλη την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας. Ένα απολαυστικό βιογραφικό ντοκουμέντο βασισμένο σ’ ένα απ’ τα γνωστότερα έργα της συγγραφέως και διανθισμένο με μαρτυρίες δικών της ανθρώπων.

23:40 «Η Αθήνα Χορεύει Rock’ n’ Roll» στο COSMOTE HISTORY HD Η Αθήνα χορεύει

Ντοκιμαντέρ, παραγωγής Βασίλη Μάρου (1957). Σκηνοθεσία: Βασίλης Μάρος.

Υπόθεση: Ένα μοναδικό αφιέρωμα στο rock ‘n’ roll της δεκαετίας του ’50 και μια ανάλυση αυτού του κοινωνικού φαινομένου, σε ένα ντοκιμαντέρ του κορυφαίου σκηνοθέτη Βασίλη Μάρου, που τιμήθηκε με έπαινο στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b