MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 21 Απριλίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 21 Απριλίου.

Monopoli Team

20:00: «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 ΧΑΙΡΕΤΑ-ΜΟΥ-ΤΟΝ-ΠΛΑΤΑΝΟ-επ.-125-1

Επεισόδιο 125: Ο Κανέλλος προσπαθεί να βγάλει άκρη σχετικά με την κλοπή των χρημάτων και τους ανακρίνει όλους. Αυτό φέρνει έντονες αντιδράσεις και μια ρήξη με τον Σίμο. Η Κατερίνα θυμώνει ξανά με τον Παναγή και χαλάει η έκπληξη που ήθελε να του κάνει, ενώ η Μυρτώ αποφασίζει να κάνει στροφή στην ποιότητα και να γίνει ταπεινή. Ο Μένιος δυσκολεύεται να την πιστέψει, αλλά η Μυρτώ κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να νιώσει στο πετσί της τη χωριάτικη αίσθηση, κάτι που τρελαίνει τον καημένο τον Τζώρτζη, που δεν μπορεί να πιστέψει τι έπαθε η μάμι του. Θ’ ανακαλύψουν ποιος έκλεψε τα λεφτά; Και ποιος είναι αυτός ο άγνωστος που έχει έρθει στο χωριό; Τι ζητάει;

20:00: «Ήλιος» στον ANT1 ήλιος επ. 147

Επεισόδιο 147: Η Αλίκη συμπαραστέκεται στην Μπέτυ, ενώ ο Δημήτρης, ο Χρήστος αλλά κι ο Γιάννης, αγωνιούν πολύ για την κατάσταση της Αθηνάς στο νοσοκομείο. Ο Ντίνος κι η Λένα προσεγγίζουν το ύποπτο σπίτι της συμμορίας τράφικινγκ, ενώ ο Διονύσης με τον Δήμο ανακαλύπτουν την κρυμμένη Σαλκέμ στην αποθήκη. Η στημένη απ’ τον Δημήτρη απαγωγή της Ορόρα, δεν εκτελείται την τελευταία στιγμή. Ο Δημήτρης δεν μπορεί να το εξηγήσει, ανησυχεί, όμως, αφού ο Μιχάλης ξαφνικά εξαφανίζεται. Η Λήδα ανησυχεί για τον Νικήτα που την αποφεύγει και φοβάται πως εκείνος έχει καταλάβει την εμπλοκή της στο σχέδιο του Δημήτρη να τον συλλάβουν. Ο Δήμος, μέσα απ’ το ενδιαφέρον της Λήδας για τον Νικήτα, συνειδητοποιεί τα δικά του αισθήματα για εκείνη. Κάποια ενθύμια από την παιδική της ηλικία, θα βάλουν την Αλίκη σε σκέψεις και θα τη βοηθήσουν να αποκαλύψει κάτι σοκαριστικό.

21:00: «8 λέξεις» στον ΣΚΑΙ 8 λέξεις επ. 203

Επεισόδιο 203: Ο Αιμίλιος, πιο μετανιωμένος από ποτέ, θέλει επανασύνδεση με τη Μάγδα. Ο Νικηφόρος και η Εύα είναι ευτυχισμένοι με την εγκυμοσύνη και κάνουν τραπέζι στο σπίτι τους για να ανακοινώσουν τα καλά νέα σε όλους. Η Νόνα βλέπει ένα πολύ περίεργο όνειρο και μιλάει γι’ αυτό στον Οδυσσέα. Η Ευδοκία είναι πολύ εκδηλωτική απέναντι στην Αλίκη και η Έρση με τον Οδυσσέα είναι σίγουροι πως κάτι τρέχει μεταξύ τους. Ο Μιχαήλ δίνει τον Άγγελο στην Εύα για ένα βράδυ, αποφασίζει όμως να το κρύψει από τη Βικτώρια που λείπει στο Λονδίνο. Ο Φρίξος μαθαίνει από τον εκδοτικό οίκο ότι ενδιαφέρονται να εκδώσουν το βιβλίο του. Ο Μιλτιάδης λέει στην Κατερίνα ότι ο Άλκης είναι γιος του, μένει άναυδος όμως από την αντίδρασή της.

21:00: «Έξαψη» στο MEGA έξαψη επ. 48

Επεισόδιο 48: Η Μαρίνα ανακαλύπτει το μεγαλύτερο στοιχείο ενοχοποίησης του Μηνά, πράγμα που φέρνει το Μηνά σε πανικό. Ο Κωστής αναστατώνεται, όταν καταλαβαίνει ότι ο αδερφός του είναι βασικός ύποπτος, στην υπόθεση. Ο Αλέξανδρος παλεύει με τις ενοχές. Φοβάται ότι η στεναχώρια που προκάλεσε στην Εβίτα, την έφερε σε αυτή την κατάσταση. Η Κλαίρη στέκεται στο πλευρό του. Ο Γιάννος επιστρέφει στο Παντοπωλείο, όπου οι δουλειές αυξάνονται, αλλά τα χρέη παραμένουν ανεξόφλητα. Ο Μηνάς και η Βίκυ εξαφανίζονται. Κανείς δεν ξέρει που μπορεί να βρίσκονται.

22:00: «Άγριες Μέλισσες» στον ANT1

Επεισόδιο 130: Ο Νικηφόρος θα έρθει με μια πρόταση στον Κωνσταντή. Θα φέρει η πρότασή του τη συμφιλίωση ή θα ξεσπάσει ένας νέος πόλεμος ανάμεσα στα αδέρφια; Η Μυρσίνη ζητά τη βοήθεια της Ασημίνας για να πείσει το Νικηφόρο να επιστρέψει στο σπίτι. Θα συμμαχήσει πάλι με τη Μυρσίνη η Ασημίνα; Ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να γλιτώσει το συνεταιρισμό από την τυραννία του Δούκα παρά την αμφισβήτηση που δέχεται από όλους. Η Ουρανία ενθουσιασμένη κλείνει συμφωνία με έναν μεγάλο έμπορο της Λάρισας το Σαραντόπουλο. Όλοι τη στηρίζουν εκτός απ’ τον Κυριάκο που τον ζώνουν πάλι τα μαύρα φίδια.

Η Δρόσω και η Ασημίνα ελπίζουν πως θα επωφεληθούν από την κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών και θα κρατήσουν το Σέργιο όμως η χαρά τους δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες. Η Πηνελόπη παλεύει με τα αισθήματά της για Μελέτη και Αλέξη, ενώ ο Αλέξης με τον Σπανό πλησιάζουν τον άνθρωπο που πούλησε το δηλητήριο στον δολοφόνο του Θέμελη. Θα καταφέρει o Γραμματικός να φτάσει στην άκρη του νήματος της δολοφονίας του Θέμελη; Ο Νικηφόρος ψάχνει συμμάχους ενάντια στο Δούκα και καταλαβαίνει πως μόνο μια ανατρεπτική και απρόβλεπτη κίνηση θα του δώσει προβάδισμα.

22:00: «Αγγελική» στον ALPHA αγγελικη επ.120

Επεισόδιο 120: Ο Παύλος έχοντας μάθει την αλήθεια για το πώς προκλήθηκε το ατύχημα της Σοφίας, έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με το Δημήτρη. Η Αθηνά επεμβαίνει θυμίζοντας τους ότι πρέπει να μείνουν ενωμένοι για να αντιμετωπίσουν την Αγγελική που είναι ο μεγάλος εχθρός αυτή τη στιγμή.  Με την επιστροφή του Μιχάλη στο σπίτι, οι Ζάχοι λένε και στον Αποστόλη όλη την αλήθεια για το βιασμό της Λένας απ’ τον Αργυρό  κάτι που ο Αποστόλης δεν μπορεί να χωνέψει εύκολα, αλλά τουλάχιστον τώρα μπορεί να εξηγήσει πολλά που δεν καταλάβαινε.

Η Αθηνά, έχοντας καταλάβει ότι η Αγγελική ξέρει ότι της λένε ψέματα κι έχει αρχίσει να τους υποπτεύεται, βρίσκει μια δικαιολογία για να θολώσει τα νερά. Η Σοφία ανακοινώνει στην Κατερίνα ότι σκοπεύει με τα παιδιά και την Ιωάννα να φύγουν απ’ το κτήμα και την ρωτάει αν θέλει να τους ακολουθήσει. Η Κατερίνα ενώ είναι πολύ ευχαριστημένη από τη Σοφία και τη δουλειά της μπαίνει σε δίλημμα καθώς αν δεχθεί θα πρέπει να απομακρυνθεί από το Δημήτρη, πράγμα που δεν θέλει καθόλου. Η Ελένη πανικοβάλλεται όταν ο συνεργάτης της της δηλώνει πως πλέον είναι μόνη της και δεν θα την καλύψει στο δεύτερο τεστ dna που έκανε. Αυτό την οδηγεί στο να πει στον Μιχάλη ότι θα εξαφανιστεί για ένα διάστημα, αποκαλύπτοντας του και την αληθινή της ταυτότητα.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00: «Η εισβολή των ρομπότ (Robot Overlords)» στο OPEN BEYOND Η εισβολή των Ρομπότ

Περιπέτεια φαντασίας, βρετανικής παραγωγής (2014). Σκηνοθεσία Τζον Ράιτ. Ηθοποιοί  Μπεν Κίνγκσλεϊ, Τζίλιαν Άντερσον, Κάλεν Μακάλιφ

Υπόθεση: Η Γη έχει κατακτηθεί από τα ρομπότ ενός μακρινού γαλαξία. Όσοι επιζώντες απέμειναν μετά την εισβολή, έχουν περιοριστεί μέσα στο σπίτι τους με ηλεκτρονικά εμφυτεύματα, ώστε να μην μπορούν να βγουν έξω. Αν το κάνουν, ρισκάρουν τη ζωή τους. Αν μείνουν μέσα, θα έχουν έναν αργό θάνατο

23:00: «Ο Προστάτης (Safe)» στον ALPHA Ο Προστάτης

Ταινία δράσης, αμερικανικής παραγωγής (2012). Σκηνοθεσία Μπόαζ Γιάκιν. Ηθοποιοί: Τζέισον Στέιθαμ, Κάθριν Χαν, Κρις Σάραντον, Ρόμπερτ Τζον Μπερκ, Τζέιμς Χονγκ, Άνσον Μάουντ

Υπόθεση: Ο Λουκ Ράιτ, ένας παλαιστής μεικτών πολεμικών τεχνών, θα βάλει τη ζωή του στο στόχαστρο της ρωσικής μαφίας μετά την απόφασή του να «πουλήσει» ένα στημένο αγώνα. Οι συνέπειες θα είναι ολέθριες, αφού η οικογένειά του θα δολοφονηθεί, ενώ ο ίδιος θα οδηγηθεί σύντομα στην κοινωνική απομόνωση και το φόβο. Όταν όμως θα συναντήσει μια δωδεκάχρονη Κινέζα, την Μέι, ορφανή αλλά και μαθηματική διάνοια, που έχει αναγκαστεί να δουλέψει για την ρωσική «Τριάδα» ως λογίστρια, ο Λουκ θα αναλάβει δράση και θα επιστρέψει αποφασιστικά σε έναν πόλεμο, όπου παίζονται πολλά περισσότερα από αυτά που φαίνονται στην επιφάνεια.

Οσκαρικές ταινίες στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD της COSMOTE TV

17:30 «Αδίστακτα Πρόσωπα (Face/Off)» στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD Αδίστακτα Πρόσωπα

Ταινία δράσης, αμερικανικής παραγωγής (1997). Σκηνοθεσία Τζον Γου. Ηθοποιοί Τζον Τραβόλτα, Νίκολας Κέιτζ, Τζόαν Άλεν

Υπόθεση: Αποφασισμένος να συλλάβει έναν ασύλληπτο παρανοϊκό τρομοκράτη, ένας πράκτορας του FBI υποβάλλεται σε μια μέθοδο χειρουργικής που του δίνει τη δυνατότητα να ‘δανειστεί’ το πρόσωπο του κακοποιού. Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

20:00 «Ο Βράχος (The Rock)» στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD Ο Βράχος

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής (1996). Σκηνοθεσία Μάικλ Μπέι. Ηθοποιοί  Νίκολας Κέιτζ, Σον Κόνερι, Εντ Χάρις

Υπόθεση: Μια ομάδα κομάντο καταλαμβάνει το Αλκατράζ κι απειλεί να εκτοξεύσει τους πυραύλους που διαθέτει. Για να σταματήσουν τους τρομοκράτες, δυο τολμηροί άντρες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, σε μια ταινία που προτάθηκε για Όσκαρ.

22:30 «Απόδραση στον Αέρα (Con Air)» στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD Απόδραση στον Αέρα

Ταινία δράσης, αμερικανικής παραγωγής (1997). Σκηνοθεσία Σάιμον Γουέστ. Ηθοποιοί Νίκολας Κέιτζ, Τζον Κιούζακ, Τζον Μάλκοβιτς

Υπόθεση: Ένα αεροπλάνο πέφτει στα χέρια των επιβατών του. Είναι όλοι τους κρατούμενοι εγκληματίες, αποφασισμένοι να δραπετεύσουν. Μεταξύ τους, όμως, κι ένας άντρας ικανός να ματαιώσει τα σχέδιά τους. Η ταινία προτάθηκε για δύο Όσκαρ.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου» στο COSMOTE HISTORY HD Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου

Σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής COSMOTE TV & White Fox (2016). Σκηνοθεσία Γρηγόρης Καραντινάκης

Επεισόδιο 2: Εγκαταλείπω τα παλιά, επεκτείνομαι στο μέλλον. Στο δρόμο για τη Δαμασκό, ο Παύλος βιώνει μια ζωντανή επικοινωνία με τον Χριστό. Χάνει για λίγο τη φυσική του όραση για να βρει την πνευματική. Η επικοινωνία αυτή θα αλλάξει για πάντα τη ζωή του.

23:00 «Άγιο Όρος- Ψηφιακή Εποχή» στο COSMOTE HISTORY HD Άγιο όρος-ψηφιακή εποχή

Σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής COSMOTE TV (2019). Σκηνοθεσία Κώστας Αυγέρης.

Επεισόδιο 3: Η τέχνη στο Άγιο Όρος. Σπάνια έργα τέχνης, μοναδικά κειμήλια και χειρόγραφα που δεν έχουν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας ‘αφηγούνται’ τις συγκλονιστικές τους ιστορίες, καθώς το τελευταίο επεισόδιο καταγράφει τις εργασίες της ψηφιακής τους αποτύπωσης.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b