MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 20 Απριλίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 20 Απριλίου.

'Εξαψη επ 47
author-image Εβίνα Γλώσση

20:00: «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 124: Ο Χαραλάμπης μαθαίνει ότι η πηγή πλούτου του Βαγγέλα ήταν τελικά οι τρούφες και όχι η αρχαιοκαπηλία, κάτι που κλονίζει τη σχέση του με τον Μένιο, επειδή του έκρυβε την αλήθεια. Το υγειονομικό, που έχει ειδοποιηθεί από τους Φωτεινιώτες, κάνει έλεγχο στην Κική και της επιβάλλει πρόστιμο εξαιτίας μιας γκάφας του Τζώρτζη. Ο Σίμος αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή ένα σχέδιο αντεκδίκησης για τους Φωτεινιώτες. Η Ελένη μάλλον βρίσκεται σε καλό δρόμο, να πετύχει την επανασύνδεσή της με τον Θοδωρή, σύμφωνα με το σχέδιο της Μυρτώς. Ο Βαγγέλας τσεκάρει την εντιμότητα των συγχωριανών του, προκειμένου να τους χαρίσει τις τρούφες του.

20:00: «Ήλιος» στον ANT1 Ηλιος επ.146

Επεισόδιο 146: Ο Δημήτρης αποφασίζει να ρισκάρει και στις τρεις υποθέσεις που έχει στα χέρια του. Στη δολοφονία του πιλότου όλα δείχνουν ή ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο ή ότι τελικά κινεί τα νήματα ο Γιάννης απ’ τη φυλακή. Στην υπόθεση της διακίνησης λευκής σαρκός ο Δημήτρης οδηγεί τον Φίλιππο, την Διώνη, την Ορόρα, αλλά και τον Μιχάλη σε ένα παράτολμο σχέδιο. Σχετικά με την σύλληψη του Νικήτα και του Μάνου η Λήδα φροντίζει να γίνει μια συμφωνία για να αφεθεί ο Νικήτας ελεύθερος. Η Λένα και ο Ντίνος συνεχίζουν να βοηθούν και να κρύβουν την Σαλκέμ. Λίγο πριν το τέλος τα πάντα καταρρέουν. Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σταματά την Αθηνά απ’ το να πει την αλήθεια για τον Γιάννη. Ο Δημήτρης είναι έτοιμος να αποκαλύψει στον Μηνά την συνεργασία του με τον Μιχάλη. Η Μπέτυ δέχεται ακόμα ένα απειλητικό μήνυμα. Ο Νικήτας, λίγο πριν την ολοκλήρωση του σχεδίου, ανακαλύπτει τον κρυμμένο πομπό στο μπουφάν του, την ίδια στιγμή που η Λήδα καταλαβαίνει ότι ο Δημήτρης θα τον συλλάβει.

21:00: «8 λέξεις» στον ΣΚΑΙ 8 λέξεις επ. 202

Επεισόδιο 202: H Έρση προβληματίζεται και με το επαγγελματικό της μέλλον, καθώς δεν θα είναι πια μάνατζερ του Οδυσσέα. Η Ευδοκία καταφθάνει στην Κέρκυρα και ζητάει από την Αλίκη να γυρίσει πίσω στη σχολή της. Η Ηλιάνα γνωρίζει τον Παύλο και δείχνει να γοητεύεται από την παρουσία του. Η Αντριάνα πετυχαίνει τον Δημήτρη με τη Μαίρη και θεωρεί ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει μεταξύ τους. Ο Δημοσθένης ξεκαθαρίζει στη Ναυσικά πως δεν είναι διατεθειμένος να την χάσει από τη ζωή του. Τα αποτελέσματα του τεστ DNA βγαίνουν, ο Μιλτιάδης σιγουρεύεται πως ο Άλκης είναι γιος του και πηγαίνει να τον συναντήσει στο σπίτι του για να του πει τα νέα. Ο Αιμίλιος προσπαθεί απεγνωσμένα να επικοινωνήσει με τη Μάγδα αλλά εκείνη είναι βαθιά πληγωμένη και δεν θέλει καν να τον ακούσει. Στο μεταξύ, η Ηλιάνα κλέβει το λάπτοπ της Μαίρης σε μια προσπάθεια να ξεσκεπάσει το μεγάλο μυστικό της

21:00: «Έξαψη» στο MEGA 'Εξαψη επ 47

Επεισόδιο 47: Η αποκάλυψη της ασθένειας της Εβίτας, δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση, αλλά φέρνει όλη την οικογένειά, στο πλευρό της. Η ζωή του Κωστή φαίνεται να παίρνει, επιτέλους, μια αισιόδοξη στροφή. Ο Γιάννος επιστρέφει στο Ναύπλιο, για να κλείσει τις πληγές, που άφησε πίσω. Εκεί συναντά το Μηνά, ο οποίος επιμένει ότι έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς και γίνεται απειλητικός. Η Κλαίρη συναντά τον Αλέξανδρο, για να λύσει τη μεταξύ τους παρεξήγηση. Η Μαρίνα ανησυχεί πολύ για τη Βίκυ, ειδικά αφότου επαληθεύονται οι υποψίες της για το Μηνά.

22:00: «Άγριες Μέλισσες» στον ANT1 αγριες μελισσες επ 129

Επεισόδιο 129: Ο Δούκας περνάει το βράδυ του στο κρατητήριο ενώ ο δικηγόρος του αναλαμβάνει να πείσει την Ανέτ, ν’ αλλάξει την κατάθεση της και να μην παραδεχτεί πως ο Δούκας διέρρηξε το αστυνομικό τμήμα. Θα πεισθεί η Ανέτ να συγκαλύψει ακόμα ένα έγκλημα του αδερφού της; Η Ασημίνα προσφέρει χείρα βοηθείας στον Νικηφόρο ενώ τις μόνες στιγμές ευτυχίας στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη, τις προσφέρει η παρουσία του Σέργιου. Η τύχη της Ουρανίας φαίνεται να της χαμογελά όταν γνωρίζει έναν μεγαλοεπιχειρηματία της Λάρισας. Ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης εναντίον του Δούκα μέσω του συνεταιρισμού ενώ ο Νικηφόρος παίρνει μια απόφαση που θα ταράξει για ακόμα μια φορά τις σχέσεις του με τον Κωνσταντή.

22:00: «Αγγελική» στον ALPHA αγγελικη επ 119

Επεισόδιο 119: Ο Παύλος πιέζει την Αθηνά και τον Δημήτρη με σκοπό να μάθει αν είναι αλήθεια αυτό που του είχε πει η Ελένη για την αυτοκτονία που δεν ήταν αυτοκτονία αλλά η Αθηνά καταφέρνει να τον καθησυχάσει. Τον πείθει ότι δεν εμπλέκονται με τον θάνατο του πατέρα της Μαργαρίτας και τον πιέζει να κρατήσει τη Τζένη μακριά για να μην καταλάβει τίποτα. Στη συνέχεια η ίδια έρχεται σε επικοινωνία με την Ελένη με σκοπό να την ξεσκεπάσει αφού έχει μάθει ότι η πραγματική Ελένη Αντωνοπούλου έχει πεθάνει εδώ και έναν χρόνο. Ο Μιχάλης αποφυλακίζεται και ο Θωμάς του αποκαλύπτει ότι έμαθε πως δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας αλλά του λέει ότι γι’ αυτόν θα είναι πάντα ο γιος του. Η Αγγελική καλύπτει τη Τζένη στην αστυνομία για το βράδυ της δολοφονίας του Σταυριανού με αποτέλεσμα να είναι αυτή τελικά που έχει και πάλι το πάνω χέρι. Τέλος ο Νικόλας αποκαλύπτει στον Παύλο ότι ο Δημήτρης περπατάει και πως αυτός ήταν που έκοψε τα φρένα του Μιχάλη με αποτέλεσμα η Σοφία να αποβάλλει.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00: «Νύφες σε Πόλεμο (Bride Wars)» στο OPEN BEYOND Νύφες σε Πόλεμο

Κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής (2008). Σκηνοθεσία Γκάρι Γουίνικ. Ηθοποιοί: Κέιτ Χάντσον, Αν Χαθαγουέι, Κρις Πρατ, Κάντις Μπέργκεν.

Υπόθεση: Η Λιβ και η Έμα, φίλες καρδιακές, αποφασίζουν να παντρευτούν στο ξενοδοχείο “Πλάζα”, αλλά από λάθος οι γάμοι τους κανονίζονται για την ίδια μέρα και ώρα. Η επόμενη ελεύθερη ημερομηνία είναι σε τρία χρόνια, καμιά δεν υποχωρεί κι ένας ανελέητος πόλεμος ξεκινά.

23:00: «Νομοταγής Πολίτης (Law Abiding Citizen)» στον ALPHA Νομοταγής Πολίτης

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής (2009). Σκηνοθεσία Φ. Γκάρι Γκρέι. Ηθοποιοί: Τζέραρντ Μπάτλερ, Τζέιμι Φοξ, Κολμ Μίνι, Βαϊόλα Ντέιβις.

Υπόθεση: Ο φιλήσυχος Κλάιντ Σέλντον βλέπει την οικογένειά του να δολοφονείται εν ψυχρώ και -εξαιτίας της συμφωνίας του με τον εισαγγελέα- τον βασικό αυτουργό να τη γλιτώνει με ελαφριά ποινή. Δέκα χρόνια μετά, ένα σατανικό σχέδιο με στόχο να διορθωθεί η αδικία ξεκινά.

Οσκαρικές ταινίες στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD της COSMOTE TV

17:40 «Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων (Dr. Seuss’ How the Grinch Stole Christmas» στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων

Οικογενειακή ταινία, αμερικανικής & γερμανικής παραγωγής (2000). Σκηνοθεσία  Ρον Χάουαρντ, Ηθοποιοί: Τζιμ Κάρεϊ, Τέιλορ Μόμσεν, Κριστίν Μπαράνσκι

Υπόθεση: Στη μαγική πόλη Χούβιλ, όλοι ετοιμάζονται να υποδεχτούν τα Χριστούγεννα. Όλοι… εκτός από τον κατεργάρη Γκριντς, έναν δύστροπο ερημίτη, ο οποίος σχεδιάζει να καταστρέψει την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου! Η ταινία κέρδισε Όσκαρ.

19:50 «Το Μυστικό του Brokeback Mountain (Brokeback Mountain)» στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD Το μυστικό του Brokeback Mountain

Δραματική ταινία, καναδικής & αμερικανικής παραγωγής (2005). Σκηνοθεσία Ανγκ Λι, Ηθοποιοί: Χιθ Λέτζερ, Τζέικ Τζίλενχαλ, Μισέλ Γουίλιαμς

Υπόθεση: Το καλοκαίρι του 1963, σε μια απομονωμένη ορεινή περιοχή του Γουαϊόμινγκ, μια ιδιαίτερη σχέση γεννιέται ανάμεσα σε δύο καουμπόηδες, που με το πέρασμα του χρόνου θα εξελιχθεί σε δυνατό έρωτα… Η ταινία βραβεύτηκε με 3 Όσκαρ.

22:30 «Carol» στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD Carol

Ταινία εποχής, βρετανικής & αμερικανικής παραγωγής (2015). Σκηνοθεσία Τοντ Χέινς, Ηθοποιοί: Κέιτ Μπλάνσετ, Ρούνεϊ Μάρα, Κάιλ Τσάντλερ

Υπόθεση: Νέα Υόρκη, δεκαετία του ’50: Σε μια κοινωνία που θεωρεί ταμπού τη σχέση μεταξύ δύο γυναικών, μια νεαρή πωλήτρια γνωρίζει μια όμορφη, παντρεμένη αστή κι ένας βαθύς έρωτας γεννιέται ανάμεσά τους, σε μια υποψήφια για 6 Όσκαρ ταινία.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 «Ο Φράνκο και οι Εβραίοι» στο COSMOTE HISTORY HD Ο Φράνκο και οι Εβραίοι

Ντοκιμαντέρ, γαλλικής παραγωγής (1998). Σκηνοθεσία Ρισάρ Βαργκά

Υπόθεση: Πώς χιλιάδες Εβραίοι της Αθήνας, του Παρισιού και της Βουδαπέστης γλίτωσαν από το Ολοκαύτωμα χάρη στην ισπανική τους καταγωγή; Ένα ντοκιμαντέρ που φέρνει στο φως ένα εν πολλοίς άγνωστο γεγονός του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

23:00 «Άγιο Όρος- Ψηφιακή Εποχή» στο COSMOTE HISTORY HD Άγιο όρος-ψηφιακή εποχή

Σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής του COSMOTE TV (2019). Σκηνοθεσία Κώστας Αυγέρης

Επεισόδιο 2: Καθημερινή ζωή στο Άγιο Όρος. Πώς κυλά η καθημερινότητα στο Άγιον Όρος, τόσο στις κοσμικές όσο και στις ‘απόκοσμες’ πλευρές του; Μέσα από τις αφηγήσεις των μοναχών, ανιχνεύουμε τις καθημερινές τους ασχολίες αλλά και τις σκέψεις τους για την ψηφιοποίηση.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b