MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 19 Απριλίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 19 Απριλίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 123: Η Ελένη συνεχίζει την προσπάθεια αποπλάνησης του Θοδωρή, ενώ τα ξαδέρφια του προσπαθούν να τον σώσουν από βέβαιο παραστράτημα. Ο Παναγής κάνει επίσημα πρόταση γάμου στην Κατερίνα, ενώ οι Φωτεινιώτες ανοίγουν νέο κύκλο μάχης μεταξύ των δύο χωριών, για να τιμωρήσουν την Κική, που έκανε άνοιγμα με το μαγαζί της. Η Τούλα με τον Σίμο απαιτούν εκδίκηση, ο Παναγής στη μέση, ο Κανέλλος αντιδρά και όλοι γίνονται μύλος. Ο Μένιος αποφασίζει να πάει στη Μάρμω και να της μιλήσει ανοιχτά, το ίδιο όμως και ο παπάς. Από την άλλη, κάποιος υπόσχεται ότι θα βοηθήσει τον Ηλία να βρει τη λύση του γρίφου, μόνο που δεν ξέρει πως αυτός ο μυστήριος ευεργέτης βοηθάει και κάποιον άλλον. Κανείς δεν υποπτεύεται, ποιος μπορεί να είναι αυτός. Θα τον ανακαλύψουν;

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 Ήλιος

Επεισόδιο 145: Η Διώνη και ο Φίλιππος αρνούνται να παραδώσουν την Ορόρα στον Μηνά, αφού ο ξενώνας, στον οποίο ετοιμαζόταν να την οδηγήσει, γίνεται στόχος εμπρηστών. Ο Μηνάς υποχωρεί, ενώ ταυτόχρονα ψάχνει την αδελφή της, τη Σαλκέμ, η οποία κρύβεται με τη βοήθεια του Ντίνου στην αποθήκη του μπαρ και τον παρακαλεί να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία. Ο Δήμος προσπαθεί να πείσει την Λήδα να σταματήσει να βλέπει τον Νικήτα, ενώ τα συναισθήματά του γι’ αυτήν γίνονται όλο και πιο έντονα. Η Μπέτυ προσπαθεί για άλλη μια φορά να κλονίσει την σχέση της Αλίκης και του Δημήτρη.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ 8-Λέξεις-2ος-κύκλος-681x376

Επεισόδιο 201: Η Μάγδα φεύγει κακήν κακώς από το κανάλι, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Αιμίλιου να την προλάβει και να της εξηγήσει. Όταν πηγαίνει στο σπίτι, βρίσκει τα πράγματά του στην εξώπορτα κι η Μάγδα έχει ήδη προχωρήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου, ενώ αρνείται να ακούσει την οποιαδήποτε δικαιολογία του. Ο Οδυσσέας κι η Έρση ξεκινάνε την αναζήτηση νέου σπιτιού. Ο Άκης αναθέτει στον Μανούσο να γίνει η σκιά της Αποστολίας και να την ακολουθεί παντού και πάντα. Η Εύα μένει έγκυος, γεγονός που πλημμυρίζει χαρά τον Νικηφόρο.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 46: Η Βίκυ και ο Μηνάς έρχονται επικίνδυνα κοντά. Η Ίριδα και ο Τζώρτζης συνεχίζουν να είναι στα μαχαίρια. Η Εβίτα επιμένει να κρύβει την κατάσταση της υγείας της, απ’ όλους. Ο Αλέξανδρος πηγαίνει στο Παντοπωλείο της Κλαίρης, για να έρθει αντιμέτωπος με μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Η Κλαίρη και ο Αλέξανδρος έρχονται σε ρήξη. Η έρευνα για τη μητέρα της Μαρίνας και της Βίκυς, δεν έφερε τα αποτελέσματα που περίμεναν. Ο Γιάννος μπαίνει στο ένατο βήμα της θεραπείας του : Ήρθε η ώρα να ζητήσει συγχώρεση.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 128: Όλο το χωριό στο γλέντι του γάμου του Προύσαλη και της Ρίζως και οι αδερφές Σταμίρη έρχονται πιο κοντά. Ο Νικηφόρος φέρνει το Σέργιο στο σπίτι τους και η Ασημίνα με τη Δρόσω μοιράζονται οικογενειακές στιγμές με το παιδί. Η Πηνελόπη επιστρέφει στο σπίτι των Σεβαστών και όλοι υποψιάζονται πως έχει να κάνει με τον Μελέτη που ελπίζει και πάλι πως θα είναι μαζί με την αγαπημένη του. Ο Αλέξης καταρρακωμένος από το χωρισμό τους, επικεντρώνεται στην υπόθεση του Θέμελη. Ο Δούκας βεβαιώνεται για την προδοσία του Νικηφόρου. Πώς θα αντιδράσει απέναντι στο γιο του που συνεχίζει να τον προκαλεί; Ο Λάμπρος με την Ελένη ανακαλύπτουν ότι ο Μιλτιάδης έχει σταματήσει να παίρνει τα φάρμακα του όταν τους αποκαλύπτει τι ομολόγησε στον Δούκα. Ο Προύσαλης και ο Άγγελος υποψιάζονται πως ο Δούκας διέρρηξε το τμήμα και πήρε το σημείωμα και η ομολογία της Ανέτ θα τους το επιβεβαιώσει.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 118: Η Τζένη αποκαλύπτει στον Παύλο ότι η Αγγελική έχει επιστρέψει με άλλο όνομα για να ψάξει αυτούς που σκότωσαν τον πατέρα της. Ταυτόχρονα ο Νικόλας προσπαθεί να πείσει το Στέφανο ότι ο Δημήτρης αυτοτραυματίστηκε λέγοντάς του όλα όσα ξέρει. Στον κόσμο τον Ζάχων ο Θωμάς με τη Λένα είναι ακόμα ψυχραμένοι και ετοιμάζονται για την αποφυλάκιση του Μιχάλη ενώ πίσω στο σπίτι των Αργυρών η Αγγελική αιφνιδιάζεται όταν η Αθηνά της λέει ότι θα πάει τον Δημήτρη στον γιατρό του χωρίς εκείνη. Στην πραγματικότητα συναντούν τον Παύλο και έρχονται αντιμέτωποι με τις υποψίες του για τη δολοφονία του πατέρα της Αγγελικής.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Πρωινό Ξύπνημα» στο OPEN BEYOND

Κομεντί, αμερικανικής παραγωγής (2010). Σκηνοθεσία Ρότζερ Μισέλ. Ηθοποιοί: Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Χάρισον Φορντ, Νταϊάν Κίτον.

Υπόθεση: Μια ανερχόμενη τηλεοπτική παραγωγός αναλαμβάνει το πρωινάδικο ενός καναλιού και προσπαθεί να πείσει έναν βετεράνο, σοβαρό και βραβευμένο δημοσιογράφο να το συμπαρουσιάσουν.

23:00 «Οι Πειρατές Της Καραϊβικής: Η Κατάρα Του Μαύρου Μαργαριταριού» στον ALPHA

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής (2003). Σκηνοθεσία Γκορ Βερμπίνσκι. Ηθοποιοί: Τζόνι Ντεπ, Τζέφρι Ρας, Ορλάντο Μπλουμ, Κίρα Νάιτλι

Υπόθεση: Ο πειρατής Τζακ Σπάροου και ο ερωτευμένος σιδεράς Γουίλ Τέρνερ αναζητούν το “Μαύρο Μαργαριτάρι”, το καταραμένο πλοίο του πειρατή Μπαρμπόσα, ο οποίος έχει απάγει την Ελίζαμπεθ, κόρη του κυβερνήτη, εξαιτίας ενός μαγικού φυλαχτού που είχε στην ιδιοκτησία της. Ο Μπαρμπαρόσα ελπίζει να απαλλαχθεί από μια κατάρα που τον έχει μετατρέψει σε νεκροζώντανο, προηγουμένως όμως απαιτείται η θυσία της Ελίζαμπεθ. Υπερθέαμα με μικρή δόση τρόμου και πολύ χιούμορ.

Οσκαρικές ταινίες στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD της COSMOTE TV

17:30 «Walk the Line» στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD Walk the Line

Βιογραφία, αμερικανικής και γερμανικής συμπαραγωγής (2005) . Σκηνοθεσία Τζέιμς Μάνγκολντ. Ηθοποιοί: Χοακίν Φίνιξ, Ρις Γουίδερσπουν, Τζίνιφερ Γκούντγουιν

Υπόθεση: Το χρονικό της ζωής του θρυλικού τραγουδιστή της κάντρι Τζόνι Κας, από τα παιδικά χρόνια στις καλλιέργειες του βαμβακιού ως την απόλυτη καταξίωσή του, και η σχέση του με τη συνάδελφό του Τζουν Κάρτερ. Η ταινία κέρδισε Όσκαρ.

20:10 «Κάνε το Σωστό» στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD Κάνε το Σωστό

Δραματική Κομεντί, αμερικανικής παραγωγής (1989). Σκηνοθεσία Σπάικ Λι. Ηθοποιοί:  Σπάικ Λι, Ντάνι Αϊέλο, Τζον Τορτούρο

Υπόθεση: Ένα πρωτοφανές κύμα καύσωνα θα σταθεί η αφορμή για να βγουν στην επιφάνεια οι αγεφύρωτες διαφορές των κατοίκων μιας γειτονιάς του Μπρούκλιν και να ξεσπάσουν ανάμεσα τους δεκάδες συγκρούσεις. Η ταινία προτάθηκε για 2 Όσκαρ.

22:30 «Φωτιά στη Θάλασσα (fuocoammare)» στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD Φωτιά στη Θάλασσα

Ντοκιμαντέρ, ιταλικής και γαλλικής παραγωγής (2016). Σκηνοθεσία Τζιανφράνκο Ρόσι. Ηθοποιοί: Σαμουέλε Πουτσίλο, Τζουζέπε Φραγκαπάνε, Πιέτρο Μπάρτολο

Υπόθεση: Η ιταλική Λαμπεντούζα αποτελεί λιμάνι εισόδου για χιλιάδες πρόσφυγες που αποζητούν μια καλύτερη ζωή. Εστιάζοντας σε έναν 12χρονο κάτοικο του νησιού, το υποψήφιο για Όσκαρ ντοκιμαντέρ αποτυπώνει την τραγωδία της προσφυγικής κρίσης. (109′) Παραγωγή: Ιταλία, Γαλλία

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου» στο COSMOTE HISTORY HD Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου

Πρόκειται για μία σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής του Cosmote Tv & του White Fox (2016). Σκηνοθεσία Γρηγόρης Καραντινάκης.

Επεισόδιο 1: Σαούλ, Σαούλ γιατί με διώκεις; Με αφηγητή τον Στέλιο Μάινα, η σειρά μάς μεταφέρει από τα Ιεροσόλυμα ως τη Ρώμη, ρίχνοντας φως στη δράση του Αποστόλου Παύλου και προβάλλοντας παράλληλα την κληρονομιά και την πολιτιστική ταυτότητα του τόπου μας.

23:00 «Άγιο Όρος- Ψηφιακή Εποχή» στο COSMOTE HISTORY HD Άγιο όρος-ψηφιακή εποχή

Σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής του COSMOTE TV (2019). Σκηνοθεσία Κώστας Αυγέρης

Επεισόδιο 1:  Ιστορία του Αγίου Όρους. Ποια στοιχεία, ντοκουμέντα και πληροφορίες τεκμηριώνουν την παγκόσμια σημασία της Αθωνικής Πολιτείας; Μέσα από συνεντεύξεις με επιστήμονες και μοναχούς, αναδεικνύεται η χιλιετής δυναμική της παρουσία ως ‘φάρος της Ορθοδοξίας’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌσκαρ αγάπη μου: Οι πέντε καλύτερες οσκαρικές ταινίες ever12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b