MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OSCARS

Τίνα (What’s Love Got to Do with It)

Η ταινία “Τίνα (What’s Love Got to Do with It)” προβάλλεται το Σάββατο 17 Απριλίου 2021 στις 17:00 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Monopoli Team

Η ταινία “Τίνα (What’s Love Got to Do with It)” προβάλλεται το Σάββατο 17 Απριλίου 2021 στις 17:00 στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD, το νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Πρόκειται για μία βιογραφική ταινία σε σκηνοθεσία του Μπράιαν Γκίμπσον, βασισμένη στη ζωή της θρυλικής Τίνα Τέρνερ. Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Άντζελα Μπάσετ ως Τίνα Τέρνερ και ο Λόρενς Φίσμπερν ως Άικ Τέρνερ. Το σενάριο αποτελεί διασκευή της Κέιτ Λέινιερ από το βιβλίο “I, Tina” του Κερτ Λόντερ. Το soundtrack της ταινίας περιλάμβανε το τραγούδι “I Don’t Wanna Fight”, που κατέκτησε την πρώτη θέση στα charts σε εφτά χώρες.

Η ταινία αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία με τους δύο πρωταγωνιστές να αποσπούν από μία υποψηφιότητα στα Όσκαρ για Βραβείο Α’ Γυναικείου και Ανδρικού Ρόλου.

Υπόθεση

Το χρονικό της ζωής της διάσημης τραγουδίστριας της ποπ Τίνα Τέρνερ, από το ξεκίνημα της καριέρας της στο Τενεσί ως την απόλυτη καταξίωσή της, και η θυελλώδης σχέση της με τον μπλουζίστα ‘Αικ Τέρνερ.

Info

Κατηγορία: Βιογραφία
Σκηνοθεσία: Μπράιαν Γκίμπσον
Ηθοποιοί: Άντζελα Μπάσετ, Λόρενς Φίσμπερν, Τζένιφερ Λιούις
Διάρκεια: 125′
Παραγωγή: ΗΠΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA OSCARS: 130 ταινίες σε 42 ημέρες στο νέο pop-up κανάλι της COSMOTE TV12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο νέο pop–up κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων καθημερινές προβολές αγαπημένων οσκαρικών τίτλων. Το κανάλι, το οποίο θα παραμείνει στον αέρα μέχρι και τη Δευτέρα 26/4, θα μεταδώσει συνολικά 130 ταινίες, που έχουν προταθεί ή κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο.

Περισσότερα από TV Calendar
VIMA_WEB3b